Dälavägen 61

Lindome, Mölndals kommun Se på karta

3 995 000 kr

4 395 000 kr -9 %
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
113 m²
Tomtarea
164 m²
Byggår
1989
Driftkostnad
40 200 kr/år

Varmt välkommen till Dälavägen 61 och detta härliga radhus i ett utav Lindomes populäraste områden. Radhuset är smakfullt renoverat och här finner du inte mindre än två till tre sovrum, två helkaklade badrum, en social och modern planlösning mellan det smakfulla köket, matsal och vardagsrummet, en fräsch tvättstuga som underlättar vardagen, gott om utrymme för förvaring samt hela två uteplatser i olika väderstreck. Radhusets strategiska läge erbjuder promenadavstånd till både skola och förskola utan att behöva passera någon större väg vilket är perfekt för barnfamiljen. Dessutom har du närhet till allt vad Lindome har att erbjuda vad gäller fritidsaktiviteter, badsjö och kollektivtrafik som går cirka 150 meter från bostaden. Från Lindome station tar du dig sedan enkelt såväl till Kungsbacka som Göteborg som du når på cirka 15 minuter.

Området är lugnt och trevligt med grannar i alla åldrar, allt från barnfamiljer till pensionärer. Här finns även gott om härliga promenadstigar i närliggande skogsområde och Södra Barnsjön med dess badplats. Det breda föreningslivet i Lindome erbjuder bland annat fotboll, gymnastik, golf, innebandy, orientering, cykel, bågskytte samt scouterna. I närliggande Kållered finns simhall med bland annat yoga och vattengympa samt ishall med hockeyklubb.

I Lindome centrum finner du ett gott utbud av butiker och restauranger, men även vårdcentral, apotek, bibliotek, tandläkare BVC, MVC och bilverkstad. För den inredningsintresserade har du nära till Östling och Schedins i det gamla Spinneriet i Lindome där du även kan få dig en god bit mat. För den matlagningsintresserade finner du även ett stenkast bort Gödebergs Gårdsbutik där du kan köpa närproducerat kött.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal

Kontakta mäklaren

Johanna Larsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
Mäklare Johanna Larsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
0702-30 87 48