Listed

Listed

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Oforsen 20, Oforsen, Filipstads kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 2 jun kl 13:00
Oforsen 20, Oforsen, Filipstads kommun, bild 2
Oforsen 20, Oforsen, Filipstads kommun, bild 3

Oforsen 20

Villa
Oforsen, Filipstads kommun
Listed
1 800 000 kr
180 + 20 m²
4 rum
5 212 m² tomt

Välkommen till Oforsen i Filipstad där denna charmiga villa väntar på sin nya ägare. Bostaden har tidigare varit en tågstation och är numera fördelad på två våningar och erbjuder generösa ytor och en bevarad lantlig känsla. Här finner du charmiga trägolv och ett kök med lantlig prägel som tillsammans med vardagsrummet skapar en öppen och inbjudande planlösning. Detta är ett hem som har skötts med kärlek och omsorg, där de synliga timmerväggarna från husets stomme tillför en unik karaktär. Möjligheten finns att dela av huset för exempelvis generationsboende, vilket ger flexibilitet för den stora familjen. Fastigheten är belägen i en naturskön miljö som inbjuder till ett lugnt och harmoniskt livsstil. Här kan du njuta av den omgivande naturen och samtidigt ha nära till Filipstads bekvämligheter. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Älvhagsgatan 29, Rolfserud, Säffle kommun

Älvhagsgatan 29

Villa
Rolfserud, Säffle kommun
Listed
1 595 000 kr
145 + 60 m²
5 rum
1 446 m² tomt

I natursköna Rolfserud presenteras nu denna välplanerade villa som erbjuder fem rum och kök, varav tre är sovrum med bra storlek, perfekt för den växande familjen. Entréplan är handikappvänligt. Huset är tilläggsisolerat och utbyggt av tidigare ägare. Bekvämligheter som fiberanslutning samt solig uteplats och balkong finns för att höja livskvaliteten ytterligare. Den magiska utsikten och närheten till Byälven gör detta till ett unikt boende. Strandnära tomt som är trevligt planerad med flera fruktträd och gott om plats för parkering. Området är lugnt och erbjuder promenadavstånd till allt vad Säffle har att erbjuda. Välkommen på visning och upplev fastigheten på plats!

 • Balkong
 • Uteplats
Övre Mattestorp 51, Branäs, Torsby kommun
Övre Mattestorp 51, Branäs, Torsby kommun, bild 2
Övre Mattestorp 51, Branäs, Torsby kommun, bild 3

Övre Mattestorp 51

Villa
Branäs, Torsby kommun
Listed
3 950 000 kr
98 m²
4 rum
725 m² tomt

Välkommen till Övre Mattestorp 51 i Branäs och detta moderna friliggande hus med fantastiskt läge nära Branäs skidbackar. Denna smakfullt inredda villa stod färdig i december 2023 och inger en varm fjällstugekänsla. Här bor du i ett fantastiskt läge nära backen och med en vacker utsikt. Bostaden erbjuder välplanerade 98 kvm med genomgående vattenburen golvvärme. Här finns tre sovrum av bra storlek och två stilfullt inredda badrum, varav ett med bastu. Det finns två allrum med stora sociala ytor för umgänge efter en dag i backen. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Kungsviken-Brattås 635A, Henån, Orust kommun
Kungsviken-Brattås 635A, Henån, Orust kommun, bild 2
Kungsviken-Brattås 635A, Henån, Orust kommun, bild 3

Kungsviken-Brattås 635A

Villa
Henån, Orust kommun
Listed
6 200 000 kr
143 m²
6 rum
1 233 m² tomt

Med högt, fritt och naturskönt läge på spännande och lättbebyggd tomt planeras ett förslag för Villa Atmosfär 143 från Fiskarhedenvillan i Kungsviken på NV Orust. Möjlighet till båtplats nr 15 i marinan och betalas enligt årsavgift. Husförslaget är villabyggsats från Fiskarhedenvillan, "Atmosfär 143" 1-plan, med invändig yta om 143 kvm, 6-7 rum & kök varav 4 sovrum. Solpaneler är standard på alla Atmosfärhus. Med ett vinkelhus får du mycket yta på tomten. Dessutom ger vinkeln något extra till utemiljön. Kliv in i ett smart hus med allt du behöver, smart förvaringsyta samt de funktioner vardagen kräver. El, fiber, vatten och avlopp är framdraget till tomtgränsen och området är asfalterat. Tomten har en låg markexploaterings kostnad med mindre markarbete. För ytterligare information samt offerter kring material, markarbete och energiberäkning mm - se separat leveransbeskrivning från olika husleverantörer som tillhandahålles i samband med visning. Tomten är inte knuten till någon husleverantör. - Nybyggda småhus har ingen fastighetsavgift under de första 15 åren. Vackra Kungsviken erbjuder ett gammaldags och charmigt kustsamhälle vid Bohuskusten med mycket gamla båtbyggartraditioner med anor från 1200-talet. Enligt sägnen så skall Olav Tryggvason byggt sitt vikingaskepp, Ormen Långe, här i Kungsviken. Säljaren har gjort en videovisning av tomten som finns tillgänglig på Youtube: https://youtu.be/1BUxnGiXkmo (Samtliga bilder ska ses som inspirationsbilder)

 • Premium
 • Nyproduktion
Brattås 635, Henån, Orust kommun
Brattås 635, Henån, Orust kommun, bild 2
Brattås 635, Henån, Orust kommun, bild 3

Brattås 635

Tomt
Henån, Orust kommun
Listed
2 300 000 kr
1 233 m² tomt

Lättbebyggd tomt om 1233 kvm med möjlighet till båtplats Nr.15 i Kungsvikens Marina. Med fritt och naturskönt läge på spännande tomt planeras nu en nyckelfärdig villa för året om boende eller semesterboende. Tomtens storlek och detaljplanen erbjuder möjligheter för både villa med pool, stor altan, attefallshus och garage om så önskas. Fastigheten ligger i en unik del av området som erbjuder närhet till skärgården och naturen. El, fiber, vatten och avlopp är framdraget till tomtgränsen och området är asfalterat. Tomten har en låg markexploaterings kostnad med mindre markarbete. För ytterligare information samt offerter kring material, markarbete och energiberäkning mm - se separat leveransbeskrivning från olika husleverantörer som tillhandahålles i samband med visning. Tomten är inte knuten till någon husleverantör. - Nybyggda småhus har ingen fastighetsavgift under de första 15 åren. Vackra Kungsviken erbjuder ett gammaldags och charmigt kustsamhälle vid Bohuskusten med mycket gamla båtbyggartraditioner med anor från 1200-talet. Enligt sägnen så skall Olav Tryggvason byggt sitt vikingaskepp, Ormen Långe, här i Kungsviken.

 • Premium
Daggkåpevägen 18, Nödinge, Ale kommun
 • Budgivning pågår
Daggkåpevägen 18, Nödinge, Ale kommun, bild 2
Daggkåpevägen 18, Nödinge, Ale kommun, bild 3

Daggkåpevägen 18

Villa
Nödinge, Ale kommun
Listed
4 495 000 kr
197 m²
7 rum
1 629 m² tomt

1,5-planshus med stor tomt och flera sovrum! Mycket bra läge med stor hörntomt, längst in på lugn återvändsgata. Huset erbjuder sex bra sovrum, ett praktiskt kök, rymligt vardagsrum samt ett möblerbart allrum, två gästtoaletter, ett badrum samt separat tvättstuga. Dessutom finns det bra förvaringsmöjligheter både inomhus och utomhus. Garage samt plats för parkering av flera bilar finns på uppfarten. På kort gångavstånd ca 100 meter stannar bussen. Vidare från bussen tar pendeltåget dig snabbt till Göteborg på endast 20 min. Gångavstånd till Ale torg där både matbutiker, apotek och andra affärer finns. Plan gräsmatta sträcker sig runt huset och bjuder in till barnens lek och trevliga sociala tillställningar. Här finns en scen där barnen kan framträda med sång och teater. I trädgården växer både äpplen, päron och plommon. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Fyrbyggarevägen 1, Skepplanda, Ale kommun
 • Tor 30 maj kl 18:00

Fyrbyggarevägen 1

Villa
Skepplanda, Ale kommun
Listed
3 995 000 kr
92 + 90 m²
5 rum
907 m² tomt

Välkomna till Fyrbyggarevägen 1 där detta charmiga och välskötta hem väntar på att välkomna er till ett liv fyllt av komfort och harmoni. Denna villa med inredd källare erbjuder allt familjen kan önska sig, och lite till! Huset är besiktigat med ett mycket fint protokoll och driftskostnaderna är fördelaktiga. Bostaden erbjuder ett entréplan på 92 kvm samt ett inrett källarplan på 90 kvm. Hela bostaden har under de senaste 10 åren genomgått flertalet renoveringar och håller en god standard. Bakom den inbjudande entrén finner ni 3 sovrum av bra storlek, stort och ljust vardagsrum med öppen spis och ett fullutrustat kök. Vidare finns ett renoverat helkaklat badrum med dusch. En trappa ner hittar ni ytterligare ett stort sovrum/allrum, gästtoalett, tvättstuga samt goda förvaringsmöjligheter. Inbyggt garage med plats för en bil och förvaring. På tomten finns även ett fristående isolerat förråd. Parkeringsplats finns för tre bilar. Den plana gräsmattan är lättskött och bjuder in till lek och samvaro utomhus. Beläget i det eftertraktade området Skepplanda i Ale Kommun, erbjuder denna villa ett idealiskt läge som kombinerar lugn och ro med närhet till allt ni behöver. Gångavstånd till skola gör det enkelt för barnen att komma till och från skolan säkert och bekvämt, medan områdets barnvänliga atmosfär skapar en trygg miljö för hela familjen att njuta av. Ett stenkast bort finner ni Skepplanda simhall och idrottshall med massor aktiviteter, Forsvallen erbjuder fotbollsplan och fin natur att promenera i finns det gott om. Mataffär, bibliotek, café, pizzeria och vårdcentral finns i Skepplanda centrum. Älvängens centrum nås på 5 minuter med bil och ca 10 minuter bort finns Ale Torg. Med endast tre tidigare ägare har denna villa blivit väl omhändertagen genom åren. Renoverad med kärlek och omsorg, är det bara att flytta in och börja skapa era egna minnen tillsammans. Med möjlighet till tillträde under sommaren hinner ni komma till ro inför höstens skolstart. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Ytterbyuddsvägen 9 D, Resarö, Vaxholms kommun

Ytterbyuddsvägen 9 D

Villa
Resarö, Vaxholms kommun
Listed
16 950 000 kr
285 m²
8 rum
4 378 m² tomt

Badrocksavstånd till vattnet, Paviljongen och tennisbanor. Modern villa i soligt läge, plan gräsmatta mot rofylld ängsmark. Rymliga sällskapsytor, genomtänkta sovrum och tre bad/duschrum. Inbjudande pool i soldränkt trädäck. Här finns även spabad, gästhus, bastuhus och dubbelgarage.

 • Plus
Ölmegatan 9C, Kvarnberget, Karlstads kommun

Ölmegatan 9C

Lägenhet
Kvarnberget, Karlstads kommun
Listed
775 000 kr
21 m²
1 rum
vån 3/3
1 240 kr/mån
36 905 kr/m²

Perfekt tillfälle för dig som letar efter din första bostad eller som är student. Här erbjuds du chansen att förvärva denna ljus etta med härligt ljusinsläpp och vitmålade väggar och golv. Lägenhetens pentry i stilfull design erbjuder bra med förvaring och bänkyta. Från den välkomnande hallen når du ett fint renoverat badrum. En kvadratsmart etta med allt du behöver. Varmt välkommen till visning. Anmälan krävs via telefon eller mail.

Backa 35, Backa, Torsby kommun

Backa 35

Villa
Backa, Torsby kommun
Listed
195 000 kr
250 m²
11 rum
2 498 m² tomt

Denna rymliga fristående villa är idag uppdelad i tre bostäder, vilket möjliggör generationsboende eller extrainkomst via uthyrning! På entréplan finns första bostaden som består av tre rum och framtida kök. Via egen entré finns på samma plan en tidigare pigbostad bestående av två rum och framtida kök. En trappa upp finns tredje bostaden som består av sex rum och framtida kök. Källaren erbjuder flera bra förvaringsutrymmen samt möjlighet att installera en tvättstuga. På vinden är det delvis ståhöjd och för bra förvaring. Lada med höloft och garage med plats för både bil och traktor. Plan gräsmatta som bjuder in till socialt umgänge och barnens lek. Via en stig nås Klarälven. Naturskönt område med flera fina vandringsleder och möjlighet till ett aktivt friluftsliv. Med bilen är du i Branäs på endast 10 minuter. Välkommen att på plats se potentialen i denna villa!

 • Balkong
Källvägen 5, Kallkälldalen, Hagfors kommun

Källvägen 5

Villa
Kallkälldalen, Hagfors kommun
Listed
Pris saknas
180 m²
8 rum
986 m² tomt

Imponerande villa med plats för den större familjen. Här erbjuds hela sex st sovrum, flera sociala ytor i form av två vardagsrum, matsal, uterum samt altan. Öppen planlösning mellan ena vardagsrummet matsalen och köket skapar en härlig känsla av rymd och bjuder in till gemenskap. Härifrån nås det inglasade uterummet och sedan vidare ut den soliga altanen på baksidan som även sträcker sig längs husets långsida. Rymlig och möblerbar balkong som även den är i soligt västerläge. Husets moderna utformning och moderna inredning i samspel med låga driftkostnader tack vare bergvärmen tilltalar många. Likaså den sköna golvvärmen. I det inbyggda garaget ryms en bil innanför den elektriska porten. På uppfarten kan ytterligare två parkeras. Bo i ett välkomnande och omtyckt område med flera barnfamiljer och närhet till förskola och skola. Här är det promenadavstånd till centrum med dess utbud av service, samtidigt som naturen i närheten erbjuder trevliga strövområden och badplats. Själva tomten är plan och bjuder in till barnens lek samtidigt som du med gröna fingrar ges möjligheten att odla både blommor och ätbart. Då detta är en kommande annons kommer mer information löpande. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för en förhandsvinsning. Välkommen till detta moderna kvalitetshus med hög standard för dig som vill ha det lilla extra!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Grindstugevägen 3, Djursholm, Danderyds kommun
Grindstugevägen 3, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Grindstugevägen 3, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Grindstugevägen 3

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Listed
23 000 000 kr
263 + 128 m²
10 rum
2 000 m² tomt

Centralt belägen fastighet med två adresser och infarter. Villan byggdes 1914 och har en totalyta om 391 kvm med mycket stor potential. Suterrängplan har en separat lägenhet om cirka 50 kvm samt två stora garage. Renoveringsbehov samt verkstadsdel.

 • Premium
Hillerödsgränd 4, Ärvinge, Stockholms kommun

Hillerödsgränd 4

Lägenhet
Ärvinge, Stockholms kommun
Listed
1 895 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/3
5 048 kr/mån
34 771 kr/m²

Fin lägenhet med rikligt ljusinsläpp belägen i hus med hiss. Renoverat kök, stora sociala ytor och helkaklat badrum gör detta till en bostad som är redo för inflytt och att trivas i. Rymlig balkong i bästa solläge. Föreningen ligger väldigt naturnära och har Järvafältet, Järvabadet och Igelbäcken runt hörnet. Här finns fina cykelvägar och löparspår. Kista Galleria ligger endast ca 5-10 minuters promenad bort. I centrum finns tunnelbana med ca 17 min in till centrala Stockholm (T-centralen). I bostadsområdet planeras en station för nya tvärbanan. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Möllevångsvägen 10 B, Möllevången/Sofiaparken, Lunds kommun
 • Budgivning pågår
Möllevångsvägen 10 B, Möllevången/Sofiaparken, Lunds kommun, bild 2
Möllevångsvägen 10 B, Möllevången/Sofiaparken, Lunds kommun, bild 3

Möllevångsvägen 10 B

Lägenhet
Möllevången/Sofiaparken, Lunds kommun
Listed
1 650 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/4
2 732 kr/mån
44 595 kr/m²

Hissen leder upp till tredje våningen där denna nyligen renoverade enrummare ligger. Lägenheten bjuder på nymålade väggar i vitt, nylagd ekparkett och generöst ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna. Rummet erbjuder plats för säng i sovalkoven, soffa, soffbord och matbord. Badrummet är helkaklat och renoverat av föreningen i samband med stambyte. Gott om förvaring i hall och klädkammare. Här är det bara att flytta in och trivas! Här erbjuds ett boende med låg månadskostnad i en bra förening. Stora grönområden omger fastigheten samt lekplatser, fotbollsplan och tennisbana. Stambyte är utfört och föreningen har både bergvärme och egen solcellsanläggning. Här bor man i ett lugnt och trivsamt område med trevliga promenadstråk, lekplatser och vackra natursköna grönområden inpå knuten. Här har du även närhet till såväl Kemicentrum som Skånes universitetssjukhus samt all tänkbar service. I närliggande Sankt Hans Backar finns populära motionsspår. Välkommen att boka tid för visning!

 • Premium
 • Energieffektiv
Riksbyggevägen 8A, Aggerud, Karlskoga kommun
 • Budgivning pågår

Riksbyggevägen 8A

Lägenhet
Aggerud, Karlskoga kommun
Listed
129 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/2
3 587 kr/mån
2 932 kr/m²

Rymlig tvåa med fint ljusinsläpp från flera stora fönster. Här finns möjligheten för dig som vill sätta din egen prägel på bostaden. Lägenheten erbjuder stora sociala ytor i vardagsrummet och även i köket kan vänner och gäster slå sig ner medan du lagar mat. Sovrummet har bra förvaring i en garderobsvägg, och det finns även ytterligare förvaringsmöjligheter i ett förråd som är beläget i källaren. Bo i en stabil förening med låg månadsavgift. Detta är ett populärt område i Karlskoga där mataffärer, skolor och annan service finns inom räckhåll. Med bra busskommunikationer nås centrala Karlskoga, Örebro och Karlstad med lätthet. Näset i Karlskoga är en plats som uppskattas av många. Här finns både fina promenadstråk och härliga badplatser. Varmt välkommen på visning! Anmälan krävs via Mail eller webben.

Tallvägen 8, Hammarö, Hammarö kommun

Tallvägen 8

Lägenhet
Hammarö, Hammarö kommun
Listed
395 000 kr
26 m²
1 rum
vån 5/11
2 091 kr/mån
15 192 kr/m²

På Tallvägen 8 hittar du denna praktiskt planerade etta med sovalkov. Det renoverade köket bjuder in till roligare matlagning och i det rymliga vardagsrummet finns trevliga sällskapsytor du gärna umgås med vännerna. Detta är en ljus lägenhet med stora fönster som vetter mot sjön. Bo i en stabil Riksbyggen-förening med låg månadsavgift. Perfekt för studenten. Här har du närhet till bra kollektivtrafik som tar dig till Karlstad centrum och Bergviks köpcentrum. Här finns allt man kan tänkas behöva till vardags. Skoghall centrum är inom gångavstånd och alldeles i närheten finns Hammaröns vackra natur samt Lillängshamnen. Inom kort kommer även Nordic Wellness öppna här. Välkommen på visning!

 • Hiss
Långgatan 104 A-D, null, Karlstads kommun

Långgatan 104 A-D

Radhus
Karlstads kommun
Listed
1 100 000 kr
102 + 10 m²
4 rum
257 m² tomt

Varmt välkommen till dessa stilrena parhus på Långgatan, belägen i Vålberg med närhet till skogsområde och skola. Stora delar av husen är invändigt renoverat med ljusa och stilrena ytskikt! Stort kök med gott om förvaringsmöjligheter, diskmaskin, induktionshäll och fullstor kyl & frys. Från vardagsrummet nås den stora altanen i ett soligt läge samt bostadens trädgård. Två badrum, tre sovrum och en stor tvättstuga, förråd samt parkering. Möjlighet finns att dra in fiber. I dagsläget finns det en intäkt på 8500kr i kallhyra per enhet och ger en total intäkt per månad på 34 000kr. Det finns möjlighet att köpa alla eller separat. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Buskuddsvägen 46, Resarö, Vaxholms kommun

Buskuddsvägen 46

Villa
Resarö, Vaxholms kommun
Listed
Pris saknas
225 + 144 m²
7 rum
2 620 m² tomt

I optimalt solläge (sydväst) och med härligt ljus på stora uteplatser samt med kvällssol ligger denna välbyggda villa, ritad av Pål Ross, med strålande sjöutsikt, invid en udde och återvändsgata. Huset är väldigt genomtänkt och gediget, bl.a. med mycket platsbyggda lösningar och olika takhöjder. Läcker design med högt i tak, stora glaspartier mot vattnet, golvvärme i hela huset på alla tre plan samt eldstad. Garage med elport, vinkällare och förvaring. Pool, spa-bad, högt till tak, kameraövervakning, sonos, smidesstaket, smidesgrind. Helikopterplatta cirka 100 kvm. På barnvänliga Resarö finns skola från F-6 samt två andra förskolor, fotbollsplan (konstgräs), matbutik, tennisbanor, hockeyrink (utomhus), badplatser, marina samt sommarcafé. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning.

 • Balkong
Stora Benhamra 44, Brottby, Vallentuna kommun

Stora Benhamra 44

Villa
Brottby, Vallentuna kommun
Listed
5 950 000 kr
156 m²
6 rum
2 375 m² tomt

Skyddad och lantlig miljö karaktäriserar detta hus rofulla omgivningar, trädgårdstomt, stall, två gästhus samt ytterligare bodar. Genomgående väldigt hemtrevligt, smakfullt och prydligt. Genomgående rustika furugolv och flera eldstäder. Förberett och godkänt för att ha hästar.

Hägerneholmsvägen 7 B, Hägerneholm, Täby kommun

Hägerneholmsvägen 7 B

Lägenhet
Hägerneholm, Täby kommun
Listed
1 295 000 kr
24 m²
1 rum
vån 2/4
2 247 kr/mån
53 958 kr/m²

Välkommen till en smart utformad lägenhet med platsbyggt kök, stort badrum med tvättmaskin, bra med garderober samt platsbyggt sov loft med plats för soffgrupp och tv-möbel under. I hallen och badrum finns klinkergolv, i övrigt parkettgolv. Välkommen på visning.

Dalstigen 21, Resarö, Vaxholms kommun

Dalstigen 21

Villa
Resarö, Vaxholms kommun
Listed
10 495 000 kr
192 + 14 m²
7 rum
2 251 m² tomt

Välkommen till ett högt läge med utsikt över öppen våtmark, vass och öppet landskap. Villan ligger nära havet och dess skärgårdsmiljö, med promenadavstånd till stränder, klippor och bryggor. Fastigheten är väldigt privat och ligger utan insyn på stor tomt med en härlig kontakt med naturen tex. fågellivet och den magiska uteplatsen med kvällssol över våtmarken. Huset erbjuder många rum, flera badrum, öppna och stora sällskapsytor samt mycket social planlösning med kök och vardagsrum öppet med stor användbar bardisk emellan. Rymligt skafferi. I det ena badrummet finns bastu, dubbeldusch och relax. Även mycket bra förvaring för kläder i groventrén/tvättstugan. Det finns också cykelförråd på undre trädäck under terrassen samt användbar snickarbod som uteförråd. Med promenadavstånd från huset nås buskudden med klipporna och bryggan både för picknick och bad. Vid Dyviken finns goda möjligheter till båtplats. Fantastisk uppväxtmiljö för barn med lantliga hästhagar och skogen inpå knuten, nära till Bogesunds stora skogar, kuster och vandringsleder men ändå nära in till Vaxholm och Stockholm. Lokalt på Resarö finns dagis, skola och ICA. I kvarteret råden en gemytlig och hänsynsfull grannsamverkan, här hälsar man på alla. Egen majbrasa med de närmaste grannarna vid valborg. GÄSTHUS | Ett gästhus med ostört läge bakom huset med möjlighet till uthyrning är både toppen för besökare eller som extrainkomst. FRIGGEBOD | Inredd friggebod med våningssäng och en snickarbod. TOMT | På tomten, som är kuperad, finns både natur, terrasser, stensättningar och kallmurar. Det finns mycket bär som hallon, smultron och blåbär. Blommor som avlöser varandra; påskliljor, rododendron, tulpaner, syrener, spireor, praktlysingar, pioner, syrenhortensia mm. Den gamla brunnen finns kvar och kan användas för bevattning.

Gamla Trostavägen 111, Trosta, Sigtuna kommun
Gamla Trostavägen 111, Trosta, Sigtuna kommun, bild 2
Gamla Trostavägen 111, Trosta, Sigtuna kommun, bild 3

Gamla Trostavägen 111

Tomt
Trosta, Sigtuna kommun
Listed
10 000 000 kr
4,7 ha tomt

Tillfälle att förvärva och utveckla denna spännande fastighet med flertal möjligheter. Med sitt läge och storlek uppfyller fastigheten flertal utvecklingsparametrar. För mer information vänligen kontakta fastighetsmäklaren.

 • Premium
Hjärtumsvägen 6 B, Hjärtum, Lilla Edets kommun

Hjärtumsvägen 6 B

Tomt
Hjärtum, Lilla Edets kommun
Listed
995 000 kr
2 222 m² tomt

Drömmer ni om att bygga ert eget hem i en lugn och familjär miljö? Nu har ni chansen att förverkliga er dröm på Hjärtumsvägen 6 B i Lilla Edet. Här finns möjlighet att köpa tomten med ett beviljat bygglov av en enplans-villa på 108 kvm med carport. Det finns även möjlighet att stycka av tomten till två separata tomter. Beläget i ett lugnt och familjärt område erbjuder Hjärtumsvägen 6 B den perfekta platsen för er att skapa ert drömhem. Med närhet till natur och samtidigt bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter är detta ett idealiskt läge familjer och naturälskare. Varmt välkommen att ta kontakt med ansvarig mäklare Victoria Lundgren för mer information. Missa inte chansen att äga din egen plats att kalla hem på Hjärtumsvägen 6 B i Lilla Edet. Kontakta oss idag för att börja din resa mot ditt drömhem!

Visar alla 23