Nyproduktion

Bandhagsvägen 16B

Stureby, Stockholms kommun Se på karta

6 950 000 kr

7 950 000 kr -13 %
Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
97 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Förening
BRF Grankotten 12
Om föreningen
Avgift
0 kr/mån
Pris/m²
71 649 kr/m²
Nyproduktion

PRISSÄNKT OCH AVGIFTSFRITT UNDER 2023 OCH 2024 - TILLTRÄDE FRÅN DECEMBER 2022!

På en mycket trevligt belägen villatomt i populära Stureby saluförs nu fem bostäder varav två är nya bostäder i form av parhus med villakänsla. Varje parhusbostad har fönster åt tre väderstreck och får egna soliga trädgårdsrum med terrass och möjlighet till liten gräsmatta. På infarten finns också en parkeringsplats som ingår till varje parhusbostad. I trädgården byggs en oisolerad förrådsbyggnad där varje bostad får ca 3 kvm förråd.

Parhuset byggs nu med inflyttning under november månad. Det stilfulla parhuset får fasaden putsat i vitt, tak i terrakottaröda betongtegelpannor och vita fönster.

Rakt över gatan finns en fin parklek med plaskdamm och grönområde i fina Vivstavarvsparken. I närheten finns flera skolor och förskolor. Från bostäderna är det gångavstånd till T-banan i Stureby på gröna linjen. Det är även gångavstånd till Svedmyra med T-bana och närservice, exempelvis finns här en mycket stor mataffär.

Läget är således ypperligt! Här kan ni bara flytta in och njuta av Sturebys villaidyll.

De två parhusbostäderna består av två fulla plan. Både entréplan och övre plan värms upp via vattenburen golvvärme, avsevärt ökar möblerbarheten i alla rum!

Parhusen erbjuder ett unikt kvalitetsboende med härliga sällskapsytor i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre sovrum på övre plan, två våtutrymmen, ett på varje plan, med dusch eller badkar samt egen tvättavdelning. Bostäderna får också en praktisk entré med gott om plats för avhängning och garderober.

Förutom en mycket bra planlösning erbjuder bostäderna påkostade och gedigna materialval. Exempelvis får rummen vitpigmenterat och mattlackat ekparkettgolv i enstav från svenska Kährs, de massiva och släta innerdörrarna från Swedoor är vita och fönsterbänkarna är i carraramarmor.

Det stilrena köket är från Vedum med luckor i linnebeige och diskmaskin, kyl och frys är integrerade, ugn och mikrovågsugn är inbyggda och i rostfritt utförande. Alla vitvarorna är från Siemens. Från kök/vardagsrum är det direktutgång via glasade dubbeldörrar till den privata terrassen och det lilla trädgårdsrummet.

I våtutrymmena blir det granitkeramik i Norrvange light grey från Bricmate. Varje bostad har i dusch/wc på entréplan även en egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Bostaden värms upp med en frånluftsvärmepump, Nibe F730, som också är placerad i våtutrymmet på entréplan.

Bostadens grundavgift är 3 824 kr/månad. För parkeringsplatsen kommer föreningen ta ut ett tillägg på 500 kr/månad. Föreningen har ett gemensamt elabonnemang vilket innebär att såväl kostnaden för hushållsel som uppvärmning kommer att faktureras som tillägg på månadsavgiften. För denna bostad är tillägget enligt beräkningen i ekonomisk plan 1 000 kr/månad. Inklusive tilläggen för parkering, el och uppvärmning är avgiften i ekonomisk plan således beräknad till 5 324 kr/månad.

Parhusbostad 16B
Hus 16B ligger till vänster i parhuset från gatan sett med fönster i sydost, sydväst och nordväst.
Bostadens boarea är ca 97 m². Utgångspriset för hus 16B är 7 950 000 kr.

Välkommen på visning på plats på Bandhagsvägen 16!

Läs mer om bostaden

Kontakt

Pernilla Rosén

Balders Fastighetsmäklare
Mäklare Pernilla Rosén, Balders Fastighetsmäklare
0704-80 26 95

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.