Bjurfors Limhamn

Bjurfors Limhamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Slottsgatan 16, Gamla Väster, undefined

Slottsgatan 16

Lägenhet
Gamla Väster
Bjurfors Limhamn

6 995 000 kr

124 m²

4 rum

5 724 kr/mån

56 411 kr/m²

Här erbjuds det något som Malmös marknad sällan får se, en sekelskiftes våning som verkligen har allt. Hiss från markplan, dubbla balkonger i västerläge med utsikt mot en av Malmös i särklass vackraste parker. Här finns stuckaturer och lamprosetter som får en att drömskt blicka upp i taken. När blicken inte söker sig till taken kan ni vila ögonen på den vackra kakelugnen som dessutom är fungerande. Vacker fiskbensparkett följer oss genom bostaden som en röd tråd. Våningen bjuder dessutom på tre sovrum, badrum med nedsänkt badkar samt en gästtoalett. Välkomna till detta unika boende på ett av Malmös bästa lägen!

 • Balkong
 • Hiss
Geijersgatan 17B, Bellevue Sjösida, Malmö kommun

Geijersgatan 17B

Villa
Bellevue Sjösida, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

10 900 000 kr

230 m²

6 rum

947 m² tomt

Välplanerade 230 kvadratmeter plus en stor källare erbjuds nu på bästa läge! 10 minuters promenad från strandkanten och nära till det mesta i form av butiker, skolor och med Malmös centrala delar på cykelavstånd. Huset har varit i familjens ägo sedan 1982 och har på senare år genom genomgått stora renoveringar konstruktions- och exteriörsmässigt. Stor stenlagd uppfart med plats för fyra bilar och fristående garage med förrådsdel är det första man möts av. Den stenlagda gången leder fram till husets pampiga entrédörr och in i den rymliga hallen med mycket förvaring och praktiskt beläget gäst-WC . Till höger finner vi ett stort och rymligt kök med plats för allt ett kök ska innehålla inklusive en stor matplats. Resterande del av detta våningsplan består av en enda stor social yta i form av ett L-format vardagsrum med stor matplats, rymlig plats för soffgrupper och utgång till stenlagd uteplats i soligt sydvästläge. I mitten står en öppen spis. Stora glaspartier ger ett härligt ljusinsläpp och delvis separerat via valv finns även en avdelning som gjord för att avnjuta en drink med gästerna efter middagen. Denna del kan också enkelt bli ytterligare ett sovrum vid behov. Övre plan rymmer ett stort, ljust allrum. Här har vi även ett badrum och tre rymliga sovrum. Från det stora sovrummet når man balkongen, belägen i sydväst mot den insynsskyddade baksidan av trädgården. Gott om rymliga förvaringar gör vardagen enkel. Källarplan om ca 126 kvadratmeter innehåller inte bara massor av förvaringsmöjligheter. Här hittar vi även tvättstuga, bastu med dusch och WC. En stor gillestuga med öppen spis och inrett rum med fönster som skulle kunna fungera som sovrum eller hobbyrum.

Kanikgatan 5A, null, Lunds kommun

Kanikgatan 5A

Lägenhet
Lunds kommun
Bjurfors Limhamn

3 595 000 kr

80,9 m²

3 rum

5 052 kr/mån

44 438 kr/m²

I vacker fastighet från 1906, i hjärtat av Lund, finner vi denna drömvåning belägen högst upp i huset med utsikt över Lunds takåsar och grönskande koloniområde. Ljusa färger, snedtak, vackra takbjälkar och fantastisk utsikt genom alla fönster ger våningens dess trivsamma karaktär. Standarden är hög med renoverat kök och helkaklat badrum, där äldre charm möter modernt. Vardagsrummet är rymligt med öppen planlösning till köket och de två ljusa sovrummen är smart belägna på varsin sida av rummet. Våningen bjuder på två separata ingångar och en underbar takterrass, där man kan avnjuta frukost och trevliga middagar med släkt och vänner. Välkomna till ett drömboende i sin helt egna klass på svårslaget läge!

 • Balkong
Piggränd 7, Elinegård, Malmö kommun
 • Imorgon kl 17:15

Piggränd 7

Radhus
Elinegård, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

5 295 000 kr

103 m²

5 rum

5 550 kr/mån

51 408 kr/m²

Räntesäkrad förening! Bo ett med naturen och granne med ett naturreservat med ett rikt djur- och naturliv med mängder av olika arter, varav många ovanliga. Gavelradhuset är det enda huset som har direkt utsikt över kalkbrottet och dessutom ett generöst ljusinsläpp. Vallen utanför byggdes i samband med bygget för att skydda djurlivet och kommer att tas ner så snart alla har flyttat in och bygget är klart.

 • Plus
 • Uteplats
Sundskajen 2A, Limhamn - Ön, Malmö kommun
 • Idag kl 10:00
Sundskajen 2A, Limhamn - Ön, Malmö kommun, bild 2
Sundskajen 2A, Limhamn - Ön, Malmö kommun, bild 3

Sundskajen 2A

Lägenhet
Limhamn - Ön, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

5 995 000 kr

125 m²

4 rum

8 949 kr/mån

47 960 kr/m²

Njut av takvåning om hela 125 kvm med stora sociala ytor med exklusivt HTH-kök, generöst vardagsrum med stora fönster mot havet. Tre sovrum, dubbla badrum och separat tvättstuga ger vardagslyx. Master bedroom har walk-in-closet och privat balkong. Livet på Ön är lugn och avkopplande med närhet till Limhamns stora utbud av restauranger, caféer, matbutiker och apotek. PÅ Ön finns egen livsmedelsbutik och havet blir din nya granne!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Romelegatan 9, Limhamn, Malmö kommun

Romelegatan 9

Villa
Limhamn, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

9 495 000 kr

166 m²

6 rum

600 m² tomt

Välkommen till ett gediget och trivsamt familjehus i ett av Limhamns mest gemytliga och barnvänliga kvarter. Njut av en insynsskyddad grönskande trädgård i perfekt sydvästläge med fina uteplatser och barnen kan leka på den stora gräsmattan. Attribut som original fiskbensparkett, Kolmårdsmarmor, murad öppen spis, original trappräcke, fönsterluckor i teak, plåtarbete i koppar mm ger karaktär till boendet. Huset är väl underhållet genom åren och kostsamma investeringar som t ex nytt tak och ny fjärrvärmeväxlare har redan gjorts - det är bara att flytta in! Dessutom är huset mycket energieffektivt. Här bor ni i ett hem som bjuder in till umgänge och stora fönsterpartier släpper in fint dagsljus. I det väl tilltagna vardagsrummet finns gott om plats för soffgrupp framför den vackra murade spisen. I rummets vinkel kan familj och vänner samlas runt stort ett matbord. Även det luftiga rymliga och smakfullt renoverade köket kommer bli en naturlig samlingspunkt. Köket nås både från hallen och vardagsrummet vilket ger en fin känsla av att sällskapsytorna ”hänger ihop”. Övre plan är luftigt och har bra takhöjd. Här finns fyra bra sovrum, ett snyggt renoverat badrum och en separat klädkammare. Om ytterligare ett sovrum önskas kan kontoret på nedre plan med fördel nyttjas som sovrum. I källaren kan familjens yngre medlemmar umgås i ett trevligt allrum och här finns även bra förvaringsmöjligheter, tvättstuga mm. Läget är suveränt! Det är gång/cykelavstånd till allt som behövs i vardagen - all närservice på Limhamn, bra skolor/förskolor och bra kommunikationsmöjligheter till centrum/Hyllie. Varmt välkommen på visning!

Fernissagatan 8, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Fernissagatan 8

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

2 995 000 kr

73 m²

3 rum

4 097 kr/mån

41 027 kr/m²

På havsnära läge har vi nöjet att erbjuda denna rymliga trerummare till försäljning. Ett attraktivt boende på 3:dje våningen med hiss från markplan. Lägenheten kännetecknas framförallt av den sköna känslan av luft, rymd och ljus. Optimal planlösning med kök och matplats aningen separat med väldefinierade ytor för matlagning, matplats och umgänge. Här ställer man lätt av disken efter en härlig middag och förflyttar sig ut till det öppna vardagsrummet eller den stora balkongen om 11 kvm i solsäkra söder. Två väl tilltagna sovrum med gott om förvaringsmöjligheter och härligt välbefinnande. Läget är idylliskt med havet, Ribersborg och Lagunens skog som granne. Gångavstånd till kollektivtrafik, Ica Supermarket, skolor/förskolor (3 st.) och Limhamns alla andra faciliteter. Ett boende nära både storstadspuls och de fina promenadstråken längs Öresund. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Limhamnsvägen 134, Limhamn, Malmö kommun
 • Imorgon kl 16:15
Limhamnsvägen 134, Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Limhamnsvägen 134, Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Limhamnsvägen 134

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

3 695 000 kr

78 m²

3 rum

5 660 kr/mån

47 372 kr/m²

Takvåning med privat och ljus atmosfär. Två fina sovrum och två helkaklade badrum varav ett med tvättavdelning. Njut av härlig sydvästbalkong. Bo granne med havet, småbåtshamnen och mysiga restauranger. I näriområdet finns både matbutik, apotek, vårdcentral samt torghandel och vackra promenadstråk.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Västra Stallmästaregatan 34B, Slottsstaden, Malmö kommun
 • Idag kl 13:30
Västra Stallmästaregatan 34B, Slottsstaden, Malmö kommun, bild 2
Västra Stallmästaregatan 34B, Slottsstaden, Malmö kommun, bild 3

Västra Stallmästaregatan 34B

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

4 500 000 kr

109,5 m²

5 rum

5 726 kr/mån

41 096 kr/m²

Anno 1944 med 2,80 m i takhöjd, vackra originaldetaljer såsom fiskbensparkett och fungerande, öppen spis. Tre fina sovrum, stora sociala ytor och gårdsvänd söderbalkong. Belägen på tyst och lugn gata i Slottstaden.

 • Premium
 • Balkong
Fornminnesvägen 33, Skumparp, Malmö kommun
 • Idag kl 12:30
Fornminnesvägen 33, Skumparp, Malmö kommun, bild 2
Fornminnesvägen 33, Skumparp, Malmö kommun, bild 3

Fornminnesvägen 33

Villa
Skumparp, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

6 900 000 kr

178 m²

6 rum

797 m² tomt

Här i Skumparp får ni det bästa av två världar! Idyllisk lantlig bymiljö med egen fin lekplats och fotbollsplan, men ändå nära till stan och bra kommunikationer. Det är cykelväg till Hyllie tågstation/Emporia (ca 3 km) och Bunkeflostrand nås på 5 minuter med bil. För pendlare är närheten till påfarten till Yttre Ringvägen uppskattad. Detta är ett hem som bjuder in till umgänge. Både till vardags och fest kommer familjen att samlas runt ett stort matbord i det tillbyggda köket med härlig rymd. I vardagsrummet intill är den fina murade spisen centralt placerad. Planlösningen kan anpassas efter behov och önskemål. I dagsläget finns två sovrum på nedre plan och två på övre men det går enkelt att ordna tre sovrum på nedre plan (se alternativ planlösning). Utemiljön är fantastisk - den stora tomten i perfekt söderläge rymmer många härliga uteplatser och varma sommardagar tar ni ett dopp i poolen! Dessutom kommer ni ha tillgång till garage och två stora förråd. Den gemytliga atmosfären i byn och husets karaktär måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Spegelbäcksgatan 14, Hyllie, Malmö kommun

Spegelbäcksgatan 14

Villa
Hyllie, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

4 995 000 kr

147 m²

5 rum

454 m² tomt

Välkommen till ett trivsamt hem med väldisponerade ytor. Familjen kommer njuta av den vackra och insynsskyddade trädgården i perfekt söderläge. Huset behöver moderniseras men är mycket välskött och har låga driftskostnader. På nedre plan umgås familjen i ett stort vardagsrum som går i vinkel - gott om plats för soffgrupp och familj och vänner kan samlas runt stort matbord. Det rymliga köket med utgång mot den fina trädgården ligger intill. Önskas en mer öppen planlösning kan olika möjligheter undersökas - t ex om väggen mellan vardagsrum och hall/trappa kan tas ner eller en vägg mot köket. Övre plan är familjens sovrumsavdelning. Här finns fyra bra sovrum, samtliga med inbyggda garderober. Ytan vid trappan är perfekt som allrum till familjens yngre medlemmar. Eftersom den stora klädkammaren har fönster kan den även nyttjas som kontor/gästrum om så önskas. Läget är perfekt. Huset ligger på en tyst och lugn gata och här bor ni nära det mesta. Det går snabbt att ta sig in till stan eller till Hyllie/Emporia och motorvägen nås på nån minut. Varmt välkommen på visning!

Regementsgatan 11, Slottsstaden/Ribersborg, Malmö kommun

Regementsgatan 11

Lägenhet
Slottsstaden/Ribersborg, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

5 695 000 kr

123 m²

4 rum

4 696 kr/mån

46 301 kr/m²

Välkommen till ett magnifikt boende på attraktivt läge. Här flyttar ni in i en genomgående våning med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och trevlig gårdsbalkong. Lägenheten är belägen i en vacker och gedigen byggnad från 1929. Hissen upp till våning fyra går från markplan. De generösa ytorna är väldisponerade och bjuder in till umgänge - två pampiga sällskapsrum i fil kompletteras med ett smakfullt renoverat kök med matplats och utgång till en balkong där solen avnjutes morgon och kväll från maj till september. Njut av härlig takhöjd som ger rymd och fina originaldetaljer såsom fiskbensparkett, stuckatur och vackra skjutdörrar. Här erbjuds även två bra sovrum som vetter mot den lugna bakgården, ett fräscht badrum med tvättavdelning, separat klädkammare och bra förvaringsmöjligheter. I klädkammaren är det förberett för vatten/avlopp vilket möjliggör ombyggnad till gästwc om så önskas. Föreningens ekonomi är mycket stabil och avgiften är låg med tanke på att lägenheten är hela 123 kvm. Läget är suveränt. I kvarteren runtomkring finns allt från små trivsamma kaffehak till trendiga restauranger, dagligvaruhandel och shopping. Det är gångavstånd till både Ribersborgs fina strand såväl som till lummiga parker. Dessutom erbjuds utmärkta kommunikationer med innerstadsbussar och det tar inte många minuter på cykel att nå Citytunnelns station vid Triangeln. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Höskrindegatan 5, Hyllieby, Malmö kommun
 • Borttagen före visning
Höskrindegatan 5, Hyllieby, Malmö kommun, bild 2
Höskrindegatan 5, Hyllieby, Malmö kommun, bild 3

Höskrindegatan 5

Radhus
Hyllieby, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

6 495 000 kr

146 m²

5 rum

345 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
Idrottsgatan 58, Gamla Limhamn, Malmö kommun

Idrottsgatan 58

Radhus
Gamla Limhamn, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

7 495 000 kr

109 m²

5 rum

352 m² tomt

Renoverat, tillbyggt och påkostat boende på bästa läge i genuin Limhamnsmiljö! Denna fastighet erbjuder dessutom en skön och soldränkt trädgård med möjlighet till flera uteplatser. Här är livet ljuvligt att leva! Detta är ett perfekt boende för den lite mindre familjen - mycket väldisponerade ytor. Entréplan består till stor del av en stor umgängesyta, påkostat kök med stor matplats i öppen planlösning. Det tillbyggda vardagsrummet med betonggolv är beläget ett trappsteg ner och bekvämt avskilt från övriga delen av villan. Villan flödar av ljus från tre väderstreck. Många fikastunder och grillkvällar kommer att tillbringas på uteplatsen som nås från vardagsrummet. Två fina badrum varav det ena med badkar. Övre plan erbjuder tre sovrum, varav ett större med utgång till terrass. Goda förvaringsmöjligheter i källaren samt i gårdshuset som även inrymmer en fräsch tvättstuga. Energisnål luft/vattenvärmepump värmer bostaden. Egen parkeringsplats finns för två bilar - en verklig tillgång i centrala Limhamn.

Timmermansgatan 18, Rosenvång, Malmö kommun

Timmermansgatan 18

Villa
Rosenvång, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

12 900 000 kr

273 m²

6 rum

756 m² tomt

Varmt välkommen till ett fantastiskt boende på attraktiva Rosenvång. Här stiger du in i ett ljust och trivsamt hem om 273 förnämliga kvadratmeter med bra planlösning och generösa sällskapsytor. Ett extra plus är att huset har energiklass A tack vare nyinstallerade solceller. Huset från 1933 har renoverats och byggts till med omsorg och den äldre charmen är välbevarad. Planlösningen bjuder in till umgänge och stora fönsterpartier släpper in fint dagsljus. I det generösa vardagsrummet är den öppna spisen centralt placerad och de platsbyggda bokhyllor adderar till det där lilla extra. I köket kommer familj och vänner samlas både till vardag och fest. Köket är tillbyggt och lilla nivåskillnaden mellan kök och matplats ger karaktär. Matplatsen som omgärdas av stora fönsterpartier vetter mot den insynsskyddade trädgården och glasdörrarna öppnar upp mot poolen som glittrar i soligt läge under hela dagen. Sommartid infinner sig en känsla av ett privat semesterparadis. En trappa upp nås familjens ombonade privata sfär med fyra väl tilltagna sovrum, samtliga med full takhöjd vilket ger en fin känsla av rymd. I Master Bedroom leder en trappa upp till ett stort loft som idag nyttjas som ett trevligt allrum. Master Bedroom erbjuder även en terrass om hela 25 kvm där morgonsolen kan avnjutas med utsikt över trädgården och kvarterets takåsar! Det femte sovrummet finns på entréplan och kan med fördel nyttjas som gästrum/kontor. Källaren är fräsch och har bra takhöjd. I allrummet kan familjens yngre medlemmar ostört umgås med kompisar och här finns även bl a även ett smakfullt renoverat badrum med tillhörande bastu. Ni kommer njuta av en underbar lättskött trädgård där barnen kan leka på den stora gräsmattan. Från huset, längs med den fina poolen, löper ett trädäck med gott om plats för både matplats och loungemöblemang. Timmermansgatan är en lugn och trygg gata med väldigt lite trafik och det är gång/cykelavstånd till områdets skolor. Detta vackra hem behöver upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

Begoniavägen 8, Strandhem, Malmö kommun

Begoniavägen 8

Villa
Strandhem, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

3 800 000 kr

77 m²

3 rum

516 m² tomt

Nu kan vi erbjuda det perfekta boendet för den lilla familjen, paret eller singelhushållet. Vi har glädjen att presentera denna lilla välskötta pärla på omåttligt populär Strandhem. Ett område som bara ökar i popularitet och det är inte svårt att förstå varför. Här bord du bekvämt i ett plan med väl fungerande planlösning om tre rum och modernt kök. Helkaklat badrum med dusch. Härligt vardagsrum med braskamin som värmer gott när höstrusket smyger sig på. Villan byggdes ut och renoverades så sent som 2017 och används idag som permanentboende av ägarna. Den härliga västervända tomten med tillhörande uteplatser gör att man kan njuta av sol och värme långt in på sommarkvällen. Parkerings plats för upp till tre bilar. Tillgång till områdets alla faciliteter av vilka tennisbana, boulebana och badbrygga kan nämnas. Tillträde kan ske redan till sommaren. Välkommen till ett riktigt paradis!

Banérsgatan 8, Davidshall/Malmö Opera, Malmö kommun
 • Idag kl 12:30
Banérsgatan 8, Davidshall/Malmö Opera, Malmö kommun, bild 2
Banérsgatan 8, Davidshall/Malmö Opera, Malmö kommun, bild 3

Banérsgatan 8

Lägenhet
Davidshall/Malmö Opera, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

5 495 000 kr

109 m²

3 rum

6 690 kr/mån

50 413 kr/m²

Runt Davidshall finns både ett rikt och unikt utbud. Antikt, vintage, lokala designers, delikatesser, restauranger och kaféer. Teater, opera, konsthall och biograf ligger bekvämt nära. Hästhagen är tätt sammanlänkat med torget och all puls men är stillsamt placerat på få minuters promenad. Här får du både lugnet och stadslivet på en och samma gång. Förutom vackra byggnader från första halvan av 1900-talet bjuder området på mycket grönska. Både Piltorpsparken och Magistratparken ligger nära tillhands. Lägenheten är placerad på tredje våningen med minimal insyn i ett gulputsat funkishus från 1936, endast ett par hundra meter från Davidshallstorg. Bostadens yta är på generösa 109 kvadratmeter och fördelar sig på kök med matplats, ett generöst sällskapsrum, två sovrum och ett nyrenoverat badrum. Den mysiga balkongen bjuder på härlig kvällssol. Lägenheten har en välbevarad atmosfär från byggåret med många vackra originaldetaljer och tidsenliga materialval. I alla rum bortsett från kök och badrum finns en genomgående fiskbensmönstrad ekparkett. Utöver det syns vackra skjutdörrar, snickerier, burspråk, generös takhöjd och perspektivfönster. Välkommen till en våning full av elegans på ett enastående läge.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Boställsvägen 31, Hyllieby, Malmö kommun
 • Ons 7 jun kl 17:20
Boställsvägen 31, Hyllieby, Malmö kommun, bild 2
Boställsvägen 31, Hyllieby, Malmö kommun, bild 3

Boställsvägen 31

Radhus
Hyllieby, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

5 895 000 kr

135 m²

4 rum

402 m² tomt

På en friköpt hörntomt ligger detta smakfulla stenhus med pool och lättskött trädgård. Kvalitetskök från Siematic med stenskivor, två badrum och tre fina sovrum samt generöst vardagsrum i vinkel med kamin. Underbart uterum följer husets långsida och nås från både vardagsrum och sovrum. Här samsas växter och matplats för en avkopplande stund med utsikt över trädgården.

 • Premium
Nils Anderssons gata 2, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Nils Anderssons gata 2

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

4 475 000 kr

111 m²

3 rum

370 m² tomt

Välkommen till denna trevliga och optimalt planerade 1-plansvillan som har allt du kan önska dig av ett modernt och bekvämt boende. Här njuter du av en lummig trädgård och härlig insynsskyddad uteplats i soligt sydväst läge perfekt för umgänge och mysiga grillkvällar med familj och vänner. På baksidan av huset finns en mindre uteplats med förmiddagssol. Bostaden har ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier och kök i modern öppen planlösning. Från vardagsrummet nås hemmets härliga uteplats. Braskaminen i vardagsrumsdelen är ett värmande och dekorativt inslag. Köket har gott om förvaring och arbetsyta. Två fina sovrum och ett lyxigt en-suite badrum kompletteras med ytterligare ett gäst-wc med dusch. Önskar man ytterligare ett till sovrum går detta utmärkt att göra i vardagsrumsdelen. Trädgården omgärdar huset i tre väderstreck och på tomten finns både biluppställningsplats, carport och förråd. Detta är ett drömboende för dig som vill bo bekvämt med lugn barnvänlig miljö med närhet till allt du behöver. Här bor du nära förskola, skola, idrottsplats, service, grönområde och Bunkeflostrands centrum. Inom några minuters räckhåll med bil nås även Emporia med dess rika utbud av butiker, restauranger och Hyllie station. Varmt välkommen på visning!

Barometergatan 6, Västra Hamnen, Malmö kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 14:15
Barometergatan 6, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Barometergatan 6, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Barometergatan 6

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

5 895 000 kr

107 m²

4 rum

4 722 kr/mån

55 093 kr/m²

Belägen ett stenkast från havet i stabil förening. Välkommen till ett riktigt trevligt och välplanerat hem med tre fina sovrum och stort sällskapsrum. Stor, inglasad balkong med havsutsikt och sol från kl.12-22 om sommaren. Kök och vardagsrum är integrerat och sträcker sig igenom hela hemmet med utsikt både mot gården och havet. Vackert ljusflöde, ypperlig planlösning och massor med hemtrevnad. Två helkaklade badrum med både dusch och badkar.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Mary Hemmings gata 52, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Mary Hemmings gata 52

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

6 695 000 kr

145 m²

5 rum

329 m² tomt

Äntligen kan vi presentera ett fantastiskt familjeboende i två plan. Otroligt välbyggd villa med en enastående planlösning med gott om plats för social samvaro på entréplanet och sovrummen smidigt samlade på våning två. Villan är i mycket gott skick med två fräscha helkaklade badrum. Välutrustat arbetskök samt stor matplats och vardagsrumsdel. Flera fina uteplatser med sol hela dagen. Villan och området gränsar till stort grönområde och biltrafiken i området är nästintill obefintlig. Skola, fritids,, busshållplats och närservice är endast ett stenkast bort. Här är livet lätt att leva och boende är bekymmersfritt. Låg drift. Eget garage samt friggebod.

Sarvgränd 2E, Gamla Limhamn, Malmö kommun
 • Idag kl 10:45

Sarvgränd 2E

Radhus
Gamla Limhamn, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

4 995 000 kr

56 m²

2.5 rum

113 m² tomt

Charmigt och välplanerat parhus i underbar Limhamnsmiljö. Omgärdat av grönskande träd och uppvuxna trädgårdar finner vi denna pärla ett stenkast från underbara Dragörkajen, fiskrökeri och med småbåtarnas kluckande. På fastigheten finns även ett uthus som öppnar upp för fler möjligheter. Egen parkeringsplats gör vardagen enkel. Välkommen på visning!

 • Plus
Räfsgatan 23, Elinegård, Malmö kommun

Räfsgatan 23

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

1 895 000 kr

47 m²

2 rum

3 874 kr/mån

40 319 kr/m²

Denna bostad är belägen högst upp i huset på fjärde våningen med 47 ytterst välplanerade kvadratmeter. Ett fräscht öppet kök i hjärtat av bostaden som samspelar med vardagsrum och balkong. Sovrum samt ett större badrum med dusch och tvättpelare. Hemmet är optimalt för dig som vill ha det bekvämt! Ta cykeln ner till havet för en dag på stranden eller kanske bara för ett snabbt dopp. Vardagslivet förenklas för familjen genom direkt närhet till områdets nybyggda skola, mataffär och flera småbutiker. Och med närheten till Hyllie med Emporia och pendelstation å ena sidan och centrala Malmö å andra sidan, har du dessutom smidig tillgång till all önskvärd kommunikation, nöjen, shopping och service.

 • Balkong
 • Hiss
Söderåsgatan 169, Limhamn, Malmö kommun
 • Idag kl 13:00

Söderåsgatan 169

Radhus
Limhamn, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

3 995 000 kr

118 m²

5 rum

7 679 kr/mån

33 856 kr/m²

Varmt välkommen till detta fantastiska BRF-Radhus som har allt du kan önska dig av ett modernt och bekvämt boende. Här njuter du av två rymlig uteplatser med sol från morgon till kväll. Den ena uteplatsen som finns på baksidan av huset är helt insynsskyddat och är perfekt för umgänge och mysiga grillkvällar med familj och vänner. På framsidan av huset möts man av den andra mysiga uteplatsen där solen mer än gärna letar sig in på eftermiddagen. Här har du också tillgång till fina gemensamhetsutrymmen och en grönskande innergård där barnen kan leka tryggt och säkert i ett bilfritt område. Huset är renoverat i ljusa fräscha färger med snygga materialval och smarta planlösningar. Här finns ett rymligt och inbjudande vardagsrum. Köket är ljust och luftigt med gott om förvaring och arbetsyta. På ovanvåningen finns tre fina sovrum och ett renoverat badrum med dusch. På entréplan finns ytterligare ett sovrum och ett badrum med dusch. Till huset hör också en garageplats med mindre förråd samt förråd i anslutning till huset på framsidan. Detta är ett drömboende för dig som vill ha en lugn och barnvänlig miljö med närhet till allt du behöver. Här bor du nära förskola, skola, idrottsplats, grönområde och Limhamns centrum med alla sina faciliteter. Inom några minuters räckhåll nås även Emporia med dess rika utbud av butiker, restauranger, service och Hyllie station. Välkommen på visning till ett av områdets bästa läge!

 • Plus
 • Uteplats
Gulvingegatan 35, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Gulvingegatan 35

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

5 650 000 kr

188 m²

6 rum

450 m² tomt

Generös och välskött familjevilla på hörntomt som erbjuder en väldisponerad planlösning och fin grönskande utemiljö med stort uterum i söderläge. Familjen kommer njuta av stora ljusa sällskapsutrymmen. På nedre plan är det öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och härligt ljus kommer in från stora fönsterpartier mot trädgården. På övre plan finns ett väl tilltaget allrum med kupa som familjen med fördel kan nyttja som ett andra vardagsrum. Det finns idag fyra väl tilltagna sovrum. Ett av sovrummen på övre plan kan enkelt göras om till två vilket var den ursprungliga planlösningen och då får familjen fem sovrum att disponera. Badrummen är fräscha och det finns bra förvaringsmöjligheter på båda plan. Därutöver finns ett rymligt garage. Läget är fantastiskt - promenadavstånd till vacker natur, hav och skolor/förskolor. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Kalkstensvägen 10, Kalkbrottet, Malmö kommun

Kalkstensvägen 10

Lägenhet
Kalkbrottet, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

4 495 000 kr

91 m²

3 rum

5 341 kr/mån

49 396 kr/m²

KONTAKTA MÄKLARE FÖR BOKNING AV VISNING ! Nu har vi glädjen att presentera en av de efterfrågade penthouselägenheterna intill kalkbrottet. Bostaden ligger högst upp i huset och bjuder på ett härligt ljusinsläpp tack vare planlösningen, generös takhöjd och flertalet fönsterpartier. Här finns också en stor terrass samt en inglasad balkong som inbjuder till fina stunder. Här finns den unika möjligheten att teckna medlemskap i livsstilskonceptet Kalksten Park & Spa som finns tvärs över gatan. Det är ett frivilligt medlemskap som du tecknar för ett år i taget. Genom medlemskap får du ta del av livsstilskonceptet som erbjuder gym, inomhus- och utomhuspool, biograf m.m. (läs mer om detta under fliken förening - gemensamma utrymmen). Detta är en bostad som måste upplevas, varmt välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sundholmsgatan 12A, Limhamn - Ön, Malmö kommun
 • Idag kl 14:00

Sundholmsgatan 12A

Lägenhet
Limhamn - Ön, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

3 795 000 kr

90 m²

3 rum

4 794 kr/mån

42 167 kr/m²

Välkommen till en perfekt 3:a, optimalt planerad på ett fantastiskt läge på populära Ön med närhet till havet och vackra strövområden längs Öresund. Detta ljusa och stilrena hem bjuder in till umgänge - öppen planlösning med en praktisk och trevlig skiljevägg mellan det rymliga vardagsrummet och köket med generös matplats och fin takhöjd. Ni kommer att uppskatta de genomgående stilrena materialvalen samt de rymliga köket och vardagsrummet med många fönsterpartier. Lyxigt en-suite badrum kompletteras med ytterligare ett smakfullt inrett gäst-wc med dusch. Genomgående ljusa släta väggar och vackra golvbeläggningar samt gott om förvaringsutrymmen. Ett toppboende med genomtänkt planlösning och härligt välbefinnande. Här bor man omgiven av havet med fina promenadstråk och närhet till natur, hamnlivet och lugnet. Gångavstånd till Limhamns centrum, kollektivtrafiken, småbåtshamnen, mysiga fiskehytter, Limhamns fiskrökeri och trevliga kvarterskrogar. Miljön på Ön lämpar sig dessutom för både löprundor och cykling och är ett paradis för fiskeälskare. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Bassängkajen 26, Varvsstaden, Malmö kommun

Bassängkajen 26

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

1 795 000 kr

30,2 m²

1 rum

2 509 kr/mån

59 437 kr/m²

Ett cityliv utmed kanalen! Precis vid Malmö Saluhall, mellan Gamla Väster och Västra Hamnen byggs en ny stadsdel upp. Präglat av kanalerna och varvsmiljön bildas här ett helt nytt uttryck, en avspänd men elegant – och ibland ex- klusiv – blandning av byggnader och verksamheter. Ordet för Neptuni Brygga är nära; centralstationen, city, havet och Ribban, Gamla Väster och Västra Hamnen ligger på gångavstånd. Här lever man ett stiligt och aktivt cityliv med täta restaurangbesök på krogarna på gamla väster, tidiga joggingturer utmed havet på Ribban, ett glas vin i Saluhallen och uppiggande bad på Kallis. Västra Hamnen bidrar med modernt uttryck, skolor och service. Och med Malmö Central så nära blir plötsligt Köpenhamn en del av ens eget city. På femte våningen ligger denna fina etta med en öppen och genomtänkt planlösning som ger gott om liv på liten yta. Med material av hög kvalitet och en stilren färgskala anpassar du enkelt inredningen efter eget tycke och smak. Balkong mot kanalen och gemensam takterrass med orangeri gör tillvaron tilltalande och lätt att njuta av. Eget förråd, indraget fiber och anslutning till Telia Triple Play förenklar vardagen och det finns en separat kö för föreningens parkeringsplatser och laddplatser. Se föreningens fina takterrass och gemensamma orangerie på nordr.com

 • Balkong
 • Hiss
Bobjersvägen 6, Käglinge, Malmö kommun
 • Imorgon kl 17:00

Bobjersvägen 6

Villa
Käglinge, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

5 700 000 kr

204 m²

8 rum

769 m² tomt

Välkomna till ett fantastiskt hem med gott om plats för den stora familjen med 8 rum varav 6 sovrum med möjlighet till ett sjunde rum. En välbyggt byggmästarvilla med välplanerade ytor på två plan där vi har stora sociala ytor på entréplan och en privat tillbyggd ovanvåning med 4 sovrum. Stort kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och den värmande braskaminen. Fina helkaklade badrum med badkar och dusch. Källaren erbjudet både flertalet förråd/plats för förvaring, sällskapsrum, hobbyrum, tvättstuga och dusch. Den stora tomten ger plats för flera uteplatser, en mysig altan under tak och garage för en bil. Som pricken över i:et finns nyinstallerade solpaneler som ger låga driftskostnader. En mycket välbyggd byggmästarvilla med gedigna materialval och hög standard. Ett hus som har allt man kan önska sig och som måste upplevas på plats. Här bor du på ett lugnt och barnvänligt villaområde med korta avstånd till handel, skola, förskola, rekreationsområde och golfbana. Mycket god kommunikation med närhet både till bus och tågstationen och på ett par minuter når du yttre ringvägen och E20 och E65. Välkommen på visning av denna fräscha familjedröm!

 • Plus
Södervärnsgatan 9B, Södervärn, Malmö kommun

Södervärnsgatan 9B

Lägenhet
Södervärn, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

1 300 000 kr

42 m²

2 rum

3 048 kr/mån

30 952 kr/m²

Välskött, fräsch och välplanerad lägenhet på bra läge nära till det mesta i Malmö. Här bor du riktigt bra i en lägenhet som blivit uppdaterad från 1,5 ROK till 2 ROK med sovrum inåt lugn gård och ett fräscht kök i vitt som mittpunkten i bostaden. Detta i kombination med ett vardagsrum med stora fönsterpartier och utsikt över lugn park gör boendet till en riktig dröm för studenten, pendlaren eller för den som söker sitt första egna boende. Goda kommunikationer samt parkeringsmöjligheter finns i området. Nära till Möllans puls men ändå en plats där det finns möjlighet till total avkoppling. Grön innergård med uteplatser för grill och umgänge. Våning 2 av 4. Välkommen på visning!

Packhusgatan 23A, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Packhusgatan 23A

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

5 150 000 kr

99 m²

4 rum

6 497 kr/mån

52 020 kr/m²

Välkommen till denna till ytorna generösa våning om hela 99 kvm på mycket bra läge i nybyggd fastighet. Våningen bjuder på separat och avskild sovrumsdel med 3 fina sovrum med vy mot väster. Två underbara balkonger i söder resp västerläge varav en bjuder på utsikt mot Limhamns hamn. Social lösning med vardagsrum och kök som bjuder till härligt umgänge. badrum med dusch, toalett, tvättställ samt egna tvättmöjligheter. Ytterligare ett wc/Duschrum. Samtliga val som är gjorda i våningens utförande har gjorts med tanke om kvalitet och hållbarhet i fokus. Lägenheten håller genomgående en hög standard, med genomtänkt inredning, fina materialval och smarta lösningar. Nyuppförda Brf Bruket ligger 150 meter från kajkanten i det havsnära bostadsområde som har växt fram mellan Limhamnsvägen och Limhamns norra hamnbassäng. Med vackra omgivningar som erbjuder ljumma bad och ett spännande friluftsliv på nära håll är detta en plats där semesterkänslan gärna stannar hemma. Välkommen hem till detta prisvärda och bra belägna boende!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Kalkstensvägen 4, Kalkbrottet, Malmö kommun

Kalkstensvägen 4

Lägenhet
Kalkbrottet, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

3 595 000 kr

72 m²

3 rum

4 226 kr/mån

49 931 kr/m²

Välplanerad, bekväm och rymlig trerummare på hörnläge med stor inglasad balkong i sydost samt en mindre uteplats med trall runt om. Här finns två sovrum och bra sällskapsytor i en ljus och öppen planlösning med kök och matplats. Här är välförsett med förvaringsutrymmen med rymliga garderober, klädkammare och förråd i lägenheten. Läget är bra med nära till både härliga naturområden runt Kalkbrottet, stranden och Limhamns centrum på behagligt promenadavstånd. Här finns också bra kommunikationer till Hyllie och Malmö centrum med busshållplatsen nära huset. Möjlighet finns teckna medlemskap i gemensamhetsanläggningen i BRF Paviljiongen rakt över gatan. Det är ett frivilligt medlemskap som man tecknar för ett år, där man får ta del av gym, inomhus- och utomhuspool, biograf mm. Välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Kolsyregatan 16, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Kolsyregatan 16

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

3 095 000 kr

82 m²

3 rum

5 173 kr/mån

37 744 kr/m²

Lugnt och mysigt belägen med närhet till både Limhamn centrum och hamnpromenad och båtliv. Här råder ett stilla lugn och att gå en promenad längs havet eller Ribersborgsstranden blir till vardagsliv. Optimalt planerad med stort socialt sällskapsrum och kök tillsammans med två fina sovrum. Egen uteplats mot mysig gård med plats för både matbord, loungegrupp och odlingslådor. Dessutom privat söderbalkong med sol hela dagen. Varmt välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Einar Hansens Esplanad 20A, Västra Hamnen, Malmö kommun

Einar Hansens Esplanad 20A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

1 895 000 kr

35,5 m²

1 rum

2 488 kr/mån

53 380 kr/m²

Åker vi upp till våning 2 av 7 välkomnas vi in till denna fräscha nyproducerade 1,5:a med praktisk sovalkov. 35,5 ytterst välplanerade kvadratmeter med härlig söderbalkong som bjuder på dagens bästa soltimmar. Fräscha ytskikt i modernt och praktiskt stuk med alla de bekvämligheter som kan önskas för att göra vardagen bekväm. Perfekt för såväl singeln som paret som önskar bo på populärt läge i ett växande område med närhet till hav och Västra Hamnens centrum. Utöver strandpromenader och sitt havsnära läge erbjuder även Västra Hamnen ett stort utbud av restauranger, caféer, Systembolaget, dagligvarukommers och Ica Maxi på Masttorget. Tio minuter till centralstationen för pendlaren. På kort promenadavstånd finner du barnvänliga Varvsparken, Bo01-bryggan/Scaniabadet, volleybollplaner samt Stapelbäddsparken.

 • Balkong
 • Hiss
Korpvägen 11, Bunkeflostrand, Malmö kommun
 • Imorgon kl 18:00

Korpvägen 11

Radhus
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn

5 495 000 kr

131 m²

5 rum

320 m² tomt

I trivsamt och populärt villaområde i Bunkeflostrand, välkomnar ett välskött och stort enplans kedjehus med ytterläge. Ett fantastiskt läge med endast minuters promenad till strandängar och hav! Huset erbjuder nyare kök med generös matplats, modernt helkaklat badrum och gästtoalett. Hela fyra sovrum och ett stort vardagsrum med utgång till härlig uteplats med tak. Värmande braskamin för kyliga En uppställningsplats för bil i carport. Läget är perfekt, det tar oss 15 min till city och 5 min till bron som leder oss till Köpenhamn, här har du även matbutik, skolor och förskolor på gångavstånd. Varmt välkommen på visning!

 • Plus

Visar alla 35