Nyproduktion

Mariefreds Strand 2

Strängnäs kommun Se på karta

3 600 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
119 m²
Biarea
24 m²
Uteplats
Ja
Avgift
5 286 kr/mån
Pris/m²
30 252 kr/m²
Nyproduktion

Områdesvisning söndag 14/11 mellan kl 11:00 - 12:00! Anmäl gärna intresse för visning i förväg.

Modernt tvåplanshus i souterräng som bjuder på smakfulla materialval i snygg design. Smart planerat hus för hela familjen med en total yta om 143 kvm fördelat på 4 rum och kök. Souterrängplan som erbjuder två sovrum med tillhörande förvaringsutrymmen varav ena sovrummet har ett pentry. På detta våningsplan finns även ett helkaklat duschrum med wc. Entréplan med rymligt vardagsrum, ett härligt kök med tillhörande matplats invid vackert burspråk, sovrum med plats för dubbelsäng och ett ett helkaklat badrum med bl.a tvättmaskin och torktumlare. Parkeringsplatser vid entrén.

Välkommen till Brf Mariefreds Strand 2 och ett idylliskt boende vid Mälaren, här har den gamla mysiga by-känslan bevarats och som passar så väl in i Mariefreds långa historia. Bostadsrättsförening om totalt 19 bostäder där ni som medlemmar i föreningen har tillgång att disponera en båtbrygga med ett antal platser som går att hyra, närhet till både friluftsliv samt tågkommunikationer till ex Stockholm central på bara 40 min. Blanda detta med dagens moderna teknologi med smarta digitala lösningar och den enkla, bekväma och hållbara livsstilen. På så sätt skapar Lilleby de rätta förutsättningarna för den moderna byn. Ett tryggt, natura och barnvänligt samhälle där alla känner alla, där husen blir till hem och främlingar blir till grannar.

Lilleby är ett bostadskoncept som har utvecklats av Lilleby Bostad i samarbete med Afry utifrån FN:s globala hållbarhetsmål. Etapp 2 kommer att erbjuda några fristående samt flertalet parhus i bostadsrättsform i storlekarna 109-143 kvm (BOA 105-119 kvm) från 4 - 5 rok med inflyttning under 2023.

Här kommer det att erbjudas ett brett och varierat utbud av bostadsrätter som fristående villor, radhus och flerfamiljshus. Det bästa av två världar där du har ditt eget boende men tryggheten i att tillhöra en bostadsförening. Den hållbara livsstilen underlättas genom att konceptet rymmer såväl elbils- som cykelpool, källsortering och att olika föremål kan delas av de boende. Lilleby ska vara öppet, tillgängligt och tryggt. Gemenskap skapas genom att en mångfald av människor bor och möts i vardagen.

Köp sker genom bokningsavtal med en bokningsavgift om 20.000 kr, vid avhopp återbetalas 13.000 kr. Efter bokningsavtal skrivs ett förhandsavtal (förskott om 100.000 kr inkl bokningsavgift) och till sist ett upplåtelseavtal (10% av köpeskillingen - inbetalt förskott) ca 3 månader innan tillträde. Observera att bilderna är exempelbilder och inte objektsspecifika.

För mer information och för att inte missa detta unika tillfälle, kontakta ansvariga mäklare!
Se även länk nedan till bostadskonceptet Lilleby

www.lilleby.se

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

Kontakt

Sebastian Hanisch

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred
Mäklare Sebastian Hanisch, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred
073-509 79 44