Nyproduktion

Svinningeuddsvägen 12, Lgh 11

Svinninge, Österåkers kommun Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
24 m²
Uteplats
Ja
Avgift
2 395 kr/mån
Driftkostnad
13 680 kr/år
Nyproduktion

Varmt välkomna till Svinninge Terrasser. Med ett natur- och havsnära läge erbjuder nyproduktionsprojektet Svinninge Terrasser moderna och eleganta bostäder bara 25 minuter från Stockholm city. Bostäderna varierar mellan parhus, minivillor och studiohus belägna på Svinningeuddsvägen 12.

Studiohusen är moderna bostäder fördelade på 1,5 rum och kök. Totala arean i dessa bostäder är 37m² fördelade på 24m² boarea samt 13m² biarea (snedtak på loftet) De genomtänkta planlösningarna tillsammans med de högkvalitativa materialvalen skapar möjlighet till det perfekta boendet. Studiohusen är utrustade med takfönster på loftet som ger ett fantastiskt ljusinsläpp:

Bostaden erbjuder hall med klinkers, badrum med tvättmaskin och torktumlare, socialt vardagsrum och kök samt ett sovrum på övre plan. Materialvalen går i moderna toner med omsorgsfullt utvalda kakel och klinkers i badrummen, hallen och köket. En slitstark och elegant vitlaserad 1-stavsparkett i övriga utrymmen. Till varje bostad hör en parkeringsplats, ett externt förråd och en finplanerad tomt. Rostam Durlow garanterar brf:ens räntekostnader kommer vara konstant under de första två åren.

Svinninge Terrasser är naturnära beläget med havet inom några minuters promenadavstånd. För den båtintresserade ligger Svinninge Marina inom 5 minuters cykelavstånd samt flera små badplatser runtom. Kommunikationer finns i form av lokalbuss som i rusningstid tar dig direkt till Danderyds Sjukhus och tillbaka på eftermiddagen. Med bil tar det ca 5 min till handelsplats Pilstugetorget med bland annat stora Coop och apotek. I Svinninge ligger förskolan Skåvan samt ett flertal familjedaghem. Det är detaljplanerat för ytterligare en förskola ca 300 meter från projektet. Fler förskolor finns i Rydbo och Åkersberga dit det är bra gång och cykelvägar. Närmaste grundskolor är Rydbo skola och Fredsborgskolan.

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker

Kontakt

Emil Jonsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
Mäklare Emil Jonsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
073-595 08 95