Mäklare Anette Andersson

Anette Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ärlevägen 12, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:15
Ärlevägen 12, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Ärlevägen 12, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Ärlevägen 12

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
4 995 000 kr
102 m²
5 rum
300 m² tomt

På eftertraktade sjösidan i Bunkeflostrand med kort avstånd till strandängarna och skolor kan vi presentera detta välskötta och friliggande 1 planshus om 102 kvm. Bostaden erbjuder snyggt renoverat badrum samt gäst-wc. Ett trivsamt kök med gott om skåp och lådor för kökets alla redskap samt bra arbetsytor. Dessutom har man installerat en mindre braskamin som är både dekorativ och sprider värme. Ljust rymligt vardagsrum och matrum i fil. Från vardagsrummet är det utgång till trädgården och från matrummet är det utgång till inglasat uterum. En mindre ombyggnad från huset till garage/förråd har byggts samman och en del används idag till sovrum och en del till förråd. Matrummet har tidigare varit sovrum och kan enkelt återställas till sovrum för den som önskar. Tidigare klädkammare är borttagen och används idag som mindre tv-rum. Trädgården är belägen i sydväst läge och är helt insynsskyddad. På baksidan av huset i norr finns en mindre gård med växthus. Här bor man i ett lugnt barnvänligt område med bekvämt avstånd till Malmö City, Hyllie station och Emporia. Välkommen på visning!

  • Premium
Grönalundsgatan 32B, Limhamn, Malmö kommun
  • Imorgon kl 12:15
Grönalundsgatan 32B, Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Grönalundsgatan 32B, Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Grönalundsgatan 32B

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
2 195 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/4
4 204 kr/mån
30 915 kr/m²

Välkommen till en fint renoverad 3:a med rymlig inglasad balkong på populärt läge. Lägenheten är optimalt planerad med fönster från två väderstreck. I vardagsrummet har man installerat nya skjutdörrar med stora fönsterglas ut mot den härliga inglasade balkongen. Med skjutdörrarna kan du kan öppna upp helt mot balkongen och uppleva att du har tagit bort en del av väggen och förlängt vardagsrummet. Vardagsrummet välkomnar både en bekväm soffgrupp, tv-möbel och ett matbord för den som önskar utan att den luftiga känslan går förlorad. Badrummet är helkaklat och prydligt ordnat, vilket skapar en fräsch atmosfär. Genomgående vackra golvbeläggningar och gott om förvaringsmöjligheter. Från balkongen är det direkt utgång till den gemensamma trädgården. Här bor ni lugnt med grönskande omgivningar och gångavstånd till skola, idrottshall, Limhamns centrum med alla sina faciliteter, småbåtshamnen och den välbesökta badplatsen Sibbarp. Lägenheten måste ses!

  • Premium
  • Balkong
Linnégatan 137B, Rosenvång, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
Linnégatan 137B, Rosenvång, Malmö kommun, bild 2
Linnégatan 137B, Rosenvång, Malmö kommun, bild 3

Linnégatan 137B

Villa
Rosenvång, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
11 800 000 kr
188 + 163 m²
6 rum
961 m² tomt

På populära Rosenvång med höga träd och grönskande trädgård gömmer sig detta fantastiska 30-talshus med välbevarade attribut som renoverats med mycket kärlek. Här har inget lämnats åt slumpen, allt väl genomtänkt och rätt materialval för att skapa harmoni och känsla. Vackra mönstrade ekparkettgolv, spröjsade fönster, glasdörrar och ljuvliga tapeteter från Boråstapeter är återkommande inslag interiört. Enhetligt varmt och välkomnande. Huset ser engelskt ut med sitt röda Helsingborgstegel och sina stora dörrar och med murgröna, rådhusvin och blåregn som klättra på fasaden. Till detta kompletteras ett drömlikt växthus i engelskstil samt det lilla huset i trädgården som familjen lät byggas 2008. Det lilla huset används idag som fotoateljé men också familjens festvåning. I den högra delen är takhöjden nästan fyra meter, i den vänstra ryms två våningar. Den underbara grönskande trädgården är helt insynsskyddade omgärdat av höga träd och buskar. En trädgård med plats för lek men också en oas för vuxna att njuta i. På den ljuvliga altanen finns gott om plats för trevliga grillkvällar. Bostaden har flera gånger presenterats som hemma hos reportage i flertalet inredningsmagasin. Separata reportage om växthuset, ateljén och inredningsdetaljer. Miljöerna har också visats i flertalet böcker Bostaden är hela 188 kvm där flera sociala ytor radar upp sig i entréplan. Rum som är förenade men samtidigt åtskilda för eget syfte. Ett vardagsrum som passar lika bra att mysa framför den öppna spisen med effektiv braskassett eller för att spela och lyssna på musik. En matsal för både fest och vardag. Köket är den trygga och naturliga samlingspunkten. Här har två dubbeldörrar tagits upp mot altan och växthus. Den gör så att man kan komma rakt ut i växthuset via sex trappsteg. Känslan i växthuset är att den nästan flyter ihop med trädgården. Från den andra dubbeldörren i köket når man den ljuvliga altanen. Den pampiga trätrappan i hallen leder upp till ovanvåningen där tre fina sovrum och badrum finns placerat. Ett av sovrummen finns längs ena gaveln och här finns fantastiskt ljusinsläpp. Härifrån är det utgång till balkongen där man gärna blickar ut över den grönskande trädgården. Badrummet är klassisk renoverat och har både separat duschplats och badkar samt en franskbalkong där dörrarna gärna får stå öppna den varma delen av året. Ett unikt hem renoverat med kärlek som förenar funktionella, privata och sociala ytor ypperligt. Missa inte denna möjlighet att förvärva ett av Rosenvångs finaste hem!

  • Premium
Sundholmsgatan 36, Limhamn/Ön, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:15

Sundholmsgatan 36

Lägenhet
Limhamn/Ön, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
3 595 000 kr
106 m²
4 rum
vån 3/8
6 879 kr/mån
33 915 kr/m²

På underbara Limhamn-Ön välkomnas du till en välplanerad 4:a med havsutsikt från alla rummen och två balkonger, varav en inglasad, i härligt sydvästläge. Från balkongerna njuter man av havsnära omgivningar och vacker solnedgång. Bostaden erbjuder kök med generös matplats för många middagsgäster. Vardagsrummet är karaktäristiskt vinklat och som en förlängning av vardagsrummet nås hemmets härliga inglasade balkong samt den öppna balkongen. Det finns även tre rymliga sovrum, badrum med dusch som kompletteras med ytterligare ett gäst-wc med dusch. Bostaden har delvis nyare ytskikt, stor klädkammare och gott om förvaringsmöjligheter. Här är man omgiven av havsnära natur, perfekt för både löprundor, cykling och fiske. På kort promenadavstånd nås småbåtshamnen, fiskrökeri, mysiga fiskehytter, större livsmedelsbutik och fina kvarterskrogar. Bekvämt avstånd till Malmö City och någon minuts gångväg till busshållplats. Varmt välkommen på visningen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4