Mäklare Patrik Helenius

Patrik Helenius

Om mig

Patrik har jobbat som mäklare i Malmöregionen sedan 2006 på en av de större konkurrerande mäklarfirmorna. Där har han bl.a. mottagit utmärkelsen ”Årets mäklare” vid 3 tillfällen och ”Årets Franchisetagare”. Genom att alltid sätta kunden i fokus, ser han till att både du som köpare och säljare är riktigt nöjda med en av livets största och viktigaste affärer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mellanvångsvägen 9, Järnåkra, Lunds kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00
Mellanvångsvägen 9, Järnåkra, Lunds kommun, bild 2
Mellanvångsvägen 9, Järnåkra, Lunds kommun, bild 3

Mellanvångsvägen 9

Lägenhet
Järnåkra, Lunds kommun
Bjurfors Limhamn
3 795 000 kr
110 m²
4 rum
vån 5/6
5 977 kr/mån
34 500 kr/m²

Denna ljusa lägenhet, belägen högt upp i huset, bjuder på en stor inglasad balkong som ger en känsla av rymd och frihet. Renoveringen är exklusiv med val av material som speglar en smak för det minimalistiska och kvalitativa. Med fyra rum och kök är detta ett hem för den kräsne. Inredningen är ljus och minimalistisk, vilket skapar en lugn atmosfär som stimulerar både vila och kreativitet. Varje rum har sitt unika uttryck men följer den genomgående stilfulla linjen. Detta skapar ett harmoniskt flöde genom hela bostaden. Köket är modernt med plats för både matlagning och social samvaro. Här har man inte sparat på något: de bästa vitvarorna, rymliga arbetsytor och gott om förvaring gör att allt finns till hands när det behövs. Vardagsrummet bjuder på generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier vilket ger ett fantastiskt ljusflöde genom hela rummet. Det finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsdel – perfekt för umgänge med familj och vänner. Det stora sovrummet erbjuder lugn och ro med mjuka textilier som inbjuder till återhämtning efter dagens bestyr. Här kan du vakna upp till solens strålar som sipprar in genom fönstret, redo att möta en ny dag. Bostadsrättsföreningen är stabil med låg belåning vilket ger en trygghet i boendet. Här bor du med god ekonomi och kan njuta av ditt hem utan oro. Lägenheten ligger i Lund, ett område välkänt för sin levande stadskärna där man hittar allt från butiker till restauranger och kaféer. Med bra kommunikationer har du alltid nära till det mesta.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Dockgatan 43, Dockan, Malmö kommun

Dockgatan 43

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
6 995 000 kr
111 m²
4 rum
vån 2/6
5 641 kr/mån
63 018 kr/m²

Välkommen till denna rymliga 4:a på bästa läge ut mot Dockgatans myllrande båtliv. Här erbjuds storslagen utsikt från dubbla balkonger, en perfekt plats att koppla av och njuta av omgivningarna. Materialvalen i bostaden är påkostade och noggrant utvalda för att skapa en harmonisk och modern atmosfär. Bostaden består av tre rymliga sovrum som ger plats för familj och gäster. Två badrum finns till förfogande, vilket underlättar morgonrutinen och ger en känsla av lyxigt boende. Den stora balkongen, som också nämndes tidigare, är ett starkt plus i denna bostad. Härifrån har man en otrolig utsikt och kontakt med vattnet och båtarna nedanför. Området runt Dockgatan är livligt men samtidigt lugnt, och erbjuder ett rikt utbud av lokala bekvämligheter inom gångavstånd. Detta gör det till en idealisk plats för dem som söker stadslivet utan kompromisser.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2