Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emil Jonsson

Emil Jonsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tallsättravägen 28, Tråsättra, Österåkers kommun
  • Sön 4 aug kl 15:00

Tallsättravägen 28

Lägenhet
Tråsättra, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
2 995 000 kr
100 + 16 m²
5 rum
vån 1/2
5 810 kr/mån
29 950 kr/m²

Detta rymliga radhus är beläget i ett idylliskt område som präglas av lugn och trivsel. Här har du nära till både grönområden och stadslivet. Radhuset är i utmärkt skick och har noggrant vårdats och underhållits av nuvarande ägarna. Med sin moderna och smakfulla design är det ett inbjudande och ljust hem. Boendet erbjuder generösa ytor fördelade över flera plan, perfekt för en familj. Här finns flera sovrum och möjligheter till både vardagsrum och lekrum. -Walk-in-closet (ej med på bild) -Parkering i carport med laddbox -Nära motionsspår -Miljösortering och tvättplatta Ett av de mest fördelaktiga drag med detta radhus är det fantastiska ljusinsläppet. Stora fönster och öppna ytor skapar en ljus och luftig atmosfär som får hemmet att kännas ännu större än det redan är. Det moderna köket har moderna vitvaror och rikligt med arbetsytor, perfekt för matlagning och samvaro. Köket är smakfullt inrett och har gott om plats för matplats. Här finns två härlig uteplatser där familjen kan njuta av middagar under öppen himmel eller koppla av med en god bok. Brf-föreningen är välskött och har en trevlig gemenskap. Parkering finns tillgänglig för medlemmarna och det finns även gästparkering för besökare. Detta barnvänliga område erbjuder en mängd bekvämligheter såsom skolor, lekplatser, och nära till grönområden för härliga promenader. Butiker, restauranger och kollektivtrafik finns i närheten för enkel vardagsservice. Detta radhus är en perfekt kombination av komfort, stil och bekvämlighet. Det är ett drömhem för den moderna familjen som värdesätter kvalitet och livskvalitet. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning av detta fantastiska hem!

  • Plus
  • Uteplats
Vivelvägen 30A, Skånsta, Österåkers kommun
  • Sön 4 aug kl 16:00

Vivelvägen 30A

Villa
Skånsta, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
5 195 000 kr
135 m²
5 rum
2 696 m² tomt

Välkommen till detta barnvänliga hem som erbjuder allt du kan önska dig för en bekväm och trivsam familjelivsstil. Beläget i ett utmärkt läge, har detta hus allt du behöver förfamiljen. Detta rymliga och ljusa hem är perfekt anpassat för en växande familj. Här finns gott om plats för både vardagsliv och festliga tillställningar. Huset har ett stort och modernt kök med alla nödvändiga bekvämligheter och en öppen planlösning som ansluter till ett rymligt vardagsrum. Med flera sovrum och badrum finns det gott om plats för hela familjen och eventuella gäster. -Pool -Dubbelgarage -Kamin x2 En av höjdpunkterna med detta hem är den fantastiska utomhusmiljön. Den stora poolen erbjuder oändliga timmar av sommarunderhållning för både barn och vuxna. Den väl tilltagna tomten ger dessutom gott om utrymme för lek och aktiviteter. För familjer med flera bilar erbjuder fastigheten garage samt en väl tilltagen uppfart. För familjer som älskar naturen är detta hem idealiskt. Det är beläget nära vackra grönområden och skogar, vilket gör det enkelt att ta en promenad, cykeltur eller picknick när som helst. Detta hem ligger i ett område med utmärkta skolor. Barnen kan gå eller cykla till skolan, vilket ger en trygg och bekväm vardag för hela familjen. Skolorna i området är populära och kända för sitt goda ryckte. För den dagliga bekvämligheten finns flera matbutiker och shoppingmöjligheter inom bekvämt avstånd. Här kan du snabbt och enkelt göra dina inköp och hitta allt du behöver för hushållet. Kommunikationerna är utmärkta med nära tillgång till kollektivtrafik och större vägar. Detta gör det enkelt att pendla till jobbet eller utforska närliggande områden. För dem som arbetar i staden men vill bo i ett lugnt och naturnära område är detta hus en perfekt lösning. Detta är verkligen ett hem som erbjuder det bästa av två världar – en lugn och naturskön omgivning kombinerat med närhet till alla nödvändiga bekvämligheter och utmärkta kommunikationer. Missa inte chansen att göra detta fantastiska hus till ditt nya hem! Välkommen att boka en visning och upplev själv all den komfort och bekvämlighet detta hem har att erbjuda.

  • Plus
Storängsvägen 19B, Centralt, Österåkers kommun

Storängsvägen 19B

Lägenhet
Centralt, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
2 250 000 kr
65,5 m²
3 rum
4 419 kr/mån
34 351 kr/m²

Här erbjuds en öppen och perfekt planerad lägenhet som präglas av ett underbart ljus. Är du på jakt efter en bostad i gott skick som det bara är att flytta in i kan det här vara lägenheten för dig. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor och takbeklädd balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela dagen och plats för soffgrupp. -Gångavstånd till centrum -Direktbussar till Stockholm inom 100m -Närhet till natur och vackra grönområden Här bor du vid ett av Centralts bästa lägen, med Åkersberga centrum inom gångavstånd. Stockholm östra ligger en enkel bussresa bort och Åkersberga Sportcentrum finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Åkersberga har att erbjuda. Är du intresserad av denna bostad, tveka inte att höra av dig.

  • Balkong
Svinninge Arkipelag, null, Österåkers kommun
  • 5 lediga bostäder

Svinninge Arkipelag

Lägenhet
Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
fr. 2 095 000 kr
24-153 m²
2-6 rum
3 498 kr/mån

+ Avgiftsfritt under 2024 + Mycket hög kvalité på utförandet med kök från Marbodal och badrum med 60x60 plattor av Norrvange Light Grey + 1-2 parkeringsplatser + Räntegaranti, avgifterna påverkas inte av räntehöjningar i två år + Inflytt redan under sommaren 2024 + Nyproducerade arkitektritade bostäder + 25 min till Stockholm med 100m till busshållplats + Vackert beläget i idyllen Svinninge, nära natur och hav + 2,65-3,0m i takhöjd The moment has come, som vi har väntat och nu är det dags – detta arkitektritade och lyxiga nyproduktionsprojekt är till salu och den här möjligheten vill ni inte missa! Dessa bostäder har verkligen allt ni kan önska er i ett hem! När ni stiger in i bostäderna så möts ni av en öppen planlösning med ett fantastiskt ljusinsläpp och stora sociala utrymmen. Det bästa är att ni genomgående kan njuta av den lyxiga känslan av dyra tillval – otroliga badrum med 60x60 plattor av Norrvange Light Grey, stora fönster och en magisk takhöjd. I det moderna Marbodalköket har ni allt ni behöver för att laga goda måltider och det finns gott om utrymme för större middagsbjudningar. Det ingår parkeringsplats till vardera bostad och till parhusen ingår det två stycken. Läget är oslagbart för den som älskar naturen och havet. Här kan du njuta av långa promenader i den vackra omgivningen och ta ett dopp i havet närhelst du önskar. Samtidigt är det smidigt att ta sig till och från bostaden, med närheten till kommunikationer som underlättar vardagen. För den som har barn finns även ett barnvänligt läge där de kan leka och utforska tryggt. Ni finner detta fantastiska nyproduktionsprojekt i populära Svinninge, beläget mellan Täby och Vaxholm – en av norrorts vackraste miljöer. Projektet består av parhusbostäder, minivillor och studiohus, alltsammans ett par hundra meter från skärgårdsvattnet. För dig som vill åt den lugna tillvaro som skärgården ger men samtidigt ha nära till Stockholms innerstad, erbjuder Brf Svinninge Arkipelag just detta. Missa inte chansen att bli ägare till någon utav dessa drömbostäder som kombinerar det bästa av lyx, natur och modernitet. Välkommen till Svavelsövägen 3!

  • Nybyggnadsprojekt
Svinningeuddsvägen 12, Lgh 11, Svinninge, Österåkers kommun

Svinningeuddsvägen 12, Lgh 11

Lägenhet
Svinninge, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
1 799 000 kr
24 m²
1.5 rum
2 570 kr/mån
74 958 kr/m²

Allmänna beskrivningen Varmt välkomna till Svinninge Terrasser. Med ett natur- och havsnära läge erbjuder nyproduktionsprojektet Svinninge Terrasser moderna och eleganta bostäder bara 25 minuter från Stockholm city. Bostäderna varierar mellan parhus, minivillor och studiohus belägna på Svinningeuddsvägen 12. Notera att bilderna är tagna på hus nummer 12, det är nummer 11 som är till salu (se bofaktablad under dokument och bilder) - Möjlighet till omgående tillträde - Lugnt område - Närhet till havet - Räntan garanterad i två år av bostadsutvecklaren Studiohusen är moderna bostäder fördelade på 1,5 rum och kök. Totala arean i dessa bostäder är 37m² fördelade på 24m² boarea samt 13m² loft (snedtak på loftet) De genomtänkta planlösningarna tillsammans med de högkvalitativa materialvalen skapar möjlighet till det perfekta boendet. Studiohusen är utrustade med takfönster på loftet som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Bostaden erbjuder hall med klinkers, badrum med kombinerad tvätt- och torktumlare, socialt vardagsrum och kök samt ett sovrum på övre plan. Materialvalen går i moderna toner med omsorgsfullt utvalda kakel och klinkers i badrummen, hallen och köket. En slitstark och elegant vitlaserad 1-stavsgolv i övriga utrymmen. Till varje bostad hör en parkeringsplats, ett externt förråd och en finplanerad tomt. Rostam Durlow garanterar brf:ens räntekostnader kommer vara konstant under de första två åren. Svinninge Terrasser är naturnära beläget med havet inom några minuters promenadavstånd. För den båtintresserade ligger Svinninge Marina inom 5 minuters cykelavstånd samt flera små badplatser runtom. Kommunikationer finns i form av lokalbuss som i rusningstid tar dig direkt till Danderyds Sjukhus och tillbaka på eftermiddagen. Med bil tar det ca 5 min till handelsplats Pilstugetorget med bland annat stora Coop och apotek. I Svinninge ligger förskolan Skåvan samt ett flertal familjedaghem. Det är detaljplanerat för ytterligare en förskola ca 300 meter från projektet. Fler förskolor finns i Rydbo och Åkersberga dit det är bra gång och cykelvägar. Närmaste grundskolor är Rydbo skola och Fredsborgskolan.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Svavelsövägen 3 LGH 4, null, Österåkers kommun

Svavelsövägen 3 LGH 4

Radhus
Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
5 495 000 kr
153 m²
6 rum
vån 1/2
7 790 kr/mån
35 915 kr/m²

+ Avgiftsfritt under 2024 + Tillval på ca 265 000 kr ingår + 2 parkeringsplatser + Inflytt redan under sommaren 2024 + Nyproducerad arkitektritad bostad + Nära kommunikationer + Nära natur och hav The moment has come, som vi har väntat och nu är det dags – detta arkitektritade och lyxiga parhus är till salu och den här möjligheten vill ni inte missa! Den här bostaden har verkligen allt ni kan önska er i ett hem! När ni stiger in i denna bostad på hela 153 kvadratmeter möts ni av en öppen planlösning med ett fantastiskt ljusinsläpp och stora sociala utrymmen. Det bästa är att ni genomgående kan njuta av den lyxiga känslan av dyra tillval – fin 1-stavsparkett, otroliga badrum med 60x60 plattor av Norrvange Light Grey, stora fönster och en magisk takhöjd. I det moderna Marbodalköket har ni allt ni behöver för att laga goda måltider och det finns gott om utrymme för större middagsbjudningar. Varför inte starta trevligheterna med ett glas vid köksön för att sedan förflytta sig ut till den fina terrassen? För de lite kyligare kvällarna njuter ni av vardagsrummet som är en perfekt plats att koppla av på framför den storslagna braskaminen. Vem vill inte krypa upp i soffan till en sprakande eld? Bostaden erbjuder fyra sovrum, varav ett master bedroom med egen walk in closet. De övriga sovrummen är perfekta för barnen, gäster eller som kontorsutrymme. Även på övre plan finns ett rymligt allrum för ytterligare sällskapsyta. Läget är oslagbart för den som älskar naturen och havet. Här kan du njuta av långa promenader i den vackra omgivningen och ta ett dopp i havet närhelst du önskar. Samtidigt är det smidigt att ta sig till och från bostaden, med närheten till kommunikationer som underlättar vardagen. För den som har barn finns även ett barnvänligt läge där de kan leka och utforska tryggt. Med sex rum och två våningar finns det gott om utrymme för alla familjemedlemmar att ha sin egen plats att trivas på. Ni finner denna fantastiska bostad i populära Svinninge, beläget mellan Täby och Vaxholm – en av norrorts vackraste miljöer. Projektet består av parhusbostäder, minivillor och studiohus, alltsammans ett par hundra meter från skärgårdsvattnet. För dig som vill åt den lugna tillvaro som skärgården ger men samtidigt ha nära till Stockholms innerstad, erbjuder Brf Svinninge Arkipelag just detta. Missa inte chansen att bli ägare till denna drömbostad som kombinerar det bästa av lyx, natur och modernitet. Välkommen till Svavelsövägen 3!

  • Nyproduktion
Svavelsövägen 3 LGH 7, null, Österåkers kommun

Svavelsövägen 3 LGH 7

Lägenhet
Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
3 750 000 kr
65 m²
4 rum
vån 1/2
4 699 kr/mån
57 692 kr/m²

+ Avgiftsfritt under 2024 + Mycket hög kvalité på utförandet med kök från Marbodal och badrum med 60x60 plattor av Norrvange Light Grey + Parkeringsplats + Räntegaranti, avgifterna påverkas inte av räntehöjningar i två år + Inflytt redan under sommaren 2024 + Nyproducerad arkitektritad bostad + 25 min till Stockholm med 100m till busshållplats + Vackert beläget i idyllen Svinninge, nära natur och hav I denna minivilla möts du av en välplanerad och öppen planlösning med genomtänkta detaljer och hög kvalitet på materialen. Vardagsrummet har stora fönster som ger en underbar utsikt över den omkringliggande naturen. Köket är stilrent och modernt med generösa arbetsytor. På nedre plan finner vi även ett sovrum som fungerar utmärkt som gästrum eller kontor om man hellre föredrar det. Vidare finner vi ett stilrent badrum med modern utrustning och ljusa ytskikt. På övre plan möts du av ett välplanerat allrum med vacker sjöutsikt, samt smarta förvaringslösningar. Bostadens master bedroom återfinns även det på den övre planen, ett väl tilltaget sovrum med platsbyggda garderober. Mellan Täby och Vaxholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. I populära Svinninge bildar vattnet och naturen en idyllisk fond för de skärgårdsnära, arkitektritade och moderna boenden som nu uppförs. Projektet består av parhusbostäder, villor och studiohus. Alltsammans ett par hundra meter ifrån skärgårdsvattnet. För dig som vill åt den lugna tillvaro som skärgården ger men samtidigt nära till Stockholms innerstad, erbjuder Brf Svinninge Arkipelag just precis detta. Läget är oslagbart för den som älskar naturen och havet. Här kan du njuta av långa promenader i den vackra omgivningen och ta ett dopp i havet närhelst du önskar. Samtidigt är det smidigt att ta sig till och från bostaden, med närheten till kommunikationer som underlättar vardagen. För den som har barn finns även ett barnvänligt läge där de kan leka och utforska tryggt. Med sex rum och två våningar finns det gott om utrymme för alla familjemedlemmar att ha sin egen plats att trivas på. Missa inte chansen att bli ägare till denna drömbostad som erbjuder det bästa av både natur och modernitet. Kontakta mig idag för att boka en visning och låt mig visa dig allt det här fantastiska hemmet har att erbjuda!

  • Nyproduktion
Svavelsövägen 3 LGH 11, null, Österåkers kommun

Svavelsövägen 3 LGH 11

Lägenhet
Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
3 195 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/2
4 495 kr/mån
66 563 kr/m²

+ Avgiftsfritt under 2024 + Mycket hög kvalité på utförandet med kök från Marbodal och badrum med 60x60 plattor av Norrvange Light Grey + Parkeringsplats + Räntegaranti, avgifterna påverkas inte av räntehöjningar i två år + Inflytt redan under sommaren 2024 + Nyproducerad arkitektritad bostad + 25 min till Stockholm med 100m till busshållplats + Vackert beläget i idyllen Svinninge, nära natur och hav Välkommen till detta praktiska suterrängstudiohus på natursköna Svavelsövägen i Åkersberga. Den öppna planlösningen och höga takhöjden (2,4m) skapar en luftig atmosfär och den vackra omgivningen erbjuder närhet till natur och hav. Med smidiga kommunikationer blir vardagen enkel och för barnfamiljen finns ett tryggt och barnvänligt läge att leka och utforska på. Missa inte chansen att bli ägare till denna drömbostad som kombinerar det bästa av natur och modernitet. Mellan Täby och Vaxholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. I populära Svinninge bildar vattnet och naturen en idyllisk fond för de skärgårdsnära, arkitektritade och moderna boenden som nu uppförs. Projektet består av parhusbostäder, villor och studiohus. Alltsammans ett par hundra meter ifrån skärgårdsvattnet. För dig som vill åt den lugna tillvaro som skärgården ger men samtidigt nära till Stockholms innerstad, erbjuder Brf Svinninge Arkipelag just precis detta. Läget är oslagbart för den som älskar naturen och havet. Här kan du njuta av långa promenader i den vackra omgivningen och ta ett dopp i havet närhelst du önskar. Samtidigt är det smidigt att ta sig till och från bostaden, med närheten till kommunikationer som underlättar vardagen. För den som har barn finns även ett barnvänligt läge där de kan leka och utforska tryggt. Kontakta mig idag för att boka en visning och låt mig visa dig allt det här fantastiska hemmet har att erbjuda!

  • Nyproduktion
Bivägen 87, Centralt, Österåkers kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00

Bivägen 87

Radhus
Centralt, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
3 995 000 kr
128 m²
5 rum
144 m² tomt

Detta klassiska radhus i centrala Åkersberga är verkligen en pärla för den som söker bekvämt och modernt boende i ett barnvänligt område. Med en fri utsikt över den grönskande bakgården, bjuder detta hem på en harmonisk atmosfär och en känsla av avkoppling. -Bästa läget på Bivägen? -Kamin -Garage i länga -Badtunna Stig in i detta välplanerade hem och låt dig omslutas av ljus och rymd. På bottenvåningen möts du av ett elegant vardagsrum med en mysig kamin som skapar en inbjudande atmosfär under kyligare kvällar. Köket är modernt och välutrustat med högkvalitativa apparater och generösa arbetsytor, perfekt för den som älskar att laga mat. En av höjdpunkterna i detta hem är det inglasade uterummet som bjuder på en fantastisk utsikt över trädkronorna. Här kan du njuta av dina morgonkaffe eller bjuda in vänner och familj för trevliga middagar året om, skyddade från väder och vind. På övervåningen finns sovrummen, alla ljusa och rymliga med gott om plats för förvaring. Det finns även ett stilrent badrum med bekvämligheter som bidrar till en avslappnad vardag. När det är dags att koppla av och varva ner, finns en inbyggd badtunna där du kan njuta av sköna bad under stjärnorna. För den som behöver extra förvaringsutrymme eller plats för fordon finns även ett rymligt garage i länga. Till huset hör även goda förvaringsmöjligheter i form av ett externt förråd ute på tomten, en klädkammare på övre plan samt ett klassiskt förråd under trappan. Detta radhus är perfekt för den som söker en harmonisk och bekväm livsstil i Åkersberga, med närhet till allt vad staden har att erbjuda samtidigt som du kan njuta av lugnet och naturen i det omgivande området. Välkommen hem!

  • Plus
Kolgärdesvägen 7, Margretelund, Österåkers kommun

Kolgärdesvägen 7

Radhus
Margretelund, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
3 495 000 kr
100 m²
4 rum
vån 1/2
5 225 kr/mån
34 950 kr/m²

Välkommen in i en luftig lägenhet med familjevänligt, naturnära och otrafikerat läge. Denna ljusa fyra är i mycket fint skick och har bra planlösning, vackert ljusinsläpp och hög materiell standard. Här är allt nytt och modernt. -Nybyggt -Vattenburen värme (Bergvärme) -Flexibelt tillträde I den inbjudande och praktiska hallen möts vi av klädhängare och hatthylla. Sedan kommer vi in i ett stort, socialt och modernt kök med påkostade material, bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Vidare finns tre sovrum, två badrum och ett välplanerat, lättmöblerat och öppet vardagsrum med mycket dagsljus, fint ljusinsläpp och fönster åt två håll. Det ena badrummet är stort, praktiskt och fräscht med toalett, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Det andra är stort, praktiskt och stilrent med toalett. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en underbar, insynsskyddad och mysig uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Uteplatsen nås från vardagsrummet och erbjuder trätrall, loungedel och plats för matbord och stolar. Boendet har ett utmärkt läge nära det bästa Åkersberga har att erbjuda och är perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö! Förskola ligger inom gångavstånd och en promenad bort hittar man skola.

  • Plus
Grindmossen, Grindmossen, Österåkers kommun

Grindmossen

Tomt
Grindmossen, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
3 899 000 kr
7,5 ha tomt

Denna tomt är strategiskt belägen inom Österåkers kommun och är en del av kommunens översikts- och V/A-plan. Detta innebär att den är inriktad på att främja hållbar tillväxt och utveckling samtidigt som den är integrerad i kommunens övergripande planer för infrastruktur och tjänster. Tomten är generöst tilltagen och har en varierande topografi som erbjuder många möjligheter för utveckling. Med tillräckligt med utrymme för att skapa en mångfald av fastigheter och infrastruktur, kan den anpassas för att möta olika behov och önskemål. Området omges av vacker natur och grönområden, vilket ger en lugn och avslappnad atmosfär. Samtidigt är det lättillgängligt endast 5 minuter från Åkersberga Centrum. Med kommunens planer och strategier i sikt har tomten en enorm potential för utveckling. Det kan vara allt från bostadsutveckling till kommersiella eller industriella projekt. Möjligheterna är praktiskt taget obegränsade och kan anpassas efter investerares och samhällets behov. Tomten är inte bara en del av Österåkers långsiktiga planer, den kommer också på sikt att få möjligheten till nödvändig infrastruktur och tjänster såsom vatten, avlopp. Detta gör den till en mer attraktiv plats för utveckling och investeringar. Sammanfattningsvis är denna tomt i Österåker en sällsynt möjlighet för investerare och utvecklare att vara med och forma framtiden för detta område. Med sin storlek, läge och potential är det en investering som inte bara kan generera avkastning på kort sikt, utan också ha en betydande inverkan på samhället och miljön på lång sikt.

Höjdvägen 15, Centralt, Österåkers kommun

Höjdvägen 15

Lägenhet
Centralt, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
4 150 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/4
6 153 kr/mån
53 205 kr/m²

Välkommen till denna extraordinära bostad i hjärtat av exklusiva omgivningar! Denna nyligen byggda lägenhet är en sällsynt pärla, skapad med en kombination av modern elegans och exklusiva material för att ge dig det ultimata boendet. Hela bostaden genomsyras av ett fantastiskt ljusinsläpp i bästa sydvästläge högt beläget på populära Höjdvägen. Här bor du bekvämt med gångavstånd till Åkersberga centrum (ca 5 min) När du kliver in i denna bostad möts du genast av en imponerande rymd, tack vare de höga taken som ger en känsla av lyx och rymd. Det väl genomtänkta parkettgolvet tillsammans med det naturliga ljuset som flödar in genom stora fönster skapar en inbjudande och behaglig atmosfär. Den rymliga vardagsrummet öppnar upp till en enorm balkong där du kan njuta av spektakulär utsikt över omgivningarna. Här kan du skapa minnesvärda ögonblick med vänner och familj medan du tar in den friska luften och den fantastiska panoramautsikten. Vardagsrummet, balkongen och köket är utrustat med specialbeställda persienner för att hålla solens strålar i schack dom absolut varmaste sommardagarna. Bostaden är även utrustat med vattenburen golvvärme i hela bostaden. -Fantastisk utsikt -Garage i samma plan -Exklusiva materialval -Vinkällare, gym, bastu gäst-LGH i föreningen Köket är en gourmetdröm, utrustat med toppmoderna apparater och eleganta ytor av stenskivor och rostfritt stål. Köket är utrustat med extra höga skåp för optimal förvaring. Det är perfekt för både vardagliga måltider och festliga tillställningar. Pricken över i är den eleganta köksön där du med enkelhet kan duka upp middagen eller servera nyårsdrinken. Denna bostad erbjuder inte bara en enastående interiör, utan inkluderar även praktiska bekvämligheter som ett garage på samma plan, vilket gör din vardag både smidig och bekväm. Föreningen är välskött och erbjuder exklusiva faciliteter för sina invånare. Ett privat gym gör det enkelt att hålla sig i form, medan bastun ger en plats att koppla av och varva ner. För dina gäster finns en elegant gästlägenhet, och för de vinintresserade finns en gemensam vinkällare där du kan njuta av de finaste vinerna med dina grannar. Föreningen har fått Betyg A hos "Alla BRF" se länk, https://www.allabrf.se/brf-kanalhusen-akersberga/summering Denna bostad är en unik möjlighet att uppleva det allra bästa av modern livsstil i en elegant och sofistikerad miljö. Kontakta oss för att arrangera en visning och låt oss guida dig genom denna extraordinära bostad som kan bli ditt nya drömhem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Rydbovägen 86, Rydbo, Österåkers kommun
Rydbovägen 86, Rydbo, Österåkers kommun, bild 2
Rydbovägen 86, Rydbo, Österåkers kommun, bild 3

Rydbovägen 86

Lägenhet
Rydbo, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
2 520 000 kr
62 m²
2.5 rum
vån 1/2
5 860 kr/mån
40 645 kr/m²

** Ring för att boka visning ** Nytt pris! Välkommen till denna exklusiva tvåvåningslägenhet i Rydbo, som erbjuder en oemotståndlig kombination av modern elegans och klassisk charm. Det här är ett hem som verkligen sticker ut i mängden och kommer att tilltala dig omedelbart. -Stenkast från tåg och bussar -Unik planlösning -20 minuter till Stockholm När du kliver in i lägenheten möts du av en praktisk hall med vackert golv och högt i tak, vilket ger en känsla av luftighet och rymd. Här finns gott om plats för att hänga av dig jackan och ställa dina skor. Hallen leder vidare in i det nyligen renoverade köket med en öppen planlösning, som är hjärtat av denna bostad. Det moderna köket är utrustat med de senaste apparaterna och stilrena ytor. Den öppna planlösningen skapar en trivsam atmosfär som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Den stora köksön fungerar som ett naturligt samlingspunkt, perfekt för både matlagning och sociala stunder. Vardagsrummet är ljust och luftigt med stora fönster som släpper in naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över omgivningarna. Den höga takhöjden bidrar till den ombonade känslan och ger en lyxig atmosfär. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord, perfekt för avkoppling och underhållning. På övre våningen hittar du ett allrum/vardagsrum samt ett förråd med snedtak som en del använder som kontor eller sovrum. Lägenheten har ett idealiskt läge, bara ett stenkast från både tåg och bussar, vilket gör det enkelt att ta sig till Stockholm. Sammanfattningsvis är detta en lägenhet med en unik charm och karaktär, perfekt för den som söker det lilla extra. Med högt i tak, nyligen renoverat kök, och ett centralt läge i populära Rydbo, erbjuder den en livsstil som är svår att motstå. Kontakta oss för att boka en visning och upplev detta drömhem på plats!

  • Premium
  • Balkong
Svinningeuddsvägen 12, Lgh 11, Svinninge, Österåkers kommun

Svinningeuddsvägen 12, Lgh 11

Villa
Svinninge, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
1 799 000 kr
24 m²
1.5 rum
2 570 kr/mån

+ Nyproducerad bostad med möjlighet till omgående tillträde + Lyxig och modern bostad + Populärt område + Närhet till hav och natur Detta studiohus är en modern bostad fördelat på 1,5 rum och kök. Totala arean i dessa bostäder är 37m² fördelade på 24m² boarea samt 13m² loft (snedtak på loftet). De genomtänkta planlösningarna tillsammans med de högkvalitativa materialvalen skapar möjlighet till det perfekta boendet. Studiohuset är utrustat med takfönster på loftet som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Bostaden erbjuder hall med klinkers, badrum med kombinerad tvätt- och torktumlare, socialt vardagsrum och kök samt ett sovrum på övre plan. Materialvalen går i moderna toner med omsorgsfullt utvalda kakel och klinkers i badrummen, hallen och köket. En slitstark och elegant vitlaserad 1-stavsgolv i övriga utrymmen. Det tillhör en parkeringsplats till bostaden, ett externt förråd och en finplanerad tomt. Rostam Durlow garanterar att brf:ens räntekostnader kommer vara konstant under de första två åren. Svinninge Terrasser är naturnära beläget med havet inom några minuters promenadavstånd. För den båtintresserade ligger Svinninge Marina inom 5 minuters cykelavstånd samt flera små badplatser runtom. Kommunikationer finns i form av lokalbuss som i rusningstid tar dig direkt till Danderyds Sjukhus och tillbaka på eftermiddagen. Med bil tar det ca 5 min till handelsplats Pilstugetorget med bland annat stora Coop och apotek. I Svinninge ligger förskolan Skåvan samt ett flertal familjedaghem. Det är detaljplanerat för ytterligare en förskola ca 300 meter från projektet. Fler förskolor finns i Rydbo och Åkersberga dit det är bra gång- och cykelvägar. Närmaste grundskolor är Rydbo skola och Fredsborgskolan. Välkomna på visning på Svinningeuddsvägen 12!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Athos väg 28, Svinninge, Österåkers kommun
Athos väg 28, Svinninge, Österåkers kommun, bild 2
Athos väg 28, Svinninge, Österåkers kommun, bild 3

Athos väg 28

Villa
Svinninge, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
9 995 000 kr
236 + 90 m²
6 rum
2 956 m² tomt

**Ring för att boka visning** Välkommen till denna fantastiska villa belägen i det eftertraktade området Svinninge! Här finner du en modern och rymlig bostad med öppna ytor och en trädgårdstomt som tar andan ur dig. Bostadens karaktäriserad av det generösa ljusinsläppet. -Uppvärmd Pool (4x8) -Möjlighet till garage/uthyrningsdel -5 minuter till badbrygga -Säljarens egna ord finns under dokument När du kliver in i denna villa möts du av en imponerande hall med högt i tak och ljusa ytor. Genom de stora fönsterpartierna strömmar ljuset in och skapar en härlig atmosfär. I anslutning till hallen finner du ett stort och modernt kök med hög standard. Köket är öppet mot vardagsrummet och matsalen vilket skapar en härlig känsla av rymd och gemenskap. Vardagsrummet är stilrent inrett med generösa sittmöbler och en öppen spis som ger en extra mysfaktor under kalla vinterkvällar. Härifrån har du också direkt access till den fantastiska trädgårdstomten med stora gräsmattor, blommande träd och planteringar, perfekt för soliga dagar och kvällar med familj och vänner. I övrigt finns fyra rymliga sovrum med gott om förvaringsutrymme och två fräscha badrum med hög standard. Här finns även ett stort allrum på övervåningen som lämpar sig utmärkt som en extra sällskapsyta eller som ett lekrum för barnen. Beläget i närheten av havet så finns det gott om möjligheter till bad och härliga strandpromenader längs med kusten. Här bor du samtidigt nära till både förskolor och goda kommunikationer med Åkersberga och Stockholm vilket gör Svinninge till en eftertraktad plats att bo på. Varmt välkommen till denna fantastiska villa med moderna och öppna ytor, fantastisk trädgårdstomt och närhet till havet!

  • Premium
BRF Svinninge Terrasser, null, Österåkers kommun

BRF Svinninge Terrasser

Villa
Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
fr. 1 799 000 kr
24 m²
2 rum
2 570 kr/mån

Varmt välkomna till Svinninge Terrasser. Med ett natur- och havsnära läge erbjuder nyproduktionsprojektet Svinninge Terrasser moderna och eleganta bostäder bara 25 minuter från Stockholm city. Bostäderna varierar mellan parhus, minivillor och studiohus belägna på Svinningeuddsvägen 12. Minivillorna är moderna bostäder fördelade på 1,5 rum och kök. Totala arean i dessa bostäder är 37m² fördelade på 24m² boarea samt 13m² biarea (snedtak på loftet) De genomtänkta planlösningarna tillsammans med de högkvalitativa materialvalen skapar möjlighet till det perfekta boendet. Dessa bostäder är även utrustande med ett vackert takfönster på loftet som ger ett fint ljusinsläpp. Bostaden erbjuder hall med klinkers, badrum med tvättmaskin och torktumlare, socialt vardagsrum och kök samt ett sovrum på övre plan. Materialvalen går i moderna toner med omsorgsfullt utvalda kakel och klinkers i badrummen, hallen och köket. En slitstark och elegant vitlaserad 1-stavsparkett i övriga utrymmen. Till varje bostad hör en parkeringsplats, ett externt förråd och en finplanerad tomt. Svinninge Terrasser är naturnära beläget med havet inom några minuters promenadavstånd. För den båtintresserade ligger Svinninge Marina inom 5 minuters cykelavstånd samt flera små badplatser runtom. Kommunikationer finns i form av lokalbuss som i rusningstid tar dig direkt till Danderyds Sjukhus och tillbaka på eftermiddagen. Med bil tar det ca 5 min till handelsplats Pilstugetorget med bland annat stora Coop och apotek. I Svinninge ligger förskolan Skåvan samt ett flertal familjedaghem. Det är detaljplanerat för ytterligare en förskola ca 300 meter från projektet. Fler förskolor finns i Rydbo och Åkersberga dit det är bra gång och cykelvägar. Närmaste grundskolor är Rydbo skola och Fredsborgskolan.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 16