Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Richard Bengtsson

Richard Bengtsson

Om mig

* VINNARE AV FLEST SÅLDA BOSTÄDER I ÖSTERÅKERS KOMMUN 2022 * Hej! Mitt namn är Richard Bengtsson och jag arbetar som fastighetsmäklare i Österåker & Vaxholms kommun. Jag är specialiserad på bostadsrätter och arbetar uteslutande med lägenheter och bostadsrättsradhus. Jag har 13 års erfarenhet av försäljning och älskar allt som har med försäljning och kundkontakt att göra. Kontakta mig om ni vill veta mer hur jag jobbar och hur jag når mina mål. /Richard Bengtsson, tel; 0700 99 99 33.

Mäklarens försäljning på Hemnet
SKOLVÄGEN 14 A, null, Österåkers kommun
  • Sön 4 aug
SKOLVÄGEN 14 A, null, Österåkers kommun, bild 2
SKOLVÄGEN 14 A, null, Österåkers kommun, bild 3

SKOLVÄGEN 14 A

Lägenhet
Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
1 990 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
5 053 kr/mån
26 184 kr/m²

Välkommen till denna stora trea på Skolvägen 14A. I en stor och populär förening några stenkast ifrån Åkersberga centrum. Här har vi två stora sovrum med mängder med garderober, båda dessa rum rymmer större sängar samt avlastningsytor/arbetsyta. Utöver dessa rum har vi ett otroligt fint och påkostat kök som känns nytt och fräscht, här har vi en praktisk laminatbänkskiva, stor diskho samt mängder med skåpsförvaring och bra med bänkyta. Trevlig och rymlig balkong i österläge. Skolvägen 14 A ligger i ett centralt läge med bra kommunikationer, köpcentrum samt vackra strövområden i Hackstaskogen eller efter Åkers kanal. Välskött aktiv förening där marken innehas med äganderätt och belåningen är låg. Totalt 130 st lägenheter i byggnader på 3-4 plan med källare. Föreningen har 49st garageplatser och 70 st vanliga p-platser. Föreningen har byggt ett 20-tal p-platser till där även möjlighet för Elbil finns. Totalt tre st tvättstugor i hus 18, 20, 24. Österåker är idag en av landets snabbast växande kommuner där centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med vattenkontakt. Österåker ligger i södra Roslagen vilket innebär fantastisk natur och skärgård med många möjligheter till aktiv fritid och härliga boendemiljöer. I Åkersberga Centrum finns en shoppinggalleria, torg och butiker som utgör den centrala mötes- och handelsplatsen i Åkersberga, här finns även välsorterade matvarubutiker, café, teater och biograf, bibliotek, restauranger, apotek och systembolag. I centrum finns även Åkersberga station där både tåg & buss-terminal finns. Till Åkersberga kommer man med antingen Roslagsbanan eller buss. Det går direktbussar till Täby, Danderyds Sjukhus samt Humlegården. Roslagsbanan går till Östra Station. Från centrala Åkersberga tar det ca 30 minuter med bil till både Arlanda och Stockholm City, samt 20 minuter till Kista via Norrortsleden. Runt Åkers Kanal finns vackra strövområden. Antingen går man ner mot havet för att titta på alla båtar eller så går man uppåt efter kanalen för lugna, lummiga miljöer. Hacksta fritidsområde bjuder på härliga motionsslingor i kuperad miljö. Ca fem minuters bilväg från centrum når man 3 stycken 18-håls golfbanor. Välkommen att höra av dig ifall du har några mer frågor eller ifall du önskar komma och titta på lägenheten.

  • Premium
Plogvägen 43, Margretelund, Österåkers kommun
  • Sön 4 aug
Plogvägen 43, Margretelund, Österåkers kommun, bild 2
Plogvägen 43, Margretelund, Österåkers kommun, bild 3

Plogvägen 43

Lägenhet
Margretelund, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 150 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 388 kr/mån
39 091 kr/m²

Välkommen till detta nyproducerade drömboende beläget i det idylliska villaområdet i Margretelund. Här erbjuds en fräsch bostadsrätt med två härliga balkonger där du kan njuta av solen hela dagen. + Två soliga balkonger + Praktisk klädkammare + Externt förråd + Stora sociala ytor Med 55 kvadratmeter erbjuder denna bostad stora sociala ytor i både kök och vardagsrum, här har vi plats för både en större soffgrupp och flera avlastningsytor. Vårat kök är ljust och modernt, här har vi gott om bänkyta och skåpsförvaring tillsammans med diskmaskin och städskåp. Vårat badrum är också detta av modell större. Här finns de idag en stor dusch där de även får plats för ett badkar ifall man hellre vill ha det. Vi har även en praktisk kommod och tvättmaskin samt utrymme för avlastningsytor och förvaring. Sovrummet som vi når ifrån vardagsrummet rymmer en stor dubbelsäng och flertalet garderober, här får vi även plats med ett större skrivbord. Vill du ta en skön promenad i naturen behöver du inte gå långt, då närområdet bjuder på vackra grönområden och lugna omgivningar. Att bo här är som att ha en liten oas att komma hem till varje dag. Unna dig att vakna upp till fågelkvitter varje morgon och låt stressen rinna av dig på en av balkongerna med utsikt över det grönskande villaområdet. Välkommen att tillsammans med oss upptäcka detta naturnära paradis i Österåker – din framtida fristad!

  • Premium
  • Balkong
  • Energieffektiv
Otto Bondes väg 41, Margretelund - Tråsättra, Österåkers kommun
  • Sön 4 aug
Otto Bondes väg 41, Margretelund - Tråsättra, Österåkers kommun, bild 2
Otto Bondes väg 41, Margretelund - Tråsättra, Österåkers kommun, bild 3

Otto Bondes väg 41

Radhus
Margretelund - Tråsättra, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 895 000 kr
106,3 m²
4 rum
6 352 kr/mån
27 234 kr/m²

Kontakta mig på 0700999933 för att boka din privata visning! Välkommen till detta moderna radhus på Otto bondes väg 41. Här har vi ett genomgående snyggt och fräscht bostadsrättsradhus med många vackra detaljer. + Topprenoverat radhus mitt i området + Tre rymliga sovrum + Morgon och förmiddagssol på baksidan + Eftermiddag och kvällssol på framsidan + Stort externt förråd på framsidan Det första vi möts utav är vår välkomnande hall som har bra plats för avhängning och förvaring. Vidare in i huset har vi vårt charmiga kök med gott om förvaring och bänkyta. En snygg färgkombination av vitt, grått och svart har detta köket verkligen allt man kan drömma om. Blanka luckor och rostfria vitvaror och plats för ett större matbord ger detta kök en helt komplett känsla. Badrummet på entréplanet är också detta nyrenoverat och har exklusiva materialval. Vackra detaljer från de svarta klinkret som följer med upp på väggen i den rymliga duschen. Här har vi även spotlights och golvvärme. Vardagsrummet känns väldigt lantligt och vackert i behagliga färger och stora fönsterpartier som ger oss ett magiska ljusinsläpp. Här har vi plats för en stor soffgrupp samt en perfekt TV-vägg, vill man dela upp så att man dessutom får plats med en matgrupp så går detta att göra. Ifrån vardagsrummet så når vi vår baksida som både har en mindre gräsplätt men även en altan som rymmer en större loungegrupp. På ovanvåningen har vi tre stycken sovrum där alla har plats för en stor dubbelsäng och massvis av garderober. Vi har dessutom ett stort badrum med badkar och en stor kommod, här har vi även mycket yta för att ha förvaring för handdukar och annat. Utöver dessa rum har vi även en helt fantastiskt walk-in closet som är bra planerad med upphängning och lådförvaring. Bilplats i carport ingår i avgiften + gratis p-tillståd för en uteparkering. Hör gärna av er ifall ni har några frågor eller ifall ni önskar komma på en visning.

  • Premium
  • Uteplats
Bergavägen 8 J, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
  • Sön 4 aug
Bergavägen 8 J, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun, bild 2
Bergavägen 8 J, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun, bild 3

Bergavägen 8 J

Lägenhet
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 095 000 kr
47 m²
2 rum
vån 5/5
3 002 kr/mån
44 574 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och fräscha lägenhet högst upp i huset på Bergavägen 8J, detta höga läge ger oss en trevlig utsikt och ingen som helst insyn. Balkongen är i österläge som därmed ger oss trevlig morgon & förmiddagssol. + HÖGST UPP I HUSET + GARAGE I HUSET + LÅG MÅNADSAVGIFT + NYRENOVERAD LÄGENHET Hjärtat i denna fantastiska lägenhet är vårt vardagsrum & kök som känns både modernt och luftigt. Köket är nyligen renoverat och har gott om bänkyta och skåpsförvaring och har inbyggda vitvaror, här ryms de även ett stort matbord. Vardagsrumsdelen har plats för en större soffgrupp och har en perfekt TV-vägg, det är härifrån vi når den östervända balkongen. Sovrummet är tillräckligt stort för en dubbelsäng och ett skrivbord, alternativt en singelsäng och flertalet garderober. Behöver man ytterligare plats för sina kläder så finns det en praktisk klädkammare med smarta lösningar i vår hall. Badrummet är av större variant och är modernt och fräscht, här har vi en dusch och kommod samt en handdukstork. Här finns de även plats för en tvättpelare om man inte vill ta sig ner till föreningens egna tvättstuga. Välkommen att höra av dig ifall du har några frågor eller ifall du önskar boka upp en visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Smedjegärdesvägen 12, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
  • Sön 4 aug
Smedjegärdesvägen 12, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun, bild 2
Smedjegärdesvägen 12, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun, bild 3

Smedjegärdesvägen 12

Radhus
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 650 000 kr
113,6 m²
4 rum
7 786 kr/mån
23 327 kr/m²

Välkommen till detta renoverade gavelradhus på Smedjegärdesvägen 12 i populära Margretelund. Detta rymliga och ljusa parhus om ca 114 kvm har trädäckade uteplatser i soliga läge runt hela huset. + Stora delar av huset är renoverat + Målning och spackling av väggar och tak 2024 + Stora sociala ytor + Två trädäckade uteplatser samt en balkong + Garage + förråd ingår + Trivsamt läge i lugn förening På entrévåningen har vi ett stort och praktiskt kök med plats för ett stort matbord, här har vi ny spis, ugn, fläkt och diskmaskin ifrån 2023. Från hallen når vi även vårt nyrenoverade badrum från 2023 som är otroligt vackert. Trevliga färgval, praktisk kommod och jacuzzi möts vi av här. Renoveringen var omfattande och innehöll ny golvvärme, ny elinstallation samt kakel i porslinsstengods och natursten. Här uppe har vi dessutom ett stort vardagsrum som tidigare var uppdelat i vardagsrum/sovrum men som ni är ett stort, socialt allrum med plats för både den stora soffgruppen samt ett långbord tills när stora släkten kommer på besök. Härifrån når vi även vår stora balkong i österläge. På nedreplan har vi en stor tvättstuga med plats för förvaringsalternativ, härifrån når vi även vår bastu som rymmer uppskattningsvis 8 personer. Här nere har vi även en nyrenoverad toalett samt en praktiskt walk-in closet med bra inredning. Utöver detta har vi tre stycken stora sovrum med nylagda golv där alla rymmer en stor dubbelsäng och flertalet garderober. Ifrån de största sovrummet når vi vår insynsskyddade uteplats som delvis är under tak. Här har vi en stor trädäckad uteplats men även en stor gräsplätt och fina odlingslådor. Huset har dessutom de senaste åren fått ny vattenmätare, bytt entrédörr samt bytt elcentral, ljusströmbrytare, kontakter, termostater för golvvärme. Detta radhus ligger i ett populärt barnvänligt område med närhet till kommunikationer, havsbad, vackra strövområden samt skola och barnomsorg.

  • Premium
Täljövikstorget 1, Täljö, Österåkers kommun
Täljövikstorget 1, Täljö, Österåkers kommun, bild 2
Täljövikstorget 1, Täljö, Österåkers kommun, bild 3

Täljövikstorget 1

Lägenhet
Täljö, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 295 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
4 350 kr/mån
45 000 kr/m²

Varmt välkomna till denna fräscha lägenhet på Täljövikstorget 1. + Gör en intresseanmälan på bostaden så hör jag av mig till dig. Alternativt kontakta mig på 0700999933 + + Havsutsikt från varje fönster + Flexibelt tillträde + Fantastiskt solläge på balkong + Närhet till bad & natur + Modernt boende i solid förening + Fenomenala förvaringslösningar + Stort & praktiskt badrum + Utmärkta parkeringsmöjligheter Denna tvåa om 51kvm är smart planerad där alla fönster är i österläge, precis som vår balkong som har sol under morgon och förmiddag. Här kan man njuta av de vindstilla lugnet som ligger i luften i Täljöviken och blicka ut mot havet. Det första du möts utav när du kliver in i denna lägenhet är en öppen känsla mellan kök och vardagsrum, vi har dessutom bra upphängningsalternativ i anslutning till hallen och 1 garderob. Vardagsrummet & köket rymmer bra möbleringsalternativ samt ett större matbord för stora sällskapet, vi har dessutom ett kök som andas ljust och modernt. Med vita färger på skåpsluckorna i vacker kombination med vår gråa laminatbänkskiva gör detta kök både snyggt och praktiskt, vi har väldigt gott om skåpsförvaring och bänkyta samt diskmaskin. Badrummet är också detta av storlek större och har både tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva för avlastning samt överskåp, samt dusch och en praktiskt kommod. Vårt sovrum är också detta väldigt stort, här finns idag två garderobsväggar som rymmer väldigt mycket kläder och prylar. Här har vi även plats för en stor dubbelsäng samt avlastningsytor samt ett skrivbord varifrån du kan blicka ut mot Täljövikstorget och havet. Välkommen att hör av dig ifall du har några frågor eller om du vill boka upp en visning på denna fina lägenhet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Runvägen 5, Åkersberga, Österåkers kommun

Runvägen 5

Lägenhet
Åkersberga, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 395 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/4
4 414 kr/mån
44 352 kr/m²

Välkommen till denna vackra, ljusa lägenhet högt upp i huset på Runvägen 5. Detta är en tvåa om ca 54 kvm från 2019 där allting fortfarande känns nytt och modernt och där vi dessutom har en stor balkong på ca 19kvm som bjuder in till soliga kvällar. // Optimalt planerad tvåa // Stor balkong i gavelläge // Genomgående svarta detaljer // Externt förråd i källarplan // Närhet till grönska och promenadstråk Köket ifrån Vedum har snygga svarta detaljer och går annars i vitt och grått, här har vi diskmaskin samt gott om förvaringsutrymme. Vårat badrum är helkaklat i modell större med komfortvärme, rymlig kommod samt kombinerad tvättmaskin & torktumlare. Även i badrummet har vi svarta detaljer som utmärker denna bostad ifrån de andra i föreningen. Sovrummet är stort nog för en dubbelsäng och avlastningsytor, här finns idag två garderober. Behövs mer utrymme för sina kläder så har vi en praktisk klädkammare intill sovrummet som idag används mer som ett extra kontor. Bredvid kontoret har vi vår praktiska hall som idag har två garderober och plats för upphängningsalternativ. På Runvägen 5 får du lyxen av att bo modernt och bekvämt – med gångavstånd till Åkersberga Centrum som har en shoppinggalleria, torg och butiker och som utgör den centrala mötes- och handelsplatsen i Åkersberga, här finns även välsorterade matvarubutiker, café, teater och biograf, bibliotek, restauranger, apotek och systembolag. I centrum finns även Åkersberga station där både tåg & buss-terminal finns. Till Åkersberga kommer man med antingen Roslagsbanan eller buss. Det går direktbussar till Täby, Danderyds Sjukhus samt Humlegården. Roslagsbanan går till Östra Station. Från centrala Åkersberga tar det ca 30 minuter med bil till både Arlanda och Stockholm City, samt 20 minuter till Kista via Norrortsleden. Runt Åkers Kanal finns vackra strövområden. Antingen går man ner mot havet för att titta på alla båtar eller så går man uppåt efter kanalen för lugna, lummiga miljöer. Välkommen att höra av dig ifall du har några frågor eller ifall du vill komma på visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Skolvägen 22 B, Åkersberga, Österåkers kommun

Skolvägen 22 B

Lägenhet
Åkersberga, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 195 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/3
5 184 kr/mån
28 141 kr/m²

Välkommen till denna ljusa 3:a om ca 78 kvm med balkong i sydvästläge mot lugn innergård. + Stor och stabil förening + Låg avgift + Centralt läge + Goda parkeringsmöjligheter + Soligt läge på balkong Detta är en trivsam lägenhet med bibehållen charm. Lägenheten erbjuder 2 rymliga sovrum med plats för stor säng. Externt förråd som hör till bostaden. På Skolvägen 22B får du ett centralt läge och mycket bostad för pengarna – med gångavstånd till Åkersberga Centrum som har en shoppinggalleria, torg och butiker och som utgör den centrala mötes- och handelsplatsen i Åkersberga, här finns även välsorterade matvarubutiker, café, teater och biograf, bibliotek, restauranger, apotek och systembolag. I centrum finns även Åkersberga station där både tåg & buss-terminal finns. Till Åkersberga kommer man med antingen Roslagsbanan eller buss. Det går direktbussar till Täby, Danderyds Sjukhus samt Humlegården. Roslagsbanan går till Östra Station. Från centrala Åkersberga tar det ca 30 minuter med bil till både Arlanda och Stockholm City, samt 20 minuter till Kista via Norrortsleden. Runt Åkers Kanal finns vackra strövområden. Antingen går man ner mot havet för att titta på alla båtar eller så går man uppåt efter kanalen för lugna, lummiga miljöer.

  • Plus
  • Balkong
Luffarbacken 80, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun

Luffarbacken 80

Radhus
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 850 000 kr
102 m²
4 rum
6 996 kr/mån
27 941 kr/m²

Välkommen till detta centrala radhus på Luffarbacken 80. Med en baksida mot en mysig och härlig innergård har vi i kontrast mot det annars centrala läget i kommunen, en kort promenadväg ifrån Åkersberga centrum/station där vi har allt man behöver. + Närhet till centrum & station + Två moderna badrum + Mysig baksida mot föreningens innergård + Praktiska externa förråd + Tre ordentliga sovrum + Rymlig walk-in closet på övre plan Väl inne i huset har vi bland annat två helt nya badrum av större karaktär samt en ljust och fräscht kök i anslutning till matplatsen & hallen. Vi har även 3 ordentliga sovrum och ett rymligt vardagsrum som rent naturligt blir husets självklara samlingspunkt, härifrån når vi den stora uteplatsen med plats för större soffgrupper. + Gör en intresseanmälan på bostaden så hör jag av mig till dig. Alternativt kontakta mig på 0700999933 + Brf Söraparken är en välskött och mycket uppskattad förening. Här finns bl.a trädgårdsredskap att låna, gemensamma innergårdar med grillplatser, lekpark, tvättstuga samt en gemensam bastu. Föreningen disponerar över ett eget parkeringsgarage där varje plats har uttag för motorvärmare. Garaget har nyligen totalrenoverats 2018-2019 Några stenkast ifrån huset finns Åkersberga Centrum som har en shoppinggalleria, torg och butiker och som utgör den centrala mötes- och handelsplatsen i Åkersberga, här finns även välsorterade matvarubutiker, café, teater och biograf, bibliotek, restauranger, apotek och systembolag. I centrum finns även Åkersberga station där både tåg & buss-terminal finns. Till Åkersberga kommer man med antingen Roslagsbanan eller buss. Det går direktbussar till Täby, Danderyds Sjukhus samt Humlegården. Roslagsbanan går till Östra Station. Från centrala Åkersberga tar det ca 30 minuter med bil till både Arlanda och Stockholm City, samt 20 minuter till Kista via Norrortsleden. Runt Åkers Kanal finns vackra strövområden. Antingen går man ner mot havet för att titta på alla båtar eller så går man uppåt efter kanalen för lugna, lummiga miljöer. Hacksta fritidsområde bjuder på härliga motionsslingor i kuperad miljö. Ca fem minuters bilväg från centrum når man 3 stycken 18-håls golfbanor. Österåker är idag en av landets snabbast växande kommuner där centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med vattenkontakt. Österåker ligger i södra Roslagen vilket innebär fantastisk natur och skärgård med många möjligheter till aktiv fritid och härliga boendemiljöer. Välkommen att höra av dig om du har några frågor eller ifall du vill komma och kika.

  • Plus
  • Uteplats
Gropgärdesvägen 23, Ljusterö, Österåkers kommun

Gropgärdesvägen 23

Villa
Ljusterö, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 795 000 kr
97 m²
4 rum
6 535 kr/mån

Välkommen till denna fantastiska möjlighet att förvärva ett modernt och välbeläget bostadsrättshus på vackra Ljusterö! Ett stenkast från Ljusterötorg och med bekvämt avstånd till badplats, skola, busshållplats och sjö, erbjuder denna pärla på en av skärgårdens största öar en livsstil som få andra. Det stora huset, tillgängligt nu, är en sällsynt chans du inte vill missa. Med tre välplanerade sovrum, en wc och ett badrum komplett med tvättdel, erbjuder det en bekväm och praktisk layout för en modern livsstil. Den imponerande rymden med högt i tak i kök och vardagsrum ger en känsla av luftighet och lyx. Köksdelen med sin stora köksö inbjuder till gemenskap och samvaro. Här kan du njuta av måltider och skapa minnen med familj och vänner. Tomten, strategiskt placerad på sin hörna, är en av de största i området och erbjuder möjligheter för trädgårdsentusiaster eller de som önskar extra utrymme för lek och avkoppling. Om du värdesätter närhet till fiskelägen, järnålderns gravfält, levande jordbrukslandskap och en mängd kulturella aktiviteter, då är Ljusterö platsen för dig. Konst, opera, fiske, bad och båtliv blir en del av din vardag på denna ö med en rik historia och mångsidigt utbud. Tomten ger möjlighet till att bygga en komplements byggnad på 60 kvm. På tomten finns det en nybyggd bastu med egen lounge del. Sammanfattningsvis, detta hus på Ljusterö är inte bara ett hem, det är en livsstil. En möjlighet att bo nära naturen och samtidigt njuta av moderna bekvämligheter. Missa inte chansen att äga denna unika fastighet och uppleva skärgårdslivet på sitt allra bästa sätt! Läs gärna mer på: https://www.roslagen.se/ljustero https://www.ljusteroskargardsby.se/ Kontakta ansvarig mäklare Jessica Lasson, 070-729 43 98

  • Uteplats
Täljövikstorget 1, Täljö, Österåkers kommun

Täljövikstorget 1

Lägenhet
Täljö, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
3 850 000 kr
84 m²
2 rum
vån 2/2
6 150 kr/mån
45 833 kr/m²

Välkommen till denna bedårande etagelägenhet i populära Täljöviken. + NYTT SÄNKT PRIS + TVÅ MAGISKA TAKTERRASSER + STORA SOCIALA YTOR + GODA PARKERINGSMÖJLIGHETER Med två magiska takterrasser som kröner denna lägenhet till en av de bästa i området. Morgon & förmiddagssol på den ena mot vattnet och fantastiskt eftermiddag & kvällssol på den andra som dessutom har ett utekök monterat. På båda terrasserna ryms de både större matplatser eller flertalet loungegrupper. Till skillnad ifrån flertalet av de andra etagelägenheterna i föreningen så har denna 2 badrum, 1 på vardera våningsplan. Båda badrummet har dusch och WC men badrummet på nedreplan har även tvättmaskin och torktumlare samt förvaringsskåp och avlastningsytor. Köket är ett påkostat sådant, med stenbänkskiva och moderna färger får man en exklusiv känsla när man kliver in här. Vi har dessutom gått om plats för ett större matbord och mängder med skåpsförvaring och stor kyl och frys, precis som man vill ha det helt enkelt. Sovrummet på nedreplan är väldigt stort och rymmer både en stor dubbelsäng och har idag 5st garderober, härifrån når vi även vår västervända balkong som även denna rymmer en bra loungegrupp. Allrummet på övreplan är tillräckligt stort för att dela upp till ytterligare ett sovrum samtidigt som man behåller vardagsrummet stort nog för en rejäl soffa och bra TV-vägg, det är också härifrån man når våra magnifika takterrasser. *** Digital visning finns, skriv till mäklaren för att ta del av denna *** + Gör en intresseanmälan på bostaden så hör jag av mig till dig. Alternativt kontakta mig på 0700999933 +

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Morkullestråket 20B, Margretelund - Tråsättra, Österåkers kommun

Morkullestråket 20B

Radhus
Margretelund - Tråsättra, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
3 250 000 kr
105 m²
5 rum
7 399 kr/mån
30 952 kr/m²

Välkommen till Brf Koltrasten. Här har du möjlighet att bli först att flytta in tillsammans med dina 21 grannar i populära Valsjöskogen. Med grönska och natur som närmsta granne och med mysiga sjöar runt knuten investerar du i ett väldigt attraktivt område som kommer att blomstra med åren. *** Digital visning finns, kontakta mäklaren för att ta del av denna *** ** Kontakta mäklaren för att boka in en privatvisning, visningar sker löpande ** Välkommen till Brf Koltrasten, denna nystartade bostadsrättsförening med inflyttning tidigast 27 juni 2023. Här har du möjlighet att bli först att flytta in tillsammans med dina 21 grannar i populära Valsjöskogen. Med grönska och natur som närmsta granne och med mysiga sjöar runt knuten investerar du i ett väldigt attraktivt område som kommer att blomstra med åren. Hus 201 ligger otroligt mysigt upphöjt från vår baksida, nedanför tomten har vi en mysig å som omges av vackra björkar. På baksidan kan du njuta av morgon och förmiddagssol medans du på eftermiddagen kan sitta i solen på framsidan. Du har plats för större utemöblemang på båda sidor av huset. Parkeringsmöjligheterna är utmärkta då du har plats för minst 2 bilar på tomten, varav 1 under carporten. Väl på insidan är det ljust och fräscht. Med vitmålade väggar och tak i kombination med det snygga ekparkettgolvet får vi en magisk kontrast som är oerhört vacker. Vi har tre ordentliga sovrum på ovanvåningen med gott om förvaringsalternativ. Det finns även en yta som fungerar perfekt som ett extra vardagsrum på ovanvåningen, här kan man om man vill få till ytterligare ett sovrum om man hellre vill ha det. Köket är ett HTH-kök utformat med mjukstängande lådor, källsortering samt besticklådor och diskmaskin. Mörk laminatbänkskiva med rostfri underlimmad diskho med avställningsyta samt ett stänkskydd i granitkeramik (Carrara). Vitvaror ifrån Siemens och spotlights under väggskåp gör att köket känns oerhört exklusivt. Badrummen har Svedbergsinredning med handfat, spegelskåp med belysning samt vitvaror ifrån Siemens. I badrummet på nedre plan har vi en dusch med duschväggar och på ovanvåning har vi ett badkar. Välkommen att höra av dig ifall du har några frågor eller ifall du önskar besöka området för en titt.

  • Plus
  • Uteplats
Klappbryggan 35, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun

Klappbryggan 35

Radhus
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
3 750 000 kr
95 m²
4 rum
5 429 kr/mån
39 474 kr/m²

Välkommen till detta magnifika bostadsrättsradhus med perfekt läge i Åkersberga centrum. Med närhet till Galleria, Tåg & Buss-station men ändå på ett behagligt avstånd från centrumpulsen har vi här ett radhus om 95kvm där uppvärmningen av huset ingår i avgiften. + Centralt läge när Åkers kanal + Uppvärmning av huset ingår i avgiften + Tre stora sovrum + Två balkonger Här har vi ett påkostat, stilrent EPOQ-kök från 2022 med massvis av förvaring och bänkyta. En praktisk stenskiva och smarta lösningar i hurtsarna och en stor kyl och frys (LG ThinQ) med inbyggd ismaskin samt en diskmaskin. Skåp och bänkskiva är dessutom förlängd jämfört med standard för kunna nyttja köket ännu bättre. Vi har dessutom utrustat köket med ännu fler eluttag än tidigare. Kranen är och denna specialbeställd där man kan ändra trycket i vattnet på flera olika sätt. Vardagsrummet är husets hjärta, här är det öppet mot vårt fina kök och här emellan får vi plats med ett större matbord och i vardagsrumsdelen kan vi ha en stor soffgrupp, härifrån når vi även ena uteplats som är belägen mot en lugn gångväg. På ovanvåningen har vi 3 bra sovrum, 2 av dessa har inbyggda garderober och plats för en större säng. Vår masterbedroom har inte bara plats för en stor säng utan har även lyxen av en bra Walk-in closet samt en egen balkong i lugnt läge. Vi har 2 stycken helkaklade badrum med comfortvärme, på nedreplan har vi en stor dusch och på ovanvåningen har vi badkar och tvättmaskin & torktumlare tillsammans med praktisk bänkskiva och överskåp. Några stenkast ifrån detta radhus finns Åkersberga Centrum som har en shoppinggalleria, torg och butiker och som utgör den centrala mötes- och handelsplatsen i Åkersberga, här finns även välsorterade matvarubutiker, café, teater och biograf, bibliotek, restauranger, apotek och systembolag. I centrum finns även Åkersberga station där både tåg & buss-terminal finns. Till Åkersberga kommer man med antingen Roslagsbanan eller buss. Det går direktbussar till Täby, Danderyds Sjukhus samt Humlegården. Roslagsbanan går till Östra Station. Från centrala Åkersberga tar det ca 30 minuter med bil till både Arlanda och Stockholm City, samt 20 minuter till Kista via Norrortsleden. Runt Åkers Kanal finns vackra strövområden. Antingen går man ner mot havet för att titta på alla båtar eller så går man uppåt efter kanalen för lugna, lummiga miljöer. Ca fem minuters bilväg från centrum når man 3 stycken 18-håls golfbanor. Österåker är idag en av landets snabbast växande kommuner där centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med vattenkontakt. Österåker ligger i södra Roslagen vilket innebär fantastisk natur och skärgård med många möjligheter till aktiv fritid och härliga boendemiljöer. Välkommen att höra av dig ifall du har några frågor eller ifall du önskar komma på en privat visning.

  • Balkong
  • Uteplats
Runvägen 11, Åkersberga, Österåkers kommun

Runvägen 11

Lägenhet
Åkersberga, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 450 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
3 713 kr/mån
44 545 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva och moderna lägenhet om 55kvm. Ett bekvämt boende intill Åkers kanal samt närhet till Åkersberga centrum. Med en magnifik balkong i anslutning till det stora och härliga vardagsrummet med öppen planlösning mot kök är detta en bostad där du kommer att trivas väldigt bra framöver. I mina ögon är detta ett av dom absolut bästa lägena i kommunen. Sovummet är stort nog för en dubbelsäng samt avlastningsytor, härifrån har vi vår walk-in closet med bra förvaringsalternativ. Badrummet är också detta av större variant och har både tvättmaskin och torktumlare samt rymligt duschutrymme. + Närhet till centrum & kommunikation + Bra parkeringsmöjligheter + Flexibelt tillträde + Stor balkong som blir en förlängning av vardagsrummet Välkommen att komma på privat eller öppen visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gropgärdesvägen 36B, Ljusterö, Österåkers kommun

Gropgärdesvägen 36B

Villa
Ljusterö, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 190 000 kr
55 m²
2 rum
3 710 kr/mån

Välkommen till detta friliggande skärgårdshus med stor trädgård i olika nivåer. Ring mäklaren för visning! Du når detta hus endast några minuter från ljusteröfärjan. Här bor du ett stenkast från Ljusterötorg och med promenadavstånd till badplats, skola, busshållplats och sjö. Ljusterö är en av skärgårdens största öar. Här finns fiskelägen, gravfält från järnåldern, ett levande jordbrukslandskap - konst, opera, aktiviteter, fiske, bad och båtliv. Huset är optimalt med sina väldisponerade 55 kvm och med högt i tak och fin trädgård. Med sin öppna planlösning har du allt du behöver såsom kök, vardagsrum, stort badrum med tvättdel, kamin och rymligt sovloft. Fantastisk trädgård med olika nivåer som erbjuder många stunder för dig som gillar att vara utomhus. Stor altan med ena delen under tak som gör det möjligt att få skydd av sol och att kunna sitta ute långt in på sommarkvällar. Läs gärna mer på: https://www.roslagen.se/ljustero https://www.ljusteroskargardsby.se/ Kontakta ansvarig mäklare Richard Bengtsson 0700999933

  • Uteplats

Visar alla 15