Mäklare Mikael  Gröndahl

Mikael Gröndahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Beritta gurrisgatan 14, Fridhem, Malmö kommun
Beritta gurrisgatan 14, Fridhem, Malmö kommun, bild 2
Beritta gurrisgatan 14, Fridhem, Malmö kommun, bild 3

Beritta gurrisgatan 14

Villa
Fridhem, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
23 000 000 kr
393 + 187 m²
11 rum
1 826 m² tomt

Bara några minuters promenad från Ribersborgsstrandens grönskande fält och kluckande vågor, lyser den röda putsade villan från 1946 upp. Stiluttrycket är funkis av det lite folkligare slaget som är både välkomnade och typiskt för tiden. Som en spännande kontrast till detta reser sig den tillbyggda delen med pyramidformat glastak och interiör utöver det vanliga, signerat arkitekt Gert Wingårdh. Villan som är helt byggd i betong har en extraordinär boyta om 393 kvm samt ytterligare 187 kvm i biarea, vilket i princip ger oändliga inredningsmöjligheter. De totalt elva rummen som fördelas över två våningsplan följer tiden väl med påkostade material och stora rumsvolymer. Direkt innanför entrén uppenbarar sig ett hexagonmönstrat golv av Geddeholmstegel som möter en mäktig trappa med geometriskt räcke i stål och storslagen takhöjd. Från hallen leds ni vidare in mot två vidsträckta salonger, varav den första är inredd som matsal med rader av fönsterdörrar mot trädgården i söder och en hel vägg av platsbyggda snickerier. Sällskapsrummet intill har genomgående planlösning med djupt burspråk mot entrésidan och en öppen spis i rosa marmor. Det mest storslagna rummet är utan tvekan det tillbyggda biblioteket som ligger i anslutning. Känslan i rummet är i det närmaste sakral med sin omfattande takhöjd som möter himlavalvet i en spets av glas och höga fönsterdörrar. Utöver glas, är rummet helt inrett med italiensk marmor och paneler av körsbärsträ. På entréplanet finns även ett rymligt kök med matplats, gäst-wc och en separat avdelning med egen ingång, badrum, litet sovrum och allrum. En trappa upp finns ett stort allrum, fem sovrum, badrum och wc. Från några av rummen kan ni blicka ut över Öresund. Via en stege från allrummet nås en inredningsbar vind som det finns färdiga förslag från arkitekt att ta del av. Även källarplanet erbjuder bra utrymmen såsom gillestuga, förrådsrum, vinkällare, tvättstuga, bastu och badrum. Unikt för huset är dess enastående boyta, rumsvolymer och platsbyggda snickerier som finns i nästan alla rum. Här är det lätt att forma huset helt efter eget behov. Utrymmet är exceptionellt gott för att skapa ett hem med plats för gäster, generationsboende, hemmakontor och/eller hobbyverksamhet.

  • Premium
Packhusgatan 27, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Packhusgatan 27

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
1 795 000 kr
34,5 m²
1 rum
2 316 kr/mån
52 029 kr/m²
Borrebackevägen 248, Klagshamn, Malmö kommun
Borrebackevägen 248, Klagshamn, Malmö kommun, bild 2
Borrebackevägen 248, Klagshamn, Malmö kommun, bild 3

Borrebackevägen 248

Villa
Klagshamn, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
9 500 000 kr
196,4 + 36 m²
6 rum
1 004 m² tomt

Vi har det stora nöjet att presentera denna påkostade villa i 1½ plan från Myresjöhus med ett mycket bra läge och kort avstånd till strandängar och hav. Villan bjuder på stora sociala ytor i entréplanet och gott om utrymme för familjen på våning 2. Känslan att bo lyxigt och stort med allt det bästa som ett boende kan erbjuda är påtaglig. Bekvämligheter såsom, skola, förskola, affär, konditori, pizzeria och kollektivtrafik finns endast några minuter bort. Villan är byggd så sent som 2019 och tomten är södervänd inåt lugn villagata. Uppvuxen tomt med sol hela dagen. Terrass och balkong för maximal njutning sommartid. Värmande kamin vintertid. Här bor du riktigt lyxigt utan med modern standard med låg energiförbrukning och minimalt med underhåll. Härlig öppen social planlösning på entréplanet och en välplanerad ovanvåning med sovrum och badrum. Välkommen till ett fantastiskt hus i en härlig bymiljö!

  • Premium
Packhusgatan 23A, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Packhusgatan 23A

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
5 150 000 kr
99 m²
4 rum
vån 4/4
6 497 kr/mån
52 020 kr/m²

Välkommen till denna till ytorna generösa våning om hela 99 kvm på mycket bra läge i nybyggd fastighet. Våningen bjuder på separat och avskild sovrumsdel med 3 fina sovrum med vy mot väster. Två underbara balkonger i söder resp västerläge varav en bjuder på utsikt mot Limhamns hamn. Social lösning med vardagsrum och kök som bjuder till härligt umgänge. badrum med dusch, toalett, tvättställ samt egna tvättmöjligheter. Ytterligare ett wc/Duschrum. Samtliga val som är gjorda i våningens utförande har gjorts med tanke om kvalitet och hållbarhet i fokus. Lägenheten håller genomgående en hög standard, med genomtänkt inredning, fina materialval och smarta lösningar. Nyuppförda Brf Bruket ligger 150 meter från kajkanten i det havsnära bostadsområde som har växt fram mellan Limhamnsvägen och Limhamns norra hamnbassäng. Med vackra omgivningar som erbjuder ljumma bad och ett spännande friluftsliv på nära håll är detta en plats där semesterkänslan gärna stannar hemma. Välkommen hem till detta prisvärda och bra belägna boende! Möjlighet till omgående tillträde.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4