Timotejvägen 98

Sollentuna Rotebro, Sollentuna Karta & restider

2 995 000 kr
RadhusRadhus

Välkommen till detta rymliga och välplanerade radhus med mycket bra läge i populära Rotebro.

Entréplan med stor välkomnande hall, ett sovrum, tvättstuga, gott om förvaringsutrymmen samt hobbyrum/förråd/gillestuga. Mellanplan med sociala ytor i form av vardagsrum, kök samt rymlig matplats med utgång till den fina träbelagda altanen i västerläge. Här finns också ett badrum samt ytterligare förvaring. Övre plan med två rymliga sovrum (kan avdelas till tre) samt ytterligare ett badrum.

Visst moderniseringsbehov föreligger så här har du möjlighet att själv sätta din egen prägel och skapa din egen drömbostad.

Här bor du nära det mesta, med gångavstånd till Rotebro station med pendeltåg som snabbt tar dig till såväl centrala Stockholm som Uppsala och Arlanda. I Rotebro Centrum finns också mataffär och restaurang mm. Bor du på Timotejvägen har du också alltid naturen nära, precis utanför dörren finns fina grönområden och promenadstråk längs Edsån och i närheten finns flera golfbanor, ridskola, tennisbana mm. Självklart finns också i området flera bra skolor och förskolor.

Boende på Timotejvägen är medlemmar i samfällighetsföreningen Ridhästen som bland annat har hand om parkeringsplatser, skötsel av allmänna ytor, värme och V/A för området osv. I föreningen finns också en föreningslokal och bastu som kan hyras av de boende samt redskapsförråd med möjlighet att låna stege och trädgårdsredskap. I området finns också flera lekplatser, bollplan, bandyrink, sandlådor och gräsytor mm. I samfällighetsföreningens ansvar ligger också radhusens tak som löpande ses över. För mer information om samfälligheten se http://www.ridhasten.se

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
121 m²
Biarea
22 m²
Tomtarea
118 m² tomt
Antal rum
4 rum
Byggår
1974
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Timotejvägen 98 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 995 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

4 060
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 9 dagar sedan, den 9 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips