Silverskattsvägen 73

Täljö, Österåkers kommun Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
92 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2019
Förening
BRF Vita Stenen
Om föreningen
Avgift
3 831 kr/mån
Driftkostnad
26 250 kr/år
Pris/m²
40 163 kr/m²

+ + NYTT SÄNKT PRIS + +
+ + + Digital visning finns + + + Kontakta mäklaren för att ta del av denna.

Välkommen till denna moderna dröm på Silverskattsvägen 73. Här har vi en smart planerad entrévåning med ett allrum som rymmer en rejäl soffgrupp och loungehörna, härifrån når vi vår baksida och altan som är insynsskyddad och väldigt trevlig. Baksidan rymmer en stor matgrupp eller flera loungegrupper ifall man hellre vill ha det, här har vi även ett stort förråd med plats för allt möjligt.
Köket är väldigt påkostat och andas lyx, här har vi en praktisk bänkyta i sten med skåpsförvaring samt stor kyl och frys och diskmaskin. Köket har helt enkelt allt man behöver och rymmer ett stort matbord med plats för åtminstone 6 personer.
Vi har även ett fint badrum med dusch i anslutning till vår välkomnande hall samt en stor tvättstuga med vask och bänkyta.
På ovanvåningen har vi tre stora och rymliga sovrum med plats för flertalet garderober, alla rymmer stora sängar och skrivbord eller byråer. Behöver man ännu mer plats för sina kläder så har vi en klädkammare ovanför trappen.
Sist men inte minst har vi även här uppe ett stort badrum som är ljust och fräscht, här finns det ett badkar och plats för förvaring.

Föreningen äger marken och husen är anslutna till Telias fibernät där eget abonnemang tecknas separat gällande Kabel TV & Bredband.23st bostadsrätter bildar denna förening. Delat ägandeskap accepterar föreningen, däremot inte juridisk person. Vatten och renhållning faktureras via föreningen som en egen post på månadsfakturan (en del av den driftkostnad som finns under beskrivningen)

+ 2 parkeringsplatser finns tillgängliga för denna bostad.
+ Påkostade materialval.
+ Flexibelt tillträde, snabbt tillträde möjligt.
+ Stora fönster med härliga ljusinsläpp.
+ Familjärt och barnvänligt område.

Klicka på läs mer hos mäklaren och gör en intresseanmälan så berättar jag mera.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Åkersberga

Kontakta mäklaren

Richard Bengtsson

Fastighetsbyrån Åkersberga
Mäklare Richard Bengtsson, Fastighetsbyrån Åkersberga
0700999933
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas