Per Albin Hanssons väg 77

Kulladal, Malmö Se på karta

3 675 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
4 rum
Boarea
116 m²
Tomtarea
147 m²
Byggår
1982
Driftkostnad
26 329 kr/år
Tomträttsavgäld
17 278 kr/år
Antal besök
4 145
Dagar på Hemnet
9

Ett av de attraktiva radhusen på Per Albin Hanssons väg på Kulladal är nu äntligen till salu! Här erbjuds ett trivsamt och rymligt boende i två hela plan med 116 m² boarea fördelat på 4-5 rum och kök varav 3-4 sovrum. Två rymliga badrum finns här, ett på varje plan, perfekt för barnfamiljen! Huset byggdes 1982 och har sedan dess endast haft en ägare. Interiören är i stora delar i mycket välskött originalskick men en uppdatering av ytskikten bör planeras. Tillfälle att skapa ditt drömhem! Huset har mycket låga driftskostnader och energideklarationen visar på att det är mycket energisnålt!
Från huset har man nära till bra skola och förskolor. I omedelbar anslutning finns också härliga grönytor i parkmiljö för såväl barn som vuxna. Närhet till Mobilia med komplett affärsutbud samt Hyllie med tågstation och Emporia gör dig oberoende av bil. Stadsbuss linje 7 går utanför huset.
En bilplats i samfällighet tillhörande huset finns en liten bit från huset. En liten insynsskyddad trädgård med gräsyta och uteplats på stenläggning finns bakom huset i soligt västerläge.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Limhamn