Liegatan 16B

Mariastaden, Helsingborgs kommun Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
108 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2017
Förening
BRF Boklok Maria Station
Om föreningen
Avgift
4 725 kr/mån
Driftkostnad
28 740 kr/år
Pris/m²
30 509 kr/m²

På bra läge ligger detta trevliga radhus! Stilrena interiörval, härlig trädgård, mindre uteplats på entrésida, biluppställningsplats för två bilar vid huset och praktiskt förråd är bara några av alla fördelar att nämna.

Här bor Ni billigt och bekvämt med en låg driftskostnad, välplanerade 108 kvadratmeter fördelade på två plan och en smart planlösning som erbjuder bra sociala ytor i vardagsrum och kök. I vardagsrummet inryms soffmöblemang för hela familjen till fredagsmyset samtidigt som matplatsen inbjuder till trevliga middagar med kära vänner. Utgång till trädgården med bra plats för utemöbler, en rejäl grill och lek lek för barnen. I bostaden finner Ni vidare två bra badrum, tre sovrum och klädkammare.

I attraktiva och växande Mariastaden bor Ni i lugna och barnvänliga omgivningar med närhet till havet, så varför inte bara rulla ner med cykeln till populära Pålsjöbadet eller strandpromenaden? Natursköna Pålsjö Skog med sina populära löpslingor får inte missas och ligger på behagligt promenadavstånd. Ett stenkast från bostaden finns bl a ett välsorterad ICA Supermarket, kvartersbageri, frisör och restaurang. I närområdet finns både vårdcentral, skola, ett antal förskolor och ett flertal lekplatser. Bra pendlingsmöjligheter med goda kommunikationer i form av buss och för den bilburne är det nära ut till 111:an, E4:an & E6:an. Maria Station - för dig som färdas på räls - nås på bara några minuter.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

Kontakta mäklaren

Stellan Kjellsson

Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
Mäklare Stellan Kjellsson, Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
0707 91 95 70