Nyproduktion

Generalsvägen 116D

Österskär, Österåker Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
120 m²
Biarea
7 m²
Förening
BRF Magasinet i Österskär
Om föreningen
Avgift
4 998 kr/mån
Pris/m²
41 625 kr/m²
Nyproduktion

En tredjedel av projektet är sålt!
Varmt välkomna till Brf Östra Artipelag. Med ett attraktivt och mycket havsnära läge erbjuder nyproduktionsprojektet Brf Östra Artipelag moderna och smakfulla bostäder i populära och eftertraktade Österskär. Bostäderna varierar mellan 4-6 rum och är belägna på Generalsvägen 114 samt Varvsvägen 116.

Radhusen i projektet varierar mellan storlekarna 120-167 kvm samt med och utan takterrass. Gemensamt för samtliga storlekar är möjlighet för 1-2 parkeringsplatser samt dess optimalt planerade yta kombinerat med smakfullt utvalda materialval med hög kvalité som ger dig extra mycket bovaluta för pengarna.

Bostaden har en totalyta om 125 kvm varav 120 som boarea. Utöver detta ingår även ett förråd om ca 2 kvm
Kopiera länken för 360-visning för 149 kvm: https://faworks.github.io/ostra-artipelag/149-kvm

Brf Östra Atripelag är havsnära beläget med havet ett stenkast från bostäderna. I Österskär bor du med närhet till det mesta. För sol och bad når du Österskärs havsbad till fots eller via cykel där även den populära restaurangen Solbrännan är belägen. I Österskär finns ett flertal förskolor samt Österskärs skola. Kommunikationsförbindelse direkt till Stockholm finns via Roslagsbanan, som nås via en promenad om ca 5 minuter från bostäderna. Genom medlemskap i Österskärs villaägarförening finns bryggplatser för uthyrning runtom hela halvön som Österskär ligger på. Se mer på www.ovf.se.

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker