Mäklare Emil Jonsson

Emil Jonsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Svavelsövägen 3 LGH 3, Svinninge, Österåkers kommun

Svavelsövägen 3 LGH 3

Lägenhet
Svinninge, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
5 495 000 kr
155 m²
6 rum
7 790 kr/mån
35 452 kr/m²

Mellan Täby och Vaxholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. I populära Svinninge bildar vattnet och naturen en idyllisk fond för de skärgårdsnära, arkitektritade och moderna boenden som nu uppförs. Projektet består av parhusbostäder, villor och studiohus. Alltsammans ett par hundra meter ifrån skärgårdsvattnet. För dig som vill åt den lugna tillvaro som skärgården ger men samtidigt nära till Stockholms innerstad, erbjuder Brf Svinninge Arkipelag just precis detta. Välkommen till denna rymliga och moderna bostadsrättsparhus belägen på natursköna Svavelsövägen i Åkersberga. Med sina generösa 155 kvadratmeter och sex rum är detta perfekt för den stora familjen. Den höga takhöjden skapar en luftig atmosfär och den vackra omgivningen erbjuder närhet till natur och hav. Med smidiga kommunikationer blir vardagen enkel och för barnfamiljen finns ett tryggt och barnvänligt läge att leka och utforska på. Missa inte chansen att bli ägare till denna drömbostad som kombinerar det bästa av natur och modernitet. Läget är oslagbart för den som älskar naturen och havet. Här kan du njuta av långa promenader i den vackra omgivningen och ta ett dopp i havet närhelst du önskar. Samtidigt är det smidigt att ta sig till och från bostaden, med närheten till kommunikationer som underlättar vardagen. För den som har barn finns även ett barnvänligt läge där de kan leka och utforska tryggt. Med sex rum och två våningar finns det gott om utrymme för alla familjemedlemmar att ha sin egen plats att trivas på. Missa inte chansen att bli ägare till denna drömbostad som erbjuder det bästa av både natur och modernitet. Kontakta mig idag för att boka en visning och låt mig visa dig allt det här fantastiska hemmet har att erbjuda!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Svavelsövägen 3 LGH 8, Svinninge, Österåkers kommun

Svavelsövägen 3 LGH 8

Lägenhet
Svinninge, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
3 695 000 kr
65 + 17 m²
4 rum
4 699 kr/mån
56 846 kr/m²

Mellan Täby och Vaxholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. I populära Svinninge bildar vattnet och naturen en idyllisk fond för de skärgårdsnära, arkitektritade och moderna boenden som nu uppförs. Projektet består av parhusbostäder, villor och studiohus. Alltsammans ett par hundra meter ifrån skärgårdsvattnet. För dig som vill åt den lugna tillvaro som skärgården ger men samtidigt nära till Stockholms innerstad, erbjuder Brf Svinninge Arkipelag just precis detta. I denna minivilla möts du av en välplanerad och öppen planlösning med genomtänkta detaljer och hög kvalitet på materialen. Vardagsrummet har stora fönster som ger en underbar utsikt över den omkringliggande naturen. Köket är stilrent och modernt med generösa arbetsytor. På nedre plan finner vi även ett sovrum som fungerar utmärkt som gästrum eller kontor om man hellre föredrar det. Vidare finner vi ett stilrent badrum med modern utrustning och ljusa ytskikt. På övre plan möts du av ett välplanerat allrum med vacker sjöutsikt, samt smarta förvaringslösningar. Bostadens master bedroom återfinns även det på den övre planen, ett väl tilltaget sovrum med platsbyggda garderober. Läget är oslagbart för den som älskar naturen och havet. Här kan du njuta av långa promenader i den vackra omgivningen och ta ett dopp i havet närhelst du önskar. Samtidigt är det smidigt att ta sig till och från bostaden, med närheten till kommunikationer som underlättar vardagen. För den som har barn finns även ett barnvänligt läge där de kan leka och utforska tryggt. Med sex rum och två våningar finns det gott om utrymme för alla familjemedlemmar att ha sin egen plats att trivas på. Missa inte chansen att bli ägare till denna drömbostad som erbjuder det bästa av både natur och modernitet. Kontakta mig idag för att boka en visning och låt mig visa dig allt det här fantastiska hemmet har att erbjuda!

 • Nyproduktion
Gransättravägen 18, Margretelund, Österåkers kommun
 • Imorgon kl 11:00

Gransättravägen 18

Lägenhet
Margretelund, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
2 850 000 kr
100 m²
5 rum
vån 1/2
5 911 kr/mån
28 500 kr/m²

Varmt välkommen till detta trevliga suterränghus i ett barnvänligt område. Bostaden har en hörntomt med en stor altan som erbjuder generösa ytor för umgänge och aktiviteter med familj och vänner. Totalt finns tre sovrum med möjlighet att enkelt sätta upp en extra vägg och få ut ytterligare ett sovrum. Bostaden är i mycket gott skick och har underhållits väl av tidigare ägare. På nedre finner vi ett allrum samt två sovrum med direkt access till husets stora uteplats. -Hörntomt -P-plats följer med bostaden -Bra skick Uteplatsen är husets verkliga höjdpunkt. Det är en stor och välplanerad uteplats med gott om plats för trädgårdsmöbler, grillar och andra uteaktiviteter. Det är en perfekt plats att njuta av solen, ta en kopp kaffe eller titta på barnen när de leker i det gröna området runt bostaden. Bostaden ligger i ett lugnt och barnvänligt område, med gott om grönområden och lekplatser i närheten. Det finns också goda kommunikationer till centrum och andra delar av staden. Är du intresserad av detta hus? Kontakta mig för mer info.

 • Plus
 • Uteplats
Hackstavägen 8A, Centralt, Österåkers kommun

Hackstavägen 8A

Lägenhet
Centralt, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
1 850 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 612 kr/mån
25 874 kr/m²

Denna välplanerade bostadsrättslägenhet erbjuder stora möjligheter. Med sin centralt belägna adress på Hackstavägen i natursköna Åkersberga, får du det bästa av två världar - närheten till naturen och samtidigt enkel tillgång till kommunikationer och närhet till centrum. Bostaden är rymlig och har en smart planlösning som gör att du kan skapa ditt drömhem efter eget tycke. Här finns gott om utrymme för både vardagsliv och umgänge med familj och vänner. Lägenheten är en hörnlägenhet med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket ger en härlig atmosfär. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger trygghet för dig som boende. Du kan njuta av gemensamma utrymmen och trädgårdar där du kan koppla av och umgås med grannarna. Med närheten till naturen kan du njuta av långa promenader i skogen eller ta ett dopp i havet. Samtidigt har du bekvämt gångavstånd till butiker, restauranger och andra bekvämligheter. Detta är det perfekta hemmet för den som vill kombinera det bästa av två världar - naturnära boende med alla bekvämligheter inom räckhåll. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i denna centrala och samtidigt lugna miljö. Välkommen till Hackstavägen!

 • Balkong
Åkerhielms väg 37, Margretelund, Österåkers kommun
 • Imorgon kl 12:00

Åkerhielms väg 37

Radhus
Margretelund, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
2 995 000 kr
100 m²
4 rum
5 750 kr/mån
29 950 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska bostadsrättsradhus beläget i det natursköna och barnvänliga Margretelund i Åkersberga. Denna nyligen byggda pärla erbjuder en ljus och härlig känsla med sina generösa 100 kvadratmeter och smarta planlösning. Här möts du av modern utrustning och påkostade detaljer som ger en känsla av lyx och komfort. Den välplanerade hörntomten ger dig extra yta att njuta av och skapar en känsla av privatliv. Med flexibelt tillträde kan du snabbt flytta in och börja njuta av ditt nya hem. -Flexibelt tillträde -Toppskick -Hörntomt -Vattenburen värme (bergvärme) Området är perfekt för familjer med sin närhet till grönområden och lekplatser. Här kan barnen leka fritt och säkert samtidigt som du kan njuta av den vackra naturen som omger dig. På Åkerhielms väg får du både det bästa av stadslivet och naturen. Dessutom finns det tillgång till två parkeringsplatser i direkt anslutning till huset. Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara bostad. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev själv allt det här fantastiska hemmet har att erbjuda!

 • Plus
 • Uteplats
Skolvägen 11C, Centralt, Österåkers kommun

Skolvägen 11C

Lägenhet
Centralt, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
2 095 000 kr
63,5 m²
3 rum
vån 2/3
3 647 kr/mån
32 992 kr/m²

Välkommen till denna klockrena trea på Skolvägen i centrala Åkersberga! Denna lägenhet erbjuder en perfekt kombination av rymlighet, planlösning och närhet till allt du behöver. Med en trevlig balkong i underbart sydvästläge kan du njuta av solen året om. -Flexibelt tillträde -God ekonomi i föreningen -Ytskikts renoverad -Närhet till centrum Redan i hallen slås du av det generösa ljusinsläppet som skapar en öppen och välkomnande atmosfär. Här finns gott om förvaring och plats för jackor och skor i de platsbyggda garderoberna. Det öppna och välplanerade vardagsrummet är perfekt för umgänge och har fin utsikt över området. Köket är både trevligt och praktiskt, med gott om skåp och plats för matbord och stolar. Det finns två mysiga sovrum, varav det ena har vacker utsikt och gott om plats för garderob samt en dubbelsäng. Badrummet är stilrent och funktionellt, med alla bekvämligheter du behöver. Föreningen Brf Yxan är välskött med en stabil ekonomi och erbjuder många förmåner såsom tvättstuga, övernattningslägenhet och en trevlig innergård med grillplats. Dessutom har du närhet till både natur och hav samt goda kommunikationer. Missa inte chansen att flytta in i denna välplanerade och trivsamma lägenhet med en underbar balkong att njuta av året om. Kontakta oss för visning redan idag!

 • Balkong
Åkerstorpsvägen 16, Åkerstorp, Österåkers kommun
 • Budgivning pågår

Åkerstorpsvägen 16

Villa
Åkerstorp, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
5 795 000 kr
140 m²
5 rum
1 215 m² tomt

Denna eleganta 1,5-plansvilla är en pärla i sitt slag och erbjuder en unik kombination av modern bekvämlighet och närhet till naturen. Belägen i ett eftertraktat område med närhet till både centrum, kommunikationer samt naturen. -Garage ca 35m2 + vind -Carport -Bastu -Kamin När du kliver in i detta charmiga hus välkomnas du av en ljus och rymlig hall som leder dig vidare till öppna sällskapsytor. Matplatsen är inbjudande med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus och ger en god utsikt över trädgården. Här finner du även en mysig kamin, perfekt för kalla vinterkvällar. Det fullt utrustade köket är en dröm för alla matlagningsentusiaster och har moderna apparater och en central köksö samt ett klassiskt skafferi. Matplatsen angränsar till köket och vidare till en rymlig uteplats, idealisk för utomhusmiddagar och avkoppling. Huset har fyra sovrum, inklusive master bedroom på bottenvåningen med en egen platsbyggdplatsbyggd garderob samt samt utsikt över den frodiga trädgården. De övriga sovrummen är rymliga och välplanerade, perfekta för familj och gäster. På övre plan hittar vi ett vardagsrum samt en balkong med vacker överblick över trädgården. Trädgården är en verklig juvel i detta hem. Den är omsorgsfullt anlagd med välskötta blommor, grönskande buskar och träd, och erbjuder gott om plats för lek och rekreation. Den stora uteplatsen är perfekt för att umgås med vänner och familj eller bara njuta av den lugna trädgården. Denna fantastiska villa är en sällsynt pärla på marknaden och erbjuder en unik möjlighet att leva bekvämt och lyxigt i en central miljö med en drömmig trädgård. Kontakta mig idag för att boka en visning och upplev detta fantastiska hem själv!

 • Plus
Översättravägen 36, Skärgårdsstad, Österåkers kommun

Översättravägen 36

Villa
Skärgårdsstad, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
4 995 000 kr
125 m²
5 rum
1 209 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade 1-plansvilla i populära Skärgårdstad! Detta hem är en perfekt kombination av modern design och praktisk funktionalitet, perfekt för den som söker ett bekvämt och stilfullt boende i barnvänligt område! -Trädgårdstomt -1-plan -Barnvänligt område Den genomtänkta planlösningen skapar en öppen och luftig känsla genom hela hemmet. De rymliga och ljusa rummen är fördelade på ett sätt som passar såväl familjeliv som sociala tillställningar. Ett modernt kök, smakfullt inrett och utrustat med den senaste utrustningen. Hela huset präglas av fräscha ytskikt och stilrena materialval. De ljusa färgvalen skapar en harmonisk atmosfär som genomsyrar varje hörn av huset. Tomten är generös och barnvänlig, perfekt för lek och aktiviteter utomhus. Här finns gott om plats för trädgårdslek och kanske till och med en liten grönsaksodling. En altan eller uteplats ger möjlighet till avkoppling och gemensamma stunder med familj och vänner. Beläget i Skärgårdstad har du nära till både grönområden och havet. Det finns fina promenadstråk och natursköna platser att utforska. Skolor och förskolor finns i närheten, vilket gör detta område särskilt attraktivt för familjer

 • Plus
Svavelsövägen 3 LGH 4, null, Österåkers kommun

Svavelsövägen 3 LGH 4

Radhus
Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
5 645 000 kr
153 m²
6 rum
vån 1/2
7 790 kr/mån
36 895 kr/m²

Mellan Täby och Vaxholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. I populära Svinninge bildar vattnet och naturen en idyllisk fond för de skärgårdsnära, arkitektritade och moderna boenden som nu uppförs. Projektet består av parhusbostäder, villor och studiohus. Alltsammans ett par hundra meter ifrån skärgårdsvattnet. För dig som vill åt den lugna tillvaro som skärgården ger men samtidigt nära till Stockholms innerstad, erbjuder Brf Svinninge Arkipelag just precis detta. Välkommen till denna rymliga och moderna bostadsrättsparhus belägen på natursköna Svavelsövägen i Åkersberga. Med sina generösa 153 kvadratmeter och sex rum är detta perfekt för den stora familjen. Den höga takhöjden skapar en luftig atmosfär och den vackra omgivningen erbjuder närhet till natur och hav. Med smidiga kommunikationer blir vardagen enkel och för barnfamiljen finns ett tryggt och barnvänligt läge att leka och utforska på. Missa inte chansen att bli ägare till denna drömbostad som kombinerar det bästa av natur och modernitet. Läget är oslagbart för den som älskar naturen och havet. Här kan du njuta av långa promenader i den vackra omgivningen och ta ett dopp i havet närhelst du önskar. Samtidigt är det smidigt att ta sig till och från bostaden, med närheten till kommunikationer som underlättar vardagen. För den som har barn finns även ett barnvänligt läge där de kan leka och utforska tryggt. Med sex rum och två våningar finns det gott om utrymme för alla familjemedlemmar att ha sin egen plats att trivas på. Missa inte chansen att bli ägare till denna drömbostad som erbjuder det bästa av både natur och modernitet. Kontakta mig idag för att boka en visning och låt mig visa dig allt det här fantastiska hemmet har att erbjuda!

 • Nyproduktion
Svavelsövägen 3 LGH 7, null, Österåkers kommun

Svavelsövägen 3 LGH 7

Lägenhet
Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
3 750 000 kr
65 + 17 m²
4 rum
vån 1/2
4 699 kr/mån
57 692 kr/m²

Mellan Täby och Vaxholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. I populära Svinninge bildar vattnet och naturen en idyllisk fond för de skärgårdsnära, arkitektritade och moderna boenden som nu uppförs. Projektet består av parhusbostäder, villor och studiohus. Alltsammans ett par hundra meter ifrån skärgårdsvattnet. För dig som vill åt den lugna tillvaro som skärgården ger men samtidigt nära till Stockholms innerstad, erbjuder Brf Svinninge Arkipelag just precis detta. I denna minivilla möts du av en välplanerad och öppen planlösning med genomtänkta detaljer och hög kvalitet på materialen. Vardagsrummet har stora fönster som ger en underbar utsikt över den omkringliggande naturen. Köket är stilrent och modernt med generösa arbetsytor. På nedre plan finner vi även ett sovrum som fungerar utmärkt som gästrum eller kontor om man hellre föredrar det. Vidare finner vi ett stilrent badrum med modern utrustning och ljusa ytskikt. På övre plan möts du av ett välplanerat allrum med vacker sjöutsikt, samt smarta förvaringslösningar. Bostadens master bedroom återfinns även det på den övre planen, ett väl tilltaget sovrum med platsbyggda garderober. Läget är oslagbart för den som älskar naturen och havet. Här kan du njuta av långa promenader i den vackra omgivningen och ta ett dopp i havet närhelst du önskar. Samtidigt är det smidigt att ta sig till och från bostaden, med närheten till kommunikationer som underlättar vardagen. För den som har barn finns även ett barnvänligt läge där de kan leka och utforska tryggt. Med sex rum och två våningar finns det gott om utrymme för alla familjemedlemmar att ha sin egen plats att trivas på. Missa inte chansen att bli ägare till denna drömbostad som erbjuder det bästa av både natur och modernitet. Kontakta mig idag för att boka en visning och låt mig visa dig allt det här fantastiska hemmet har att erbjuda!

 • Nyproduktion
Svinninge Arkipelag, null, Österåkers kommun
 • 4 lediga bostäder

Svinninge Arkipelag

Lägenhet
Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
fr. 3 695 000 kr
65-155 m²
4-6 rum
4 699 kr/mån

-Vackert beläget i idyllen Svinninge -25 min till Stockholm med 100m till busshållplats -Räntegaranti, avgifterna påverkas inte av räntehöjningar i två år -Mycket hög kvalité på utförandet med kök från Marbodal och genomgående golvvärme på båda planen -2,65-3,0m i takhöjd Mellan Täby och Vaxholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. I populära Svinninge bildar vattnet och naturen en idyllisk fond för de skärgårdsnära och moderna boenden som nu uppförs. Tillsammans med arkitekter har vi skapat parhusbostäder, villor och studiohus. Alltsammans ett par hundra meter ifrån skärgårdsvattnet. För dig som vill åt den lugna tillvaro som skärgården erbjuder men samtidigt till Stockholms innerstad, så erbjuder Brf Svinninge Arkipelag just precis detta. Vackra naturtomter med finplanerade gräsmattor omsluter dessa modernt designade trähus. Parhusen erbjuder alla en privat uteplats och möjlighet till altan. Två parkeringsplatser ingår per bostad (två till parhusen en till övriga) samt ett externt förråd. -PS Inflyttningsklara redan sommaren 2024!

 • Nybyggnadsprojekt
Höjdvägen 15, Centralt, Österåkers kommun

Höjdvägen 15

Lägenhet
Centralt, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
4 150 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/4
6 153 kr/mån
53 205 kr/m²

Välkommen till denna extraordinära bostad i hjärtat av exklusiva omgivningar! Denna nyligen byggda lägenhet är en sällsynt pärla, skapad med en kombination av modern elegans och exklusiva material för att ge dig det ultimata boendet. Hela bostaden genomsyras av ett fantastiskt ljusinsläpp i bästa sydvästläge högt beläget på populära Höjdvägen. Här bor du bekvämt med gångavstånd till Åkersberga centrum (ca 5 min) När du kliver in i denna bostad möts du genast av en imponerande rymd, tack vare de höga taken som ger en känsla av lyx och rymd. Det väl genomtänkta parkettgolvet tillsammans med det naturliga ljuset som flödar in genom stora fönster skapar en inbjudande och behaglig atmosfär. Den rymliga vardagsrummet öppnar upp till en enorm balkong där du kan njuta av spektakulär utsikt över omgivningarna. Här kan du skapa minnesvärda ögonblick med vänner och familj medan du tar in den friska luften och den fantastiska panoramautsikten. Vardagsrummet, balkongen och köket är utrustat med specialbeställda persienner för att hålla solens strålar i schack dom absolut varmaste sommardagarna. Bostaden är även utrustat med vattenburen golvvärme i hela bostaden. -Fantastisk utsikt -Garage i samma plan -Exklusiva materialval -Vinkällare, gym, bastu gäst-LGH i föreningen Köket är en gourmetdröm, utrustat med toppmoderna apparater och eleganta ytor av stenskivor och rostfritt stål. Köket är utrustat med extra höga skåp för optimal förvaring. Det är perfekt för både vardagliga måltider och festliga tillställningar. Pricken över i är den eleganta köksön där du med enkelhet kan duka upp middagen eller servera nyårsdrinken. Denna bostad erbjuder inte bara en enastående interiör, utan inkluderar även praktiska bekvämligheter som ett garage på samma plan, vilket gör din vardag både smidig och bekväm. Föreningen är välskött och erbjuder exklusiva faciliteter för sina invånare. Ett privat gym gör det enkelt att hålla sig i form, medan bastun ger en plats att koppla av och varva ner. För dina gäster finns en elegant gästlägenhet, och för de vinintresserade finns en gemensam vinkällare där du kan njuta av de finaste vinerna med dina grannar. Föreningen har fått Betyg A hos "Alla BRF" se länk, https://www.allabrf.se/brf-kanalhusen-akersberga/summering Denna bostad är en unik möjlighet att uppleva det allra bästa av modern livsstil i en elegant och sofistikerad miljö. Kontakta oss för att arrangera en visning och låt oss guida dig genom denna extraordinära bostad som kan bli ditt nya drömhem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Rydbovägen 86, Rydbo, Österåkers kommun
Rydbovägen 86, Rydbo, Österåkers kommun, bild 2
Rydbovägen 86, Rydbo, Österåkers kommun, bild 3

Rydbovägen 86

Lägenhet
Rydbo, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
2 650 000 kr
62 m²
2.5 rum
vån 1/2
5 045 kr/mån
42 742 kr/m²

** Ring för att boka visning ** Välkommen till denna exklusiva tvåvåningslägenhet i Rydbo, som erbjuder en oemotståndlig kombination av modern elegans och klassisk charm. Det här är ett hem som verkligen sticker ut i mängden och kommer att tilltala dig omedelbart. -Stenkast från tåg och bussar -Unik planlösning -20 minuter till Stockholm När du kliver in i lägenheten möts du av en praktisk hall med vackert golv och högt i tak, vilket ger en känsla av luftighet och rymd. Här finns gott om plats för att hänga av dig jackan och ställa dina skor. Hallen leder vidare in i det nyligen renoverade köket med en öppen planlösning, som är hjärtat av denna bostad. Det moderna köket är utrustat med de senaste apparaterna och stilrena ytor. Den öppna planlösningen skapar en trivsam atmosfär som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Den stora köksön fungerar som ett naturligt samlingspunkt, perfekt för både matlagning och sociala stunder. Vardagsrummet är ljust och luftigt med stora fönster som släpper in naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över omgivningarna. Den höga takhöjden bidrar till den ombonade känslan och ger en lyxig atmosfär. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord, perfekt för avkoppling och underhållning. På övre våningen hittar du ett allrum/vardagsrum samt ett förråd med snedtak som en del använder som kontor eller sovrum. Lägenheten har ett idealiskt läge, bara ett stenkast från både tåg och bussar, vilket gör det enkelt att ta sig till Stockholm. Sammanfattningsvis är detta en lägenhet med en unik charm och karaktär, perfekt för den som söker det lilla extra. Med högt i tak, nyligen renoverat kök, och ett centralt läge i populära Rydbo, erbjuder den en livsstil som är svår att motstå. Kontakta oss för att boka en visning och upplev detta drömhem på plats!

 • Premium
 • Balkong
Bergavägen 8J, Centralt, Österåkers kommun
 • Sön 10 mar kl 12:00

Bergavägen 8J

Lägenhet
Centralt, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
2 995 000 kr
92 m²
4 rum
vån 4/5
4 730 kr/mån
32 554 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 4-rums lägenhet i hjärtat av Åkersberga! Belägen i en populär och välskött förening, erbjuder denna bostad en härlig atmosfär och praktiskt boende. Den öppna och ljusa planlösningen ger en känsla av rymd och välkomnande atmosfär. Här möts du av ett praktiskt kök, utrustat med goda förvaringsutrymmen. Köket integreras sömlöst med vardagsrummet, vilket skapar en social yta perfekt för både avslappnade stunder och underhållande. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den härliga balkongen där du kan njuta av solen under stora delar av dagen. En perfekt plats för avkoppling eller att bjuda in vänner och familj för en trevlig stund utomhus. -Garage i källaren (hiss hela vägen) -Badrum samt en WC -Balkong i soläge -Renoverat badrum Den här lägenheten stoltserar med tre rymliga sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen eller möjligheten att skapa ett hemmakontor. Badrummet är smakfullt utformat med goda förvaringsmöjligheter Kombinerad tvätt och torktumlare samt dusch. Dessutom finns en extra WC för ökad bekvämlighet och flexibilitet i vardagen. Läget är perfekt med närhet till lokala bekvämligheter såsom affärer, restauranger och grönområden. Åkersberga erbjuder även utmärkta kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig in till Stockholm eller andra närliggande områden. Denna centrala lägenhet med 4 rum och kök i Åkersberga är verkligen något utöver det vanliga. Kontakta mig för att boka en visning och uppleva allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lötvägen 29 B, Svinninge, Österåkers kommun

Lötvägen 29 B

Radhus
Svinninge, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
4 650 000 kr
105,5 m²
6 rum
4 719 kr/mån
44 076 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska parhus i eftertraktade Svinninge! Denna nyligen byggda pärla erbjuder en unik kombination av modern design, närhet till naturen och bekvämligheten av ett livsstilsboende. -Naturen runt hörnet -Nytt och modernt -Bästa läget i området? -5 Sovrum Beläget i det populära Svinninge har detta parhus naturen som granne, vilket skapar en lugn och avkopplande atmosfär. Skogen runt omkring ger inte bara en vacker utsikt från varje fönster utan också en känsla av privatliv och ro. För naturälskare är detta verkligen en drömbostad. Bostaden imponerar omedelbart med sina stora fönster och det generösa ljusinsläppet som skapar en öppen och ljus atmosfär. Den moderna designen genomsyrar varje rum, med noggrant utvalda material och smakfulla detaljer som ger en känsla av lyx och elegans. Köket är ett centrum för social samvaro och är utrustat med toppmoderna apparater och vackra ytor för matlagning och underhållning. De öppna sällskapsutrymmena sträcker sig till en charmig uteplats och trädgård, vilket gör det perfekt för utomhusaktiviteter och sommarfester. Sovrummen är rymliga och ljusa, med stora fönster som låter naturen komma in. Intill masterbedroom finner vi en väl tilltagen walk-in closet som enkelt kan användas som ytterligare sovrum eller ett hemma kontor. Här finns gott om förvaringsutrymme och stilrena badrum som skapar en avslappnad och bekväm atmosfär. Läget är enastående med närhet till både kommunikationer och havet. Det är lätt att ta sig till stadens puls samtidigt som du kan njuta av den friska havsluften. Med bra kommunikationer blir detta boende det perfekta valet för den som söker det bästa av två världar. Sammanfattningsvis är detta nyligen byggda parhus i Svinninge en dröm för den som söker en modern och naturnära livsstil. Med stora fönster, vackert ljusinsläpp och närhet till både skog och hav erbjuder detta boende en harmonisk och stilfull tillvaro. Kontakta oss för att upptäcka allt som detta fantastiska hem har att erbjuda!

 • Plus
Svinningeuddsvägen 12, Lgh 11, Svinninge, Österåkers kommun

Svinningeuddsvägen 12, Lgh 11

Villa
Svinninge, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
1 799 000 kr
24 m²
1.5 rum
2 570 kr/mån

Allmänna beskrivningen Varmt välkomna till Svinninge Terrasser. Med ett natur- och havsnära läge erbjuder nyproduktionsprojektet Svinninge Terrasser moderna och eleganta bostäder bara 25 minuter från Stockholm city. Bostäderna varierar mellan parhus, minivillor och studiohus belägna på Svinningeuddsvägen 12. Notera att bilderna är tagna på hus nummer 12, det är nummer 11 som är till salu (se bofaktablad under dokument och bilder) - Möjlighet till omgående tillträde - Lugnt område - Närhet till havet - Räntan garanterad i två år av bostadsutvecklaren Studiohusen är moderna bostäder fördelade på 1,5 rum och kök. Totala arean i dessa bostäder är 37m² fördelade på 24m² boarea samt 13m² loft (snedtak på loftet) De genomtänkta planlösningarna tillsammans med de högkvalitativa materialvalen skapar möjlighet till det perfekta boendet. Studiohusen är utrustade med takfönster på loftet som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Bostaden erbjuder hall med klinkers, badrum med kombinerad tvätt- och torktumlare, socialt vardagsrum och kök samt ett sovrum på övre plan. Materialvalen går i moderna toner med omsorgsfullt utvalda kakel och klinkers i badrummen, hallen och köket. En slitstark och elegant vitlaserad 1-stavsgolv i övriga utrymmen. Till varje bostad hör en parkeringsplats, ett externt förråd och en finplanerad tomt. Rostam Durlow garanterar brf:ens räntekostnader kommer vara konstant under de första två åren. Svinninge Terrasser är naturnära beläget med havet inom några minuters promenadavstånd. För den båtintresserade ligger Svinninge Marina inom 5 minuters cykelavstånd samt flera små badplatser runtom. Kommunikationer finns i form av lokalbuss som i rusningstid tar dig direkt till Danderyds Sjukhus och tillbaka på eftermiddagen. Med bil tar det ca 5 min till handelsplats Pilstugetorget med bland annat stora Coop och apotek. I Svinninge ligger förskolan Skåvan samt ett flertal familjedaghem. Det är detaljplanerat för ytterligare en förskola ca 300 meter från projektet. Fler förskolor finns i Rydbo och Åkersberga dit det är bra gång och cykelvägar. Närmaste grundskolor är Rydbo skola och Fredsborgskolan.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Gruvbacken 14, Isättravik, Österåkers kommun
 • Budgivning pågår

Gruvbacken 14

Villa
Isättravik, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
6 590 000 kr
157 + 15 m²
6 rum
3 727 m² tomt

Varmt välkommen till en villa om sex rum och kök på Gruvbacken 14! Här stiger du in i ett ljust och perfekt planerat hem om 157 mycket välskötta kvadratmeter med bra planlösning och mycket karaktär.  -Enastående trädgård -Braskamin -Stor uppfart -Gästhus (ca 15m²) -Vedeldad Bastu Det första som möter dig i huset är den stora och funktionella hallen med goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns ett stort och praktiskt kök med goda förvaringsmöjligheter i form av stort skafferi, stora fönster, generösa arbetsytor och höga skåp. Huset har tre sovrum, två badrum och ett rymligt och öppet vardagsrum med fönster åt två håll, öppen spis och härliga umgängesytor. Det ena badrummet är stort, fräscht och påkostat med toalett, dusch, kommod, duschvägg och golvvärme. Det andra är stilrent och praktiskt med toalett, dusch, handfat samt goda förvaringsmöjligheter även detta med golvärme. Ägarna har under åren gjort löpande renoveringar och underhåll dessa hittar ni under "Renoveringar" eller under dokument. På tomten finns även en vedeldad bastu med intilliggande tvättrum. Huset står på en stor trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar och många soltimmar. Utöver det har huset en stor, takbeklädd altan med trätrall, loungedel och utekök. Här kan du avnjuta sena sommarkvällar med harmonisk utsikt över både trädgård och tallskogen. Finns även gott om träd (tall) på tomten som kan tas ner för egen ved till braskaminen samt bastun. För den trädgårdsintresserad finns ett växthus om ca 15m² som även går att använda som uterum sent in på hösten men även tidiga vårdagar. Får du gäster eller om du har barnen på besök kan du utnyttja gäststugan som har plats för fyra bäddar. I Gäststugan finns det ett mindre pentry samt förberett för ett badrum (ej färdigställt). Gäststugan har även en egen mindre trall med morgonsol. Välkommen på visning!

 • Plus
Athos väg 28, Svinninge, Österåkers kommun
Athos väg 28, Svinninge, Österåkers kommun, bild 2
Athos väg 28, Svinninge, Österåkers kommun, bild 3

Athos väg 28

Villa
Svinninge, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
9 995 000 kr
236 + 90 m²
6 rum
2 956 m² tomt

**Ring för att boka visning** Välkommen till denna fantastiska villa belägen i det eftertraktade området Svinninge! Här finner du en modern och rymlig bostad med öppna ytor och en trädgårdstomt som tar andan ur dig. Bostadens karaktäriserad av det generösa ljusinsläppet. -Uppvärmd Pool (4x8) -Möjlighet till garage/uthyrningsdel -5 minuter till badbrygga -Säljarens egna ord finns under dokument När du kliver in i denna villa möts du av en imponerande hall med högt i tak och ljusa ytor. Genom de stora fönsterpartierna strömmar ljuset in och skapar en härlig atmosfär. I anslutning till hallen finner du ett stort och modernt kök med hög standard. Köket är öppet mot vardagsrummet och matsalen vilket skapar en härlig känsla av rymd och gemenskap. Vardagsrummet är stilrent inrett med generösa sittmöbler och en öppen spis som ger en extra mysfaktor under kalla vinterkvällar. Härifrån har du också direkt access till den fantastiska trädgårdstomten med stora gräsmattor, blommande träd och planteringar, perfekt för soliga dagar och kvällar med familj och vänner. I övrigt finns fyra rymliga sovrum med gott om förvaringsutrymme och två fräscha badrum med hög standard. Här finns även ett stort allrum på övervåningen som lämpar sig utmärkt som en extra sällskapsyta eller som ett lekrum för barnen. Beläget i närheten av havet så finns det gott om möjligheter till bad och härliga strandpromenader längs med kusten. Här bor du samtidigt nära till både förskolor och goda kommunikationer med Åkersberga och Stockholm vilket gör Svinninge till en eftertraktad plats att bo på. Varmt välkommen till denna fantastiska villa med moderna och öppna ytor, fantastisk trädgårdstomt och närhet till havet!

 • Premium
BRF Svinninge Terrasser, null, Österåkers kommun

BRF Svinninge Terrasser

Villa
Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
fr. 1 799 000 kr
24 m²
1,5 rum
2 570 kr/mån

Varmt välkomna till Svinninge Terrasser. Med ett natur- och havsnära läge erbjuder nyproduktionsprojektet Svinninge Terrasser moderna och eleganta bostäder bara 25 minuter från Stockholm city. Bostäderna varierar mellan parhus, minivillor och studiohus belägna på Svinningeuddsvägen 12. Minivillorna är moderna bostäder fördelade på 1,5 rum och kök. Totala arean i dessa bostäder är 37m² fördelade på 24m² boarea samt 13m² biarea (snedtak på loftet) De genomtänkta planlösningarna tillsammans med de högkvalitativa materialvalen skapar möjlighet till det perfekta boendet. Dessa bostäder är även utrustande med ett vackert takfönster på loftet som ger ett fint ljusinsläpp. Bostaden erbjuder hall med klinkers, badrum med tvättmaskin och torktumlare, socialt vardagsrum och kök samt ett sovrum på övre plan. Materialvalen går i moderna toner med omsorgsfullt utvalda kakel och klinkers i badrummen, hallen och köket. En slitstark och elegant vitlaserad 1-stavsparkett i övriga utrymmen. Till varje bostad hör en parkeringsplats, ett externt förråd och en finplanerad tomt. Svinninge Terrasser är naturnära beläget med havet inom några minuters promenadavstånd. För den båtintresserade ligger Svinninge Marina inom 5 minuters cykelavstånd samt flera små badplatser runtom. Kommunikationer finns i form av lokalbuss som i rusningstid tar dig direkt till Danderyds Sjukhus och tillbaka på eftermiddagen. Med bil tar det ca 5 min till handelsplats Pilstugetorget med bland annat stora Coop och apotek. I Svinninge ligger förskolan Skåvan samt ett flertal familjedaghem. Det är detaljplanerat för ytterligare en förskola ca 300 meter från projektet. Fler förskolor finns i Rydbo och Åkersberga dit det är bra gång och cykelvägar. Närmaste grundskolor är Rydbo skola och Fredsborgskolan.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 19