Mäklare Richard Bengtsson

Richard Bengtsson

Om mig

* VINNARE AV FLEST SÅLDA BOSTÄDER I ÖSTERÅKERS KOMMUN 2022 * Hej! Mitt namn är Richard Bengtsson och jag arbetar som fastighetsmäklare i Österåker & Vaxholms kommun. Jag är specialiserad på bostadsrätter och arbetar uteslutande med lägenheter och bostadsrättsradhus. Jag har 13 års erfarenhet av försäljning och älskar allt som har med försäljning och kundkontakt att göra. Kontakta mig om ni vill veta mer hur jag jobbar och hur jag når mina mål. /Richard Bengtsson, tel; 0700 99 99 33.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Storängsvägen 19 D, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
 • Sön 25 feb kl 13:00
Storängsvägen 19 D, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun, bild 2
Storängsvägen 19 D, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun, bild 3

Storängsvägen 19 D

Lägenhet
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
1 995 000 kr
65,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 457 kr/mån
30 458 kr/m²

Välkommen till denna centrala trea på Storängsvägen 19D. Nu finns möjligheten för dig att bli en del av denna stora och stabila HSB förening. + Gör en intresseanmälan på bostaden så hör jag av mig till dig. Alternativt kontakta mig på 0700999933 + Ursprungligen är detta en trea med två ordentliga sovrum med plats för många garderober och avlastningsytor. Det största sovrummet är idag uppdelat i två mindre sovrum och dessa båda har plats för både säng och skrivbord. Allrummet är av större variant och här har vi både plats för en större soffa och avlastningsytor samt ett större matbord när hela familjen ska samlas. Ifrån allrummet når vi den västervända balkongen med sol från lunch och framåt, här kan man njuta av lugnet från föreningens innergård. Vårt färgglada kök andas modernt och praktiskt, här har vi gott om förvaringsytor och stor bänkyta samt diskmaskin. Detta är ett perfekt kök för dig som vill involvera hela familjen i middagsfixandet. Här ryms det även ett bra matbord med plats för 4 stolar. Badrummet är iordninggjort 2011 när stambyte genomfördes och är helkaklat med rymlig dusch samt toppmatad tvättmaskin. Interiöra bilder kommer senare under november. Hör du några frågor om denna fina lägenhet så tveka inte att höra av dig så kan jag berätta mera.

 • Premium
 • Balkong
Österskärsvägen 16 A, null, Österåkers kommun
 • Sön 25 feb kl 15:40
Österskärsvägen 16 A, null, Österåkers kommun, bild 2
Österskärsvägen 16 A, null, Österåkers kommun, bild 3

Österskärsvägen 16 A

Lägenhet
Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
3 995 000 kr
95 m²
4 rum
vån 2/4
5 652 kr/mån
42 053 kr/m²

Välkommen till denna stora fyra om 95 kvm i populära Kanalstaden. + Gör en intresseanmälan på bostaden så hör jag av mig till dig. Alternativt kontakta mig på 0700999933 + Det som verkligen sticker ut här är våra sociala ytor i kök och vardagsrum. Här har vi både plats för en stor soffgrupp där stora sällskapet kan samlas samt en yta för ett rejält matbord. Är man däremot ett mindre sällskap så fungerar det utmärkt att hänga vid bardisken mellan kök & vardagsrum. Köket har allt man kan önska, mycket skåpsförvaring och bänkytor tillsammans med stor kyl och frys samt diskmaskin. Våra tre sovrum är alla av bra storlekar. De största sovrummet har plats för en stor dubbelsäng och har inbyggda skjutdörrarsgarderober med ELFA-inredning. De andra två är av mellan storlek men har plats för dubbelsäng samt avlastningsytor/skrivbord. Två av sovrummen ligger dessutom mot vår lugna innergård. Från hallen når vi dels en stor och praktisk klädkammare med smarta upphängningsalternativ men även gästtoaletten med dusch. Längre in i lägenheten har vi vårt stora badrum med rymlig dusch samt med tvättmaskin & torktumlare med avlastningsytor och överskåp, ett väldigt praktiskt badrum med andra ord. Kanalstaden är en modern kvartersstad med gröna innergårdar, central park och möjlighet till båtplatser. Här finns det gott om restauranger (bl.a Brödernas) samt frisörer och har utvecklats som en helt egen stadsdel av Åkersberga. Nyrenoverade Åkersberga centrum ligger inom gångavstånd, liksom Roslagsbanans hållplats. Här kombineras sjönära bostadsmiljö med närhet till tätortens utbud och service.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Lillövägen 2, null, Österåkers kommun
 • Sön 25 feb kl 15:00
Lillövägen 2, null, Österåkers kommun, bild 2
Lillövägen 2, null, Österåkers kommun, bild 3

Lillövägen 2

Lägenhet
Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
3 995 000 kr
90 m²
4 rum
vån 3/4
5 255 kr/mån
44 389 kr/m²

Välkommen till Lillövägen 2 och denna förstklassiga lägenhet om 90kvm med ett attraktivt läge invid Åkers kanal. Lägenheten genomsyrar exklusiva materialval i trevliga färger samt exceptionella ytor utöver det vanliga. + Gör en intresseanmälan på bostaden så hör jag av mig till dig. Alternativt kontakta mig på 0700999933 + Hjärtat i lägenheten skulle jag säga är vardagsrummet. Här har vi plats för en stor soffa samt en bra TV-vägg, det är också härifrån man kommer ut på vår trevliga balkong där man kan avnjuta många härliga kvällar. Köket når vi ifrån vardagsrummet och detta är smakfullt inrett med härliga färger och praktiska ytor. Gott om bänkyta och skåpsförvaring samt stor kyl och frys. Här har vi även plats för ett större matbord. Det största sovrummet har skjutdörrarsgarderober med ELFA-inredning, här har vi plats för en större dubbelsäng och utrymme för avlastningsytor. De andra två sovrummen är utmärkt för barn eller gästrum, här har vi plats för mindre sängar samt skrivbord. Ifrån den praktiska hallen som också har skjutdörrarsgarderober ifrån ELFA når vi vårt badrum & WC. I badrummet har vi dusch och tvättmaskin & torkumlare, här har vi även överskåp och avlastningsytor. Välkommen att höra av dig via telefon eller mail ifall du har några frågor.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Runvägen 11, Åkersberga, Österåkers kommun
 • Sön 25 feb kl 12:50

Runvägen 11

Lägenhet
Åkersberga, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 095 000 kr
42 m²
2 rum
vån 3/4
3 147 kr/mån
49 881 kr/m²

Välkommen till denna speciella lägenhet med högt läge på Runvägen 11. En väldigt inbjudande och yteffektiv tvåa om 42 kvadrat med rymlig västervänd balkong med eftermiddag & kvällssol. Här finns ett stort sovrum med plats för dubbelsäng samt avlastningsytor. Påkostat kök med stort matplats samt ett badrum med bra förvaringsmöjligheter och tvättmaskin & torktumlare. + Gör en intresseanmälan på bostaden så hör jag av mig till dig. Alternativt kontakta mig på 0700999933 + + Hiss i huset + Externt förråd finns + Insynsskyddad + Eftermiddag & kvällssol på balkong På Runvägen 11 får du lyxen av att bo modernt och bekvämt – med gångavstånd till service i Åkersberga Centrum som har en shoppinggalleria, torg och butiker och som utgör den centrala mötes- och handelsplatsen i Åkersberga, här finns även välsorterade matvarubutiker, café, teater och biograf, bibliotek, restauranger, apotek och systembolag. I centrum finns även Åkersberga station där både tåg & buss-terminal finns. Till Åkersberga kommer man med antingen Roslagsbanan eller buss. Det går direktbussar till Täby, Danderyds Sjukhus samt Humlegården. Roslagsbanan går till Östra Station. Från centrala Åkersberga tar det ca 30 minuter med bil till både Arlanda och Stockholm City, samt 20 minuter till Kista via Norrortsleden. Runt Åkers Kanal finns vackra strövområden. Antingen går man ner mot havet för att titta på alla båtar eller så går man uppåt efter kanalen för lugna, lummiga miljöer. Välkommen att höra av dig ifall du har några frågor eller ifall du önskar komma på en visning.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Täljövikstorget 1, Täljö, Österåkers kommun
 • Sön 25 feb kl 10:45
Täljövikstorget 1, Täljö, Österåkers kommun, bild 2
Täljövikstorget 1, Täljö, Österåkers kommun, bild 3

Täljövikstorget 1

Lägenhet
Täljö, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 295 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
4 350 kr/mån
45 000 kr/m²

Varmt välkomna till denna fräscha lägenhet på Täljövikstorget 1. + Gör en intresseanmälan på bostaden så hör jag av mig till dig. Alternativt kontakta mig på 0700999933 + + Havsutsikt från varje fönster + Flexibelt tillträde + Fantastiskt solläge på balkong + Närhet till bad & natur + Modernt boende i solid förening + Fenomenala förvaringslösningar + Stort & praktiskt badrum + Utmärkta parkeringsmöjligheter Denna tvåa om 51kvm är smart planerad där alla fönster är i österläge, precis som vår balkong som har sol under morgon och förmiddag. Här kan man njuta av de vindstilla lugnet som ligger i luften i Täljöviken och blicka ut mot havet. Det första du möts utav när du kliver in i denna lägenhet är en öppen känsla mellan kök och vardagsrum, vi har dessutom bra upphängningsalternativ i anslutning till hallen och 1 garderob. Vardagsrummet & köket rymmer bra möbleringsalternativ samt ett större matbord för stora sällskapet, vi har dessutom ett kök som andas ljust och modernt. Med vita färger på skåpsluckorna i vacker kombination med vår gråa laminatbänkskiva gör detta kök både snyggt och praktiskt, vi har väldigt gott om skåpsförvaring och bänkyta samt diskmaskin. Badrummet är också detta av storlek större och har både tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva för avlastning samt överskåp, samt dusch och en praktiskt kommod. Vårt sovrum är också detta väldigt stort, här finns idag två garderobsväggar som rymmer väldigt mycket kläder och prylar. Här har vi även plats för en stor dubbelsäng samt avlastningsytor samt ett skrivbord varifrån du kan blicka ut mot Täljövikstorget och havet. Välkommen att hör av dig ifall du har några frågor eller om du vill boka upp en visning på denna fina lägenhet.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Runvägen 5, Åkersberga, Österåkers kommun
 • Sön 25 feb kl 13:30
Runvägen 5, Åkersberga, Österåkers kommun, bild 2
Runvägen 5, Åkersberga, Österåkers kommun, bild 3

Runvägen 5

Lägenhet
Åkersberga, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 5/5
4 414 kr/mån
46 204 kr/m²

Välkommen till denna vackra, ljusa lägenhet högst upp i huset på Runvägen 5. Detta är en tvåa om ca 54 kvm från 2019 där allting fortfarande känns nytt och modernt och där vi dessutom har en balkong som bjuder in till soliga kvällar. + Gör en intresseanmälan på bostaden så hör jag av mig till dig. Alternativt kontakta mig på 0700999933 + Köket är stilrent och går i vitt och grått ifrån Vedum, här har vi diskmaskin samt gott om förvaringsutrymme. Vårat badrum är helkaklat i modell större med komfortvärme, rymlig kommod samt kombinerad tvättmaskin & torktumlare. Sovrummet är stort nog för en dubbelsäng och avlastningsytor, här finns idag en stor garderob. Behövs mer utrymme för sina kläder så har vi en praktisk klädkammare intill sovrummet. På Runvägen 5 får du lyxen av att bo modernt och bekvämt – med gångavstånd till Åkersberga Centrum som har en shoppinggalleria, torg och butiker och som utgör den centrala mötes- och handelsplatsen i Åkersberga, här finns även välsorterade matvarubutiker, café, teater och biograf, bibliotek, restauranger, apotek och systembolag. I centrum finns även Åkersberga station där både tåg & buss-terminal finns. Till Åkersberga kommer man med antingen Roslagsbanan eller buss. Det går direktbussar till Täby, Danderyds Sjukhus samt Humlegården. Roslagsbanan går till Östra Station. Från centrala Åkersberga tar det ca 30 minuter med bil till både Arlanda och Stockholm City, samt 20 minuter till Kista via Norrortsleden. Runt Åkers Kanal finns vackra strövområden. Antingen går man ner mot havet för att titta på alla båtar eller så går man uppåt efter kanalen för lugna, lummiga miljöer. Välkommen att höra av dig ifall du har några frågor eller ifall du vill komma på visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Runvägen 3, Åkersberga, Österåkers kommun

Runvägen 3

Lägenhet
Åkersberga, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 495 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/4
4 818 kr/mån
41 583 kr/m²

Välkommen till denna otroligt vackra lägenhet på populära Runvägen. Med genomgående valnötsparkett igenom hela lägenheten har du en snygg kontrast mot de vita väggarna. Detta är en smart planerad 2:a på ca 60 kvm från 2019 med rymlig, inglasad balkong som har plats för möblering. Stilrent kök från Vedum och helkaklat badrum med komfortvärme. Sovrummet är av större variant som rymmer både en stor dubbelsäng samt skrivbord eller avlastningsytor, här finns de idag 3 stycken garderober. Bostaden stod färdig 2019 och är genomgående stilrent inredd med vita väggar och enhetliga golv, vilket gör det enkelt för inredningsfantasten som vill sätta egen prägel. + Gör en intresseanmälan på bostaden så hör jag av mig till dig. Alternativt kontakta mig på 0700999933 + + Externt förråd finns + Goda parkeringsmöjligheter + Flexibelt tillträde På Runvägen 3 får du lyxen av att bo modernt och bekvämt – med gångavstånd till service i Åkersberga Centrum som har en shoppinggalleria, torg och butiker och som utgör den centrala mötes- och handelsplatsen i Åkersberga, här finns även välsorterade matvarubutiker, café, teater och biograf, bibliotek, restauranger, apotek och systembolag. I centrum finns även Åkersberga station där både tåg & buss-terminal finns. Till Åkersberga kommer man med antingen Roslagsbanan eller buss. Det går direktbussar till Täby, Danderyds Sjukhus samt Humlegården. Roslagsbanan går till Östra Station. Från centrala Åkersberga tar det ca 30 minuter med bil till både Arlanda och Stockholm City, samt 20 minuter till Kista via Norrortsleden. Runt Åkers Kanal finns vackra strövområden. Antingen går man ner mot havet för att titta på alla båtar eller så går man uppåt efter kanalen för lugna, lummiga miljöer. Välkommen att höra av dig ifall du har några frågor eller ifall du önskar komma på en visning.

 • Balkong
 • Hiss
Lillhagsvägen 5, Svinninge / Svavelsö / Rydbo Saltsjöbad, Österåkers kommun

Lillhagsvägen 5

Villa
Svinninge / Svavelsö / Rydbo Saltsjöbad, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 995 000 kr
43 m²
3 rum
2 984 kr/mån

Välkommen till denna välplanerade trea & havsnära bostadsrättshus med stor tomt i Svinninge, här kan du blicka ut över de glittrande havet. + Gör en intresseanmälan på bostaden så hör jag av mig till dig. Alternativt kontakta mig på 0700999933 + Här har vi två ordentliga sovrum med plats för stor säng och avlastningsytor. Husets naturliga samlingspunkt är vårt allrum där vi har öppet mot de L-formade Hagaköket med fina färgval som verkligen gifter sig med resterande delar av rummet. Härifrån når vi vår magiska uteplats där vi kan blicka ut över havet. Isolerat förråd och parkeringsplats ingår. Vattenburen golvvärme i hela huset. Rymligt badrum med fräscha detaljer samt tvättmaskin & torktumlare från 2023, och en hall med fenomenala förvaringsalternativ. Tomten är av den större sorten och här kan man spendera många timmar på den soldränkta uteplatsen eller gömma sig under elmarkisen. I området finns det även badstrand och brygga. Rydbo Saltsjöbad/Svavelsö & Svinninge är några av kommunens mest expansiva och exklusiva villaområden. Här bor man mitt i skärgården på behagligt avstånd till Stockholm omgiven av vacker natur. På bara 15 min når man Täby centrum och ännu närmare ligger Arninge och Åkersberga. Till Roslagstull och Stockholm tar det idag inte mer än 25 minuter med bil. Området har detaljplanerats och anslutits till det kommunala V/A nätet. Välkommen att höra av dig om du har några frågor eller ifall du vill boka upp en visning på detta hus!

 • Uteplats
Kungsängsvägen 4, null, Österåkers kommun

Kungsängsvägen 4

Lägenhet
Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 250 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/4
3 907 kr/mån
44 118 kr/m²

Välkommen till denna tvåa i Brf Flaggspelet (55+ förening) i centrala Åkersberga. De första vi möts utav är en rymlig och praktisk hall med bra upphängningsalternativ och 2 garderober. Härifrån kommer vi till vårt stora badrum med dusch, kommod samt tvättmaskin med tillhörande bänkskiva och överskåp. Vårt vardagsrum rymmer en soffa och avlastningsmöblemang och har dessutom en perfekt TV-vägg. Ifrån allrummet har vi öppet mot vår matplats som rymmer ett stort matbod, idag har vi ett bord för 4 stolar men man kan absolut ha ett längre bord med fler platser om man behöver detta. Köket är ljust och fräscht och har gott om förvaringsmöjligheter med rostfri kyl & frys och diskmaskin samt gott om bänkyta. Vårt sovrum har en hel garderobsvägg med ELFA-inredning. Här kan du antingen ha en mindre säng + skrivbord alternativt en dubbelsäng samt några mindre förvaringslösningar. Kanalstaden är en modern kvartersstad med gröna innergårdar, central park och möjlighet till båtplatser. Här finns det gott om restauranger (bl.a Brödernas) samt frisörer och har utvecklats som en helt egen stadsdel av Åkersberga. Nyrenoverade Åkersberga centrum ligger inom gångavstånd, liksom Roslagsbanans hållplats. Här kombineras sjönära bostadsmiljö med närhet till tätortens utbud och service. Välkommen att höra av dig ifall du har några frågor eller ifall du önskar komma på en visning.

 • Balkong
 • Hiss
Täljövikstorget 2, Täljö, Österåkers kommun
Täljövikstorget 2, Täljö, Österåkers kommun, bild 2
Täljövikstorget 2, Täljö, Österåkers kommun, bild 3

Täljövikstorget 2

Lägenhet
Täljö, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
3 895 000 kr
96 m²
2 rum
vån 4/4
6 224 kr/mån
40 573 kr/m²

Välkommen till denna stora etagevåning i gavelläge på Täljövikstorget 2 i populära Täljöviken. Dessa ljusa och härliga våningsplan är fördelat om hela 95 kvm med både balkong samt två stycken magiska takterrasser. Mellan våra takterrasser har vi ett stort allrum som väldigt enkelt kan delas upp i ytterligare ett sovrum samtidigt som man ändå behåller den öppna känslan av allrummet. Den ena terrassen har havsutsikt där man kan njuta av solen under morgon och förmiddag, kliver man över till den andra terrassen så har vi ett praktiskt utekök där man kan stå och laga mat i eftermiddags- & kvällssolen. Första våningsplanet har en trevlig och praktisk hall med gott om förvaringsalternativ. Köket är vackert med moderna färger och materialval, här har vi stor kyl och frys samt diskmaskin tillsammans med mycket skåp och bänkyta. I Köket har vi även en stor matplats samt avlastningsytor och flertalet fönster med trevligt ljusinsläpp. Badrummet är stort och luftigt och har tvättmaskin & torktumlare, WC, kommod samt stort duschutrymme. Sovrummet är också detta av modell större, här har du plats för en stor dubbelsäng samt flertalet garderober och avlastningsytor. Det är också ifrån detta sovrum där vi når vår balkong. Interiöra bilder kommer senare, tveka inte att höra av dig till mig ifall du har några frågor eller funderingar.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Täljövikstorget 1, Täljö, Österåkers kommun
 • Sön 25 feb kl 11:15

Täljövikstorget 1

Lägenhet
Täljö, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
3 995 000 kr
84 m²
2 rum
vån 4/4
6 150 kr/mån
47 560 kr/m²

*** Digital visning finns, skriv till mäklaren för att ta del av denna *** + Gör en intresseanmälan på bostaden så hör jag av mig till dig. Alternativt kontakta mig på 0700999933 + Välkommen till denna bedårande etagelägenhet i populära Täljöviken. Med två magiska takterrasser som kröner denna lägenhet till en av de bästa i området. Morgon & förmiddagssol på den ena mot vattnet och fantastiskt eftermiddag & kvällssol på den andra som dessutom har ett utekök monterat. På båda terrasserna ryms de både större matplatser eller flertalet loungegrupper. Till skillnad ifrån flertalet av de andra etagelägenheterna i föreningen så har denna 2 badrum, 1 på vardera våningsplan. Båda badrummet har dusch och WC men badrummet på nedreplan har även tvättmaskin och torktumlare samt förvaringsskåp och avlastningsytor. Köket är ett påkostat sådant, med stenbänkskiva och moderna färger får man en exklusiv känsla när man kliver in här. Vi har dessutom gått om plats för ett större matbord och mängder med skåpsförvaring och stor kyl och frys, precis som man vill ha det helt enkelt. Sovrummet på nedreplan är väldigt stort och rymmer både en stor dubbelsäng och har idag 5st garderober, härifrån når vi även vår västervända balkong som även denna rymmer en bra loungegrupp. Allrummet på övreplan är tillräckligt stort för att dela upp till ytterligare ett sovrum samtidigt som man behåller vardagsrummet stort nog för en rejäl soffa och bra TV-vägg, det är också härifrån man når våra magnifika takterrasser. Välkommen att höra av dig ifall du har några frågor kring bostaden eller ifall du vill komma på en privatvisning.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Dansbanevägen 9, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun

Dansbanevägen 9

Lägenhet
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
1 895 000 kr
43 m²
1 rum
vån 4/4
2 632 kr/mån
44 070 kr/m²

Välkommen till denna fina gavel 1:a om 43 kvm högt upp i huset, med öppen planlösning samt inglasad balkong! Helkaklat badrum med golvvärme, genomgående ekparkettgolv samt ljusa väggar. Praktisk sovalkov samt gott om förvaringsmöjligheter i form av garderober med delvis spegelskjutdörrar. Vindsförråd ingår i avgiften. Hiss finns i huset. Trivsamt område på höjden med närhet till bra kommunikationer, köpcentrum, havsbad och vackra strövområden. Välkomnande hall med gott om avhängnings- samt förvaringsmöjligheter i form av garderober med delvis spegelskjutdörrar. Härifrån når man till bostadens badrum, sovalkov, samt vardagsrum och kök i öppen och social planlösning. Rymligt kök i vitt med fönster åt två väderstreck - arbetsyta i mörk laminat samt stänkskydd ovan i form av vitt kakel. Matplats för ca 5 personer. Här finns glaskeramikhäll, ugn, kombinerad kyl/frys, fläkt samt diskmaskin. Vardagsrum i ljusa färger samt ekparkettgolv. Rejäla fönsterpartier som bidrar till härligt ljusinsläpp. Utgång till bostadens möblerbara balkong i högt och fritt läge. Bra planerad sovalkov i ljusa färger - plats för ca 160 cm säng. Helkaklat badrum i vitt och grått med golvvärme. Här finns WC, tvättställ med kommod samt spegelskåp, dusch/bubbelbadkar samt tvättmaskin. Hör gärna av dig ifall du önskar komma på en privatvisning eller ifall du har några frågor om bostaden.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kungsängsvägen 1, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun

Kungsängsvägen 1

Lägenhet
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
3 490 000 kr
90 m²
4 rum
6 151 kr/mån
38 778 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och öppna fyra med stor uteplats mot vår lugna innergård. + Två toaletter + Tre ordentliga sovrum + Stora sociala ytor + Stabil förening i populärt område + Väldigt bra parkeringsmöjligheter Detta är en välplanerad lägenhet med tre bra sovrum, både gäst-WC och badrum samt öppet mellan kök och vardagsrum. Gångavstånd till Åkersberga Centrum med bra kommunikationer och butiker. Huset ligger utefter strandpromenaden längs Åkers Kanal. Lägenhetens hjärta är de sociala vardagsrummet som rymmer en stor soffgrupp. Härifrån når vi vår stora, lugna uteplats som är insynsskyddad och rymmer större loungegrupp samt odlingslådor. Kanalstaden är en modern kvartersstad med gröna innergårdar, central park och möjlighet till båtplatser. Här finns det gott om restauranger (bl.a Brödernas) samt frisörer och har utvecklats som en helt egen stadsdel av Åkersberga. Nyrenoverade Åkersberga centrum ligger inom gångavstånd, liksom Roslagsbanans hållplats. Här kombineras sjönära bostadsmiljö med närhet till tätortens utbud och service. Välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Luffarbacken 80, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun

Luffarbacken 80

Radhus
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 795 000 kr
102 m²
4 rum
6 663 kr/mån
27 402 kr/m²

Välkommen till detta centrala radhus på Luffarbacken 80. Med en baksida mot en mysig och härlig innergård har vi i kontrast mot det annars centrala läget i kommunen, en kort promenadväg ifrån Åkersberga centrum/station där vi har allt man behöver. Väl inne i huset har vi bland annat två helt nya badrum av större karaktär samt en ljust och fräscht kök i anslutning till matplatsen & hallen. Vi har även 3 ordentliga sovrum och ett rymligt vardagsrum som rent naturligt blir husets självklara samlingspunkt, härifrån når vi den stora uteplatsen med plats för större soffgrupper. + Gör en intresseanmälan på bostaden så hör jag av mig till dig. Alternativt kontakta mig på 0700999933 + Brf Söraparken är en välskött och mycket uppskattad förening. Här finns bl.a trädgårdsredskap att låna, gemensamma innergårdar med grillplatser, lekpark, tvättstuga samt en gemensam bastu. Föreningen disponerar över ett eget parkeringsgarage där varje plats har uttag för motorvärmare. Garaget har nyligen totalrenoverats 2018-2019 Några stenkast ifrån huset finns Åkersberga Centrum som har en shoppinggalleria, torg och butiker och som utgör den centrala mötes- och handelsplatsen i Åkersberga, här finns även välsorterade matvarubutiker, café, teater och biograf, bibliotek, restauranger, apotek och systembolag. I centrum finns även Åkersberga station där både tåg & buss-terminal finns. Till Åkersberga kommer man med antingen Roslagsbanan eller buss. Det går direktbussar till Täby, Danderyds Sjukhus samt Humlegården. Roslagsbanan går till Östra Station. Från centrala Åkersberga tar det ca 30 minuter med bil till både Arlanda och Stockholm City, samt 20 minuter till Kista via Norrortsleden. Runt Åkers Kanal finns vackra strövområden. Antingen går man ner mot havet för att titta på alla båtar eller så går man uppåt efter kanalen för lugna, lummiga miljöer. Hacksta fritidsområde bjuder på härliga motionsslingor i kuperad miljö. Ca fem minuters bilväg från centrum når man 3 stycken 18-håls golfbanor. Österåker är idag en av landets snabbast växande kommuner där centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med vattenkontakt. Österåker ligger i södra Roslagen vilket innebär fantastisk natur och skärgård med många möjligheter till aktiv fritid och härliga boendemiljöer. Välkommen att höra av dig om du har några frågor eller ifall du vill komma och kika.

 • Uteplats
Morkullestråket 20B, Margretelund - Tråsättra, Österåkers kommun

Morkullestråket 20B

Radhus
Margretelund - Tråsättra, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
3 250 000 kr
105 m²
5 rum
7 399 kr/mån
30 952 kr/m²

Välkommen till Brf Koltrasten. Här har du möjlighet att bli först att flytta in tillsammans med dina 21 grannar i populära Valsjöskogen. Med grönska och natur som närmsta granne och med mysiga sjöar runt knuten investerar du i ett väldigt attraktivt område som kommer att blomstra med åren. *** Digital visning finns, kontakta mäklaren för att ta del av denna *** ** Kontakta mäklaren för att boka in en privatvisning, visningar sker löpande ** Välkommen till Brf Koltrasten, denna nystartade bostadsrättsförening med inflyttning tidigast 27 juni 2023. Här har du möjlighet att bli först att flytta in tillsammans med dina 21 grannar i populära Valsjöskogen. Med grönska och natur som närmsta granne och med mysiga sjöar runt knuten investerar du i ett väldigt attraktivt område som kommer att blomstra med åren. Hus 201 ligger otroligt mysigt upphöjt från vår baksida, nedanför tomten har vi en mysig å som omges av vackra björkar. På baksidan kan du njuta av morgon och förmiddagssol medans du på eftermiddagen kan sitta i solen på framsidan. Du har plats för större utemöblemang på båda sidor av huset. Parkeringsmöjligheterna är utmärkta då du har plats för minst 2 bilar på tomten, varav 1 under carporten. Väl på insidan är det ljust och fräscht. Med vitmålade väggar och tak i kombination med det snygga ekparkettgolvet får vi en magisk kontrast som är oerhört vacker. Vi har tre ordentliga sovrum på ovanvåningen med gott om förvaringsalternativ. Det finns även en yta som fungerar perfekt som ett extra vardagsrum på ovanvåningen, här kan man om man vill få till ytterligare ett sovrum om man hellre vill ha det. Köket är ett HTH-kök utformat med mjukstängande lådor, källsortering samt besticklådor och diskmaskin. Mörk laminatbänkskiva med rostfri underlimmad diskho med avställningsyta samt ett stänkskydd i granitkeramik (Carrara). Vitvaror ifrån Siemens och spotlights under väggskåp gör att köket känns oerhört exklusivt. Badrummen har Svedbergsinredning med handfat, spegelskåp med belysning samt vitvaror ifrån Siemens. I badrummet på nedre plan har vi en dusch med duschväggar och på ovanvåning har vi ett badkar. Välkommen att höra av dig ifall du har några frågor eller ifall du önskar besöka området för en titt.

 • Plus
 • Uteplats
Klappbryggan 35, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun

Klappbryggan 35

Radhus
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
3 750 000 kr
95 m²
4 rum
5 429 kr/mån
39 474 kr/m²

+ VISNING 12/11 KL 15:20 - 15:50 + Välkommen till detta magnifika bostadsrättsradhus med perfekt läge i Åkersberga centrum. Med närhet till Galleria, Tåg & Buss-station men ändå på ett behagligt avstånd från centrumpulsen har vi här ett radhus om 95kvm där uppvärmningen av huset ingår i avgiften. + Centralt läge när Åkers kanal + Uppvärmning av huset ingår i avgiften + Tre stora sovrum + Två balkonger Här har vi ett påkostat, stilrent EPOQ-kök från 2022 med massvis av förvaring och bänkyta. En praktisk stenskiva och smarta lösningar i hurtsarna och en stor kyl och frys (LG ThinQ) med inbyggd ismaskin samt en diskmaskin. Skåp och bänkskiva är dessutom förlängd jämfört med standard för kunna nyttja köket ännu bättre. Vi har dessutom utrustat köket med ännu fler eluttag än tidigare. Kranen är och denna specialbeställd där man kan ändra trycket i vattnet på flera olika sätt. Vardagsrummet är husets hjärta, här är det öppet mot vårt fina kök och här emellan får vi plats med ett större matbord och i vardagsrumsdelen kan vi ha en stor soffgrupp, härifrån når vi även ena uteplats som är belägen mot en lugn gångväg. På ovanvåningen har vi 3 bra sovrum, 2 av dessa har inbyggda garderober och plats för en större säng. Vår masterbedroom har inte bara plats för en stor säng utan har även lyxen av en bra Walk-in closet samt en egen balkong i lugnt läge. Vi har 2 stycken helkaklade badrum med comfortvärme, på nedreplan har vi en stor dusch och på ovanvåningen har vi badkar och tvättmaskin & torktumlare tillsammans med praktisk bänkskiva och överskåp. Några stenkast ifrån detta radhus finns Åkersberga Centrum som har en shoppinggalleria, torg och butiker och som utgör den centrala mötes- och handelsplatsen i Åkersberga, här finns även välsorterade matvarubutiker, café, teater och biograf, bibliotek, restauranger, apotek och systembolag. I centrum finns även Åkersberga station där både tåg & buss-terminal finns. Till Åkersberga kommer man med antingen Roslagsbanan eller buss. Det går direktbussar till Täby, Danderyds Sjukhus samt Humlegården. Roslagsbanan går till Östra Station. Från centrala Åkersberga tar det ca 30 minuter med bil till både Arlanda och Stockholm City, samt 20 minuter till Kista via Norrortsleden. Runt Åkers Kanal finns vackra strövområden. Antingen går man ner mot havet för att titta på alla båtar eller så går man uppåt efter kanalen för lugna, lummiga miljöer. Ca fem minuters bilväg från centrum når man 3 stycken 18-håls golfbanor. Österåker är idag en av landets snabbast växande kommuner där centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med vattenkontakt. Österåker ligger i södra Roslagen vilket innebär fantastisk natur och skärgård med många möjligheter till aktiv fritid och härliga boendemiljöer. Välkommen att höra av dig ifall du har några frågor eller ifall du önskar komma på en privat visning.

 • Balkong
 • Uteplats
Runvägen 11, Åkersberga, Österåkers kommun

Runvägen 11

Lägenhet
Åkersberga, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 450 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
3 713 kr/mån
44 545 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva och moderna lägenhet om 55kvm. Ett bekvämt boende intill Åkers kanal samt närhet till Åkersberga centrum. Med en magnifik balkong i anslutning till det stora och härliga vardagsrummet med öppen planlösning mot kök är detta en bostad där du kommer att trivas väldigt bra framöver. I mina ögon är detta ett av dom absolut bästa lägena i kommunen. Sovummet är stort nog för en dubbelsäng samt avlastningsytor, härifrån har vi vår walk-in closet med bra förvaringsalternativ. Badrummet är också detta av större variant och har både tvättmaskin och torktumlare samt rymligt duschutrymme. + Närhet till centrum & kommunikation + Bra parkeringsmöjligheter + Flexibelt tillträde + Stor balkong som blir en förlängning av vardagsrummet Välkommen att komma på privat eller öppen visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Västansjövägen 68, Ljusterö, Österåkers kommun

Västansjövägen 68

Radhus
Ljusterö, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 495 000 kr
67 m²
3 rum
3 693 kr/mån
37 239 kr/m²

*** Digital visning finns, skriv till mäklaren för att ta del av denna *** ++ NYTT SÄNKT PRIS ++ Välkommen ut till vackra Ljusterö och detta rymliga hus om 65 kvm i två plan. Utvändigt så har vi ett stort trädäck där vi kan avnjuta solen större delen av dagen, utöver denna yta så finns det mycket utrymme framför och bakom huset att nyttja. Väl inomhus vi en trevlig och välkomnande hall med bra yta för upphängning, härifrån når vi vårt stora badrum/tvättstuga där det finns det bland annat dusch, tvätt/-torktumlare samt plats för förvaring. På entréplanet har även vårt sociala kök och vardagsrum, med högt i tak och modern utrustning känns detta rum som en oerhört trevlig plats att spendera sina dagar i. Vi har gott om skåpsförvaring och bänkyta, stor kyl och frys samt diskmaskin. Vardagsrumsdelen rymmer en stor soffgrupp och ett långbord för de stora sällskapet. Sovrummet på entréplanet är stort och rymmer en dubbelsäng samt flertalet garderober, härifrån har vi även en altandörr till vår baksida. En trappa upp har vi också ett stort sovrum med plats för allt man behöver men även en yta vid trappan för ett hemmakontor eller loungemöblemang. Färjorna går ca 3 gånger i timmen när det inte är högsäsong. Under sommaren ca 6 gånger i timmen under dagtid. Waxholmsbolaget trafikerar ett flertal bryggor på Ljusterö, såsom Grundvik, Linanäs, Väsbystrand, Stensvik, Laggarsvik, Åsättra och Hummelmora. SL trafikerar ön med busslinje 626. Välkommen att höra av sig om du har några fler frågor eller ifall du vill komma och titta på detta fina och moderna hus.

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 18