Mäklare Mikael  Gröndahl

Mikael Gröndahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Strandgatan 2A, Limhamn, Malmö kommun

Strandgatan 2A

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
4 195 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/5
5 619 kr/mån
59 085 kr/m²

Underbar och mycket välplanerad trea på optimalt läge med utsikt över Limhamns hamnområde och folklivet nedanför från första parkett på den inglasade balkongen. Två fina sovrum, påkostat kök och rymligt badrum gör denna våning till det ultimata boende för den som söker stil, klass och finess. Här har man lyckats med utmaningen att göra lyx till vardag. På kort promenadavstånd når du enkelt Limhamns centrum, småbåtshamnen, Sibbarps kallbadhus och det är aldrig långt till en glass en varm sommarkväll på Dragörkajen. Skulle du vilja utforska Malmö City så stannar bussen runt hörnet. Den egna bilen parkerar du i föreningens garage som nås med hiss från våningsplanet. Varmt välkommen på visning av denna fina våning i nyskick!

  • Balkong
  • Hiss
Axgatan 11, Eriksfält, Malmö kommun

Axgatan 11

Villa
Eriksfält, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
6 250 000 kr
182 + 135 m²
7 rum
622 m² tomt

Vi har nu det stora nöjet att presentera en oerhört välskött och och välplanerad villa på lugnt och familjevänligt läge i gamla Eriksfält. Nuvarande ägare har ägt fastigheten under lång tid och skött den exemplariskt. Bland blandad bebyggelse hittar vi denna villa som uppfördes av en arkitekt för eget boende. Stor social yta på entréplanet med vardagsrum i vinkel, stort kök med matplats för många gäster. Rymlig ovanvåning med alla sovrummen praktiskt samlade, stort badrum. Källare med allrum, öppen spis, fina förrådsutrymmen, rum möjligt för ytterligare sovrum för den som så önskar. Bastu och dusch. Stort vidbyggt garage med separat entré till villan. Privat, insynsskyddad, tomt med härlig uteplats i söder. Kort sagt, en verklig villadröm för den stora familjen med direkt närhet till kommunikationer, handel och service. Varmt välkomna på visning!

Albinsrogatan 3E, Borgmästaregården, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Albinsrogatan 3E

Lägenhet
Borgmästaregården, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
2 175 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/3
4 949 kr/mån
28 618 kr/m²

Varmt välkomna till en välplanerad och välskött genomgående trea i stabil förening. På våning 3 av 3 välkomnar denna fräscha bostad oss med hall med klinkergolv och gott om plats för förvaring av kläder. Stort helkaklat badrum med duschplats. Kök med klinkergolv och uppdaterad originalinredning. Stort vardagsrum. Väl tilltagna sovrum med gott om förvaringsmöjligheter och utgång till stor inglasad söderbalkong. Här bor du högt, attraktivt och fint i lugna kvarter, nära bland annat köpcentrum, bra kommunikationer och vårdcentral. Pildammsparken ligger inom gångavstånd och Mobila köpcentrum en kort promenad bort. Dessutom har du City en bit bort från bostaden. Detta är en bostad med utmärkt läge, lugnt där du samtidigt har allt och lite därtill inom några minuters räckhåll. Kort avstånd till skolor och förskola. Tillfälle!

  • Balkong
Övägen 4B, Limhamn, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 15:10

Övägen 4B

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
4 595 000 kr
74 m²
2 rum
vån 5/5
4 473 kr/mån
62 095 kr/m²

Vi har det stora nöjet att presentera denna fantastiska bostad belägen på vån 5 av 5 med magisk och milsvid obruten utsikt över såväl hamninlopp, småbåtshamn, Öresund samt Köpenhamn. Våningen disponeras idag som 2 ROK men är registrerad som 3 ROK i föreningens register. Möjlighet finns att göra denna till en trea för den som behöver ytterligare plats. Stort kök med matplats för 8 personer, öppen lösning mot vardagsrummet samt stort sovrum med morgonsol. Generöst badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Kronan på verket är den härliga balkongen med markis och fantastisk utsikt. Här är det nära till det mesta såsom livsmedelsaffär direkt över gatan, kallbad i Sibbarps kallbadhus, båtliv i småbåtshamnen eller vid Dragörkajen, fika på Limhamns glassmejeri eller en god bit mat på några av de mysiga restaurangerna i närheten. Limhamns småstadspuls nås med några minuters promenad. Välkommen hem till ett unikt och sällsynt bra boende!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Geijersgatan 2D, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Geijersgatan 2D

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
1 900 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/7
4 559 kr/mån
39 583 kr/m²

På attraktiva Södra Ribersborg en del av Limhamns Sjöstad finns det nu möjlighet att förvärva denna välplanerade tvåa. Inbjudande planlösning, fina tillval samt goda förvaringsmöjligheter i form av garderober. Den härliga inglasade balkongen är som en förlängning av ett redan stort och rymligt vardagsrum med utsikt över området. Området bjuder på ett flertal caféer, gym, livsmedelsaffär och stenugnsbageri. Endast en kort promenad bort finner vi Ribersborgsstranden och Limhamnsfältet för promenader och rekreation. Kallbadhuset på Sibbarp möjliggör bad året runt, endast fem minuter på cykeln så är du där! Söker du stadspuls så är det inte långt till Limhamns centrum eller in till Malmö city. Här finns allt man kan önska sig ett stenkast från havet!

  • Balkong
  • Hiss
Vindögats väg 3B, Västra Klagstorp, Malmö kommun

Vindögats väg 3B

Lägenhet
Västra Klagstorp, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
3 900 000 kr
109 m²
5 rum
vån 1/2
7 393 kr/mån
35 780 kr/m²

Äntligen finns det möjlighet att förvärva ett nästan nytt bostadsrättsradhus i Brf Skina. Tänk dig att bo bland rapsfälten i en lugn och trygg miljö för hela familjen. Med mysiga Tygelsjö runt hörnet och endast 3 minuters bilfärd till motorvägen mot Danmark, 4 minuter till IKEA och 6 minuter till Hyllie tågstation och Emporia och bara tio minuter till Malmö har du dessutom det mesta du behöver inom räckhåll. Brf Skina ligger i kvarterets södra hörn- nära natur och grannkvarter, barnen kan själva springa över till kompisarna i närheten. Här bor du i ett riktigt kvadratsmart radhus och lika bra förvaring. Det här är ett hus som är byggt för att du ska kunna få ut maximalt av din yta. Planlösningen är öppen och noga uttänkt för att få livet att fungera för den moderna barnfamiljen. Hallen har ett praktiskt klinkergolv och intill ligger den praktiskt planerade tvättstugan och vägg i vägg finns wc/dusch. Städförrådet finns undangömt under trappan. Kök och allrum är en enda stor öppen yta. Ljuset flödar in från det stora fönsterpartiet som öppnar upp mot uteplatsens trädäck med kvällssol. Här ute hittar vi dessutom ett rymligt förråd. Via trappan upp finns det både skjutdörrsgarderob och klädkammare i det stora sovrummet. Mellan sovrummen ligger rummet för tv-tittande och spel. På ovanvåningen finner vi även här bostadens andra badrum med badkar. Har du någonsin drömt om att få tillgång till alla möjliga olika verktyg? Här finns ett gemensamt redskapsförråd att dela tillsammans. Häcksax, gräsklippare, skruvdragare, tigersåg - allt det där som behövs men som inte alltid finns nära till hands. I kvarteret hittar du dessutom ett eget utegym, som också har en sandlåda för de minsta. På så vis kan ni förena nytta med nöje. Skola, förskola och lekplats ligger alla i närhet till bostaden.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Beritta gurrisgatan 14, Fridhem, Malmö kommun
Beritta gurrisgatan 14, Fridhem, Malmö kommun, bild 2
Beritta gurrisgatan 14, Fridhem, Malmö kommun, bild 3

Beritta gurrisgatan 14

Villa
Fridhem, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
23 000 000 kr
393 + 187 m²
11 rum
1 826 m² tomt

Bara några minuters promenad från Ribersborgsstrandens grönskande fält och kluckande vågor, lyser den röda putsade villan från 1946 upp. Stiluttrycket är funkis av det lite folkligare slaget som är både välkomnade och typiskt för tiden. Som en spännande kontrast till detta reser sig den tillbyggda delen med pyramidformat glastak och interiör utöver det vanliga, signerat arkitekt Gert Wingårdh. Villan som är helt byggd i betong har en extraordinär boyta om 393 kvm samt ytterligare 187 kvm i biarea, vilket i princip ger oändliga inredningsmöjligheter. De totalt elva rummen som fördelas över två våningsplan följer tiden väl med påkostade material och stora rumsvolymer. Direkt innanför entrén uppenbarar sig ett hexagonmönstrat golv av Geddeholmstegel som möter en mäktig trappa med geometriskt räcke i stål och storslagen takhöjd. Från hallen leds ni vidare in mot två vidsträckta salonger, varav den första är inredd som matsal med rader av fönsterdörrar mot trädgården i söder och en hel vägg av platsbyggda snickerier. Sällskapsrummet intill har genomgående planlösning med djupt burspråk mot entrésidan och en öppen spis i rosa marmor. Det mest storslagna rummet är utan tvekan det tillbyggda biblioteket som ligger i anslutning. Känslan i rummet är i det närmaste sakral med sin omfattande takhöjd som möter himlavalvet i en spets av glas och höga fönsterdörrar. Utöver glas, är rummet helt inrett med italiensk marmor och paneler av körsbärsträ. På entréplanet finns även ett rymligt kök med matplats, gäst-wc och en separat avdelning med egen ingång, badrum, litet sovrum och allrum. En trappa upp finns ett stort allrum, fem sovrum, badrum och wc. Från några av rummen kan ni blicka ut över Öresund. Via en stege från allrummet nås en inredningsbar vind som det finns färdiga förslag från arkitekt att ta del av. Även källarplanet erbjuder bra utrymmen såsom gillestuga, förrådsrum, vinkällare, tvättstuga, bastu och badrum. Unikt för huset är dess enastående boyta, rumsvolymer och platsbyggda snickerier som finns i nästan alla rum. Här är det lätt att forma huset helt efter eget behov. Utrymmet är exceptionellt gott för att skapa ett hem med plats för gäster, generationsboende, hemmakontor och/eller hobbyverksamhet.

  • Premium
Packhusgatan 27, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Packhusgatan 27

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
1 525 000 kr
34,5 m²
1 rum
2 316 kr/mån
44 203 kr/m²
  • Energieffektiv
Smyge fyrväg 21, Smygehuk, Trelleborgs kommun

Smyge fyrväg 21

Gård/Skog
Smygehuk, Trelleborgs kommun
Bjurfors Limhamn
14 975 000 kr

Mjukt insvept i gyllene rapsfält, träddungar och öppna åkermarker reser sig den fyrlängade gården med anor från 1800-talet. Rakt framför det flacka landskapet öppnar sig Östersjöns mäktiga hav i färd mot kontinenten. Gårdens uttryck infriar sinnebilden av Skåne med pileallé till uppfarten, vitputsade fasader, homejor och en kringbyggd kullerstensbelagd gård. Bostadslängan med röda tegelpannor är klokt placerad med fönster, terrass och trädgård mot havet. Flexibiliteten är stor för hur gården kan användas. Förutom ett fint lantligt boende kan det också bli en plats dit folk kommer för att handla vackra ting, beundra konstverk, ta en god lunch eller fika eller koppla av med spa. Möjligheterna är många. Placeringen i Smyge är ytterst rogivande med närhet till småbåtshamnar, sandstränder och pittoreska kustbyar. Idag används gården främst för privat bruk men i den ena längan har det tidigare varit en butik och kontor. Den andra längan, mitt över bostadshuset är inredd som ett stort spa med inomhuspool, relaxområde, badrum, bastu och gym. Den tredje är inredd som en butikslokal med kontor. Planet ovanpå den är fin gästlägenhet med pentry, allrum, tre sovrum och ett badrum. Utmärkt för besökande gäster eller uthyrning. Den fjärde längan har stora förrådsutrymmen. Bostadshuset är modernt utformat för en familj med flera sällskapsrum, ett stort kök och funktionella utrymmen i entréplan samt två stora sovrumsavdelningar en trappa upp. Vackra detaljer från förr såsom plankgolv, bjälkar, eldstäder, djupa fönsternischer och murstockar samsas fint med samtida inslag. Mot trädgårdssidan, där terrassen mot havet finns, har det satts in flera fönsterdörrar med spröjs för att maximera ljus och utsikt. Något annat vore dumt på denna vackra plats.

Tegnérgatan 27D, Gamla Limhamn, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Tegnérgatan 27D, Gamla Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Tegnérgatan 27D, Gamla Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Tegnérgatan 27D

Radhus
Gamla Limhamn, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
9 575 000 kr
207 + 40 m²
6 rum
vån 1/3
8 164 kr/mån
46 256 kr/m²

Något undangömt bland brokiga gathus och gårdar mitt i centrala Limhamn öppnar sig ett flärdfullt arkitektparadis från 2012. En värld av stilren och minutiös elegans signerat Jonas Lindvall; en av Sveriges mest hyllade arkitekter som även har skördat stora framgångar internationellt. Nu ges det tillfälle att flytta in i den mest påkostade bostadsrätten bland de sju, som han lät bygga åt sig själv och familjen. Och sportbilen. De två vitputsade huskropparna är uppförda på varsin sida av den gemensamma innergården med pool, sandstensläggningar, körsbärsträd och gräsytor. Den främre som vetter mot gatan är byggd i fyra våningar och innefattar fem lägenheter. Det andra huset är placerat längst in och består av två stora bostadsrätter i tre plan. Den högra och största av dem som Lindvall formgav för eget bruk har en generös yta om 207 kvm. Stilspråket är enhetligt utan några kompromisser. Funktionella och platsbyggda detaljer är magiskt gömda för att smälta in obemärkt i rummen. De sociala ytorna är fint fördelade både ute och inne. Linjerna är genomgående rena och räta. Planlösningen är både dynamisk och enkel på samma gång med tydliga avgränsningar mellan utrymmena som för tankarna till en labyrint. I anslutning till entrén på det första våningsplanet finns en hall, ett badrum och tvättrum som länkar vidare till ett extrarum och garage som passar perfekt till gäster, förvaring och hobby. Den sociala delen på planet äntras direkt till vänster om hallen och är ett stort öppet kök med matplats med skjutdörrar av glas som vetter ut mot gården och en privat uteplats. Bakom rummet finns även en ljusrum där takhöjden vandrar fritt upp till nock till ett omfattande takfönster. På våning två finns ett stort sällskapsrum med anslutande atrium samt två sovrum. På det tredje och översta planet finns ett huvudsovrum, badrum och en terrass som löper längs med hela rummet och gaveln. Här får ni ett boende med förstklassig arkitektur på ett stillsamt men centralt läge på charmiga Limhamn. Bara några få minuter från hav, hamn och handel.

  • Premium
  • Uteplats
Packhusgatan 23A, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Packhusgatan 23A

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
4 950 000 kr
99 m²
4 rum
vån 4/5
6 497 kr/mån
50 000 kr/m²

Välkommen till denna till ytorna generösa våning om hela 99 kvm på mycket bra läge i nybyggd fastighet. Våningen bjuder på separat och avskild sovrumsdel med 3 fina sovrum med vy mot väster. Två underbara balkonger i söder resp västerläge varav en bjuder på utsikt mot Limhamns hamn. Social lösning med vardagsrum och kök som bjuder till härligt umgänge. badrum med dusch, toalett, tvättställ samt egna tvättmöjligheter. Ytterligare ett wc/Duschrum. Samtliga val som är gjorda i våningens utförande har gjorts med tanke om kvalitet och hållbarhet i fokus. Lägenheten håller genomgående en hög standard, med genomtänkt inredning, fina materialval och smarta lösningar. Nyuppförda Brf Bruket ligger 150 meter från kajkanten i det havsnära bostadsområde som har växt fram mellan Limhamnsvägen och Limhamns norra hamnbassäng. Med vackra omgivningar som erbjuder ljumma bad och ett spännande friluftsliv på nära håll är detta en plats där semesterkänslan gärna stannar hemma. Välkommen hem till detta prisvärda och bra belägna boende! Möjlighet till omgående tillträde.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 11