Mäklare Stellan Kjellsson

Stellan Kjellsson

Om mig

Varje bostadsaffär är unik och ingenting får lämnas åt slumpen. Det är därför viktigt att ni som säljare ställer höga krav vid valet av fastighetsmäklare. Jag skräddarsyr den bästa lösningen utifrån mina kunders bostad och läge. Mitt arbetssätt, tillsammans med hårt arbete, driv och de bästa verktygen, ger er som säljare en trygg affär och bäst betalt. Med 12 års erfarenhet som mäklare brinner jag starkt för försäljning. Detta lyser igenom i mitt driv, mina höga ambitioner och min framgång.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ekerödsgatan 28, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Ekerödsgatan 28

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
1 850 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2
6 137 kr/mån
27 612 kr/m²

Ljus hörntrea med smart planlösning, bra förvaring och härlig balkong. Cykel, bil eller tåg. Du rör dig snabbt med vilket som. Maria station ligger nära, du når Österleden smidigt med bil och för den hurtige finns gott om plats att parkera cykeln. Nytt fräscht kök från Marbodal i stiligt vitt med rostfria beslag och ett helt nytt modernt vitvarupaket med diskmaskin, modern induktionshäll, Kyl/frys, Tvätt och Tork från Cylinda. Bostaden är uppgraderad med tillval. Köket har rostfria vitvaror istället för vita som är standard. Kakel i köket är lagt i stiligt halvförband. Extra lyx! Kök och vardagsrum i ett med stora fönsterpartier som binder samman den stora balkongen, i populärt västläge, och köket. Här kan ljuset flöda in i lägenheten. På golvet i hela lägenheten ligger en ekparkett. Snyggt och stilrent! Väggarna är vita, redo för dig att måla eller tapetersera, eller låta din inredning sätta prägeln på just din lägenhet. Badrummet är stort och rymligt. Här har du både tvättmaskin och torktumlare, samt förvaring ovanför. Kommod och spegel från Svedbergs. Även badrummet är uppgraderat med tillval, här i form av matt kakel istället för blank vilket är standard. Master bedroom är ljust med höga fönster. Här finns också en kombinerad klädkammare/förråd för förvaring av dina kläder och prylar. I hallen finns en skjutdörrsgarderob för ytterkläder och skor. Ett extra sovrum eller kanske hemmakontor? även här finns höga fönster och förvaring i form av tre garderober. Förråd finns i lägenheten. Ta hissen ner i garaget. Separat kö till parkeringsplatser. Cykelparkering finns i garage och i komplementbyggnader på markplan. Lägenheten har närhet till tåg- och bussförbindelser till centrum och naturen. Hoppa på tåget och nästa station är Helsingborg C. Där går du snabbt vidare till universitetet. Eller varför inte slå dig ner på någon av stans alla uteserveringar när det är säsong för det? Förutom att du bor några minuter från tåg och buss så har föreningen har cykel- och bilpool men även garage- och parkeringsplatser. Självklart är en del av dessa laddplatser för elbilar. Teckna upplåtelse idag. Inflyttning i slutet på februari 2024.

 • Nyproduktion
 • Februari 2024
 • Balkong
 • Hiss
Ekerödsgatan 26 lgh 2-1303, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Ekerödsgatan 26 lgh 2-1303

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
1 695 000 kr
46 m²
2 rum
vån 4
4 664 kr/mån
36 848 kr/m²

Sen-på-morgon-nära Maria Station och tåget! Tvåa med balkong i söderläge. Här finns ett rejält sovrum med kombinerad klädkammare och förråd, kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Balkongen ligger in mot gården i härligt sydost och är så pass stor du får plats med både matgrupp och en egen odlingslåda. Det välplanerade vita köket kommer från Marbodal. Laminatbänkskiva i grå kulör och stilrena beslag. Stora fönster ut mot den väl tilltagna balkongen mot innergården. Badrummet är stort med helkaklade väggar och klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk underlättar och ger dig en smidigare vardag. Ovan tvätt och tork har du bra med förvaring i ett väggskåp. Snyggt inrett med dusch, vikbara duschväggar i glas, tvättställ med kommod och sepgel med belysning. Extra bekvämt får du det med komfortvärme i golv, handdukstork med värme och spotlights i tak. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger en grå klinker. I sovrummet hänger du kläderna i en skjutdörrsgarderob med vita skjutdörrar. Väggarna i lägenheten är målade i vitt och på golvet ligger en stilren ekparkett. Förrådet har du lägenheten. Mataffär, sushi, pizzeria och två olika gymkedjor har du i närheten. Lägenheten har närhet till tåg- och bussförbindelser till centrum och naturen. Hoppa på tåget och nästa station är Helsingborg C. Där går du snabbt vidare till universitetet. Eller varför inte slå dig ner på någon av stans alla uteserveringar när det är säsong för det? Förutom att du bor några minuter från tåg och buss så har föreningen har cykel- och bilpool men även garage- och parkeringsplatser. Självklart är en del av dessa laddplatser för elbilar. Teckna upplåtelse idag. Inflyttning i mitten på mars 2024.

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Mars 2024
 • Balkong
 • Hiss
Ekerödsgatan 26 lgh 2-1005, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Ekerödsgatan 26 lgh 2-1005

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
1 750 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1
5 154 kr/mån
33 019 kr/m²

Markkänsla med en härlig balkong, på markplan, omgärdat av ett litet staket. Stora fönster gör att ljuset kan flöda in och skapa en ljus och luftig lägenhet. Sovrummet har fönster i två väderstreck och här finns en stor skjutdörrsgarderob. Den öppna planlösningen för kök och vardagsrum har fin utsikt in mot gården. Det välplanerade vita köket kommer från Marbodal. Laminatbänkskiva i grå kulör och stilrena beslag. Stora fönster ut mot balkongen mot innergården. Balkongen ligger på markplan och har samma snygga räcke som övriga balkonger. Badrummet är stort med helkaklade väggar och klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk underlättar och ger dig en smidigare vardag. Ovan tvätt och tork har du bra med förvaring i ett väggskåp. Snyggt inrett med dusch, vikbara duschväggar i glas, tvättställ med kommod och sepgel med belysning. Extra bekvämt får du det med komfortvärme i golv, handdukstork med värme och spotlights i tak. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger en grå klinker. I sovrummet hänger du kläderna i en skjutdörrsgarderob med vita skjutdörrar. Väggarna i lägenheten är målade i vitt och på golvet ligger en stilren ekparkett. Förrådet har du lägenheten. I närheten har du mataffär, sushi, pizzeria och två stora gymkedjor. Du också bor nära till tåg- och bussförbindelser till centrum och naturen. Hoppa på tåget och nästa station är Helsingborg C. Där går du snabbt vidare till universitetet. Eller varför inte slå dig ner på någon av stans alla uteserveringar när det är säsong för det? Förutom att du bor några minuter från tåg och buss så har föreningen har cykel- och bilpool men även garage- och parkeringsplatser. Självklart är en del av dessa laddplatser för elbilar. Teckna upplåtelse idag. Inflyttning i mitten på mars 2024.

 • Nyproduktion
 • Mars 2024
 • Balkong
 • Hiss
Mangårdsgatan 68, Gustavslund, Helsingborgs kommun

Mangårdsgatan 68

Lägenhet
Gustavslund, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
2 495 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 401 kr/mån
39 291 kr/m²

I fantastiska Brf Bovieran kan vi nu äntligen erbjuda en 2 rok! En stilren och genomgående bostad i ett helt unikt koncept, färdig att flytta in för Er med högt ställda krav. Här erbjuds en välplanerad bostad med inglasad balkong, mindre uteplats mot inglasad innergård och bra sociala ytor. Lägenheten har ett kök från Marbodal, ett stort och luftigt vardagsrum, rejält sovrum och ett helkaklat badrum med tillhörande tvättmaskin och torktumlare. I hall finns bra avhängningsplats och garderob. Bovieran är ett av världens grönaste seniorboenden och är gjort för dig som är 55+. Här bor du i en miljö med klimat inspirerat från Franska rivieran och sköna naturupplevelser året runt. Dessutom med en trygghet och gemenskap utöver det vanliga! Bovieran Helsingborg stod klart i slutet av år 2016. Föreningen har installerat solceller på taket och som köpare är du garanterad en parkeringsplats vid önskemål. Den gemensamma vinterträdgården är cirka 1600 kvm och är helt inglasad och tempererad. Bland palmer, näckrosdamm, olivträd och citroner kan du umgås året runt med grannar och vänner, oavsett vilket väder som råder utanför. Här är det som lägst 16 grader, oavsett om det snöar, regnar eller blåser utanför. Den inglasade, tempererad och patenterade vinterträdgården är uppbyggd som en gigantisk solfångare. Temperaturen regleras automatiskt av en klimatanläggning som håller trädgården komfortabel att vara i året runt. Med samtalsvänliga soffgrupper, meditativa zoner, mysiga stigar och likasinnade grannar lever du här ett skönare, grönare och varmare liv. I vinterträdgården finns även en boulebana, motionsutrustning i fullgott skick, förråd och toalett. I föreningen finns även en gemensamhetslokal samt en fin gästlägenhet. På Gustavslund bor Ni i ett mycket populärt område med korta promenadavstånd till ICA Supermarket och vårdcentral, men också gym och padelhall bara några minuter bort. Det finns många bilfria promenadstråk i de närmaste omgivningarna, något som uppskattas av många boende. Bussförbindelserna i området fungerar mycket bra och för pendlare med bil nås 111:an/Österleden och E4:an & E6:an på bara några få minuter. I området finns också Gustavslund gård - en vacker hästgård med många hästar och ryttare som ofta skrittar runt i området på de anlagda grusgångarna.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Bärnstensgatan 17B, Ättekulla, Helsingborgs kommun
Bärnstensgatan 17B, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 2
Bärnstensgatan 17B, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 3

Bärnstensgatan 17B

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 195 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/2
4 179 kr/mån
25 426 kr/m²

Attraktivt renoverad lägenhet på kanonläge! Innehar inglasad balkong i ypperligt västerläge - perfekt för er som älskar eftermiddags- och kvällssol! Här bor ni på ljusa och väldisponerade kvadratmeter i bekvämt boende. Denna fina bostad erbjuder vidare ett rymligt kök i öppen planlösning mot fint vardagsrum, helkaklat badrum (stambytt 2020), trevlig hall och ett rogivande sovrum med skjutdörrsgarderob. Missa inte denna pärla! Föreningen erbjuder bra föreningslokal, övernattningslägenhet, gym och goda parkeringsmöjligheter i garage och parkeringsplatser (separat kö till båda). På Ättekulla finns bra närservice i form av bl.a. förskola, skola och en uppskattad pizzeria, men också närhet till livsmedelsbutik, bensinstation och snabbrestauranger. På bara några minuter med bil nås Helsingborg centrum och kollektivtrafik finns på nära håll. Området är lugnt, barnvänligt och här finns flera mysiga små uteplatser där man kan koppla av och njuta i den rofyllda naturen. Här finns också flera grillplatser. För den som pendlar är läget alldeles utmärkt, då E6an nås på bara ett par minuter. Välkomna till HSB Brf Ättekulla - en populär förening på bra läge!

 • Premium
 • Balkong
Ekerödsgatan 26 lgh 2-1101, null, Helsingborgs kommun

Ekerödsgatan 26 lgh 2-1101

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
2 695 000 kr
88 m²
4 rum
vån 2
7 607 kr/mån
30 625 kr/m²

Gavellägenhet som passar barnfamiljen eller dig som bara vill ha den där extra ytan för livet. Planlösningen mellan kök och vardagsrum är öppen, och ger gott om utrymme för vuxenmiddagar eller barnkalas. Extra mysigt är det med fönster vid diskbänken, stå här låt tankarna vandra iväg när du sköljer grönsakerna. Kök i vinkel är också extra fint! Här finns det tre sovrum, ett så kallat "master bedroom" med en klädkammare. För dig som har många saker finns det alltså bra förvaring med totalt två klädkammare/förråd inne i lägenheten. Det välplanerade vita köket kommer från Marbodal. Laminatbänkskiva i grå kulör och stilrena beslag. Stora fönster ut mot den väl tilltagna balkongen mot innergården. Badrummet är stort med helkaklade väggar och klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk underlättar och ger dig en smidigare vardag. Ovan tvätt och tork har du bra med förvaring i ett väggskåp. Snyggt inrett med dusch, vikbara duschväggar i glas, tvättställ med kommod och sepgel med belysning. Extra bekvämt får du det med komfortvärme i golv, handdukstork med värme och spotlights i tak. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger en grå klinker. Självklart finns en extra toa så du slipper kö på morgonen! I sovrummet hänger du kläderna i en klädkammare med vita skjutdörrar. Väggarna i lägenheten är målade i vitt och på golvet ligger en stilren ekparkett. Förrådet har du lägenheten. Lägenheten har närhet till tåg- och bussförbindelser till centrum och naturen. Hoppa på tåget och nästa station är Helsingborg C. Där går du snabbt vidare till universitetet. Eller varför inte slå dig ner på någon av stans alla uteserveringar när det är säsong för det? Förutom att du bor några minuter från tåg och buss så har föreningen har cykel- och bilpool men även garage- och parkeringsplatser. Självklart är en del av dessa laddplatser för elbilar. Teckna upplåtelse idag. Inflyttning i mitten på mars 2024.

 • Nyproduktion
 • Mars 2024
 • Balkong
 • Hiss
Ekerödsgatan 26 lgh 2-1204, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Ekerödsgatan 26 lgh 2-1204

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
2 050 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3
6 137 kr/mån
30 597 kr/m²

Nyproducerade gavellägenhet i populära Mariastaden. Den rymliga balkongen ger dig möjlighet att flytta ut livet när våren och sommaren är här. Lägenheten är välplanerad med kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning, där solen kan lysa in från två väderstreck. Stora sällskapsytor med gott om plats för favoritmöblerna och vardagen. All inredning i lägenheten är omsorgsfullt utvald där kvalitet och hållbarhet är i fokus. Det välplanerade vita köket kommer från Marbodal. Laminatbänkskiva i grå kulör och stilrena beslag. Stora fönster ut mot den väl tilltagna balkongen mot innergården. Badrummet är stort med helkaklade väggar och klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk underlättar och ger dig en smidigare vardag. Ovan tvätt och tork har du bra med förvaring i ett väggskåp. Snyggt inrett med dusch, vikbara duschväggar i glas, tvättställ med kommod och sepgel med belysning. Extra bekvämt får du det med komfortvärme i golv, handdukstork med värme och spotlights i tak. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger en grå klinker. I sovrummet hänger du kläderna i en skjutdörrsgarderob med vita skjutdörrar. Väggarna i lägenheten är målade i vitt och på golvet ligger en stilren ekparkett. Förrådet har du lägenheten. Lägenheten har närhet till tåg- och bussförbindelser till centrum och naturen. Hoppa på tåget och nästa station är Helsingborg C. Där går du snabbt vidare till universitetet. Eller varför inte slå dig ner på någon av stans alla uteserveringar när det är säsong för det? Förutom att du bor några minuter från tåg och buss så har föreningen har cykel- och bilpool men även garage- och parkeringsplatser. Självklart är en del av dessa laddplatser för elbilar. Teckna upplåtelse idag. Inflyttning i mitten på mars 2024. Välkommen att besöka visningslägenheten på Ekerödsgatan 32.

 • Nyproduktion
 • Mars 2024
 • Balkong
 • Hiss
Ekerödsgatan 26 lgh 2-1406, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Ekerödsgatan 26 lgh 2-1406

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
1 795 000 kr
46 m²
2 rum
vån 5
4 664 kr/mån
39 022 kr/m²

Vill du ha ett boende som du bara kan flytta rakt in i? Då har du äntligen något att längta till. En nyproducerad tvåa med närhet till allt du behöver. Balkong i fritt läge åt nordväst. Tack vare en öppen planlösning och bra ljusinsläpp får du ett fräscht boende som du enkelt kan möblera och inreda på ditt personliga sätt. Ett snyggt golv och vitmålade väggar blir starten för att göra hemmet till ditt. Det välplanerade vita köket kommer från Marbodal. Laminatbänkskiva i grå kulör och stilrena beslag. Stora fönster ut mot den väl tilltagna balkongen mot innergården. Badrummet är stort med helkaklade väggar och klinkergolv. Kombimaskin under praktisk arbetsbänk underlättar och ger dig en smidigare vardag. Ovan kombimaskin har du bra med förvaring i ett väggskåp. Snyggt inrett med dusch, vikbara duschväggar i glas, tvättställ med kommod och sepgel med belysning. Extra bekvämt får du det med komfortvärme i golv, handdukstork med värme och spotlights i tak. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger en grå klinker. I sovrummet hänger du kläderna i den rymliga klädkammaren som också är ditt förråd. Även i hallen finns förvaring för dina kläder och skor. Väggarna i lägenheten är målade i vitt och på golvet ligger en stilren ekparkett. Lägenheten har närhet till tåg- och bussförbindelser till centrum och naturen. Hoppa på tåget och nästa station är Helsingborg C. Där går du snabbt vidare till universitetet. Eller varför inte slå dig ner på någon av stans alla uteserveringar när det är säsong för det? Förutom att du bor några minuter från tåg och buss så har föreningen har cykel- och bilpool men även garage- och parkeringsplatser. Självklart är en del av dessa laddplatser för elbilar. Teckna upplåtelse idag. Inflyttning i mitten på mars 2024.

 • Nyproduktion
 • Mars 2024
 • Balkong
 • Hiss
Ekerödsgatan 28 - Lgh 1-1405, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Ekerödsgatan 28 - Lgh 1-1405

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
1 750 000 kr
53 m²
2 rum
vån 5
5 154 kr/mån
33 019 kr/m²

Lyxig livsstil möter avkoppling med utsikt mot vår vackra innergård på våning 5! Denna tvåa på hörnläge är höjden av modern elegans och komfort. Med hissen som tar dig upp till din privata oas kommer du att älska att kalla detta hem. Utsikten mot den fridfulla innergården skapar en känsla av lugn och ro, där du kan njuta av ditt eget utrymme. Ditt nya hem på våning 5 med innergårdsutsikt väntar på att bli din personliga reträtt - boka en visning idag och låt drömmen bli verklighet! Det välplanerade vita köket kommer från Marbodal. Laminatbänkskiva i grå kulör och stilrena beslag. Stora fönster ut mot den väl tilltagna balkongen mot innergården. Badrummet är stort med helkaklade väggar och klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk underlättar och ger dig en smidigare vardag. Ovan tvätt och tork har du bra med förvaring i ett väggskåp. Snyggt inrett med dusch, vikbara duschväggar i glas, tvättställ med kommod och sepgel med belysning. Extra bekvämt får du det med komfortvärme i golv, handdukstork med värme och spotlights i tak. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger en grå klinker. I sovrummet hänger du kläderna i en skjutdörrsgarderob med vita skjutdörrar. Väggarna i lägenheten är målade i vitt och på golvet ligger en stilren ekparkett. Förrådet har du lägenheten. Lägenheten har närhet till tåg- och bussförbindelser till centrum och naturen. Hoppa på tåget och nästa station är Helsingborg C. Där går du snabbt vidare till universitetet. Eller varför inte slå dig ner på någon av stans alla uteserveringar när det är säsong för det? Förutom att du bor några minuter från tåg och buss så har föreningen har cykel- och bilpool men även garage- och parkeringsplatser. Självklart är en del av dessa laddplatser för elbilar. Teckna upplåtelse idag. Inflyttning i slutet på februari 2024.

 • Nyproduktion
 • Februari 2024
 • Balkong
 • Hiss
Ekerödsgatan 28 - lgh 1-1205, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Ekerödsgatan 28 - lgh 1-1205

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
1 650 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3
5 154 kr/mån
31 132 kr/m²

Flytta rakt in i en sprillans ny lägenhet! Här är det du som hänger upp första tavlan och ställer in första tallriken i kökskåpet. Låt ditt nya liv börja här! Cykel, bil eller tåg. Du rör dig snabbt med vilket som. Maria station ligger nära, du når Österleden smidigt med bil och för den hurtige finns gott om plats att parkera cykeln. Nytt fräscht kök från Marbodal i stiligt vitt med rostfria beslag och ett helt nytt modernt vitvarupaket med diskmaskin, modern induktionshäll, Kyl/frys, Tvätt och Tork från Cylinda. Kök och vardagsrum i ett med stora fönsterpartier som binder samman den stora balkongen mot innergården och köket. Här kan ljuset flöda in i lägenheten. På golvet i hela lägenheten ligger en ekparkett. Snyggt och stilrent! Väggarna är vita, redo för dig att måla eller tapetersera, eller låta din inredning sätta prägeln på just din lägenhet. Badrummet är stort och rymligt. Här har du både tvättmaskin och torktumlare, samt förvaring ovanför. Kommod och spegel från Svedbergs. Sovrummet är ljust med höga fönster. Här finns också en skjutdörrsgarderob för förvaring av dina kläder. Även i hallen finns en rymligt skjutdörrsgarderob för ytterkläder och skor. Förråd finns i lägenheten. Ta hissen ner i garaget. Separat kö till parkeringsplatser. Cykelparkering finns i garage och i komplementbyggnader på markplan. Lägenheten har närhet till tåg- och bussförbindelser till centrum och naturen. Hoppa på tåget och nästa station är Helsingborg C. Där går du snabbt vidare till universitetet. Eller varför inte slå dig ner på någon av stans alla uteserveringar när det är säsong för det? Förutom att du bor några minuter från tåg och buss så har föreningen har cykel- och bilpool men även garage- och parkeringsplatser. Självklart är en del av dessa laddplatser för elbilar. Teckna upplåtelse idag. Inflyttning i slutet på februari 2024.

 • Nyproduktion
 • Februari 2024
 • Balkong
 • Hiss
Ekerödsgatan 28 Lgh 1-1305, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Ekerödsgatan 28 Lgh 1-1305

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
1 695 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4
5 154 kr/mån
31 981 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem på våning 4! Denna fantastiska tvåa på hörnläge är en verklig pärla. Här kan du vakna upp och fundera på vart cykeln ska föra dig just idag. Med en öppen och ljus planlösning får du gott om plats att utforma ditt eget paradis. Och när du vill utforska staden är du bara några trampsteg från allt som den har att erbjuda. Lämna vardagen bakom dig och flytta in på våning 4! Det välplanerade vita köket kommer från Marbodal. Laminatbänkskiva i grå kulör och stilrena beslag. Stora fönster ut mot den väl tilltagna balkongen mot innergården. Badrummet är stort med helkaklade väggar och klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk underlättar och ger dig en smidigare vardag. Ovan tvätt och tork har du bra med förvaring i ett väggskåp. Snyggt inrett med dusch, vikbara duschväggar i glas, tvättställ med kommod och sepgel med belysning. Extra bekvämt får du det med komfortvärme i golv, handdukstork med värme och spotlights i tak. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger en grå klinker. I sovrummet hänger du kläderna i en skjutdörrsgarderob med vita skjutdörrar. Väggarna i lägenheten är målade i vitt och på golvet ligger en stilren ekparkett. Förrådet har du lägenheten. Lägenheten har närhet till tåg- och bussförbindelser till centrum och naturen. Hoppa på tåget och nästa station är Helsingborg C. Där går du snabbt vidare till universitetet. Eller varför inte slå dig ner på någon av stans alla uteserveringar när det är säsong för det? Förutom att du bor några minuter från tåg och buss så har föreningen har cykel- och bilpool men även garage- och parkeringsplatser. Självklart är en del av dessa laddplatser för elbilar. Teckna upplåtelse idag. Inflyttning i slutet på februari 2024.

 • Nyproduktion
 • Februari 2024
 • Balkong
 • Hiss
Bifrostgatan 51, Raus Södra, Helsingborgs kommun

Bifrostgatan 51

Radhus
Raus Södra, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
2 250 000 kr
95 m²
3 rum
7 064 kr/mån
23 684 kr/m²

Välskött och renoverat radhus på populära Raus! Här bor Ni med trädgård i soldränkt sydvästläge & trädäck som används flitigt av nuvarande ägare under sommarhalvåret och med gott om plats för både grill & utemöbler. Pricka av punkt efter punkt på checklistan - detta är Ert kommande drömboende! Till radhuset finns praktiskt förråd i trädgård. Radhuset är i gott skick och fördelar sina 95 kvm över två våningsplan och har en tilltalande planlösning. Här finner ni ett välplanerat boende med härliga sociala ytor, rymligt kök (-21) med utrymme för matbord och ett luftigt vardagsrum där både stort soffmöblemang och matplats lätt får plats. Entréplan har vidare ett bra badrum (-19), tvättstuga och klädkammare under trappa. En våning upp har vi två bra sovrum, ett badrum och en vind - kanon för förvaring! På familjevänliga Raus Södra bor Ni i ett mycket barnvänligt område med härliga omgivningar & ett aktivt friluftsliv alltid nära till hands med både Råån och havet som nära granne. Här finns vidare god service med närhet till livsmedelsbutiker, Systembolaget och pizzeria samtidigt som familjelivet förenklas med två förskolor på nära avstånd. Bra kommunikationer med buss! Rullar Ni nerför backen till Råå så erbjuds vidare en mysig småbåtshamn, restauranger, kallbadhus och annan service.

 • Plus
 • Uteplats
Kronovallsgatan 4, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Kronovallsgatan 4

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 695 000 kr
50 m²
2 rum
vån 5/6
3 773 kr/mån
33 900 kr/m²

Denna pärla om 2 rok är belägen på våning 5 och här kan Ni pricka av punkt efter punkt på checklistan; inglasad balkong i solsäkert västerläge, ljust och fräscht och modern planlösning. En bostad Ni kan flytta rakt in i och börja bo och leva i på direkten! Bostaden erbjuder ett stilrent kök från Vedum i öppen planlösning mot vardagsrum med tillhörande inglasad balkong. Vidare finns ett helkaklat badrum välutrustat med bekvämligheter, ett bra sovrum med praktisk skjutdörrsgarderob och en trevlig hall med både skjutdörrsgarderob och klädkammare/förråd. Lägenheten har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. I attraktiva och växande Mariastaden bor Ni i lugna och barnvänliga omgivningar med närhet till havet, så varför inte bara rulla ner med cykeln till populära Pålsjöbadet eller strandpromenaden? På behagligt avstånd från bostaden finns bl a ett välsorterad ICA Supermarket, gym och restaurang. I närområdet finns både vårdcentral, skola, ett antal förskolor och ett flertal lekplatser. Natursköna Pålsjö Skog med sina populära löpslingor får inte missas! Bra pendlingsmöjligheter med goda kommunikationer i form av buss och för den bilburne är det nära ut till 111:an, E4:an & E6:an. Tågstationen Maria Station - för dig som färdas på räls - nås på bara någon minut från bostaden. Välkomna till Brf Vitsippan i Mariastaden - en förening på kanonläge!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Böketoftavägen 115, Billesholm, Bjuvs kommun

Böketoftavägen 115

Villa
Billesholm, Bjuvs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
2 095 000 kr
118 m²
3 rum
1 011 m² tomt

Attraktivt renoverad villa med carport beläget på härligt läge! Trädäcket används flitigt av nuvarande ägare under sommarhalvåret och här finns gott om plats för både grill och utemöbler. Den lättskötta och väl tilltagna trädgården innehar vidare en stor gräsmatta för barn med spring i benen. På tomten finns uteplats under tak samt förrådsbyggnad. På framsidan finns bra med plats för biluppställning för flera bilar. Huset är byggt 1915, fördelar sina 118 kvm över två våningsplan med tillhörande källare och har en tilltalande planlösning. Här finner ni ett kvadratsmart boende med öppen planlösning, ett stort kök och ett härligt, luftigt vardagsrum som inrymmer både kamin, matplats och soffmöblemang. Här finns vidare två bra sovrum, helkaklat badrum och tvättstuga med dusch och bra förvaringsmöjligheter. Huset har en gedigen lista över renoveringar gjorda de senaste åren, vilken finnes längre ner i beskrivningen. Billesholm är en mycket barnvänligt ort med härliga omgivningar & ett aktivt friluftsliv alltid nära till hands. Här finns bl.a. god service, livsmedelsbutik, förskolor och skolor på nära avstånd. Bra kommunikationer med buss & tåg (ny station), medan den bilburne når både Bjuv, Helsingborg & Ängelholm enkelt och snabbt! Natursköna Söderåsens nationalpark med sina fantastiska vandringsleder, djupa dalar och lummiga lövskogar är ett närliggande, fantastiskt utflyktsmål för hela familjen.

Mangårdsgatan 1L, Gustavslund, Helsingborgs kommun

Mangårdsgatan 1L

Radhus
Gustavslund, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
3 695 000 kr
113 m²
4 rum
4 986 kr/mån
32 699 kr/m²

Fantastiskt radhus på kanonläge där samtliga materialval är noga utvalda för att skapa en modern och lyxig känsla! Trädgård i soldränkt västerläge, fantastisk takterrass, praktiskt garage & förråd är bara några av alla fördelar att nämna. Byggt 2020 bor Ni här bekvämt med välplanerade kvadratmetrar fördelade på två plan och en smart planlösning som erbjuder stora sociala ytor i vardagsrum och det tilltalande köket. I vardagsrummet inryms större soffmöblemang för hela familjen till fredagsmyset samtidigt som den rejäla matplatsen inbjuder till trevliga middagar med kära vänner. Härifrån finns också utgång till uteplatsen som inrymmer pergola, utemöbler och en rejäl grill. Ifrån uteplatsen har Ni full uppsikt över gräsmattan där barnen kan springa sig trötta. I bostaden finner Ni vidare två helkaklade badrum (varav ett med tvättavdelning), bra förvaringsmöjligheter och tre sovrum varav det ena har utgång till takterrassen Ni inte vill missa. På Gustavslund bor Ni i ett mycket familjevänligt område med fina gång- och cykelvägar, gym, ICA Supermarket, förskolor, skolor, vårdcentral (med barnmorskemottagning) och omtyckt pizzeria. I närområdet ligger en mycket populär lekplats för de små, men ett flertalet lekplatser ligger på gångavstånd. Bussförbindelserna med ett flertal busslinjer fungerar mycket bra och hållplats ligger på bara kort promenadavstånd. För pendlare med bil nås 111:an/Österleden och E4:an & E6:an på bara några få minuter. I området finns också Gustavslund gård - en vacker hästgård med många hästar och ryttare som ofta skrittar runt i området på de anlagda grusgångarna.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Viskgatan 8B, Eneborg, Helsingborgs kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon kl 12:00

Viskgatan 8B

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 350 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2
4 062 kr/mån
17 763 kr/m²

Stilrent renoverad trea i skuldfri förening! Bo billigt och bekvämt på Eneborg i genomgående lägenhet med tilltalande planlösning och balkong i söderläge. Addera bra förvaringsmöjligheter, bekvämlighet med tvättmaskin i badrum och en välskött föreningsekonomi så är detta ett boende Ni inte vill missa! Praktisk hall med klinkergolv & avhängningsplats, attraktivt kök (-15) med bra matplats, stort vardagsrum som inrymmer både soffa & matmöblemang, två bra sovrum och ett helkaklat badrum. Mysig balkong, vilken nås från vardagsrummet. Till lägenheten hör ett vindsförråd & ett matkällarförråd. På Eneborg bor ni med närhet till det mesta man behöver i sin vardag, såsom matbutik, restauranger, frisörer, med mera. Jordbodalen med alla dammar, sitt rika djurliv och natursköna omgivningar ligger bara några hundra meter från bostaden och passar perfekt för en promenad eller löptur. Här har Ni goda pendlingsmöjligheter med buss samt bilen via E4:an och E6:an vilka nås inom bara ett par minuters bilfärd. Välkomna till HSB Brf Facklan i Helsingborg!

 • Plus
 • Balkong
VéloCity 3, Mariastaden, Helsingborgs kommun
 • 16 lediga bostäder

VéloCity 3

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
fr. 1 650 000 kr
46-90 m²
2-4 rum
4 664 kr/mån
 • Nybyggnadsprojekt
VéloCity 2, Mariastaden, Helsingborgs kommun
 • 4 lediga bostäder

VéloCity 2

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
fr. 1 650 000 kr
53-67 m²
2-3 rum
5 154 kr/mån
 • Nybyggnadsprojekt
Bjälloxegatan 4, Gustavslund, Helsingborgs kommun

Bjälloxegatan 4

Radhus
Gustavslund, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
3 495 000 kr
110 m²
4 rum
5 402 kr/mån
31 773 kr/m²

Attraktivt radhus med trädgård & trädäck i soldränkt söderläge, stenlagd uteplats på entrésida, biluppställningsplats för två bilar vid huset, praktiskt förråd och 3 bra sovrum är bara några av alla fördelar att nämna. 110 välplanerade kvadratmeter fördelade över två plan, smart planlösning som erbjuder bra sociala ytor i vardagsrum & kök tillsammans med en låg driftkostnad gör att ni här bor både billigt och bekvämt! Trädäcket nås via utgång från vardagsrummet och här inryms utan problem sommarens utemöbler & en rejäl grill. I bostaden finner Ni vidare en rymlig hall, två helkaklade badrum, tre sovrum, klädkammare/dressing room. På Gustavslund bor Ni i ett mycket familjevänligt område med fina gång- och cykelvägar, gym, padelhall, ICA Supermarket, förskolor, skolor, vårdcentral (med barnmorskemottagning) och omtyckt pizzeria. I närområdet ligger en mycket populär lekplats för de små, men ett flertalet lekplatser ligger på gångavstånd. Bussförbindelserna med ett flertal busslinjer fungerar mycket bra och hållplats ligger på bara kort promenadavstånd. För pendlare med bil nås 111:an/Österleden och E4:an & E6:an på bara några få minuter. I området finns också Gustavslund gård - en vacker hästgård med många hästar och ryttare som ofta skrittar runt i området på de anlagda grusgångarna. Välkomna till Brf Stjärnrosen - en omtyckt förening på kanonläge!

 • Uteplats
Hjalmar Forsbergs Gata 14, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Hjalmar Forsbergs Gata 14

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
2 350 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
4 314 kr/mån
40 517 kr/m²

Fantastisk lägenhet på kanonläge! I denna pärla kan ni pricka av punkt efter punkt på checklistan; en välplanerad tvåa i toppskick sen ombyggnationen, generös takhöjd, stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp och charm som attraherar. En bostad där gammalt möter nytt i en perfekt kombination och till detta en riktigt härlig balkong mot lugn innergård. Ta hissen eller några trappsteg upp ett våningsplan i bostadshuset och Ni gör entré genom ytterdörren. Släng av era sneakers, häng upp kavajen och påbörja rundtur i Ert nya hem som erbjuder ett trevligt kök med stilren känsla och ljus interiör, ett helkaklat duschrum och ett vackert vardagsrum som badar i ljus. Under fötterna ligger ett parkettgolv och här inryms både stor matplats och bra soffgrupp. Sovrummet är rymligt och innehar praktisk garderobsvägg. Till lägenheten hör ett förråd. Föreningen erbjuder gästlägenhet (upp till fyra gäster), gemensamhetslokal/festlokal (upp till 30 personer), cykelrum och parkeringsplatser (separat kö). På Hjalmar Forsbergs gata 14 bor Ni i hjärtat av Tågaborg med gång- och cykelavstånd till det mesta som staden har att erbjuda! Inom behagligt promenadavstånd nås Vikingsbergsparken med sin härliga utsikt, natursköna Pålsjö skog med populära löpslingor och inte minst ett dopp i Öresund. I närområdet erbjuds närservice i form av bl. a. livsmedelsbutik, pizzerior, konditori och frisörer. Upp på cykeln och inom några få minuter nås Olympia, Knutpunkten och Norra Hamnen, men också stadsbiblioteket med härliga Stadsparken utanför där Ni enkelt lånar en bok, häller upp en kopp kaffe och njuter i solen. Att kunna vakna upp en solig lördag och spontant ta en tur till mysiga Helsingör eller uppleva pulsen i Köpenhamn utan att bekymra sig för parkering är extra lyx! Detta är en bostad Ni kan flytta rakt in i och börja bo och leva i på direkten!

 • Balkong
 • Hiss
Anemongatan 17, Bårslöv, Helsingborgs kommun

Anemongatan 17

Radhus
Bårslöv, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
2 745 000 kr
116 m²
5 rum
166 m² tomt

På kanonläge ligger detta attraktiva gavelradhus! Solceller på tak, trädgård i soldränkt sydväst, stenlagd uteplats och praktiskt förråd på entrésida. Stilrena materialval i bostaden, stora sociala ytor och en smart planlösning är bara några av alla fördelar att nämna. Här bor Ni bekvämt och energieffektivt med välplanerade kvadratmetrar fördelade på två plan och en tilltalande planlösning som erbjuder öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. I vardagsrummet inryms större soffmöblemang för hela familjen till fredagsmyset samtidigt som den rejäla matplatsen inbjuder till trevliga middagar med kära vänner. Härifrån finns också utgång till trädgården i form av stenlagd uteplats med markis och bra plats för utemöbler, en rejäl grill och en eventuell studsmatta för barnen. I bostaden finner Ni vidare två badrum, fyra sovrum, bra klädkammare och en praktisk tvättstuga. I Bårslöv finns Bårslövs kyrka, pizzeria, en mindre matvaruaffär, en bensinstation samt Bårslöv skola med 230 elever. Förskolorna Kaprifolgatans förskola samt Salladsgatans förskola tar hand om de små. Bara några minuter bort med bil i riktning mot Råå, eller cykel längs med den fina cykelvägen, når vi ICA Maxi, Lidl, Systembolaget och mycket mer. Råådalen med sitt rika djurliv och natursköna omgivningar samt Råå med sin fantastiska småbåtshamn är bara några saker man måste uppleva här. I Bårslöv har ni goda pendlingsmöjligheter med buss samt bilen via E4:an och E6:an vilka nås inom ett par minuters bilfärd.

 • Plus
Tranemansgatan 21B, Eneborg, Helsingborgs kommun

Tranemansgatan 21B

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
850 000 kr
44 m²
2 rum
vån 2/4
4 326 kr/mån
19 318 kr/m²

Attraktiv tvåa på kanonläge på Eneborg! Här bor Ni billigt och bekvämt med genomtänkt planlösning, moderna materialval och bra ljusinsläpp. Addera stor balkong i väst och Ni har här en bostad Ni inte vill missa! Lägenheten är smakfullt renoverad och erbjuder ett ljust och stilrent kök. Vardagsrummet är rymligt och inrymmer både soffgrupp och matmöblemang. Härifrån nås också den stora balkongen. Badrummet är stambytt & helkaklat och innehar dusch, handfat, spegelskåp & vägghängd WC. Vidare finns både bra sovrum samt hall med förvaring i garderob. Till lägenheten hör både vindsförråd och matkällarförråd. På Eneborg bor Ni i ett populärt område med matbutik, närbutiker och restauranger. I närområdet finns härliga Viskängen, en populär minigolfbana och natursköna Jordbodalen. På promenadavstånd nås snabbt och enkelt Campus, centrum, Lasarettet och Olympia. Bussförbindelserna i området fungerar bra och Helsingborg C nås på bara ca 10 minuters gångavstånd. Välkomna till HSB Brf Trasten - en omtyckt förening på kanonläge!

 • Plus
 • Balkong
Övre Nytorgsgatan 87B, Eneborg, Helsingborgs kommun

Övre Nytorgsgatan 87B

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
895 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/3
7 312 kr/mån
13 162 kr/m²

Attraktivt renoverad trea med två balkonger i härligt söderläge! Här bor Ni bekvämt i trevlig & genomgående lägenhet med bra planlösning, snyggt kök och renoverat badrum. Stig in i hallen, släng av skorna och häng av jackan så kör vi igång! Här erbjuds en rejäl hall med avhängningsplats, ett stilrent kök med bra matplats, stort vardagsrum som inrymmer både soffa och matmöblemang, två bra sovrum och snyggt, helkaklat badrum. Addera de två balkongerna som nås från vardagsrum och ena sovrummet, förråd som tillhör lägenheten samt trevlig, inhägnad innergård och Ni har här en bostad Ni inte vill missa! På Eneborg bor ni med närhet till det mesta man behöver i sin vardag, såsom matbutik, restauranger, frisörer, med mera. Jordbodalen med alla dammar, sitt rika djurliv och natursköna omgivningar ligger bara några hundra meter från bostaden och passar perfekt för en promenad eller löptur. Här har Ni goda pendlingsmöjligheter med buss samt bilen via E4:an och E6:an vilka nås inom bara ett par minuters bilfärd. Välkomna till HSB Brf Oxen i Helsingborg! --- Anmäl ert intresse redan idag! Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare - Stellan Kjellsson på 0707-919570 eller [email protected]

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 23