Mäklare Christian Johansson

Christian Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kungsviken-Brattås 635A, Henån, Orust kommun
  • Imorgon kl 12:00
Kungsviken-Brattås 635A, Henån, Orust kommun, bild 2
Kungsviken-Brattås 635A, Henån, Orust kommun, bild 3

Kungsviken-Brattås 635A

Villa
Henån, Orust kommun
Listed
6 200 000 kr
143 m²
6 rum
1 233 m² tomt

Med högt, fritt och naturskönt läge på spännande och lättbebyggd tomt planeras ett förslag för Villa Atmosfär 143 från Fiskarhedenvillan i Kungsviken på NV Orust. Möjlighet till båtplats nr 15 i marinan och betalas enligt årsavgift. Husförslaget är villabyggsats från Fiskarhedenvillan, "Atmosfär 143" 1-plan, med invändig yta om 143 kvm, 6-7 rum & kök varav 4 sovrum. Solpaneler är standard på alla Atmosfärhus. Med ett vinkelhus får du mycket yta på tomten. Dessutom ger vinkeln något extra till utemiljön. Kliv in i ett smart hus med allt du behöver, smart förvaringsyta samt de funktioner vardagen kräver. El, fiber, vatten och avlopp är framdraget till tomtgränsen och området är asfalterat. Tomten har en låg markexploaterings kostnad med mindre markarbete. För ytterligare information samt offerter kring material, markarbete och energiberäkning mm - se separat leveransbeskrivning från olika husleverantörer som tillhandahålles i samband med visning. Tomten är inte knuten till någon husleverantör. - Nybyggda småhus har ingen fastighetsavgift under de första 15 åren. Vackra Kungsviken erbjuder ett gammaldags och charmigt kustsamhälle vid Bohuskusten med mycket gamla båtbyggartraditioner med anor från 1200-talet. Enligt sägnen så skall Olav Tryggvason byggt sitt vikingaskepp, Ormen Långe, här i Kungsviken. Säljaren har gjort en videovisning av tomten som finns tillgänglig på Youtube: https://youtu.be/1BUxnGiXkmo (Samtliga bilder ska ses som inspirationsbilder)

  • Premium
  • Nyproduktion
Brattås 635, Henån, Orust kommun
  • Imorgon kl 12:00
Brattås 635, Henån, Orust kommun, bild 2
Brattås 635, Henån, Orust kommun, bild 3

Brattås 635

Tomt
Henån, Orust kommun
Listed
2 300 000 kr
1 233 m² tomt

Lättbebyggd tomt om 1233 kvm med möjlighet till båtplats Nr.15 i Kungsvikens Marina. Med fritt och naturskönt läge på spännande tomt planeras nu en nyckelfärdig villa för året om boende eller semesterboende. Tomtens storlek och detaljplanen erbjuder möjligheter för både villa med pool, stor altan, attefallshus och garage om så önskas. Fastigheten ligger i en unik del av området som erbjuder närhet till skärgården och naturen. El, fiber, vatten och avlopp är framdraget till tomtgränsen och området är asfalterat. Tomten har en låg markexploaterings kostnad med mindre markarbete. För ytterligare information samt offerter kring material, markarbete och energiberäkning mm - se separat leveransbeskrivning från olika husleverantörer som tillhandahålles i samband med visning. Tomten är inte knuten till någon husleverantör. - Nybyggda småhus har ingen fastighetsavgift under de första 15 åren. Vackra Kungsviken erbjuder ett gammaldags och charmigt kustsamhälle vid Bohuskusten med mycket gamla båtbyggartraditioner med anor från 1200-talet. Enligt sägnen så skall Olav Tryggvason byggt sitt vikingaskepp, Ormen Långe, här i Kungsviken.

  • Premium
Daggkåpevägen 18, Nödinge, Ale kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Daggkåpevägen 18, Nödinge, Ale kommun, bild 2
Daggkåpevägen 18, Nödinge, Ale kommun, bild 3

Daggkåpevägen 18

Villa
Nödinge, Ale kommun
Listed
4 495 000 kr
197 m²
7 rum
1 629 m² tomt

1,5-planshus med stor tomt och flera sovrum! Mycket bra läge med stor hörntomt, längst in på lugn återvändsgata. Huset erbjuder sex bra sovrum, ett praktiskt kök, rymligt vardagsrum samt ett möblerbart allrum, två gästtoaletter, ett badrum samt separat tvättstuga. Dessutom finns det bra förvaringsmöjligheter både inomhus och utomhus. Garage samt plats för parkering av flera bilar finns på uppfarten. På kort gångavstånd ca 100 meter stannar bussen. Vidare från bussen tar pendeltåget dig snabbt till Göteborg på endast 20 min. Gångavstånd till Ale torg där både matbutiker, apotek och andra affärer finns. Plan gräsmatta sträcker sig runt huset och bjuder in till barnens lek och trevliga sociala tillställningar. Här finns en scen där barnen kan framträda med sång och teater. I trädgården växer både äpplen, päron och plommon. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 3