Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Daniel Rodriguez

Daniel Rodriguez

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Myntbacken 9, Täljö, Österåkers kommun
  • Mån 6 maj kl 09:45

Myntbacken 9

Lägenhet
Täljö, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
4 950 000 kr
96 m²
5 rum
vån 4/4
7 369 kr/mån
51 563 kr/m²

Denna exklusiva bostadsrättslägenhet är en dröm för den stora familjen som söker både stil och funktionalitet. Med sina generösa 96 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme och en smart planlösning som passar alla behov. Högt belägen med en fantastisk utsikt över det natursköna landskapet och närheten till havet ger detta hem en känsla av lugn och harmoni. Samtidigt är det centralt beläget med bra kommunikationer, vilket gör det perfekt för den aktiva familjen. Bostaden är helt nybyggd och har modern utrustning av hög kvalité. Här får du även en terrass på 45 kvm som inte bara är utrymme, utan en lyxig livsstil. Designad med unik elegans, erbjuder varje kvadratmeter möjligheten att omvandlas till din personliga retreat. Mångsidighet är nyckeln - skapa avkopplande loungehörnor, eleganta middagsplatser eller gröna oaser. Ett panoramautsikt ger er enastående solnedgångar och stjärnklara nätter. Med sin stilfulla design och närheten till vattnet blir denna bostad en plats att trivas i. Missa inte chansen att få bo i detta exklusiva hem med alla bekvämligheter du kan önska dig. Välkommen till Myntbacken 9!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Grundviksvägen 2H, Ljusterö, Österåkers kommun

Grundviksvägen 2H

Radhus
Ljusterö, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
2 950 000 kr
85 m²
3 rum
5 899 kr/mån
34 706 kr/m²

Upptäck drömbostaden på Ljusterö! Denna moderna pärla, belägen i det eftertraktade området Linanäs, är en sällsynt skatt som erbjuder det bästa av både lyx och naturlig skönhet. Stig in i detta eleganta hem och låt dig omedelbart överväldigas av det generösa ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna och de imponerande takhöjderna. Varje vrå av denna bostad är noga designad för att skapa en känsla av rymd och lyx. Uteplatsen runt om bostaden ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet. Här kan du avnjuta ditt morgonkaffe medan du tar in den friska luften eller samla vänner och familj för en grillkväll under stjärnorna. Med endast 100 meters promenad till närmaste busshållplats är detta hem perfekt beläget. Dessutom gångavstånd till Linanäs by! Med en gästhamn som erbjuder restauranger, barer och en lanthandel, samt kajen för Waholmsbåtarna, finns det alltid något spännande att göra och utforska. Ta en avkopplande båttur och utforska de omgivande öarna i den fantastiska skärgården. Missa inte chansen att bo i detta exklusiva och bekväma hem på Ljusterö!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Dansbanevägen 11 - Högst upp!, Centralt, Österåkers kommun

Dansbanevägen 11 - Högst upp!

Lägenhet
Centralt, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
2 650 000 kr
61 m²
2 rum
vån 5/5
4 226 kr/mån
43 443 kr/m²

Högst upp i byggnaden, med en fantastisk utsikt och total avsaknad av insyn, finner du denna trevliga bostadsrättslägenhet på Dansbanevägen 11. Här får du verkligen det bästa av två världar - en naturnära omgivning samtidigt som det är centralt beläget. Lägenheten har en väl tilltagen balkong i sydvästläge, perfekt för att njuta av solen och koppla av efter en lång dag. Med ett barnvänligt läge och närhet till kommunikationer blir vardagen smidig och bekväm för hela familjen. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet och långsiktighet i ditt boende. Här finns även gemensamma utrymmen och aktiviteter som gör det lätt att umgås med grannarna. Lägenheten erbjuder 61 kvadratmeter fördelat på 2 rum, vilket ger dig gott om utrymme för både vardag och avkoppling. Att bo högst upp i byggnaden är en sällsynt möjlighet som inte kommer varje dag. Varmt välkommen till Dansbanevägen 11

  • Balkong
  • Hiss
Västansjövägen 26, Ljusterö, Österåkers kommun

Västansjövägen 26

Lägenhet
Ljusterö, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
2 195 000 kr
65 m²
3 rum
3 653 kr/mån
33 769 kr/m²

Välkommen till denna moderna och välplanerade bostadsrättslägenhet på Västansjövägen i natursköna Ljusterö. Denna bostad är en av få på Västansjövägen som stoltserar med en fantastisk sjöutsikt, vilket i sig höjer värdet av detta objekt. Här kan du njuta av utsikten över det glittrande vattnet och känna den fridfulla atmosfären. Bostaden erbjuder en bekväm och funktionell öppen planlösning med tre rum. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi, vilket ger dig en trygghet i boendet. Dessutom har du fri utsikt över omgivningarna, vilket ger en känsla av rymd och öppenhet. I närområdet på 500m avstånd finns Ljusterö torg med sina uppskattade ost- och delikatessbutiker, livsmedelsaffärer, kaféer, pizzerior och servicefaciliteter som apotek och systembolag. På bara 5 minuters bilresa når du färjeläget och därifrån tar det endast ca 20 minuter till Åkersberga Centrum, ca 30 minuter till Norrtälje Centrum och ca 45 minuter till Stockholm city. Så om du söker en modern och välskött bostad i harmonisk omgivning med en oöverträffad sjöutsikt, närhet till naturen och vatten, då är detta det perfekta valet för dig. Välkommen till Västansjövägen 26 på Ljusterö!

  • Uteplats
Täljövikstorget 2, Täljö, Österåkers kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30
Täljövikstorget 2, Täljö, Österåkers kommun, bild 2
Täljövikstorget 2, Täljö, Österåkers kommun, bild 3

Täljövikstorget 2

Lägenhet
Täljö, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
1 795 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/4
3 700 kr/mån
51 286 kr/m²

Välkommen till detta exklusiva boende, vars moderna design och genomtänkta planlösning skapar en unik känsla av rymd och ljus. Här omfamnas du av generös takhöjd och högkvalitativ utrustning som tillfredsställer även den mest kräsna köparen. Stig ut på den trevliga balkongen i sydvästläge med en behaglig utsikt över havet. Här njuter du av en avkopplande atmosfär från morgon till kväll. Med närheten till havet blir salta bad och avkopplande promenader en del av din vardag. Du har naturen som din granne och samtidigt bekvämligheten från stadens pulserande liv. Välkommen till ditt nya hem, där varje detalj är utformat för att skapa en bekväm och njutbar tillvaro.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 5