Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Borgvägen 30, Österskär, Österåkers kommun
  • Sön 24 mar kl 12:30
Borgvägen 30, Österskär, Österåkers kommun, bild 2
Borgvägen 30, Österskär, Österåkers kommun, bild 3

Borgvägen 30

Villa
Österskär, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
8 495 000 kr
158 m²
6 rum
1 500 m² tomt

Välkommen till denna välskötta villa med ett högt läge och en fantastisk utsikt över närområdet samt glimt av Tunaviken. Här bor du nära skola, förskola, flertalet båtbryggor i Tunaviken samt Roslagsbanan, vilket gör det perfekt för familjen. Tomten, om hela 1500 kvm, är parkliknande och rymmer flertalet fruktträd som ger en härlig atmosfär. Njut av det magiska solläget och ta ett dopp i det privata utespat. Bostaden har en carport samt flera förråd. Taket är nyligen behandlat och en krypgrundsavfuktare har installerats för att säkerställa en frisk grund. Dessutom installerades ny frånluftsvärmepump 2021 för att hålla energikostnaderna nere. Interiört erbjuder bostaden 158 kvadratmeter för dig att skapa ditt drömhem. Här finns möjlighet att skapa en mysig atmosfär med en eldstad som centrum. Detta barnvänliga läge erbjuder närhet till havet, perfekt för utflykter och promenader längs havet. Den fria utsikten ger en känsla av rymd och frihet. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska villa i Österskär. Kontakta oss idag för mer information och boka in en visning!

  • Premium
Långgärdesvägen 9, Lervik, Österåkers kommun

Långgärdesvägen 9

Villa
Lervik, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
5 495 000 kr
120 m²
6 rum
2 475 m² tomt

Välkommen till denna fina enplansvilla nära havet i Lervik! Här erbjuds du ett hem i genomgående gott skick, utbyggt och renoverat de senaste åren. Med sin välordnade planlösning om 120 kvadratmeter erbjuder detta hus gott om utrymme för hela familjen. Stora fönsterytor, högt i tak i vardagsrum och gedigen täljstenskamin vid matplatsen ger en härlig atmosfär. Vattenburen golvvärme med frånluftsvärmepump. Beläget på en ogenerad och högt belägen tomt om 2475 kvm, kan du njuta av härligt solläge och fin utsikt. Stor altan med bästa solläge. Med närhet till havet och den vackra naturen i Lervik är detta en perfekt plats för den som vill bo nära både stadens puls och lugnet i naturen. Här får du chansen att njuta av det bästa av båda världarna. Missa inte möjligheten att bli ägare till denna fantastiska villa i Lervik - välkommen att kontakta mäklaren.

Falkes väg 17, Fredsborg, Österåkers kommun

Falkes väg 17

Villa
Fredsborg, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
7 795 000 kr
182 + 8 m²
7 rum
761 m² tomt

I barnvänliga Fredsborg, längst upp på återvändsgata, har du nu chans att förvärva en villa om hela 182 kvm. Detta är den största hustypen i området med hela fem sovrum, bra förvaring, allrum på övre plan och härliga sociala ytor på entréplan. Solläget är exceptionellt bra - altan i sydväst! Man har även en härlig utsikt. Carport med förråd på den stenlagda uppfarten. Laddstation för elbilen finns installerat. Förutom att huset är både elegant och praktiskt så bor man även med mycket låga driftkostnader! Energiklass B vilket innebär att man får ta del av s.k. Grönt bolån (rabatt på bolån). Dessutom befriat från fastighetsskatt fram till 2031. Inom gångavstånd finns både skola, förskola och Roslagsbanan som tar dig till Stockholm östra på 30 min. Österåkers GK ligger dessutom precis intill området, där skidspår anläggs vintertid. Fin liten badsjö finns på gångavstånd. Kontakta mäklaren för mer information.

  • Energieffektiv
Svinninge Arkipelag, null, Österåkers kommun
  • 4 lediga bostäder

Svinninge Arkipelag

Lägenhet
Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
fr. 3 695 000 kr
65-155 m²
4-6 rum
4 699 kr/mån

-Vackert beläget i idyllen Svinninge -25 min till Stockholm med 100m till busshållplats -Räntegaranti, avgifterna påverkas inte av räntehöjningar i två år -Mycket hög kvalité på utförandet med kök från Marbodal och genomgående golvvärme på båda planen -2,65-3,0m i takhöjd Mellan Täby och Vaxholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. I populära Svinninge bildar vattnet och naturen en idyllisk fond för de skärgårdsnära och moderna boenden som nu uppförs. Tillsammans med arkitekter har vi skapat parhusbostäder, villor och studiohus. Alltsammans ett par hundra meter ifrån skärgårdsvattnet. För dig som vill åt den lugna tillvaro som skärgården erbjuder men samtidigt till Stockholms innerstad, så erbjuder Brf Svinninge Arkipelag just precis detta. Vackra naturtomter med finplanerade gräsmattor omsluter dessa modernt designade trähus. Parhusen erbjuder alla en privat uteplats och möjlighet till altan. Två parkeringsplatser ingår per bostad (två till parhusen en till övriga) samt ett externt förråd. -PS Inflyttningsklara redan sommaren 2024!

  • Nybyggnadsprojekt
Fåfängesstigen 6, Dyvik, Österåkers kommun
Fåfängesstigen 6, Dyvik, Österåkers kommun, bild 2
Fåfängesstigen 6, Dyvik, Österåkers kommun, bild 3

Fåfängesstigen 6

Villa
Dyvik, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
2 595 000 kr
51 m²
3 rum
2 577 m² tomt

Välkommen till detta ogenerade, höga läge - mitt i naturen och med gångavstånd till havet. Huset är ca 51 kvm och är nyligen utbyggt och renoverat till ett komplett permanentboende. Originalhuset var ca 36 kvm men detta byggdes ut -21 med 15 kvm till dagens 51 kvm, med nytt badrum och ett till sovrum. I samband med detta byttes all fasad, taket lades om, ny eldragning, elcentral och jordfelsbrytare installerades och radiatorer byttes. Luftvärmepump fanns sen tidigare. Borrad brunn -21 och minireningsverk installerat -21 (lätt begagnat). Kök från IKEA med nyare diskmaskin, ny kyl och frys. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare i badrummet. Stor altan i sydvästläge där man sitter helt insynsskyddat, med skogen som granne. Ett gästhus med en förrådsdel finns också på tomten. Här bor man lantligt och fridfullt, nära havet och Dyviks marina, flera hästgårdar och stall, den fina badsjön Ruggen och även busshållplats nära. På en kvart når man Åkersberga, och ytterligare 25 min bort finns Stockholms innerstad. Välkomna på visning! Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Nyponvägen 8, Stava, Österåkers kommun
Nyponvägen 8, Stava, Österåkers kommun, bild 2
Nyponvägen 8, Stava, Österåkers kommun, bild 3

Nyponvägen 8

Villa
Stava, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
2 995 000 kr
57 m²
2 rum
2 450 m² tomt

Välkommen till lantliga Stava, en idyll med badsjö och vacker natur - endast några minuter ifrån Åkersberga och 20-25 minuter ifrån centrala Stockholm. Här finner du ett möjligt permanentboende eller perfekt weekendställe på behagligt pendlingsavstånd från stan. Huset är ca 57 kvm och har renoverats genomgående och byggts ut 2016. Då fick huset nytt tak, ny fasad och tilläggsisolering, nya fönster och nya ytskikt. Det finns även ett isolerat gästhus byggt 2018 och en bastustuga som har renoverats invändigt 2020. Stor altan med vedeldad badtunna. Stor tomt om 2450 kvm i sluttning med härlig utsikt mot omgivande marker, hästhagar och Österåkers Golfklubb. Drömmer du om att bygga nytt så finns här möjlighet att bo i befintligt byggnad medan du bygger högre upp på tomten, där du får ett helt magiskt läge med både milsvid utsikt och sol från morgon till kväll. Byggnadsplanen i området medger huvudbyggnad om 120 kvm byggnadsarea samt inredd vind. Uthus och komplementbyggnader får vara högst 30 kvm totalt. Utöver detta finns attefallsreglerna att nyttja, dvs 30 kvm gästhus och 15 kvm utbyggnad av huvudbyggnad. Läget i Stava är fantastiskt med den påtagligt lantliga känslan, samtidigt som du bor 5 minuter ifrån stora butiker och du kommer smidigt ut på 276 för vidare färd mot Stockholm - det tar bara ca 20 minuter att komma in till stan! På kort avstånd finns mysiga badplatser. Vid Långsjön kan man nyttja samfällighetens bastu och sandstrand. Padelbana finns vid Poppelvägen. Fiber indraget. Välkommen på visning!

  • Premium
Kajutan 30, Centralt, Österåkers kommun
Kajutan 30, Centralt, Österåkers kommun, bild 2
Kajutan 30, Centralt, Österåkers kommun, bild 3

Kajutan 30

Lägenhet
Centralt, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
3 295 000 kr
114 m²
5 rum
vån 2/2
7 953 kr/mån
28 904 kr/m²

!! INGÅNG VID ESPRESSO HOUSE !! Välkommen till denna rymliga och väldisponerade takvåning i två plan, belägen mitt i hjärtat av Åkersberga. Med sina imponerande 114 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet generöst med utrymme att trivas, även för den stora familjen. Här finns gott om plats för såväl ett bekvämt vardagsliv som festliga tillställningar! I BRF Kajutan bor du så centralt det går att bo i Åkersberga samtidigt som du omges av en vacker och rogivande atmosfär. Lägenheterna har sina egna privata entréer från den trivsamma och välskötta innergården, där du kan njuta av såväl soliga dagar som grillning med vänner. När du kliver in i denna moderna bostad slås du direkt av känslan av rymd och ljus. Med sina fem rum och kök erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för både gemenskap och avskildhet. Lägenheten är genomgående i ett mycket gott skick med en unik och effektiv planlösning där varje familjemedlem kan hitta sin egen plats. Det stilrena och moderna köket gör matlagningen till en fröjd. Här finner du alla bekvämligheter du kan önska dig för att underlätta vardagen. Lägenheten har två balkonger, fräscha badrum på båda våningarna, och en imponerande takhöjd upp till nock på övervåningen. Bostaden inrymmer gott om förvaring, rymliga sovrum och har ett ostört läge högst upp i huset. Här upplever du centrumpulsen endast en hissresa bort och har nära till restauranger, butiker och kommunikationer samtidigt som du får en ”huskänsla” i två våningsplan med fri utsikt över grönska och takåsar. Sammanfattningsvis erbjuder Kajutan 30 en bostad utöver det vanliga med maximal förutsättning att leva och umgås - oavsett vilken livsstil du föredrar. Välkommen hem till Kajutan!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Lövsångarvägen 67B, Margretelund, Österåkers kommun

Lövsångarvägen 67B

Radhus
Margretelund, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
2 995 000 kr
105 m²
5 rum
7 398 kr/mån
28 524 kr/m²

Välkommen till Lövsångarvägen 67B och detta nyproducerade parhus i populära Valsjön! Denna bostad erbjuder en perfekt kombination av modern elegans och bekvämlighet med välplanerade ytor. Du möts av ett generöst ljusinsläpp och genomtänka fönsterpartier som skapar en känsla av rymd. Köket är väl tilltaget, generösa ytor och gott med förvaringsutrymmen - här kan du utforska dina kulinariska färdigheter och skapa minnesvärda stunder. Det härliga vardagsrummet är den perfekta platsen för socialt umgänge och familjeliv och via altandörren tar du dig ut till baksidan. - Flexibelt tillträde - Nybyggt - Populärt och barnvänligt område - Förråd - Carport På övre plan har bostaden tre sovrum, inklusive ett ordentligt master bedroom, ett allrum och ett badrum. De övriga sovrummen är perfekta för barnen, gäster eller kanske som kontorsutrymme. Här har du möjlighet att anpassa utrymmena efter dina behov. Behövs ett till rum är det enkelt att förvandla allrummet på övre plan till ytterligare ett rum. Baksidan erbjuder plats för lek, avkoppling och grillkvällar med familj och vänner. Trädgården är också perfekt för trädgårdsentusiasten eller den som älskar att odla sina egna grönsaker och blommor. Läget är perfekt för den som söker ett barnvänligt, lugnt och naturnära område. Med närhet till grönområden, parker och vackra promenadstråk får du en känsla av lugn och ro samtidigt som du har enkel tillgång till Åkersberga centrum som tillgodoser goda kommunikationer, shopping och restauranger. Några minuter från bostaden finns även busshållplats som tar dig till Danderyds sjukhus och in till stan.

  • Plus
  • Uteplats
Plogvägen 25, Margretelund, Österåkers kommun

Plogvägen 25

Lägenhet
Margretelund, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
3 395 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
5 235 kr/mån
39 941 kr/m²

!!ENERGIKLASS A!! Nu har du chansen att förvärva en av fyra bostäder om 4 rok i Brf Boklok Sörgården! Varmt välkommen till denna kvadratsmarta fyra om 85 kvm med luftig balkong i absolut bästa solläge. Ljust och öppet med modern inredning är något som genomsyrar hela bostaden. - En av fyra stycken 4:or i hela föreningen - Underbart syd-västläge - Externt förråd utöver två klädkammare i lägenheten - Närheter till alla tänkbara faciliteter Hallen du möts av innanför ytterdörren är väl tilltagen och redan där sätts standarden för hur luftiga resterande ytor är. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet som binds samman med matgruppen. I och med det öppan sambandet och fönster åt två väderstreck så blir ljusinsläppet mycket fint. Lägenheten erbjuder tre sovrum där samtliga har plats för dubbelsäng och garderober alt enkelsäng, skrivbord och garderober. Badrummet är uppgraderat med hel bänkskiva och underskåp samt snygg och praktisk duschvägg. Tvättmaskin och torktumlare. Inte nog med detta så erbjuds det en klädkammare och ett förråd i lägenheten samt ytterligare ett externt förråd på gården. Margretelund är ett populärt bostadsområde med blandad bebyggelse. Här bor man nära bekvämligheter såsom mataffär, vårdcentral, apotek, frisör, restauranger, kommunikationer samt för- och grundskolor. I Margretelund bor man nära havet, med promenadavstånd till flera barnvänliga havsbad såsom Fiskartorpet och Trälhavsbadet samt insjön Valsjön. Trastsjöskogen erbjuder bland annat kulturhistoriska torp, motionsspår, grillplatser, äventyrsstigar och fina små insjöar. Bra kommunikationer till Åkersberga centrum med Roslagsbanan som tar en vidare till Stockholm, Östra station på ca 35 minuter. Husen stod färdiga 2021 och Bokloks vision är att bygga klimatsmarta bostäder av trä från svenska skogar i skandinavisk design med smarta lösningar och harmoniska former med god funktion.

  • Balkong
  • Energieffektiv
Myntbacken 7, Täljöviken, Österåkers kommun

Myntbacken 7

Lägenhet
Täljöviken, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
4 495 000 kr
75 m²
3 rum
vån 4/4
5 943 kr/mån
59 933 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva terrasslägenhet högst upp i huset med härlig havsutsikt i attraktiva Täljöviken. Perfekt planerade 75 kvm med två sovrum, två badrum, stora sällskapsytor, braskamin samt en magisk terrass om hela 43 kvm i bästa solläge. Lägenheten färdigställs just nu och tillträde kommer att vara möjligt i maj 2024. Flertalet tillval har gjorts såsom vitt mattlackat parkettgolv i hela lägenheten, stilrent klinkergolv i hall och badrum, stenbänkskiva i kök m.m. Bostäderna i Brf Strandängen 2 byggs enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen, vilket innebär både en sund inomhusmiljö och en begränsad påverkan på miljön. Förråd ingår och p-plats finns. Tillgång till elbilsladdare, cykelverkstad och leveransboxar. Tillgång även till områdets gemensamma naturpark med boulebana och lekplatser i området. Badrocksavstånd till havet och fina naturområden inpå knuten. Svinninge marina är också nära för den som vill nyttja båtlivet och skärgården precis utanför. Nybyggd förskola 5 min promenad från bostaden. Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Svavelsövägen 3 LGH 3, Svinninge, Österåkers kommun

Svavelsövägen 3 LGH 3

Lägenhet
Svinninge, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
5 495 000 kr
155 m²
6 rum
7 790 kr/mån
35 452 kr/m²

Mellan Täby och Vaxholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. I populära Svinninge bildar vattnet och naturen en idyllisk fond för de skärgårdsnära, arkitektritade och moderna boenden som nu uppförs. Projektet består av parhusbostäder, villor och studiohus. Alltsammans ett par hundra meter ifrån skärgårdsvattnet. För dig som vill åt den lugna tillvaro som skärgården ger men samtidigt nära till Stockholms innerstad, erbjuder Brf Svinninge Arkipelag just precis detta. Välkommen till denna rymliga och moderna bostadsrättsparhus belägen på natursköna Svavelsövägen i Åkersberga. Med sina generösa 155 kvadratmeter och sex rum är detta perfekt för den stora familjen. Den höga takhöjden skapar en luftig atmosfär och den vackra omgivningen erbjuder närhet till natur och hav. Med smidiga kommunikationer blir vardagen enkel och för barnfamiljen finns ett tryggt och barnvänligt läge att leka och utforska på. Missa inte chansen att bli ägare till denna drömbostad som kombinerar det bästa av natur och modernitet. Läget är oslagbart för den som älskar naturen och havet. Här kan du njuta av långa promenader i den vackra omgivningen och ta ett dopp i havet närhelst du önskar. Samtidigt är det smidigt att ta sig till och från bostaden, med närheten till kommunikationer som underlättar vardagen. För den som har barn finns även ett barnvänligt läge där de kan leka och utforska tryggt. Med sex rum och två våningar finns det gott om utrymme för alla familjemedlemmar att ha sin egen plats att trivas på. Missa inte chansen att bli ägare till denna drömbostad som erbjuder det bästa av både natur och modernitet. Kontakta mig idag för att boka en visning och låt mig visa dig allt det här fantastiska hemmet har att erbjuda!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Svavelsövägen 3 LGH 8, Svinninge, Österåkers kommun

Svavelsövägen 3 LGH 8

Lägenhet
Svinninge, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
3 695 000 kr
65 + 17 m²
4 rum
4 699 kr/mån
56 846 kr/m²

Mellan Täby och Vaxholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. I populära Svinninge bildar vattnet och naturen en idyllisk fond för de skärgårdsnära, arkitektritade och moderna boenden som nu uppförs. Projektet består av parhusbostäder, villor och studiohus. Alltsammans ett par hundra meter ifrån skärgårdsvattnet. För dig som vill åt den lugna tillvaro som skärgården ger men samtidigt nära till Stockholms innerstad, erbjuder Brf Svinninge Arkipelag just precis detta. I denna minivilla möts du av en välplanerad och öppen planlösning med genomtänkta detaljer och hög kvalitet på materialen. Vardagsrummet har stora fönster som ger en underbar utsikt över den omkringliggande naturen. Köket är stilrent och modernt med generösa arbetsytor. På nedre plan finner vi även ett sovrum som fungerar utmärkt som gästrum eller kontor om man hellre föredrar det. Vidare finner vi ett stilrent badrum med modern utrustning och ljusa ytskikt. På övre plan möts du av ett välplanerat allrum med vacker sjöutsikt, samt smarta förvaringslösningar. Bostadens master bedroom återfinns även det på den övre planen, ett väl tilltaget sovrum med platsbyggda garderober. Läget är oslagbart för den som älskar naturen och havet. Här kan du njuta av långa promenader i den vackra omgivningen och ta ett dopp i havet närhelst du önskar. Samtidigt är det smidigt att ta sig till och från bostaden, med närheten till kommunikationer som underlättar vardagen. För den som har barn finns även ett barnvänligt läge där de kan leka och utforska tryggt. Med sex rum och två våningar finns det gott om utrymme för alla familjemedlemmar att ha sin egen plats att trivas på. Missa inte chansen att bli ägare till denna drömbostad som erbjuder det bästa av både natur och modernitet. Kontakta mig idag för att boka en visning och låt mig visa dig allt det här fantastiska hemmet har att erbjuda!

  • Nyproduktion
Duvklinten 40B, Margretelund, Österåkers kommun
  • Budgivning pågår
Duvklinten 40B, Margretelund, Österåkers kommun, bild 2
Duvklinten 40B, Margretelund, Österåkers kommun, bild 3

Duvklinten 40B

Radhus
Margretelund, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
3 995 000 kr
132 m²
5 rum
6 600 kr/mån
30 265 kr/m²

Varmt välkommen till Duvklinten 40B i Margretelund! Kontakta mäklaren för att boka en privat visning- Sinan Saffar 073-742 24 25 Detta fantastiska boende i form av trevåningsradhus välkomnar dig med underbara detaljer samt ett stenkast från naturen. Duvklinten 40B har optimalt planerad yta kombinerat med smakfullt utvalda materialval med hög kvalité som ger dig känslan av lyx. Huset är byggt i sten med gjutet bjälklag vilket ger en hög stabilitet samt god värme- och ljudisolering. Golvvärme finns på alla tre plan och det är förberett för AC i både vardagsrummet på entréplan och stora sovrummet mellanplan. Den höga materiella standarden för huset ser ni blandanat genom ytterdörr av fabrikat Yale-doorman med kodlås, vackert 1-stavig ekparkett, fönsterbänkar i vit sten, kakel och klinker i grått kulör i badrummen samt vattenburen golvvärme med den mycket effektiva frånluftvärmepumpen ComfortZone. Boendet erbjudet gott om förvaringsmöjligheter samt ett praktiskt förråd vid entrén. Parkering finner ni direkt utanför huset. Huset är på 132 kvm stort och rymmer 3-4 sovrum med franskbalkong, två fullutrustade badrum med noggranna materialval, kök med Siemens vitvaror med öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum samt en stor altan med gott om morgonsol, lättmöblerade ytor, plats för soffgrupp och som erbjuder en utemiljö som måste upplevas på plats. I Margretelund har du närhet till natur och sjöar, cykel- och gångvägar till Åkersberga Centrum, förskolor och skolor, idrottsplatser, goda kommunikationer med direktbuss till Stockholm i rusningstrafik och Margretelund Centrum med b.la. ICA-butik och pizzeria. Varmt välkommen hem.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Skrakvägen 133, Margretelund, Österåkers kommun
Skrakvägen 133, Margretelund, Österåkers kommun, bild 2
Skrakvägen 133, Margretelund, Österåkers kommun, bild 3

Skrakvägen 133

Radhus
Margretelund, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
3 495 000 kr
149 + 9 m²
6 rum
193 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade radhus beläget i barnvänliga Margretelund i Åkersberga. Radhuset erbjuder en bostadsyta om 149 kvadratmeter och på tomten finns gott om utrymme för både lek och trädgårdsodling. Mycket bra planlösning med fyra sovrum på samma våningsplan, perfekt för den större familjen. Dessutom finns ett extra allrum på övre plan. Fräscht kök med rejäl matplats, vardagsrum med utgång till altan. Badrummet på övre plan är nyligen renoverat år 2021. Fräsch tvättstuga med klinkergolv från 2020. Mycket rymlig hall och härifrån nås dessutom ett stort förråd för extra förvaringsmöjligheter. Takpappen byttes 2021. Fönster byttes 2008. Läget är idealiskt för den aktiva familjen då det är nära till kommunikationer och både skola och förskola finns inom kort gångavstånd. Förutom det finns också närhet till fotbollsplaner och badplatser för roliga och avkopplande stunder i naturen. Föreningen erbjuder en nyrenoverad föreningslokal med bastu, vilket ger ytterligare möjligheter till umgänge och avkoppling. Sammanfattningsvis är detta ett perfekt boende för en barnfamilj, med bra läge och bekvämligheter som passar den familj som söker en trygg och trivsam boendemiljö. Välkommen på visning!

  • Premium
Täljövikstorget 2, Täljö, Österåkers kommun
Täljövikstorget 2, Täljö, Österåkers kommun, bild 2
Täljövikstorget 2, Täljö, Österåkers kommun, bild 3

Täljövikstorget 2

Lägenhet
Täljö, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
1 850 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/4
3 700 kr/mån
52 857 kr/m²

Välkommen till detta exklusiva boende, vars moderna design och genomtänkta planlösning skapar en unik känsla av rymd och ljus. Här omfamnas du av generös takhöjd och högkvalitativ utrustning som tillfredsställer även den mest kräsna köparen. Stig ut på den trevliga balkongen i sydvästläge med en behaglig utsikt över havet. Här njuter du av en avkopplande atmosfär från morgon till kväll. Med närheten till havet blir salta bad och avkopplande promenader en del av din vardag. Du har naturen som din granne och samtidigt bekvämligheten från stadens pulserande liv. Välkommen till ditt nya hem, där varje detalj är utformat för att skapa en bekväm och njutbar tillvaro.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Bergavägen 2E, Centralt, Österåkers kommun

Bergavägen 2E

Lägenhet
Centralt, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/5
3 906 kr/mån
36 273 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och ljusa lägenhet i centrala Åkersberga. Med en öppen planlösning och härligt ljusinsläpp längs hela lägenheten får du en trivsam atmosfär att komma hem till varje dag. Burspråket skapar extra karaktär och ljus. Mycket bra förening med garage i huset (ledig plats finns!). Byggt 2006 så allt är i gott skick. Bostaden erbjuder en bekväm vardag med ett stort badrum som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Stort sovrum med klädkammare och utgång till rymlig inglasad balkong. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med parkettgolv och ljusa väggar. Fullt utrustat kök i tidlös stil. Med sin centrala placering har du nära till allt du behöver i vardagen, med bekvämt avstånd till butiker, restauranger och kommunikationer. Missa inte chansen att förvärva denna trivsamma bostad med sin optimala planlösning och möjlig garageplats. Välkomna till visning!

  • Balkong
  • Hiss
Morkullestråket 11, Margretelund, Österåkers kommun

Morkullestråket 11

Radhus
Margretelund, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
3 495 000 kr
99 m²
5 rum
7 724 kr/mån
35 303 kr/m²

På Morkullestråket 11 välkomnas du till ett radhus om fem rum och kök i mycket fint skick. Här erbjuds ett ljust, modernt och välutrustat boende med fräscha ytskikt, fint ljusinsläpp och hög materiell standard.   Det första som möter dig i huset är den funktionella och välplanerade hallen med klädhängare, golvvärme och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns ett stort, härligt och stilrent kök med påkostade material, generösa arbetsytor, stora fönster och öppen planlösning mot vardagsrummet. Huset har fyra sovrum, två badrum och ett rymligt, välplanerat och praktiskt vardagsrum med mycket dagsljus, stora fönster, generösa sällskapsytor och gott om plats för soffa och matgrupp. Det ena badrummet är stort och påkostat med toalett, dusch, duschvägg, kommod, handfat, badrumsskåp och golvvärme. Det andra är stort, stilrent och påkostat med toalett. -Byggt 2022 -Flexibelt tillträde -Vattenburen golvvärme Huset står på en lättskött och rogivande trädgårdstomt med välskött gräsmatta och många soltimmar. Här har du utsikt mot skogen samt närhet till både vatten och natur. Dessutom har huset en uteplats med lättmöblerade ytor och trätrall.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Dansbanevägen 3, Centralt, Österåkers kommun

Dansbanevägen 3

Lägenhet
Centralt, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
2 195 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/5
4 691 kr/mån
40 648 kr/m²

Välkommen till denna tvåa om 54 kvm med härlig uteplats på populära Dansbanevägen. Byggt 2019 så allt är nytt och fräscht. Trevlig öppen planlösning med utgång till terrassen från vardagsrummet. Välskött förening med god ekonomi. Här bor du lugnt och tryggt, med gångavstånd till centrum med all tänkbar service och kommunikationer. Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Runvägen 11, Centralt, Österåkers kommun

Runvägen 11

Lägenhet
Centralt, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
2 150 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/4
3 746 kr/mån
43 000 kr/m²

!! ACCEPTERAT PRIS !! Kontakta mäklaren för att boka en privat visning- Sinan Saffar 073-742 24 25 - Flexibelt tillträde - Stor balkong - Gott om förvaringsutrymmen - Närhet till centrum samt kommunikation Välkommen till denna välplanerade och ljusa lägenhet som erbjuder en öppen och luftig atmosfär. Här behöver du aldrig oroa dig för mörka eller instängda rum, tack vare det generösa ljusinsläppet. Om du längtar efter ett nytt och fräscht hem utan komplikationer, kan detta vara den perfekta platsen för dig. Bostaden har en rymlig balkong som inbjuder till sociala tillfällen med vänner och familj. Den generösa ytan ger utrymme för en trivsam trätrall, där du kan ställa upp matbord och stolar samt skapa en mysig soffgrupp. Här kan du njuta av utomhuslivet och spendera härliga stunder i trevligt sällskap. Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt gott om förvaringsutrymmen. Badrummet erbjuder kakel och klinker samt tvätt och torktumlare samt rymligt duschutrymme. Detta hem erbjuder en neutral och professionell atmosfär, perfekt för den som söker ett modernt boende. Ta chansen att flytta in i detta fräscha och välkomnande hem där du kan skapa minnen och trivas i en harmonisk miljö.

  • Hiss
Åkerstorpsvägen 16, Åkerstorp, Österåkers kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 24 mar kl 12:00

Åkerstorpsvägen 16

Villa
Åkerstorp, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
5 795 000 kr
140 m²
5 rum
1 215 m² tomt

Denna eleganta 1,5-plansvilla är en pärla i sitt slag och erbjuder en unik kombination av modern bekvämlighet och närhet till naturen. Belägen i ett eftertraktat område med närhet till både centrum, kommunikationer samt naturen. -Garage ca 35m2 + vind -Carport -Bastu -Kamin När du kliver in i detta charmiga hus välkomnas du av en ljus och rymlig hall som leder dig vidare till öppna sällskapsytor. Matplatsen är inbjudande med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus och ger en god utsikt över trädgården. Här finner du även en mysig kamin, perfekt för kalla vinterkvällar. Det fullt utrustade köket är en dröm för alla matlagningsentusiaster och har moderna apparater och en central köksö samt ett klassiskt skafferi. Matplatsen angränsar till köket och vidare till en rymlig uteplats, idealisk för utomhusmiddagar och avkoppling. Huset har fyra sovrum, inklusive master bedroom på bottenvåningen med en egen platsbyggdplatsbyggd garderob samt samt utsikt över den frodiga trädgården. De övriga sovrummen är rymliga och välplanerade, perfekta för familj och gäster. På övre plan hittar vi ett vardagsrum samt en balkong med vacker överblick över trädgården. Trädgården är en verklig juvel i detta hem. Den är omsorgsfullt anlagd med välskötta blommor, grönskande buskar och träd, och erbjuder gott om plats för lek och rekreation. Den stora uteplatsen är perfekt för att umgås med vänner och familj eller bara njuta av den lugna trädgården. Denna fantastiska villa är en sällsynt pärla på marknaden och erbjuder en unik möjlighet att leva bekvämt och lyxigt i en central miljö med en drömmig trädgård. Kontakta mig idag för att boka en visning och upplev detta fantastiska hem själv!

  • Plus
Översättravägen 36, Skärgårdsstad, Österåkers kommun

Översättravägen 36

Villa
Skärgårdsstad, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
4 995 000 kr
125 m²
5 rum
1 209 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade 1-plansvilla i populära Skärgårdstad! Detta hem är en perfekt kombination av modern design och praktisk funktionalitet, perfekt för den som söker ett bekvämt och stilfullt boende i barnvänligt område! -Trädgårdstomt -1-plan -Barnvänligt område Den genomtänkta planlösningen skapar en öppen och luftig känsla genom hela hemmet. De rymliga och ljusa rummen är fördelade på ett sätt som passar såväl familjeliv som sociala tillställningar. Ett modernt kök, smakfullt inrett och utrustat med den senaste utrustningen. Hela huset präglas av fräscha ytskikt och stilrena materialval. De ljusa färgvalen skapar en harmonisk atmosfär som genomsyrar varje hörn av huset. Tomten är generös och barnvänlig, perfekt för lek och aktiviteter utomhus. Här finns gott om plats för trädgårdslek och kanske till och med en liten grönsaksodling. En altan eller uteplats ger möjlighet till avkoppling och gemensamma stunder med familj och vänner. Beläget i Skärgårdstad har du nära till både grönområden och havet. Det finns fina promenadstråk och natursköna platser att utforska. Skolor och förskolor finns i närheten, vilket gör detta område särskilt attraktivt för familjer

  • Plus
Svavelsövägen 3 LGH 4, null, Österåkers kommun

Svavelsövägen 3 LGH 4

Radhus
Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
5 645 000 kr
153 m²
6 rum
vån 1/2
7 790 kr/mån
36 895 kr/m²

Mellan Täby och Vaxholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. I populära Svinninge bildar vattnet och naturen en idyllisk fond för de skärgårdsnära, arkitektritade och moderna boenden som nu uppförs. Projektet består av parhusbostäder, villor och studiohus. Alltsammans ett par hundra meter ifrån skärgårdsvattnet. För dig som vill åt den lugna tillvaro som skärgården ger men samtidigt nära till Stockholms innerstad, erbjuder Brf Svinninge Arkipelag just precis detta. Välkommen till denna rymliga och moderna bostadsrättsparhus belägen på natursköna Svavelsövägen i Åkersberga. Med sina generösa 153 kvadratmeter och sex rum är detta perfekt för den stora familjen. Den höga takhöjden skapar en luftig atmosfär och den vackra omgivningen erbjuder närhet till natur och hav. Med smidiga kommunikationer blir vardagen enkel och för barnfamiljen finns ett tryggt och barnvänligt läge att leka och utforska på. Missa inte chansen att bli ägare till denna drömbostad som kombinerar det bästa av natur och modernitet. Läget är oslagbart för den som älskar naturen och havet. Här kan du njuta av långa promenader i den vackra omgivningen och ta ett dopp i havet närhelst du önskar. Samtidigt är det smidigt att ta sig till och från bostaden, med närheten till kommunikationer som underlättar vardagen. För den som har barn finns även ett barnvänligt läge där de kan leka och utforska tryggt. Med sex rum och två våningar finns det gott om utrymme för alla familjemedlemmar att ha sin egen plats att trivas på. Missa inte chansen att bli ägare till denna drömbostad som erbjuder det bästa av både natur och modernitet. Kontakta mig idag för att boka en visning och låt mig visa dig allt det här fantastiska hemmet har att erbjuda!

  • Nyproduktion
Svavelsövägen 3 LGH 7, null, Österåkers kommun

Svavelsövägen 3 LGH 7

Lägenhet
Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
3 750 000 kr
65 m²
4 rum
vån 1/2
4 699 kr/mån
57 692 kr/m²

Mellan Täby och Vaxholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. I populära Svinninge bildar vattnet och naturen en idyllisk fond för de skärgårdsnära, arkitektritade och moderna boenden som nu uppförs. Projektet består av parhusbostäder, villor och studiohus. Alltsammans ett par hundra meter ifrån skärgårdsvattnet. För dig som vill åt den lugna tillvaro som skärgården ger men samtidigt nära till Stockholms innerstad, erbjuder Brf Svinninge Arkipelag just precis detta. I denna minivilla möts du av en välplanerad och öppen planlösning med genomtänkta detaljer och hög kvalitet på materialen. Vardagsrummet har stora fönster som ger en underbar utsikt över den omkringliggande naturen. Köket är stilrent och modernt med generösa arbetsytor. På nedre plan finner vi även ett sovrum som fungerar utmärkt som gästrum eller kontor om man hellre föredrar det. Vidare finner vi ett stilrent badrum med modern utrustning och ljusa ytskikt. På övre plan möts du av ett välplanerat allrum med vacker sjöutsikt, samt smarta förvaringslösningar. Bostadens master bedroom återfinns även det på den övre planen, ett väl tilltaget sovrum med platsbyggda garderober. Läget är oslagbart för den som älskar naturen och havet. Här kan du njuta av långa promenader i den vackra omgivningen och ta ett dopp i havet närhelst du önskar. Samtidigt är det smidigt att ta sig till och från bostaden, med närheten till kommunikationer som underlättar vardagen. För den som har barn finns även ett barnvänligt läge där de kan leka och utforska tryggt. Med sex rum och två våningar finns det gott om utrymme för alla familjemedlemmar att ha sin egen plats att trivas på. Missa inte chansen att bli ägare till denna drömbostad som erbjuder det bästa av både natur och modernitet. Kontakta mig idag för att boka en visning och låt mig visa dig allt det här fantastiska hemmet har att erbjuda!

  • Nyproduktion
Myntbacken 17, Täljöviken, Österåkers kommun

Myntbacken 17

Lägenhet
Täljöviken, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
1 545 000 kr
35 m²
vån -1/5
3 795 kr/mån
44 143 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för privat visning Sinan Saffar 0737-42 24 25! Välkommen till denna naturnära och nyproducerade bostadsrättslägenhet belägen på Myntbacken i Åkersberga. Med en optimal planlösning erbjuder denna lägenhet en bekväm och funktionell vardag. Belägen på bottenvåningen, erbjuder bostaden enkel tillgång och ger dig möjligheten att njuta av den vackra naturen som omger området. Lägenheten är en del av ett nyproducerat komplex med modern design och högkvalitativa materialval vilket skapar en stilfull och trivsam atmosfär. Med utmärkta kommunikationer i området är det enkelt att ta sig till och från bostaden, oavsett om det är till stadens centrum eller andra delar av Åkersberga. Trots bostadens storlek på 35 kvadratmeter erbjuder den ändå gott om utrymme för dina behov. Varmt välkommen till denna nyproducerade bostadsrättslägenhet med optimal planlösning och naturnära läge. Här kan du njuta av både stadslivets bekvämligheter och den lugna omgivande naturen.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Höjdvägen 15, Centralt, Österåkers kommun

Höjdvägen 15

Lägenhet
Centralt, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
4 150 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/4
6 153 kr/mån
53 205 kr/m²

Välkommen till denna extraordinära bostad i hjärtat av exklusiva omgivningar! Denna nyligen byggda lägenhet är en sällsynt pärla, skapad med en kombination av modern elegans och exklusiva material för att ge dig det ultimata boendet. Hela bostaden genomsyras av ett fantastiskt ljusinsläpp i bästa sydvästläge högt beläget på populära Höjdvägen. Här bor du bekvämt med gångavstånd till Åkersberga centrum (ca 5 min) När du kliver in i denna bostad möts du genast av en imponerande rymd, tack vare de höga taken som ger en känsla av lyx och rymd. Det väl genomtänkta parkettgolvet tillsammans med det naturliga ljuset som flödar in genom stora fönster skapar en inbjudande och behaglig atmosfär. Den rymliga vardagsrummet öppnar upp till en enorm balkong där du kan njuta av spektakulär utsikt över omgivningarna. Här kan du skapa minnesvärda ögonblick med vänner och familj medan du tar in den friska luften och den fantastiska panoramautsikten. Vardagsrummet, balkongen och köket är utrustat med specialbeställda persienner för att hålla solens strålar i schack dom absolut varmaste sommardagarna. Bostaden är även utrustat med vattenburen golvvärme i hela bostaden. -Fantastisk utsikt -Garage i samma plan -Exklusiva materialval -Vinkällare, gym, bastu gäst-LGH i föreningen Köket är en gourmetdröm, utrustat med toppmoderna apparater och eleganta ytor av stenskivor och rostfritt stål. Köket är utrustat med extra höga skåp för optimal förvaring. Det är perfekt för både vardagliga måltider och festliga tillställningar. Pricken över i är den eleganta köksön där du med enkelhet kan duka upp middagen eller servera nyårsdrinken. Denna bostad erbjuder inte bara en enastående interiör, utan inkluderar även praktiska bekvämligheter som ett garage på samma plan, vilket gör din vardag både smidig och bekväm. Föreningen är välskött och erbjuder exklusiva faciliteter för sina invånare. Ett privat gym gör det enkelt att hålla sig i form, medan bastun ger en plats att koppla av och varva ner. För dina gäster finns en elegant gästlägenhet, och för de vinintresserade finns en gemensam vinkällare där du kan njuta av de finaste vinerna med dina grannar. Föreningen har fått Betyg A hos "Alla BRF" se länk, https://www.allabrf.se/brf-kanalhusen-akersberga/summering Denna bostad är en unik möjlighet att uppleva det allra bästa av modern livsstil i en elegant och sofistikerad miljö. Kontakta oss för att arrangera en visning och låt oss guida dig genom denna extraordinära bostad som kan bli ditt nya drömhem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 35