Listed

Listed

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Knattevägen 3, Charlottenberg, Eda kommun

Knattevägen 3

Villa
Charlottenberg, Eda kommun
Listed
2 195 000 kr
153 m²
5 rum
1 265 m² tomt

Välkommen till denna fina villa som erbjuder stor altan, pool med pooltak och ett charmigt poolhus – här finner du allt för den som älskar utomhusliv och sociala tillställningar. Här finns även en separat gästdel, perfekt för besökande vänner och familj. Villan är belägen på en plan tomt med generösa gräsytor, vilket ger gott om utrymme för både lek och avkoppling. Interiören präglas av stora sociala ytor som inbjuder till umgänge och trivsel. Den öppna planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär, medan de välplanerade rummen erbjuder både komfort och funktionalitet. Här finns gott om plats för hela familjen. Denna villa är en perfekt kombination av modern bekvämlighet och naturnära lugn, vilket gör den till ett idealiskt hem för både vardag och fest. Missa inte chansen att förvärva denna fina fastighet! Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Älvgatan 3, Charlottenberg, Eda kommun

Älvgatan 3

Villa
Charlottenberg, Eda kommun
Listed
1 395 000 kr
80 m²
3 rum
2 584 m² tomt

Välkomna till denna trevliga och välbyggda villa som lockar till sig uppmärksamhet med sin charmiga utformning och sina bekvämligheter. Denna vackra bostad är en enplansvilla med källare och har en stilfull vit fasad. När du stiger in i huset möts du av en välkomnande entréhall med plats för att ta emot gäster och hänga av kläder. På höger sida leder en dörr in till det mysiga vardagsrummet. Här kan du slappna av och koppla av med familj och vänner i en trevlig atmosfär, tack vare de generösa fönstren som släpper in mycket naturligt ljus. Köket är en höjdpunkt i denna bostad. Det är modernt och funktionellt, med smakfulla bänkskivor, generöst med skåputrymme och energisnåla vitvaror. Här erbjuds ett stort kök med gott om förvaringsmöjligheter, diskmaskin, induktionshäll samt kyl och frys. Vidare finns det tre bekväma sovrum och två elegant inredda badrum. Sovrummen erbjuder gott om plats för avkoppling och personlig inredning, med fönster som släpper in naturligt ljus. Badrummen är stilfullt utformade och har alla nödvändiga bekvämligheter för att möta dina behov. Utanför huset finns en trädgård med utrymme för roliga utomhusaktiviteter och möjlighet att njuta av frisk luft. Här kan du sätta upp en grillplats, skapa en mysig trädgårdssoffa eller odla dina egna grönsaker och örter. Trädgården ger möjlighet till avkoppling och rekreation, och är en perfekt plats att njuta av soliga dagar eller sällskap med familj och vänner. Beläget i en trevlig och familjevänlig del av Charlottenberg med närhet till skolor, parker och andra bekvämligheter. Denna fastighet erbjuder också goda möjligheter till utomhusaktiviteter, vandring och andra friluftsaktiviteter tack vare den vackra naturen i området. Sammanfattningsvis kan man säga att Älvgatan 3 är en underbar fastighet i Charlottenberg som erbjuder en bekväm och trevlig livsstil. Med sin charmiga arkitektur, välutrustade interiör och möjlighet till utomhusaktiviteter ger denna bostad dig möjligheten att trivas och skapa underbara minnen. Varmt välkommen att anmäla till visning! Kontakta mäklaren för mer information.

  • Uteplats
Kyrkonäs stugby 3, Kyrkonäs, Torsby kommun
  • Borttagen före visning

Kyrkonäs stugby 3

Fritidshus
Kyrkonäs, Torsby kommun
Listed
875 000 kr
64 m²
3 rum
1 124 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Uteplats
Kasenbergsvägen 8, Kasenberg, Åmåls kommun
  • Tis 30 jul kl 16:30

Kasenbergsvägen 8

Villa
Kasenberg, Åmåls kommun
Listed
395 000 kr
101 + 37 m²
4 rum
1 900 m² tomt

Charmig villa som erbjuder en perfekt kombination av komfort och funktionalitet. Här finner du ett inglasat uterum som förlänger utesäsongen och vardagsrum med en murad öppen spis som skapar en mysig atmosfär under de kallare månaderna. Fastigheten har även en carport och en friggebod med goda förvaringsmöjligheter, vilket ger extra bekvämlighet. Villan är fördelad på två våningar och erbjuder tre sovrum och ett rymligt vardagsrum som inbjuder till sociala tillställningar och avkoppling. Den tilltagna trädgården ger gott om utrymme för barnlek och trädgårdsarbete. Med närhet till Åmåls bekvämligheter och serviceutbud, är detta ett utmärkt tillfälle för dig som söker ett hem med både charm och praktiska förvaringsutrymmen. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Karlagatan 36, Haga, Karlstads kommun

Karlagatan 36

Lägenhet
Haga, Karlstads kommun
Listed
1 495 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 1
3 816 kr/mån
28 476 kr/m²

Ljus och inflyttningsklar lägenhet med inglasad balkong i populära Herrhagen. Denna bostad erbjuder en perfekt kombination av närhet till centrum och Karlstads universitet, vilket gör den idealisk för både studenter och yrkesverksamma. Den inglasade balkongen är en av lägenhetens stora fördelar. Här förlängs utesäsongen. Lägenhetens interiör präglas av ljusa ytor och ett generöst ljusinsläpp, vilket skapar en trivsam atmosfär. Här bor du med närhet till både stadens puls och grönområden, vilket ger en perfekt balans mellan stadsliv och avkoppling. Bo i en skuldfri förening. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Övre Mattestorp 51, Branäs, Torsby kommun
Övre Mattestorp 51, Branäs, Torsby kommun, bild 2
Övre Mattestorp 51, Branäs, Torsby kommun, bild 3

Övre Mattestorp 51

Villa
Branäs, Torsby kommun
Listed
3 950 000 kr
98 m²
4 rum
725 m² tomt

Välkommen till Övre Mattestorp 51 i Branäs och detta moderna friliggande hus med fantastiskt läge nära Branäs skidbackar. Denna smakfullt inredda villa stod färdig i december 2023 och inger en varm fjällstugekänsla. Här bor du i ett fantastiskt läge nära backen och med en vacker utsikt. Bostaden erbjuder välplanerade 98 kvm med genomgående vattenburen golvvärme. Här finns tre sovrum av bra storlek och två stilfullt inredda badrum, varav ett med bastu. Det finns två allrum med stora sociala ytor för umgänge efter en dag i backen. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Ramnebacken 94, Agnesberg, Göteborgs kommun

Ramnebacken 94

Villa
Agnesberg, Göteborgs kommun
Listed
1 900 000 kr
83 + 40 m²
2 rum
2 449 m² tomt

Här finner du denna fristående villa som kombinerar närhet till både natur och stad. Huset är högt beläget med en grusad uppfart. Fastigheten ligger längst in på en lugn återvändsgata och erbjuder en av områdets större tomter med en vacker naturtomt och stor gräsmatta. Här kan du njuta av en rofylld miljö utomhus med blomstrande rhododendron, och en eldstad som ger både värme och mysfaktor. Bostaden har en flexibel planlösning som ger möjlighet att skapa fler sovrum vid behov. Villan har en uteplats som bjuder in till härliga stunder, perfekt för sociala tillställningar eller avkoppling. Närheten till Angered centrum ger dig tillgång till ett brett utbud av service och bekvämligheter, och med E45 i närheten är det enkelt att ta sig in till Göteborg. För närvarande bedrivs ett hundpensionat på fastigheten, vilket ger ytterligare möjligheter för den som vill kombinera boende med verksamhet.

  • Uteplats
Hole Nystugan 1, Hole, Eda kommun

Hole Nystugan 1

Villa
Hole, Eda kommun
Listed
4 395 000 kr
112 + 9 m²
4 rum
4,7 ha tomt

Hole är ett vackert område som erbjuder en bra kombination av natursköna omgivningar. På denna fastighet finns en nyare enplansvilla, en gammelstuga, ett uthus samt en barack. Här finns möjligheter till uthyrning och därmed också extrainkomst. Fastigheten sträcker sig ner till Asksjön där även den egna privata badbryggan finns. En stor altan bjuder på öppen utsikt över sjön och de öppna vidderna. Detta är hemmet för dig som söker en fridfull tillflyktsort. Här finns generösa gräsytor och syrénbuskar som skapar en romantisk atmosfär, perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Fastigheten är anslutet till öppen fiber, vilket gör det enkelt att kombinera arbete och fritid. Båda stugorrna har indragen fiber. Bostäderna ligger på en fastighet som sträcker sig över tre skiften. Områdena är natursköna med angränsande ängar och skog, vilket ger möjlighet till härliga promenader och naturupplevelser. Närheten till Glaskogens naturreservat, Charlottenbergs handelspark och Valfjället Skidcenter gör detta till en perfekt plats för både permanentboende och fritid. Eda Golfbana och den kända bilkyrkogården i Båstnäs är ytterligare attraktioner i närheten. Välkommen till ett hem där varje dag känns som en semester! Kontakta mäklare för mer information! Inomhusbilder är bokat och kommer inom kort.

  • Uteplats
Järnvägsgatan 35, centralt i Åmotfors, Eda kommun

Järnvägsgatan 35

Villa
centralt i Åmotfors, Eda kommun
Listed
1 595 000 kr
170 + 60 m²
7 rum
1 354 m² tomt

Denna tvåplansvilla erbjuder en perfekt kombination av komfort och funktionalitet. På den planlagda hörntomten finns gott om utrymme för barnens lek och sociala tillställningar. Här finns även ett fristående garage med fyra portar, vilket ger extra bekvämlighet för familjen med flera bilar eller goda uthyrningsmöjligheter. Villan ligger i ett barnvänligt område med närhet till vardagsservice. Orten Åmotfors erbjuder en lugn och naturskön miljö med närhet till skogar, sjöar och åar, vilket gör den idealisk för friluftsliv och naturälskare. Med sina sex rum och kök är detta hem perfekt för den stora familjen. Bekvämligheter som balkong och eldstad gör detta till ett hem där ni kan njuta av både inomhus- och utomhusliv. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Balltorpsvägen 85, Balltorp, Mölndals kommun

Balltorpsvägen 85

Fritidshus
Balltorp, Mölndals kommun
Listed
590 000 kr
33 m²
2 rum
1 000 m² tomt

Charmigt fritidshus med låg arrendeavgift, beläget i natursköna Balltorp. Med sina två rum och kök om ca 33 kvadratmeter erbjuder denna stuga en mysig och välplanerad yta för avkoppling och umgänge. Här har man en ljus, öppen och social planlösning och stora fönster som vetter mot trädgården och naturen. I köket finns en kamin som ger en behaglig värme. Vid entrén har man en trevlig altan med kvällssol, som även nås från sovrummet. Tomten vetter mot skogen och har en trädgård med många etablerade unga fruktträd och bärbuskar, en välisolerad friggebod samt en praktisk verktygsbod. Balltorps fritidsförening är känd för sin trevliga gemenskap med gemensamma fester och aktiviteter. Här bor du med närhet till golfklubb, vandringsleder i Sandsjöbacka naturreservat och Sisjöns badplats, samtidigt som du har allt du behöver inom kort avstånd. En perfekt plats för dig som vill ha en fristad nära stan men ändå på landet. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Slussen 4, Köpmannebro, Melleruds kommun

Slussen 4

Fritidshus
Köpmannebro, Melleruds kommun
Listed
3 795 000 kr
140 m²
5 rum
1 222 m² tomt

Välkommen till den gamla telegrafen i Köpmannebro, ett hem av dess like sällan till salu. Detta charmiga hus erbjuder en unik möjlighet att förvärva en del av Köpmannebros historia. Beläget vid Värnen, med Dalslandskanalen som smyckar landskapet precis utanför fönstret, är detta en dröm för den som söker en genuin upplevelse av Dalslands naturskönhet. Huset som en gång var ortens telegrafstation, har en unik karaktär. Från övervåningen stoltserar det med sina över 5 meters takhöjd och praktfulla sjöutsikt i tre väderstreck. På nedervåningen vittnar sekelgamla timmerstockar om dess ursprung från en svunnen tid. En öppen planlösning på övervåningen skapar en luftig och inbjudande atmosfär som är perfekt för samvaro och avkoppling. Huset har genomgått varsam renovering där två badrum har fått nytt liv i stil med husets ålder, och flera fönster och dörrar har restaurerats till sin forna glans i gammal stil. Denna unika egendom erbjuder inte bara en spektakulär boendemiljö utan också en sjötomt vid Vänern där solnedgångar och båtliv blir en del av vardagen. Ta chansen att bli ägare till detta historiska och vackra hem i Köpmannebro. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och låt oss guida er genom denna unika möjlighet att skapa nya minnen i ett tidlöst hem.

  • Balkong
  • Uteplats
Kungsviken-Brattås 635A, Henån, Orust kommun
Kungsviken-Brattås 635A, Henån, Orust kommun, bild 2
Kungsviken-Brattås 635A, Henån, Orust kommun, bild 3

Kungsviken-Brattås 635A

Villa
Henån, Orust kommun
Listed
6 200 000 kr
143 m²
6 rum
1 233 m² tomt

Med högt, fritt och naturskönt läge på spännande och lättbebyggd tomt planeras ett förslag för Villa Atmosfär 143 från Fiskarhedenvillan i Kungsviken på NV Orust. Möjlighet till båtplats nr 15 i marinan och betalas enligt årsavgift. Husförslaget är villabyggsats från Fiskarhedenvillan, "Atmosfär 143" 1-plan, med invändig yta om 143 kvm, 6-7 rum & kök varav 4 sovrum. Solpaneler är standard på alla Atmosfärhus. Med ett vinkelhus får du mycket yta på tomten. Dessutom ger vinkeln något extra till utemiljön. Kliv in i ett smart hus med allt du behöver, smart förvaringsyta samt de funktioner vardagen kräver. El, fiber, vatten och avlopp är framdraget till tomtgränsen och området är asfalterat. Tomten har en låg markexploaterings kostnad med mindre markarbete. För ytterligare information samt offerter kring material, markarbete och energiberäkning mm - se separat leveransbeskrivning från olika husleverantörer som tillhandahålles i samband med visning. Tomten är inte knuten till någon husleverantör. - Nybyggda småhus har ingen fastighetsavgift under de första 15 åren. Vackra Kungsviken erbjuder ett gammaldags och charmigt kustsamhälle vid Bohuskusten med mycket gamla båtbyggartraditioner med anor från 1200-talet. Enligt sägnen så skall Olav Tryggvason byggt sitt vikingaskepp, Ormen Långe, här i Kungsviken. Säljaren har gjort en videovisning av tomten som finns tillgänglig på Youtube: https://youtu.be/1BUxnGiXkmo (Samtliga bilder ska ses som inspirationsbilder)

  • Premium
  • Nyproduktion
Brattås 635, Henån, Orust kommun
Brattås 635, Henån, Orust kommun, bild 2
Brattås 635, Henån, Orust kommun, bild 3

Brattås 635

Tomt
Henån, Orust kommun
Listed
2 300 000 kr
1 233 m² tomt

Lättbebyggd tomt om 1233 kvm med möjlighet till båtplats Nr.15 i Kungsvikens Marina. Med fritt och naturskönt läge på spännande tomt planeras nu en nyckelfärdig villa för året om boende eller semesterboende. Tomtens storlek och detaljplanen erbjuder möjligheter för både villa med pool, stor altan, attefallshus och garage om så önskas. Fastigheten ligger i en unik del av området som erbjuder närhet till skärgården och naturen. El, fiber, vatten och avlopp är framdraget till tomtgränsen och området är asfalterat. Tomten har en låg markexploaterings kostnad med mindre markarbete. För ytterligare information samt offerter kring material, markarbete och energiberäkning mm - se separat leveransbeskrivning från olika husleverantörer som tillhandahålles i samband med visning. Tomten är inte knuten till någon husleverantör. - Nybyggda småhus har ingen fastighetsavgift under de första 15 åren. Vackra Kungsviken erbjuder ett gammaldags och charmigt kustsamhälle vid Bohuskusten med mycket gamla båtbyggartraditioner med anor från 1200-talet. Enligt sägnen så skall Olav Tryggvason byggt sitt vikingaskepp, Ormen Långe, här i Kungsviken.

  • Premium
Lilla Liden 1, Hasselfors, Laxå kommun

Lilla Liden 1

Fritidshus
Hasselfors, Laxå kommun
Listed
595 000 kr
56 m²
2 rum
3 289 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus med två rum och kök, där en värmande kamin i vardagsrummet, en äldre vedspis i köket och genomgående trägolv skapar en mysig atmosfär. Köket har gott om utrymme för matbord och gäster, perfekt för trevliga middagar. Här bor man bekvämt med indraget vatten och avlopp. Stor tomt med bärbuskar och äppelträd samt en härlig gräsmatta. På tomten finns även en vedbod med förvaringsmöjligheter och en påbörjad bastu. Fastigheten ligger med direkt närhet till skogen, vilket bjuder in till svamp- och bärplockning, och med ett bekvämt gångavstånd till sjö och badplats. Laxå med all tänkbar service ligger endast 5 kvm bort. Närheten till naturen gör detta till en idyllisk plats för avkoppling och rekreation!

Scheelevägen 2C, Tuna, Lunds kommun
Scheelevägen 2C, Tuna, Lunds kommun, bild 2
Scheelevägen 2C, Tuna, Lunds kommun, bild 3

Scheelevägen 2C

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Listed
2 995 000 kr
71 m²
3 rum
vån 4/7
4 969 kr/mån
42 183 kr/m²

Här erbjuds ett Svanencertifierat boende med hållbarhet i fokus. Ljus och rymlig trerummare med öppen och social planlösning samt en härlig balkong i nordvästläge där du kan koppla av och njuta av kvällssolen. Hemmet är välplanerat med en genomtänkt standard. Det helkaklade badrummet är utrustat med moderna bekvämligheter, inklusive tvättmaskin och torktumlare. Varje detalj är noga utvald för att skapa en harmonisk och funktionell bostad. Utanför hemmet möts du av en välkomnande miljö med planteringar, fina stenläggningar och pergola. Den gemensamma gården erbjuder sittbänkar, lekyta, cykelparkering och en cykelservicestation. Som medlem i Brf Cubo har du tillgång till elbilar som kan bokas vid behov, samt el-lådcyklar och elcyklar för enkel transport. Cykelplatser finns både i cykelrummet och vid de flesta entréer, vilket uppmuntrar till hållbart resande. En del av Medicon Village Science Park, Brf Cubo erbjuder en innovativ energilösning med E.ON ectogrid. Denna teknik utnyttjar överskottsenergi för att minimera energiförluster och sänka driftskostnaderna, vilket bidrar till en mer hållbar boendemiljö. Kvarteret rymmer totalt 113 lägenheter, allt från kompakta ettor till rymliga fyror, alla designade med omtanke och kvalitet. Vid entrén möts du av en ljus och luftig atmosfär som ger en ombonad och hemtrevlig känsla. Varje kvadratmeter är noggrant planerad för att maximera utrymmet och skapa ett smart och bekvämt hem. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Glasbruksvägen 29, Norra Ämterud, Eda kommun

Glasbruksvägen 29

Villa
Norra Ämterud, Eda kommun
Listed
1 295 000 kr
150 m²
6 rum
2 249 m² tomt

Denna rymliga familjevilla erbjuder en perfekt kombination av komfort och funktionalitet. Med sina generösa ytor är detta hem idealiskt för den stora familjen. Här finner du bland annat fyra stora sovrum, två toaletter och en bastu, vilket ger gott om utrymme för både avkoppling och vardagsliv. Huset har även goda förvaringsmöjligheter i garderober, sidovind, förråd och på vinden, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Fastigheten ligger strax utanför Charlottenberg, med närhet till den norska gränsen och Charlottenbergs populära shoppingcenter. Detta ger dig tillgång till ett brett utbud av butiker och service, samtidigt som du kan njuta av lugnet och naturen i omgivningarna. Med fiberanslutning är det enkelt att hålla sig uppkopplad och arbeta hemifrån. Denna villa är ett utmärkt val för dig som söker ett rymligt och välplanerat hem. Välkommen att upptäcka ditt nya hem!

Sollentunavägen 172, Sollentuna, Sollentuna kommun

Sollentunavägen 172

Lägenhet
Sollentuna, Sollentuna kommun
Listed
2 495 000 kr
36 m²
1 rum
3 214 kr/mån
69 306 kr/m²

Med ett centralt läge i Sollentuna finner ni denna rymliga 1,5-rumslägenhet. Här bor ni bekvämt med Sollentuna Centrum och dess omfattande serviceutbud endast ett stenkast bort. Bostaden erbjuder ett stort och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus, härifrån når vi bostadens härliga uteplats. Köket är rymligt med gott om förvaring och arbetsytor, samt plats för ett stort matbord där både familj och vänner får plats. Här bor du med gångavstånd till ett stort utbud av shopping, restauranger och all annan tänkbar service. Nära bostaden finner du Järvafältets naturreservat med dess omväxlande natur. Här finns både djupa barrskogar och blomsterrika beteshagar. Vassomgärdade fågelsjöar kontrasterar mot skogssjöar med klippstränder och ropande storlommar. Skogarna är utmärkta för svampplockning och genom hela området löper ett nät av stigar och bilfria småvägar som gör det lätt att ta sig fram. För att utforska området är cykel det bästa alternativet. Varmt välkomna på visning!

Fabriksgatan 15, Säffle, Säffle kommun

Fabriksgatan 15

Villa
Säffle, Säffle kommun
Listed
350 000 kr
58 + 58 m²
3 rum
859 m² tomt

Centralt belägen villa med renoveringsbehov och massor av potential. Denna fastighet på Fabriksgatan i Säffle erbjuder en plan gräsmatta och en tomt med fruktträd, vilket ger en härlig utomhusmiljö för både avkoppling och trädgårdsarbete. Här finns möjligheten att skapa ditt drömhem och sätta din egen prägel på varje detalj. Denna villan är i ett plan med källare och har en area på 58+58 kvm fördelat på tre rum. Fastigheten är perfekt för den som vill bo centralt men ändå ha en egen trädgård att njuta av. Med närhet till Säffles bekvämligheter och serviceutbud, är detta ett utmärkt tillfälle för dig som söker ett projekt med stor potential. Välkommen på visning!

Fyrbyggarevägen 1, Skepplanda, Ale kommun

Fyrbyggarevägen 1

Villa
Skepplanda, Ale kommun
Listed
3 995 000 kr
92 + 90 m²
5 rum
907 m² tomt

Välkomna till Fyrbyggarevägen 1 där detta charmiga och välskötta hem väntar på att välkomna er till ett liv fyllt av komfort och harmoni. Denna villa med inredd källare erbjuder allt familjen kan önska sig, och lite till! Huset är besiktigat med ett mycket fint protokoll och driftskostnaderna är fördelaktiga. Bostaden erbjuder ett entréplan på 92 kvm samt ett inrett källarplan på 90 kvm. Hela bostaden har under de senaste 10 åren genomgått flertalet renoveringar och håller en god standard. Bakom den inbjudande entrén finner ni 3 sovrum av bra storlek, stort och ljust vardagsrum med öppen spis och ett fullutrustat kök. Vidare finns ett renoverat helkaklat badrum med dusch. En trappa ner hittar ni ytterligare ett stort sovrum/allrum, gästtoalett, tvättstuga samt goda förvaringsmöjligheter. Inbyggt garage med plats för en bil och förvaring. På tomten finns även ett fristående isolerat förråd. Parkeringsplats finns för tre bilar. Den plana gräsmattan är lättskött och bjuder in till lek och samvaro utomhus. Beläget i det eftertraktade området Skepplanda i Ale Kommun, erbjuder denna villa ett idealiskt läge som kombinerar lugn och ro med närhet till allt ni behöver. Gångavstånd till skola gör det enkelt för barnen att komma till och från skolan säkert och bekvämt, medan områdets barnvänliga atmosfär skapar en trygg miljö för hela familjen att njuta av. Ett stenkast bort finner ni Skepplanda simhall och idrottshall med massor aktiviteter, Forsvallen erbjuder fotbollsplan och fin natur att promenera i finns det gott om. Mataffär, bibliotek, café, pizzeria och vårdcentral finns i Skepplanda centrum. Älvängens centrum nås på 5 minuter med bil och ca 10 minuter bort finns Ale Torg. Med endast tre tidigare ägare har denna villa blivit väl omhändertagen genom åren. Renoverad med kärlek och omsorg, är det bara att flytta in och börja skapa era egna minnen tillsammans. Med möjlighet till tillträde under sommaren hinner ni komma till ro inför höstens skolstart. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Ytterbyuddsvägen 9 D, Resarö, Vaxholms kommun

Ytterbyuddsvägen 9 D

Villa
Resarö, Vaxholms kommun
Listed
16 200 000 kr
285 m²
8 rum
4 378 m² tomt

Badrocksavstånd till vattnet, Paviljongen och tennisbanor. Modern villa i soligt läge, plan gräsmatta mot rofylld ängsmark. Rymliga sällskapsytor, genomtänkta sovrum och tre bad/duschrum. Inbjudande pool i soldränkt trädäck. Här finns även spabad, gästhus, bastuhus och dubbelgarage.

  • Plus
Ölmegatan 9C, Kvarnberget, Karlstads kommun
  • Budgivning pågår

Ölmegatan 9C

Lägenhet
Kvarnberget, Karlstads kommun
Listed
695 000 kr
21 m²
1 rum
vån 3/3
1 240 kr/mån
33 095 kr/m²

Perfekt tillfälle för dig som letar efter din första bostad eller som är student. Här erbjuds du chansen att förvärva denna ljus etta med härligt ljusinsläpp och vitmålade väggar och golv. Lägenhetens pentry i stilfull design erbjuder bra med förvaring och bänkyta. Från den välkomnande hallen når du ett fint renoverat badrum. En kvadratsmart etta med allt du behöver. Varmt välkommen till visning. Anmälan krävs via telefon eller mail.

Källvägen 5, Kallkälldalen, Hagfors kommun

Källvägen 5

Villa
Kallkälldalen, Hagfors kommun
Listed
2 000 000 kr
180 m²
8 rum
986 m² tomt

Imponerande villa med plats för den större familjen. Här erbjuds hela sex st sovrum, flera sociala ytor i form av två vardagsrum, matsal, uterum samt altan. Öppen planlösning mellan ena vardagsrummet matsalen och köket skapar en härlig känsla av rymd och bjuder in till gemenskap. Härifrån nås det inglasade uterummet och sedan vidare ut den soliga altanen på baksidan som även sträcker sig längs husets långsida. Rymlig och möblerbar balkong som även den är i soligt västerläge. Husets moderna utformning och moderna inredning i samspel med låga driftkostnader tack vare bergvärmen tilltalar många. Likaså den sköna golvvärmen. I det inbyggda garaget ryms en bil innanför den elektriska porten. På uppfarten kan ytterligare två parkeras. Bo i ett välkomnande och omtyckt område med flera barnfamiljer och närhet till förskola och skola. Här är det promenadavstånd till centrum med dess utbud av service, samtidigt som naturen i närheten erbjuder trevliga strövområden och badplats. Själva tomten är plan och bjuder in till barnens lek samtidigt som du med gröna fingrar ges möjligheten att odla både blommor och ätbart. Då detta är en kommande annons kommer mer information löpande. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för en förhandsvinsning. Välkommen till detta moderna kvalitetshus med hög standard för dig som vill ha det lilla extra!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Grindstugevägen  3, Djursholm, Danderyds kommun
  • Budgivning pågår
Grindstugevägen  3, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Grindstugevägen  3, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Grindstugevägen 3

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Listed
23 000 000 kr
263 + 128 m²
10 rum
2 000 m² tomt

Centralt belägen fastighet med två adresser och infarter. Villan byggdes 1914 och har en totalyta om 391 kvm med mycket stor potential. Suterrängplan har en separat lägenhet om cirka 50 kvm samt två stora garage. Renoveringsbehov samt verkstadsdel.

  • Premium
Hillerödsgränd 4, Ärvinge, Stockholms kommun

Hillerödsgränd 4

Lägenhet
Ärvinge, Stockholms kommun
Listed
1 895 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/3
5 048 kr/mån
34 771 kr/m²

Fin lägenhet med rikligt ljusinsläpp belägen i hus med hiss. Renoverat kök, stora sociala ytor och helkaklat badrum gör detta till en bostad som är redo för inflytt och att trivas i. Rymlig balkong i bästa solläge. Föreningen ligger väldigt naturnära och har Järvafältet, Järvabadet och Igelbäcken runt hörnet. Här finns fina cykelvägar och löparspår. Kista Galleria ligger endast ca 5-10 minuters promenad bort. I centrum finns tunnelbana med ca 17 min in till centrala Stockholm (T-centralen). I bostadsområdet planeras en station för nya tvärbanan. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Tallvägen 8, Hammarö, Hammarö kommun
  • Budgivning pågår

Tallvägen 8

Lägenhet
Hammarö, Hammarö kommun
Listed
325 000 kr
26 m²
1 rum
vån 5/11
2 091 kr/mån
12 500 kr/m²

På Tallvägen 8 hittar du denna praktiskt planerade etta med sovalkov. Det renoverade köket bjuder in till roligare matlagning och i det rymliga vardagsrummet finns trevliga sällskapsytor du gärna umgås med vännerna. Detta är en ljus lägenhet med stora fönster som vetter mot sjön. Bo i en stabil Riksbyggen-förening med låg månadsavgift. Perfekt för studenten. Här har du närhet till bra kollektivtrafik som tar dig till Karlstad centrum och Bergviks köpcentrum. Här finns allt man kan tänkas behöva till vardags. Skoghall centrum är inom gångavstånd och alldeles i närheten finns Hammaröns vackra natur samt Lillängshamnen. Inom kort kommer även Nordic Wellness öppna här. Välkommen på visning!

  • Hiss

Visar 1 - 25 av 32