Almvägen 29

Sollentuna, Sollentuna Se på karta

4 300 000 kr

3 995 000 kr +8%
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
89 m²
Biarea
6 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF Hörnet 24
Om föreningen
Avgift
3 506 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
48 315 kr/m²

- Flexibelt tillträde
- Två badrum
- Två uteplatser
- Vattenburen golvvärme i hela entréplan
- Alla bostäder har eget förråd som ingår i månadsavgiften och rätt till minst en egen biluppställningsplats i carport som kostar 400 kr/månaden.
- Se dokumentet översikt. Tillgängliga bostäder just nu är lgh:
Nr: 303 - Pris: 4.300.000 kr

Nu finns möjlighet att förvärva yteffektiva radhus i populära Fågelsången/Helenelund med flexibelt tillträde. Här bor ni med promenadavstånd till både Sollentuna Centrum och Helenelund med pendeltåg och flertalet busslinjer. Från Sollentunavägen går även pendlarbussar in och ut ifrån Stockholms city i rusningstrafik. I närområdet finns flera förskolor och skolor.

Radhusen håller hög standard och har genomgående smakfulla materialval i sober färgsättning. För detaljerad information om materialval och vitvaror se bifogade bilagor.

Entréplan disponeras med rymlig hall och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där tre stora fönsterpartier från golv till tak släpper in fantastiskt med ljus. Takhöjden blir ca 2.70 meter vilket skapar härlig rymd. Ena badrummet med tvättmaskin och torktumlare finner ni på entréplan. Här finns även två uteplatser, en med förmiddagssol och den andra med eftermiddagssol. Trappan leder dig upp till övervåningen som har öppet upp till nock vilket ger karaktär och en luftig känsla. Övervåningen har tre sovrum samt badrum. Det större sovrummet har gott om förvaring med garderober samt utgång till balkongen.

Kontakta ansvarig mäklare för mer info! Det som visas på bild är en tidigare visningslägenhet.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna