Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emil Jonsson

Emil Jonsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Otto bondes väg 10, Margretelund, Österåkers kommun

Otto bondes väg 10

Lägenhet
Margretelund, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
2 495 000 kr
106,3 m²
4 rum
vån 1/2
7 001 kr/mån
23 471 kr/m²

Välkommen till Otto Bondes väg - en rymlig bostad i naturnära och barnvänliga Margretelund. Passar en stor familj med närhet till kommunikationer och en stabil förening. Renoveringar inkluderar ny altan, luftvärmepump och fräscha målningar. Perfekt för er som söker ett hem att växa och trivas i. -Badrum 2024 -Målade väggar 2023 -Carport -Barnvänligt område Denna rymliga och charmiga bostadsrättslägenhet som passar perfekt för familjen. Belägen i det naturnära och barnvänliga området Margretelund i Åkersberga, erbjuder denna bostad en perfekt kombination av komfort och närhet till kommunikationer. Med en yta på 106.3 kvadratmeter finns här gott om utrymme för alla familjemedlemmar att trivas och växa. Bostaden är fördelad över två våningar och erbjuder fyra välplanerade rum, vilket ger möjlighet till både gemensamma aktiviteter och privata utrymmen. Den välorganiserade föreningen är känd för sin stabila ekonomi och trivsamma atmosfär. Här finns tillgång till parkeringsplats för din bekvämlighet. Dessutom kommer flera renoveringar att genomföras under de kommande åren, inklusive en ny altan 2021 och ett nyrenoverat badrum på övervåningen år 2024. För den naturälskande familjen är detta hemmet ni alltid drömt om. Med närheten till grönområden och vackra promenadstråk kan ni njuta av frisk luft och natursköna vyer varje dag. Samtidigt har ni bekvämt avstånd till kommunikationer, vilket gör pendlingsavståndet till Stockholm enkelt och smidigt. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad som har allt en stor familj kan önska sig. Kontakta oss idag för att boka visning och upptäck själv allt detta hem har att erbjuda!

  • Uteplats
Murkelvägen 91, Skånsta, Österåkers kommun

Murkelvägen 91

Radhus
Skånsta, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
3 299 000 kr
152 + 32 m²
7 rum
328 m² tomt

Välkommen till detta barnvänliga parhus på Murkelvägen! Med sin generösa boyta på 152 kvadratmeter och högt i tak ger detta hem en känsla av rymd. Här möts du av en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar varje rum, vilket skapar en behaglig och avslappnad stämning. -Flexibelt tillträde -Garage i länga -Trädgårdstomt -185m2 (152 BOA+ 32 BIA) Denna charmiga bostad är välplanerad och erbjuder hela sju ROK i tre plan. Förutom den imponerande boytan finns det även ett garage i länga med laddare för El-bil. Uteplatsen är en riktig pärla med många soltimmar, perfekt för att njuta av sommardagar med familj och vänner. Här finns även ett växthus om ca 12 m2 för den trädgårdsintresserade. Dessutom är läget naturnära och nära till kommunikationer, vilket gör det lätt att ta sig in till stan när du vill utforska stadens puls. För de små finns det även en barnvänlig omgivning där de kan leka och växa upp i. Skånstaparken är en helt ny lekplats vid Murkelvägen i Skånsta i Åkersberga, den invigdes i början av juli 2019. Skånstaparken är en lekplats som passar till de lite yngre barnen, men självklart är alla välkomna! Alldeles intill lekplatsen finns Trollskogen. Temat för lekplatsen är svampar och troll och i Trollskogen finns en mängd troll, svampar och annat spännande att upptäcka under en spännande promenad. Under hösten har nya troll tillkommit. Förutom att stimulera upptäckarlusten, ger också lek i skogen träning av såväl motorik som balans. https://www.osteraker.se/upplevagora/arkiv/nyhetsarkiv2019upplevagora/valkommentilltrollskogeniskanstaparken.5.537890816d05254924151c.html I området finns även den så populära "kringelbacken" som är en barnvänlig pulkabacke. Sammanfattningsvis är detta ett fantastiskt parhus med en väl tilltagen storlek i ett perfekt läge. Missa inte chansen att bli ägare till detta drömhem! Kontakta oss idag för mer information och boka din visning.

Sandviksvägen 2, Margretelund, Österåkers kommun

Sandviksvägen 2

Villa
Margretelund, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
4 995 000 kr
190 + 32 m²
4 rum
1 730 m² tomt

Välkommen till denna charmiga fastighet med enastående potential och en otrolig utsikt över havet. Beläget vid kusten, inbäddat bland frodiga grönområden och böljande vågor, erbjuder detta renoveringsobjekt en unik möjlighet att skapa ditt drömhem vid vattnet. Detta hus, som sträcker sig över generösa ytor, är i behov av omfattande renovering och modernisering, men möjligheterna är oändliga. Med en gedigen grundstruktur och en fantastisk tomt, finns det gott om plats för att förverkliga dina visioner och skapa ett exklusivt boende med havet som din ständiga följeslagare. -Tillträde fr 6 veckor -Fantastisk utsikt -Båtplats och brygga via gemensamhetsanläggning -En kakelugn, en öppen spis samt en kassett. -Fastigheten kommer att säljas med friskrivningsklausul. Den öppna planlösningen ger möjlighet till kreativitet och flexibilitet när det gäller att skapa det perfekta boendet för dig och din familj. Stora fönster och franska dörrar öppnar upp för imponerande havsutsikt från nästan varje rum, vilket ger en känsla av ljus och rymd. Trädgården är en riktig pärla. Här kan du njuta av lugnet och stillheten medan du blickar ut över det glittrande havet. Med sin idylliska placering nära både natur och stadsliv erbjuder denna fastighet det bästa av båda världar. Med närhet till kommunikationer är det aldrig långt till spännande upplevelser och aktiviteter. Sammanfattningsvis är detta renoveringsobjekt med havsutsikt en unik möjlighet att skapa ditt drömhem vid vattnet. Med lite fantasi och kärlek kan detta hus förvandlas till en exklusiv tillflyktsort där du kan njuta av livet vid havet i all dess prakt. Ta chansen att förverkliga din vision och kontakta oss för mer information idag!

Svavelsövägen 3 LGH 11, null, Österåkers kommun

Svavelsövägen 3 LGH 11

Lägenhet
Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
3 195 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/2
4 495 kr/mån
66 563 kr/m²

Mellan Täby och Vaxholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. I populära Svinninge bildar vattnet och naturen en idyllisk fond för de skärgårdsnära, arkitektritade och moderna boenden som nu uppförs. Projektet består av parhusbostäder, villor och studiohus. Alltsammans ett par hundra meter ifrån skärgårdsvattnet. För dig som vill åt den lugna tillvaro som skärgården ger men samtidigt nära till Stockholms innerstad, erbjuder Brf Svinninge Arkipelag just precis detta. Välkommen till detta praktiska suterrängminivilla på natursköna Svavelsövägen i Åkersberga. Den öppna planlösningen och höga takhöjden (2,4m) skapar en luftig atmosfär och den vackra omgivningen erbjuder närhet till natur och hav. Med smidiga kommunikationer blir vardagen enkel och för barnfamiljen finns ett tryggt och barnvänligt läge att leka och utforska på. Missa inte chansen att bli ägare till denna drömbostad som kombinerar det bästa av natur och modernitet. Läget är oslagbart för den som älskar naturen och havet. Här kan du njuta av långa promenader i den vackra omgivningen och ta ett dopp i havet närhelst du önskar. Samtidigt är det smidigt att ta sig till och från bostaden, med närheten till kommunikationer som underlättar vardagen. För den som har barn finns även ett barnvänligt läge där de kan leka och utforska tryggt. Kontakta mig idag för att boka en visning och låt mig visa dig allt det här fantastiska hemmet har att erbjuda!

  • Nyproduktion
Lövsångarvägen 2B, Margretelund, Österåkers kommun
  • Budgivning pågår
  • Idag kl 12:30

Lövsångarvägen 2B

Radhus
Margretelund, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
2 995 000 kr
105 m²
5 rum
7 465 kr/mån
28 524 kr/m²

Välkommen till detta nyproducerade och välplanerade bostadsrättsparhus i det naturnära och barnvänliga området Margretelund i Åkersberga. Här erbjuds en perfekt kombination av modern elegans och familjevänlig atmosfär. Med sina 105 kvadratmeter och fem rum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas på. Den öppna planlösningen på nedre plan ger en känsla av rymlighet. Du finner ett stilrent och modernt kök med gott om förvaringsutrymme och ett perfekt vardagsrum för familjen och socialt umgänge. Ljusinsläppet från de väl tilltagna fönsterpartierna förstärker den härliga känslan av rymd. Från vardagsrummet når du baksidan med dess härliga trädgård. - Flexibelt tillträde - Nybyggt - Populärt och barnvänligt område - Förråd - Carport Övre plan erbjuder tre fina sovrum varav ett master bedroom. De övriga sovrummen är perfekta för barnen, kontor eller gäster. Det finns även ett allrum på övre plan för ytterligare sällskapsyta. För den med behov av ytterligare ett sovrum kan man enkelt slå upp en vägg. Läget är oslagbart för den naturälskande familjen. Med närhet till grönområden, parker och vackra promenadstråk får du en känsla av lugn och ro samtidigt som du har enkel tillgång till Åkersberga centrum som tillgodoser goda kommunikationer, shopping och restauranger. Några minuter från bostaden finns även förskola, skola samt busshållplats som tar dig till Danderyds sjukhus och in till stan. Sammanfattningsvis erbjuder detta nyproducerade bostadsrättsparhus en perfekt kombination av naturnära boende och modern elegans, perfekt för den familj som söker en harmonisk tillvaro. Välkommen till Lövsångarvägen 2B!

  • Plus
  • Uteplats
Svinninge Arkipelag, null, Österåkers kommun
  • 5 lediga bostäder

Svinninge Arkipelag

Lägenhet
Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
fr. 3 195 000 kr
48-153 m²
2-6 rum
4 495 kr/mån

-Vackert beläget i idyllen Svinninge -25 min till Stockholm med 100m till busshållplats -Räntegaranti, avgifterna påverkas inte av räntehöjningar i två år -Mycket hög kvalité på utförandet med kök från Marbodal och genomgående golvvärme på båda planen -2,65-3,0m i takhöjd Mellan Täby och Vaxholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. I populära Svinninge bildar vattnet och naturen en idyllisk fond för de skärgårdsnära och moderna boenden som nu uppförs. Tillsammans med arkitekter har vi skapat parhusbostäder, villor och studiohus. Alltsammans ett par hundra meter ifrån skärgårdsvattnet. För dig som vill åt den lugna tillvaro som skärgården erbjuder men samtidigt till Stockholms innerstad, så erbjuder Brf Svinninge Arkipelag just precis detta. Vackra naturtomter med finplanerade gräsmattor omsluter dessa modernt designade trähus. Parhusen erbjuder alla en privat uteplats och möjlighet till altan. Två parkeringsplatser ingår per bostad (två till parhusen en till övriga) samt ett externt förråd. -PS Inflyttningsklara redan sommaren 2024!

  • Nybyggnadsprojekt
Svavelsövägen 3 LGH 8, Svinninge, Österåkers kommun

Svavelsövägen 3 LGH 8

Lägenhet
Svinninge, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
3 695 000 kr
65 + 17 m²
4 rum
4 699 kr/mån
56 846 kr/m²

Mellan Täby och Vaxholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. I populära Svinninge bildar vattnet och naturen en idyllisk fond för de skärgårdsnära, arkitektritade och moderna boenden som nu uppförs. Projektet består av parhusbostäder, villor och studiohus. Alltsammans ett par hundra meter ifrån skärgårdsvattnet. För dig som vill åt den lugna tillvaro som skärgården ger men samtidigt nära till Stockholms innerstad, erbjuder Brf Svinninge Arkipelag just precis detta. I denna minivilla möts du av en välplanerad och öppen planlösning med genomtänkta detaljer och hög kvalitet på materialen. Vardagsrummet har stora fönster som ger en underbar utsikt över den omkringliggande naturen. Köket är stilrent och modernt med generösa arbetsytor. På nedre plan finner vi även ett sovrum som fungerar utmärkt som gästrum eller kontor om man hellre föredrar det. Vidare finner vi ett stilrent badrum med modern utrustning och ljusa ytskikt. På övre plan möts du av ett välplanerat allrum med vacker sjöutsikt, samt smarta förvaringslösningar. Bostadens master bedroom återfinns även det på den övre planen, ett väl tilltaget sovrum med platsbyggda garderober. Läget är oslagbart för den som älskar naturen och havet. Här kan du njuta av långa promenader i den vackra omgivningen och ta ett dopp i havet närhelst du önskar. Samtidigt är det smidigt att ta sig till och från bostaden, med närheten till kommunikationer som underlättar vardagen. För den som har barn finns även ett barnvänligt läge där de kan leka och utforska tryggt. Med sex rum och två våningar finns det gott om utrymme för alla familjemedlemmar att ha sin egen plats att trivas på. Missa inte chansen att bli ägare till denna drömbostad som erbjuder det bästa av både natur och modernitet. Kontakta mig idag för att boka en visning och låt mig visa dig allt det här fantastiska hemmet har att erbjuda!

  • Nyproduktion
Svavelsövägen 3 LGH 4, null, Österåkers kommun

Svavelsövägen 3 LGH 4

Radhus
Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
5 645 000 kr
153 m²
6 rum
vån 1/2
7 790 kr/mån
36 895 kr/m²

Mellan Täby och Vaxholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. I populära Svinninge bildar vattnet och naturen en idyllisk fond för de skärgårdsnära, arkitektritade och moderna boenden som nu uppförs. Projektet består av parhusbostäder, villor och studiohus. Alltsammans ett par hundra meter ifrån skärgårdsvattnet. För dig som vill åt den lugna tillvaro som skärgården ger men samtidigt nära till Stockholms innerstad, erbjuder Brf Svinninge Arkipelag just precis detta. Välkommen till denna rymliga och moderna bostadsrättsparhus belägen på natursköna Svavelsövägen i Åkersberga. Med sina generösa 153 kvadratmeter och sex rum är detta perfekt för den stora familjen. Den höga takhöjden skapar en luftig atmosfär och den vackra omgivningen erbjuder närhet till natur och hav. Med smidiga kommunikationer blir vardagen enkel och för barnfamiljen finns ett tryggt och barnvänligt läge att leka och utforska på. Missa inte chansen att bli ägare till denna drömbostad som kombinerar det bästa av natur och modernitet. Läget är oslagbart för den som älskar naturen och havet. Här kan du njuta av långa promenader i den vackra omgivningen och ta ett dopp i havet närhelst du önskar. Samtidigt är det smidigt att ta sig till och från bostaden, med närheten till kommunikationer som underlättar vardagen. För den som har barn finns även ett barnvänligt läge där de kan leka och utforska tryggt. Med sex rum och två våningar finns det gott om utrymme för alla familjemedlemmar att ha sin egen plats att trivas på. Missa inte chansen att bli ägare till denna drömbostad som erbjuder det bästa av både natur och modernitet. Kontakta mig idag för att boka en visning och låt mig visa dig allt det här fantastiska hemmet har att erbjuda!

  • Nyproduktion
Svavelsövägen 3 LGH 7, null, Österåkers kommun

Svavelsövägen 3 LGH 7

Lägenhet
Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
3 750 000 kr
65 m²
4 rum
vån 1/2
4 699 kr/mån
57 692 kr/m²

Mellan Täby och Vaxholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. I populära Svinninge bildar vattnet och naturen en idyllisk fond för de skärgårdsnära, arkitektritade och moderna boenden som nu uppförs. Projektet består av parhusbostäder, villor och studiohus. Alltsammans ett par hundra meter ifrån skärgårdsvattnet. För dig som vill åt den lugna tillvaro som skärgården ger men samtidigt nära till Stockholms innerstad, erbjuder Brf Svinninge Arkipelag just precis detta. I denna minivilla möts du av en välplanerad och öppen planlösning med genomtänkta detaljer och hög kvalitet på materialen. Vardagsrummet har stora fönster som ger en underbar utsikt över den omkringliggande naturen. Köket är stilrent och modernt med generösa arbetsytor. På nedre plan finner vi även ett sovrum som fungerar utmärkt som gästrum eller kontor om man hellre föredrar det. Vidare finner vi ett stilrent badrum med modern utrustning och ljusa ytskikt. På övre plan möts du av ett välplanerat allrum med vacker sjöutsikt, samt smarta förvaringslösningar. Bostadens master bedroom återfinns även det på den övre planen, ett väl tilltaget sovrum med platsbyggda garderober. Läget är oslagbart för den som älskar naturen och havet. Här kan du njuta av långa promenader i den vackra omgivningen och ta ett dopp i havet närhelst du önskar. Samtidigt är det smidigt att ta sig till och från bostaden, med närheten till kommunikationer som underlättar vardagen. För den som har barn finns även ett barnvänligt läge där de kan leka och utforska tryggt. Med sex rum och två våningar finns det gott om utrymme för alla familjemedlemmar att ha sin egen plats att trivas på. Missa inte chansen att bli ägare till denna drömbostad som erbjuder det bästa av både natur och modernitet. Kontakta mig idag för att boka en visning och låt mig visa dig allt det här fantastiska hemmet har att erbjuda!

  • Nyproduktion
Höjdvägen 15, Centralt, Österåkers kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00

Höjdvägen 15

Lägenhet
Centralt, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
4 150 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/4
6 153 kr/mån
53 205 kr/m²

Välkommen till denna extraordinära bostad i hjärtat av exklusiva omgivningar! Denna nyligen byggda lägenhet är en sällsynt pärla, skapad med en kombination av modern elegans och exklusiva material för att ge dig det ultimata boendet. Hela bostaden genomsyras av ett fantastiskt ljusinsläpp i bästa sydvästläge högt beläget på populära Höjdvägen. Här bor du bekvämt med gångavstånd till Åkersberga centrum (ca 5 min) När du kliver in i denna bostad möts du genast av en imponerande rymd, tack vare de höga taken som ger en känsla av lyx och rymd. Det väl genomtänkta parkettgolvet tillsammans med det naturliga ljuset som flödar in genom stora fönster skapar en inbjudande och behaglig atmosfär. Den rymliga vardagsrummet öppnar upp till en enorm balkong där du kan njuta av spektakulär utsikt över omgivningarna. Här kan du skapa minnesvärda ögonblick med vänner och familj medan du tar in den friska luften och den fantastiska panoramautsikten. Vardagsrummet, balkongen och köket är utrustat med specialbeställda persienner för att hålla solens strålar i schack dom absolut varmaste sommardagarna. Bostaden är även utrustat med vattenburen golvvärme i hela bostaden. -Fantastisk utsikt -Garage i samma plan -Exklusiva materialval -Vinkällare, gym, bastu gäst-LGH i föreningen Köket är en gourmetdröm, utrustat med toppmoderna apparater och eleganta ytor av stenskivor och rostfritt stål. Köket är utrustat med extra höga skåp för optimal förvaring. Det är perfekt för både vardagliga måltider och festliga tillställningar. Pricken över i är den eleganta köksön där du med enkelhet kan duka upp middagen eller servera nyårsdrinken. Denna bostad erbjuder inte bara en enastående interiör, utan inkluderar även praktiska bekvämligheter som ett garage på samma plan, vilket gör din vardag både smidig och bekväm. Föreningen är välskött och erbjuder exklusiva faciliteter för sina invånare. Ett privat gym gör det enkelt att hålla sig i form, medan bastun ger en plats att koppla av och varva ner. För dina gäster finns en elegant gästlägenhet, och för de vinintresserade finns en gemensam vinkällare där du kan njuta av de finaste vinerna med dina grannar. Föreningen har fått Betyg A hos "Alla BRF" se länk, https://www.allabrf.se/brf-kanalhusen-akersberga/summering Denna bostad är en unik möjlighet att uppleva det allra bästa av modern livsstil i en elegant och sofistikerad miljö. Kontakta oss för att arrangera en visning och låt oss guida dig genom denna extraordinära bostad som kan bli ditt nya drömhem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Rydbovägen 86, Rydbo, Österåkers kommun
Rydbovägen 86, Rydbo, Österåkers kommun, bild 2
Rydbovägen 86, Rydbo, Österåkers kommun, bild 3

Rydbovägen 86

Lägenhet
Rydbo, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
2 520 000 kr
62 m²
2.5 rum
vån 1/2
5 860 kr/mån
40 645 kr/m²

** Ring för att boka visning ** Nytt pris! Välkommen till denna exklusiva tvåvåningslägenhet i Rydbo, som erbjuder en oemotståndlig kombination av modern elegans och klassisk charm. Det här är ett hem som verkligen sticker ut i mängden och kommer att tilltala dig omedelbart. -Stenkast från tåg och bussar -Unik planlösning -20 minuter till Stockholm När du kliver in i lägenheten möts du av en praktisk hall med vackert golv och högt i tak, vilket ger en känsla av luftighet och rymd. Här finns gott om plats för att hänga av dig jackan och ställa dina skor. Hallen leder vidare in i det nyligen renoverade köket med en öppen planlösning, som är hjärtat av denna bostad. Det moderna köket är utrustat med de senaste apparaterna och stilrena ytor. Den öppna planlösningen skapar en trivsam atmosfär som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Den stora köksön fungerar som ett naturligt samlingspunkt, perfekt för både matlagning och sociala stunder. Vardagsrummet är ljust och luftigt med stora fönster som släpper in naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över omgivningarna. Den höga takhöjden bidrar till den ombonade känslan och ger en lyxig atmosfär. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord, perfekt för avkoppling och underhållning. På övre våningen hittar du ett allrum/vardagsrum samt ett förråd med snedtak som en del använder som kontor eller sovrum. Lägenheten har ett idealiskt läge, bara ett stenkast från både tåg och bussar, vilket gör det enkelt att ta sig till Stockholm. Sammanfattningsvis är detta en lägenhet med en unik charm och karaktär, perfekt för den som söker det lilla extra. Med högt i tak, nyligen renoverat kök, och ett centralt läge i populära Rydbo, erbjuder den en livsstil som är svår att motstå. Kontakta oss för att boka en visning och upplev detta drömhem på plats!

  • Premium
  • Balkong
Bergavägen 8J, Centralt, Österåkers kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00

Bergavägen 8J

Lägenhet
Centralt, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
2 850 000 kr
92 m²
4 rum
vån 4/5
4 730 kr/mån
30 978 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 4-rums lägenhet i hjärtat av Åkersberga! Belägen i en populär och välskött förening, erbjuder denna bostad en härlig atmosfär och praktiskt boende. Den öppna och ljusa planlösningen ger en känsla av rymd och välkomnande atmosfär. Här möts du av ett praktiskt kök, utrustat med goda förvaringsutrymmen. Köket integreras sömlöst med vardagsrummet, vilket skapar en social yta perfekt för både avslappnade stunder och underhållande. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den härliga balkongen där du kan njuta av solen under stora delar av dagen. En perfekt plats för avkoppling eller att bjuda in vänner och familj för en trevlig stund utomhus. -Garage i källaren (hiss hela vägen) -Badrum samt en WC -Balkong i soläge -Renoverat badrum Den här lägenheten stoltserar med tre rymliga sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen eller möjligheten att skapa ett hemmakontor. Badrummet är smakfullt utformat med goda förvaringsmöjligheter Kombinerad tvätt och torktumlare samt dusch. Dessutom finns en extra WC för ökad bekvämlighet och flexibilitet i vardagen. Läget är perfekt med närhet till lokala bekvämligheter såsom affärer, restauranger och grönområden. Åkersberga erbjuder även utmärkta kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig in till Stockholm eller andra närliggande områden. Denna centrala lägenhet med 4 rum och kök i Åkersberga är verkligen något utöver det vanliga. Kontakta mig för att boka en visning och uppleva allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Svinningeuddsvägen 12, Lgh 11, Svinninge, Österåkers kommun

Svinningeuddsvägen 12, Lgh 11

Villa
Svinninge, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
1 799 000 kr
24 m²
1.5 rum
2 570 kr/mån

Allmänna beskrivningen Varmt välkomna till Svinninge Terrasser. Med ett natur- och havsnära läge erbjuder nyproduktionsprojektet Svinninge Terrasser moderna och eleganta bostäder bara 25 minuter från Stockholm city. Bostäderna varierar mellan parhus, minivillor och studiohus belägna på Svinningeuddsvägen 12. Notera att bilderna är tagna på hus nummer 12, det är nummer 11 som är till salu (se bofaktablad under dokument och bilder) - Möjlighet till omgående tillträde - Lugnt område - Närhet till havet - Räntan garanterad i två år av bostadsutvecklaren Studiohusen är moderna bostäder fördelade på 1,5 rum och kök. Totala arean i dessa bostäder är 37m² fördelade på 24m² boarea samt 13m² loft (snedtak på loftet) De genomtänkta planlösningarna tillsammans med de högkvalitativa materialvalen skapar möjlighet till det perfekta boendet. Studiohusen är utrustade med takfönster på loftet som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Bostaden erbjuder hall med klinkers, badrum med kombinerad tvätt- och torktumlare, socialt vardagsrum och kök samt ett sovrum på övre plan. Materialvalen går i moderna toner med omsorgsfullt utvalda kakel och klinkers i badrummen, hallen och köket. En slitstark och elegant vitlaserad 1-stavsgolv i övriga utrymmen. Till varje bostad hör en parkeringsplats, ett externt förråd och en finplanerad tomt. Rostam Durlow garanterar brf:ens räntekostnader kommer vara konstant under de första två åren. Svinninge Terrasser är naturnära beläget med havet inom några minuters promenadavstånd. För den båtintresserade ligger Svinninge Marina inom 5 minuters cykelavstånd samt flera små badplatser runtom. Kommunikationer finns i form av lokalbuss som i rusningstid tar dig direkt till Danderyds Sjukhus och tillbaka på eftermiddagen. Med bil tar det ca 5 min till handelsplats Pilstugetorget med bland annat stora Coop och apotek. I Svinninge ligger förskolan Skåvan samt ett flertal familjedaghem. Det är detaljplanerat för ytterligare en förskola ca 300 meter från projektet. Fler förskolor finns i Rydbo och Åkersberga dit det är bra gång och cykelvägar. Närmaste grundskolor är Rydbo skola och Fredsborgskolan.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Söralidsvägen 28, Margretelund, Österåkers kommun
  • Idag kl 12:00

Söralidsvägen 28

Villa
Margretelund, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
6 995 000 kr
188 + 49 m²
5 rum
1 200 m² tomt

När du kliver in i entrén av detta fantastiska hus möts du av en helt magisk känsla. Den höga takhöjden och den exklusiva enstaviga ekparketten ger en omedelbar känsla av lyx och elegans. -Alla ytskikt renoverade 2024 -Dubbelgarage (ca 49m²) -Högt beläget -Vackra ljusinsläpp På entréplanet finns en imponerande takhöjd på över 6 meter i hallen. Här finner du också ett kök med matplats och vardagsrum som integrerats i en öppen planlösning, vilket skapar en social och trivsam atmosfär. Dessutom finns det ett sovrum med utgång till altanen samt ett helkaklat WC/duschrum och en praktisk tvättstuga. På övervåningen finner du ett master bedroom med en walk-in-closet som även kan omvandlas till ett barnrum om så önskas. Här finns även ett allrum som enkelt kan göras om till ännu ett sovrum om behov uppstår. Ett vackert helkaklat badrum med både badkar och dusch finns också på denna våning, tillsammans med ett sovrum som har en tillhörande klädkammare i direkt anslutning. Tomten är lätt att sköta eftersom den till största delen består av berg. Runt nästan hela huset finns en altan där du kan njuta av utomhuslivet och ta del av den vackra omgivningen. Under 2021 färdigställdes även ett dubbelgarage med el-dubbelport och indraget el, vilket erbjuder bekväm och säker parkering. Fastigheten har ett centralt läge i Margretelund och du har bekvämt promenadavstånd till ICA Favoriten, vårdcentral, restauranger, apotek, frisör med mera. Dessutom finns det direktbussförbindelser till Humlegården bara 5 minuters gångväg bort. Om du vänder åt andra hållet finner du Sätterfjärden, som erbjuder möjligheter till båtliv och vackra sandstränder. Detta hus är verkligen unikt!

  • Plus
  • Energieffektiv
Athos väg 28, Svinninge, Österåkers kommun
Athos väg 28, Svinninge, Österåkers kommun, bild 2
Athos väg 28, Svinninge, Österåkers kommun, bild 3

Athos väg 28

Villa
Svinninge, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
9 995 000 kr
236 + 90 m²
6 rum
2 956 m² tomt

**Ring för att boka visning** Välkommen till denna fantastiska villa belägen i det eftertraktade området Svinninge! Här finner du en modern och rymlig bostad med öppna ytor och en trädgårdstomt som tar andan ur dig. Bostadens karaktäriserad av det generösa ljusinsläppet. -Uppvärmd Pool (4x8) -Möjlighet till garage/uthyrningsdel -5 minuter till badbrygga -Säljarens egna ord finns under dokument När du kliver in i denna villa möts du av en imponerande hall med högt i tak och ljusa ytor. Genom de stora fönsterpartierna strömmar ljuset in och skapar en härlig atmosfär. I anslutning till hallen finner du ett stort och modernt kök med hög standard. Köket är öppet mot vardagsrummet och matsalen vilket skapar en härlig känsla av rymd och gemenskap. Vardagsrummet är stilrent inrett med generösa sittmöbler och en öppen spis som ger en extra mysfaktor under kalla vinterkvällar. Härifrån har du också direkt access till den fantastiska trädgårdstomten med stora gräsmattor, blommande träd och planteringar, perfekt för soliga dagar och kvällar med familj och vänner. I övrigt finns fyra rymliga sovrum med gott om förvaringsutrymme och två fräscha badrum med hög standard. Här finns även ett stort allrum på övervåningen som lämpar sig utmärkt som en extra sällskapsyta eller som ett lekrum för barnen. Beläget i närheten av havet så finns det gott om möjligheter till bad och härliga strandpromenader längs med kusten. Här bor du samtidigt nära till både förskolor och goda kommunikationer med Åkersberga och Stockholm vilket gör Svinninge till en eftertraktad plats att bo på. Varmt välkommen till denna fantastiska villa med moderna och öppna ytor, fantastisk trädgårdstomt och närhet till havet!

  • Premium
BRF Svinninge Terrasser, null, Österåkers kommun

BRF Svinninge Terrasser

Villa
Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
fr. 1 799 000 kr
24 m²
1,5 rum
2 570 kr/mån

Varmt välkomna till Svinninge Terrasser. Med ett natur- och havsnära läge erbjuder nyproduktionsprojektet Svinninge Terrasser moderna och eleganta bostäder bara 25 minuter från Stockholm city. Bostäderna varierar mellan parhus, minivillor och studiohus belägna på Svinningeuddsvägen 12. Minivillorna är moderna bostäder fördelade på 1,5 rum och kök. Totala arean i dessa bostäder är 37m² fördelade på 24m² boarea samt 13m² biarea (snedtak på loftet) De genomtänkta planlösningarna tillsammans med de högkvalitativa materialvalen skapar möjlighet till det perfekta boendet. Dessa bostäder är även utrustande med ett vackert takfönster på loftet som ger ett fint ljusinsläpp. Bostaden erbjuder hall med klinkers, badrum med tvättmaskin och torktumlare, socialt vardagsrum och kök samt ett sovrum på övre plan. Materialvalen går i moderna toner med omsorgsfullt utvalda kakel och klinkers i badrummen, hallen och köket. En slitstark och elegant vitlaserad 1-stavsparkett i övriga utrymmen. Till varje bostad hör en parkeringsplats, ett externt förråd och en finplanerad tomt. Svinninge Terrasser är naturnära beläget med havet inom några minuters promenadavstånd. För den båtintresserade ligger Svinninge Marina inom 5 minuters cykelavstånd samt flera små badplatser runtom. Kommunikationer finns i form av lokalbuss som i rusningstid tar dig direkt till Danderyds Sjukhus och tillbaka på eftermiddagen. Med bil tar det ca 5 min till handelsplats Pilstugetorget med bland annat stora Coop och apotek. I Svinninge ligger förskolan Skåvan samt ett flertal familjedaghem. Det är detaljplanerat för ytterligare en förskola ca 300 meter från projektet. Fler förskolor finns i Rydbo och Åkersberga dit det är bra gång och cykelvägar. Närmaste grundskolor är Rydbo skola och Fredsborgskolan.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 16