Kilstavägen 12C

Karlberg, Karlskoga Se på karta

895 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
122 m²
Tomtarea
219 m²
Byggår
1983
Driftkostnad
28 142 kr/år
Antal besök
4 260
Dagar på Hemnet
9

Här är boendet som är perfekt anpassat för den ekonomiske och medvetna köparen. Uppvärmning sker bekvämt genom fjärrvärme och huset har en låg uppvärmningskostnaden. Radhuset är i trivsamt beläget i gavelläge med en liten och lättskött tomt. Det finns genomgående goda förvaringsmöjligheter med både rymlig klädkammare och flertalet garderober.

Badrum är bekvämt försett på bägge plan. På nedervåningen finns ett sovrum, ett mindre förråd, tvättstuga samt badrum med dusch och wc. Övervåningen är ljus och luftig där köket är försett med vita luckor och vitvaror. I anslutning ligger det väl tilltagna vardagsrummet med utgång till balkong i västlig riktning. Ytterligare två sovrum ligger vägg i vägg med den andra badrummet som är utrustat med badkar och wc.

Huset är beläget i ett lugnt och omtyckt område med geografisk lämplighet i förhållande till skolor, mataffärer och cetrumkärnan. Solen kan avnjutas med både morgonkaffe och kvällssupé. Garaget är smidigt beläget i huskroppen. Vart välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga