Wilhelm Wibergs Gata 128

Klockaretorpet, Norrköpings kommun Se på karta

2 975 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
99 m²
Biarea
29 m²
Tomtarea
133 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
34 076 kr/år

Nu finns möjlighet att förvärva ett välplanerat friköpt radhus i souteräng om totalt 128 kvm med ett mycket bra läge i övre Klockaretorpet!

Radhuset disponerar fyra rum och kök, med möjlighet till fyra sovrum. Bra planerat boende med kök, helkaklat duschrum -14 samt tre sovrum varav ett med utgång i balkong på entréplan. Här finns möjlighet att öppna upp om ni hellre önskar sociala delar med kök och vardagsrum på entréplan och sovrumsavdelning i souterrängplan istället. På souterrängplan finner ni rymligt vardagsrum som enkelt kan göras om till två extra sovrum, badrum, tvättstuga samt förrådsrum som idag används som ett sovrum. Från vardagsrummet tar ni er ut till husets baksida med större altandäck i trä i sydvästläge.

Den friköpta tomten är cirka 133 kvm och har två uteplatser, en insynsskyddad uteplats med komposittrall med infällda spotlights på framsidan i öster och ett altandäck i trä i sydvästläge på baksidan. Här finns även möjlighet att njuta av solen på balkongen i dess sydvästläge. Balkong och altandäcket på baksidan är utrustat med markiser. På både fram- och baksidan finns praktiska förråd.

Här blir ni en del av populära samfälligheten Mandolinen. I samfällighetskostnaden ingår vatten, värme, kabel-tv, renhållning, snöröjning, garage, p-platser, lek- och grönytor. Driften avseende kall- och varmvatten är schablonbaserad och regleras en gång per år. Som medlem i föreningen och radhuslängan så hjälps ni åt med trädgårdsskötseln av de gemensamma gräsytorna.

I övre Klockaretorpet bor ni barnvänligt med naturen runt knuten och med närhet till affär, förskola, skola, vårdcentral, tandläkare och kommunikationer. Detta boende är perfekt för er som söker ett lättskött boende och för er som vill bo billigt och med grönområde intill knuten!

Varmt välkomna att boka in er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

Kontakta mäklaren

Ebba Wernhede

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
Mäklare Ebba Wernhede, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping