Kommande

Vargstigen 15

Övre Tjärna, Borlänge Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
98 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2017
Förening
BRF Hermelinstigen 2
Om föreningen
Avgift
4 000 kr/mån
Driftkostnad
15 120 kr/år
Pris/m²
19 337 kr/m²
Kommande

Välkommen till detta fina gavelradhus med villakänsla och altan i trevligt sydvästligt läge. Här erbjuds den perfekta kombinationen av bekvämligheten som kommer med att äga en bostadsrätt samt friheten med egen uteplats och trädgård.

På entréplan hittar du ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot det trevliga köket där det finns utrymme för separat matplats. Badrummet är helkaklat och inrymmer tvättpelare. På övre plan samsas tre sovrum, en walk in closet och ett helkaklat badrum med badkar. I och med att radhuset har ett gavelläge har huset flera extra fönster som ger ett härligt ljusinsläpp

Vargstigen ligger i ett naturskönt område med trevliga omgivningar och närhet till skola, lekplats, tågstation och inte minst en liten skidbacke. Sportfältet med fotbollsplaner, multisportplan, tennishall, simhall och äventyrsbad är andra faktorer som gör det här boendet perfekt för en aktiv barnfamilj. Kupolen köpcentrum, handelsområdet vid IKEA och Borlänge centrum ligger också inom cykelavstånd.

Tillträde kommer att ske från 6 månader och framåt.

Vid intresse, kontakta mäklare Jens Bergenström på 070-1085251 redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.