Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Richard Bengtsson

Richard Bengtsson

Om mig

* VINNARE AV FLEST SÅLDA BOSTÄDER I ÖSTERÅKERS KOMMUN 2022 * Hej! Mitt namn är Richard Bengtsson och jag arbetar som fastighetsmäklare i Österåker & Vaxholms kommun. Jag är specialiserad på bostadsrätter och arbetar uteslutande med lägenheter och bostadsrättsradhus. Jag har 13 års erfarenhet av försäljning och älskar allt som har med försäljning och kundkontakt att göra. Kontakta mig om ni vill veta mer hur jag jobbar och hur jag når mina mål. /Richard Bengtsson, tel; 0700 99 99 33.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Runvägen 5, Åkersberga, Österåkers kommun
  • Sön 5 maj kl 11:40

Runvägen 5

Lägenhet
Åkersberga, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/4
4 414 kr/mån
46 204 kr/m²

Välkommen till denna vackra, ljusa lägenhet högt upp i huset på Runvägen 5. Detta är en tvåa om ca 54 kvm från 2019 där allting fortfarande känns nytt och modernt och där vi dessutom har en stor balkong på ca 19kvm som bjuder in till soliga kvällar. // Soliga, sociala ytor // Stor balkong i gavelläge // Genomgående svarta detaljer // Externt förråd i källarplan Köket ifrån Vedum har snygga svarta detaljer och går annars i vitt och grått, här har vi diskmaskin samt gott om förvaringsutrymme. Vårat badrum är helkaklat i modell större med komfortvärme, rymlig kommod samt kombinerad tvättmaskin & torktumlare. Även i badrummet har vi svarta detaljer som utmärker denna bostad ifrån de andra i föreningen. Sovrummet är stort nog för en dubbelsäng och avlastningsytor, här finns idag två garderober. Behövs mer utrymme för sina kläder så har vi en praktisk klädkammare intill sovrummet som idag används mer som ett extra kontor. Bredvid kontoret har vi vår praktiska hall som idag har två garderober och plats för upphängningsalternativ. På Runvägen 5 får du lyxen av att bo modernt och bekvämt – med gångavstånd till Åkersberga Centrum som har en shoppinggalleria, torg och butiker och som utgör den centrala mötes- och handelsplatsen i Åkersberga, här finns även välsorterade matvarubutiker, café, teater och biograf, bibliotek, restauranger, apotek och systembolag. I centrum finns även Åkersberga station där både tåg & buss-terminal finns. Till Åkersberga kommer man med antingen Roslagsbanan eller buss. Det går direktbussar till Täby, Danderyds Sjukhus samt Humlegården. Roslagsbanan går till Östra Station. Från centrala Åkersberga tar det ca 30 minuter med bil till både Arlanda och Stockholm City, samt 20 minuter till Kista via Norrortsleden. Runt Åkers Kanal finns vackra strövområden. Antingen går man ner mot havet för att titta på alla båtar eller så går man uppåt efter kanalen för lugna, lummiga miljöer. Välkommen att höra av dig ifall du har några frågor eller ifall du vill komma på visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Silverskattsvägen 45, Täljö, Österåkers kommun
  • Sön 28 apr
Silverskattsvägen 45, Täljö, Österåkers kommun, bild 2
Silverskattsvägen 45, Täljö, Österåkers kommun, bild 3

Silverskattsvägen 45

Radhus
Täljö, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
3 495 000 kr
92 m²
4 rum
4 387 kr/mån
37 989 kr/m²

Välkommen till dessa omåttligt populära radhus på Silverskattsvägen i Täljöviken. // Solig framsida med mycket plats för solstolar och loungegrupper // Goda parkeringsmöjligheter intill huset // Insynskyddad baksida som går att möblera på flera sätt // Stort externt förråd // Praktisk tvättstuga // Master bedroom med ELFA inredd Walk-in closet // 2 stora badrum, en med badkar och en med dusch Här har vi en smart planerad fyra i Brf Silverslänten som med sin låga månadsavgift är som en dröm för bankerna. Här har vi tre ordentliga sovrum, utöver all plats för förvaring har vi även en walk-in closet och en djupare garderobsvägg i det största sovrummet. Vardagsrummet är husets hjärta och denna sociala yta har plats för den stora soffgruppen och en perfekt TV-vägg. Härifrån når vi även den fina uteplatsen som både rymmer ett rejält matbord samt flertalet solstolar, här har vi även vårt förråd. Köket är modernt och praktiskt, mycket skåp och bänkyta och stor kyl & frys. Här får de plats ett större matbord varifrån man kan blicka ut mot vår soliga framsida. Det finns även 2 stora badrum, ett med badkar där uppe samt dusch i de på entréplanet. Vi har även lyxen att ha en praktisk tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, här finns de även en bra bänkyta med mycket skåpsalternativ. Bostaden har ett attraktivt läge med närhet till strandpromenad och bryggor. Det är promenadavstånd till bra kommunikationer såsom Roslagsbanan och busshållplats. Ny förskola finns i närområdet och en ny grundskola planeras. Välkommen att höra av dig om du har några frågor eller ifall du vill boka upp en privat visning.

  • Premium
  • Uteplats
Kungsängsvägen 1, Östra Kanalstaden, Österåkers kommun
  • Sön 28 apr kl 13:50
Kungsängsvägen 1, Östra Kanalstaden, Österåkers kommun, bild 2
Kungsängsvägen 1, Östra Kanalstaden, Österåkers kommun, bild 3

Kungsängsvägen 1

Lägenhet
Östra Kanalstaden, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 295 000 kr
44 m²
2 rum
vån 2/4
3 691 kr/mån
52 159 kr/m²

Välkommen till denna vackra lägenhet med unika detaljer som ni bara måste uppleva på plats. // Solig södervänd balkong // Stabil & bra förening // Vacker stuckatur i tak // Praktisk ELFA-inredd klädkammare // Rymligt externt förråd // Goda parkeringsmöjligheter // Närhet till Åkers kanal och promenadstråk // Några hundra meter från Åkersberga Station & Centrum + Digital visning finns, hör av dig för att ta del av denna. + Hjärtat i bostaden är vårt vardagsrum som både rymmer en soffgrupp och en perfekt TV-vägg men även ett matbord i anslutning till vårt moderna kök. Ifrån vardagsrummet når vi vår södervända balkong som både går att möblera med en mindre loungegrupp eller ett större café-set. Vårt praktiska kök har allt man behöver, mycket skåpsförvaring och bra med bänkytor. En diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn samt rostfri kyl & frys. Vårt sovrum är tillräckligt stor för en dubbelsäng samt ett skrivbord, härifrån når vi även vår ELFA-inredda walk-in closet som rymmer alla ens kläder och prylar. Badrummet är av större variant med dusch, kombinerad tvätt- & torktumlare med tillhörande överskåp samt en praktisk kommod. Här har vi dessutom en behaglig golvvärme. Kanalstaden är en modern kvartersstad med gröna innergårdar, central park och möjlighet till båtplatser. Här finns det gott om restauranger (bl.a Brödernas) samt frisörer och har utvecklats som en helt egen stadsdel av Åkersberga. I Kanalstaden får du lyxen av att bo modernt och bekvämt – med gångavstånd till service i Åkersberga Centrum som har en shoppinggalleria, torg och butiker och som utgör den centrala mötes- och handelsplatsen i Åkersberga, här finns även välsorterade matvarubutiker, café, teater och biograf, bibliotek, restauranger, apotek och systembolag. I centrum finns även Åkersberga station där både tåg & buss-terminal finns. Till Åkersberga kommer man med antingen Roslagsbanan eller buss. Det går direktbussar till Täby, Danderyds Sjukhus samt Humlegården. Roslagsbanan går till Östra Station. Från centrala Åkersberga tar det ca 30 minuter med bil till både Arlanda och Stockholm City, samt 20 minuter till Kista via Norrortsleden. Runt Åkers Kanal finns vackra strövområden. Antingen går man ner mot havet för att titta på alla båtar eller så går man uppåt efter kanalen för lugna, lummiga miljöer. Välkommen att höra av dig ifall du har några frågor eller du önskar komma på en visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Slussbrovägen 53, null, Österåkers kommun
Slussbrovägen 53, null, Österåkers kommun, bild 2
Slussbrovägen 53, null, Österåkers kommun, bild 3

Slussbrovägen 53

Lägenhet
Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
1 795 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 3/4
3 146 kr/mån
34 190 kr/m²

Välkommen till denna tvåa i högt läge på Slussbrovägen 53. Näst högst upp i huset finner du denna tvåa om 52 kvm med stora sociala ytor. Hela lägenheten är i väl omhändertaget originalskick så här finns de både möjlighet för dig som vill flytta in direkt för att bo eller för dig som vill sätta din egna prägel på din nästa bostad. Vårt kök har massvis av förvaringsalternativ & mycket bänkyta, här har vi även plats för ett större matbord. Bredvid köket har vi vårt ljusa vardagsrum som rymmer en större soffgrupp och en perfekt TV-vägg, här har vi även plats med ett större matbord ifall man hellre vill ha middagsbjudningar i vardagsrummet istället för i köket. Ifrån allrummet når vi vår soliga balkong i söderläge, här har vi plats med både ett caféset samt solstolar. Här blickar man ut över föreningens innergård och mot grönska och natur. Sovrummet är tillräckligt stort för en dubbelsäng samt skrivbord eller avlastningsytor. Här har vi idag 3 st garderober men kan absolut få plats med flera. Badrummet är ifrån byggnation och har både badkar och en toppmatad tvättmaskin. Välkommen att höra av dig till mig ifall du har några frågor om bostaden eller ifall du önskar komma på en visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Dansbanevägen 9, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
  • Sön 28 apr kl 11:20

Dansbanevägen 9

Lägenhet
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
1 895 000 kr
43 m²
1 rum
vån 4/4
2 632 kr/mån
44 070 kr/m²

Välkommen till denna fina gavel 1:a om 43 kvm högt upp i huset, med öppen planlösning samt inglasad balkong! Helkaklat badrum med golvvärme, genomgående ekparkettgolv samt ljusa väggar. Praktisk sovalkov samt gott om förvaringsmöjligheter i form av garderober med delvis spegelskjutdörrar. Vindsförråd ingår i avgiften. Hiss finns i huset. Trivsamt område på höjden med närhet till bra kommunikationer, köpcentrum, havsbad och vackra strövområden. Välkomnande hall med gott om avhängnings- samt förvaringsmöjligheter i form av garderober med delvis spegelskjutdörrar. Härifrån når man till bostadens badrum, sovalkov, samt vardagsrum och kök i öppen och social planlösning. Rymligt kök i vitt med fönster åt två väderstreck - arbetsyta i mörk laminat samt stänkskydd ovan i form av vitt kakel. Matplats för ca 5 personer. Här finns glaskeramikhäll, ugn, kombinerad kyl/frys, fläkt samt diskmaskin. Vardagsrum i ljusa färger samt ekparkettgolv. Rejäla fönsterpartier som bidrar till härligt ljusinsläpp. Utgång till bostadens möblerbara balkong i högt och fritt läge. Bra planerad sovalkov i ljusa färger - plats för ca 180cm säng. Helkaklat badrum i vitt och grått med golvvärme. Här finns WC, tvättställ med kommod samt spegelskåp, dusch/bubbelbadkar samt tvättmaskin. Hör gärna av dig ifall du önskar komma på en privatvisning eller ifall du har några frågor om bostaden.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Täljövikstorget 1, Täljö, Österåkers kommun
  • Sön 28 apr
Täljövikstorget 1, Täljö, Österåkers kommun, bild 2
Täljövikstorget 1, Täljö, Österåkers kommun, bild 3

Täljövikstorget 1

Lägenhet
Täljö, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 295 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
4 350 kr/mån
45 000 kr/m²

Varmt välkomna till denna fräscha lägenhet på Täljövikstorget 1. + Gör en intresseanmälan på bostaden så hör jag av mig till dig. Alternativt kontakta mig på 0700999933 + + Havsutsikt från varje fönster + Flexibelt tillträde + Fantastiskt solläge på balkong + Närhet till bad & natur + Modernt boende i solid förening + Fenomenala förvaringslösningar + Stort & praktiskt badrum + Utmärkta parkeringsmöjligheter Denna tvåa om 51kvm är smart planerad där alla fönster är i österläge, precis som vår balkong som har sol under morgon och förmiddag. Här kan man njuta av de vindstilla lugnet som ligger i luften i Täljöviken och blicka ut mot havet. Det första du möts utav när du kliver in i denna lägenhet är en öppen känsla mellan kök och vardagsrum, vi har dessutom bra upphängningsalternativ i anslutning till hallen och 1 garderob. Vardagsrummet & köket rymmer bra möbleringsalternativ samt ett större matbord för stora sällskapet, vi har dessutom ett kök som andas ljust och modernt. Med vita färger på skåpsluckorna i vacker kombination med vår gråa laminatbänkskiva gör detta kök både snyggt och praktiskt, vi har väldigt gott om skåpsförvaring och bänkyta samt diskmaskin. Badrummet är också detta av storlek större och har både tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva för avlastning samt överskåp, samt dusch och en praktiskt kommod. Vårt sovrum är också detta väldigt stort, här finns idag två garderobsväggar som rymmer väldigt mycket kläder och prylar. Här har vi även plats för en stor dubbelsäng samt avlastningsytor samt ett skrivbord varifrån du kan blicka ut mot Täljövikstorget och havet. Välkommen att hör av dig ifall du har några frågor eller om du vill boka upp en visning på denna fina lägenhet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kungsängsvägen 5, Östra Kanalstaden, Österåkers kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Kungsängsvägen 5, Östra Kanalstaden, Österåkers kommun, bild 2
Kungsängsvägen 5, Östra Kanalstaden, Österåkers kommun, bild 3

Kungsängsvägen 5

Lägenhet
Östra Kanalstaden, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
4 750 000 kr
98 m²
4 rum
vån 2/4
6 533 kr/mån
48 469 kr/m²

Välkommen till denna magnifika lägenhet med balkong mot Åkers kanal. Detta är en inbjudande fyra om ca 98 kvm i populära Östra Kanalstaden. Hjärtat av denna fantastiska lägenhet är vårt vardagsrum där vi har plats för en större soffgrupp och en perfekt TV-vägg, härifrån når vi vår inglasade balkong där vi kan sitta och och njuta av eftermiddag- & kvällssol och se båtarna klucka förbi i Åkers kanal. Vårat moderna kök är halvt öppet mot vardagsrummet med en bardisk, här har vi gott om skåpsförvaring och massvis av bänkyta. Vi har dessutom en stor kyl och frys samt diskmaskin och plats för ett stort matbord för nära stora släkten kommer på besök. Våra tre sovrum är av modell större och ligger avskiljt ifrån varandra och har plats för dubbelsängar samt avlastningsytor i samtliga. Det ena sovrummet har en egen ELFA-inredd walk-in closet och de sovrummet med fönster mot innergården har stora skjutdörrars garderober som också är ELFA-inredda. De tredje sovrummet har plats för att sätta in garderober ifall man önskar detta. Ifrån vår praktiska hall når vi vår gäst-WC med dusch. Längre in i lägenheten har vi vårt stora badrum som dessutom har tvättmaskin och torktumlare med bänkyta ovanför samt överskåp för handdukar och annat. Kanalstaden är en modern kvartersstad med gröna innergårdar, central park och möjlighet till båtplatser. Här finns det gott om restauranger (bl.a Brödernas) samt frisörer och har utvecklats som en helt egen stadsdel av Åkersberga. I Kanalstaden får du lyxen av att bo modernt och bekvämt – med gångavstånd till service i Åkersberga Centrum som har en shoppinggalleria, torg och butiker och som utgör den centrala mötes- och handelsplatsen i Åkersberga, här finns även välsorterade matvarubutiker, café, teater och biograf, bibliotek, restauranger, apotek och systembolag. I centrum finns även Åkersberga station där både tåg & buss-terminal finns. Till Åkersberga kommer man med antingen Roslagsbanan eller buss. Det går direktbussar till Täby, Danderyds Sjukhus samt Humlegården. Roslagsbanan går till Östra Station. Från centrala Åkersberga tar det ca 30 minuter med bil till både Arlanda och Stockholm City, samt 20 minuter till Kista via Norrortsleden. Runt Åkers Kanal finns vackra strövområden. Antingen går man ner mot havet för att titta på alla båtar eller så går man uppåt efter kanalen för lugna, lummiga miljöer. Välkommen att höra av dig till mig på 0700999933 för att boka en privat visning eller ifall du har några frågor.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skolvägen 22 B, Åkersberga, Österåkers kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Skolvägen 22 B

Lägenhet
Åkersberga, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 195 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/3
5 184 kr/mån
28 141 kr/m²

Välkommen till denna ljusa 3:a om ca 78 kvm med balkong i sydvästläge mot lugn innergård. + Stor och stabil förening + Låg avgift + Centralt läge + Goda parkeringsmöjligheter + Soligt läge på balkong Detta är en trivsam lägenhet med bibehållen charm. Lägenheten erbjuder 2 rymliga sovrum med plats för stor säng. Externt förråd som hör till bostaden. På Skolvägen 22B får du ett centralt läge och mycket bostad för pengarna – med gångavstånd till Åkersberga Centrum som har en shoppinggalleria, torg och butiker och som utgör den centrala mötes- och handelsplatsen i Åkersberga, här finns även välsorterade matvarubutiker, café, teater och biograf, bibliotek, restauranger, apotek och systembolag. I centrum finns även Åkersberga station där både tåg & buss-terminal finns. Till Åkersberga kommer man med antingen Roslagsbanan eller buss. Det går direktbussar till Täby, Danderyds Sjukhus samt Humlegården. Roslagsbanan går till Östra Station. Från centrala Åkersberga tar det ca 30 minuter med bil till både Arlanda och Stockholm City, samt 20 minuter till Kista via Norrortsleden. Runt Åkers Kanal finns vackra strövområden. Antingen går man ner mot havet för att titta på alla båtar eller så går man uppåt efter kanalen för lugna, lummiga miljöer.

  • Plus
  • Balkong
Luffarbacken 80, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
  • Sön 28 apr kl 12:10

Luffarbacken 80

Radhus
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 695 000 kr
102 m²
4 rum
6 663 kr/mån
26 422 kr/m²

+ ACCEPTERAT PRIS + VISNING SÖNDAG 14/4 KL 15:20-15:50 Välkommen till detta centrala radhus på Luffarbacken 80. Med en baksida mot en mysig och härlig innergård har vi i kontrast mot det annars centrala läget i kommunen, en kort promenadväg ifrån Åkersberga centrum/station där vi har allt man behöver. Väl inne i huset har vi bland annat två helt nya badrum av större karaktär samt en ljust och fräscht kök i anslutning till matplatsen & hallen. Vi har även 3 ordentliga sovrum och ett rymligt vardagsrum som rent naturligt blir husets självklara samlingspunkt, härifrån når vi den stora uteplatsen med plats för större soffgrupper. + Gör en intresseanmälan på bostaden så hör jag av mig till dig. Alternativt kontakta mig på 0700999933 + Brf Söraparken är en välskött och mycket uppskattad förening. Här finns bl.a trädgårdsredskap att låna, gemensamma innergårdar med grillplatser, lekpark, tvättstuga samt en gemensam bastu. Föreningen disponerar över ett eget parkeringsgarage där varje plats har uttag för motorvärmare. Garaget har nyligen totalrenoverats 2018-2019 Några stenkast ifrån huset finns Åkersberga Centrum som har en shoppinggalleria, torg och butiker och som utgör den centrala mötes- och handelsplatsen i Åkersberga, här finns även välsorterade matvarubutiker, café, teater och biograf, bibliotek, restauranger, apotek och systembolag. I centrum finns även Åkersberga station där både tåg & buss-terminal finns. Till Åkersberga kommer man med antingen Roslagsbanan eller buss. Det går direktbussar till Täby, Danderyds Sjukhus samt Humlegården. Roslagsbanan går till Östra Station. Från centrala Åkersberga tar det ca 30 minuter med bil till både Arlanda och Stockholm City, samt 20 minuter till Kista via Norrortsleden. Runt Åkers Kanal finns vackra strövområden. Antingen går man ner mot havet för att titta på alla båtar eller så går man uppåt efter kanalen för lugna, lummiga miljöer. Hacksta fritidsområde bjuder på härliga motionsslingor i kuperad miljö. Ca fem minuters bilväg från centrum når man 3 stycken 18-håls golfbanor. Österåker är idag en av landets snabbast växande kommuner där centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med vattenkontakt. Österåker ligger i södra Roslagen vilket innebär fantastisk natur och skärgård med många möjligheter till aktiv fritid och härliga boendemiljöer. Välkommen att höra av dig om du har några frågor eller ifall du vill komma och kika.

  • Plus
  • Uteplats
Täljövikstorget 1, Täljö, Österåkers kommun
  • Sön 28 apr

Täljövikstorget 1

Lägenhet
Täljö, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
3 850 000 kr
84 m²
2 rum
vån 2/2
6 150 kr/mån
45 833 kr/m²

Välkommen till denna bedårande etagelägenhet i populära Täljöviken. + NYTT SÄNKT PRIS + TVÅ MAGISKA TAKTERRASSER + STORA SOCIALA YTOR + GODA PARKERINGSMÖJLIGHETER Med två magiska takterrasser som kröner denna lägenhet till en av de bästa i området. Morgon & förmiddagssol på den ena mot vattnet och fantastiskt eftermiddag & kvällssol på den andra som dessutom har ett utekök monterat. På båda terrasserna ryms de både större matplatser eller flertalet loungegrupper. Till skillnad ifrån flertalet av de andra etagelägenheterna i föreningen så har denna 2 badrum, 1 på vardera våningsplan. Båda badrummet har dusch och WC men badrummet på nedreplan har även tvättmaskin och torktumlare samt förvaringsskåp och avlastningsytor. Köket är ett påkostat sådant, med stenbänkskiva och moderna färger får man en exklusiv känsla när man kliver in här. Vi har dessutom gått om plats för ett större matbord och mängder med skåpsförvaring och stor kyl och frys, precis som man vill ha det helt enkelt. Sovrummet på nedreplan är väldigt stort och rymmer både en stor dubbelsäng och har idag 5st garderober, härifrån når vi även vår västervända balkong som även denna rymmer en bra loungegrupp. Allrummet på övreplan är tillräckligt stort för att dela upp till ytterligare ett sovrum samtidigt som man behåller vardagsrummet stort nog för en rejäl soffa och bra TV-vägg, det är också härifrån man når våra magnifika takterrasser. *** Digital visning finns, skriv till mäklaren för att ta del av denna *** + Gör en intresseanmälan på bostaden så hör jag av mig till dig. Alternativt kontakta mig på 0700999933 +

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Morkullestråket 20B, Margretelund - Tråsättra, Österåkers kommun

Morkullestråket 20B

Radhus
Margretelund - Tråsättra, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
3 250 000 kr
105 m²
5 rum
7 399 kr/mån
30 952 kr/m²

Välkommen till Brf Koltrasten. Här har du möjlighet att bli först att flytta in tillsammans med dina 21 grannar i populära Valsjöskogen. Med grönska och natur som närmsta granne och med mysiga sjöar runt knuten investerar du i ett väldigt attraktivt område som kommer att blomstra med åren. *** Digital visning finns, kontakta mäklaren för att ta del av denna *** ** Kontakta mäklaren för att boka in en privatvisning, visningar sker löpande ** Välkommen till Brf Koltrasten, denna nystartade bostadsrättsförening med inflyttning tidigast 27 juni 2023. Här har du möjlighet att bli först att flytta in tillsammans med dina 21 grannar i populära Valsjöskogen. Med grönska och natur som närmsta granne och med mysiga sjöar runt knuten investerar du i ett väldigt attraktivt område som kommer att blomstra med åren. Hus 201 ligger otroligt mysigt upphöjt från vår baksida, nedanför tomten har vi en mysig å som omges av vackra björkar. På baksidan kan du njuta av morgon och förmiddagssol medans du på eftermiddagen kan sitta i solen på framsidan. Du har plats för större utemöblemang på båda sidor av huset. Parkeringsmöjligheterna är utmärkta då du har plats för minst 2 bilar på tomten, varav 1 under carporten. Väl på insidan är det ljust och fräscht. Med vitmålade väggar och tak i kombination med det snygga ekparkettgolvet får vi en magisk kontrast som är oerhört vacker. Vi har tre ordentliga sovrum på ovanvåningen med gott om förvaringsalternativ. Det finns även en yta som fungerar perfekt som ett extra vardagsrum på ovanvåningen, här kan man om man vill få till ytterligare ett sovrum om man hellre vill ha det. Köket är ett HTH-kök utformat med mjukstängande lådor, källsortering samt besticklådor och diskmaskin. Mörk laminatbänkskiva med rostfri underlimmad diskho med avställningsyta samt ett stänkskydd i granitkeramik (Carrara). Vitvaror ifrån Siemens och spotlights under väggskåp gör att köket känns oerhört exklusivt. Badrummen har Svedbergsinredning med handfat, spegelskåp med belysning samt vitvaror ifrån Siemens. I badrummet på nedre plan har vi en dusch med duschväggar och på ovanvåning har vi ett badkar. Välkommen att höra av dig ifall du har några frågor eller ifall du önskar besöka området för en titt.

  • Plus
  • Uteplats
Klappbryggan 35, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun

Klappbryggan 35

Radhus
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
3 750 000 kr
95 m²
4 rum
5 429 kr/mån
39 474 kr/m²

Välkommen till detta magnifika bostadsrättsradhus med perfekt läge i Åkersberga centrum. Med närhet till Galleria, Tåg & Buss-station men ändå på ett behagligt avstånd från centrumpulsen har vi här ett radhus om 95kvm där uppvärmningen av huset ingår i avgiften. + Centralt läge när Åkers kanal + Uppvärmning av huset ingår i avgiften + Tre stora sovrum + Två balkonger Här har vi ett påkostat, stilrent EPOQ-kök från 2022 med massvis av förvaring och bänkyta. En praktisk stenskiva och smarta lösningar i hurtsarna och en stor kyl och frys (LG ThinQ) med inbyggd ismaskin samt en diskmaskin. Skåp och bänkskiva är dessutom förlängd jämfört med standard för kunna nyttja köket ännu bättre. Vi har dessutom utrustat köket med ännu fler eluttag än tidigare. Kranen är och denna specialbeställd där man kan ändra trycket i vattnet på flera olika sätt. Vardagsrummet är husets hjärta, här är det öppet mot vårt fina kök och här emellan får vi plats med ett större matbord och i vardagsrumsdelen kan vi ha en stor soffgrupp, härifrån når vi även ena uteplats som är belägen mot en lugn gångväg. På ovanvåningen har vi 3 bra sovrum, 2 av dessa har inbyggda garderober och plats för en större säng. Vår masterbedroom har inte bara plats för en stor säng utan har även lyxen av en bra Walk-in closet samt en egen balkong i lugnt läge. Vi har 2 stycken helkaklade badrum med comfortvärme, på nedreplan har vi en stor dusch och på ovanvåningen har vi badkar och tvättmaskin & torktumlare tillsammans med praktisk bänkskiva och överskåp. Några stenkast ifrån detta radhus finns Åkersberga Centrum som har en shoppinggalleria, torg och butiker och som utgör den centrala mötes- och handelsplatsen i Åkersberga, här finns även välsorterade matvarubutiker, café, teater och biograf, bibliotek, restauranger, apotek och systembolag. I centrum finns även Åkersberga station där både tåg & buss-terminal finns. Till Åkersberga kommer man med antingen Roslagsbanan eller buss. Det går direktbussar till Täby, Danderyds Sjukhus samt Humlegården. Roslagsbanan går till Östra Station. Från centrala Åkersberga tar det ca 30 minuter med bil till både Arlanda och Stockholm City, samt 20 minuter till Kista via Norrortsleden. Runt Åkers Kanal finns vackra strövområden. Antingen går man ner mot havet för att titta på alla båtar eller så går man uppåt efter kanalen för lugna, lummiga miljöer. Ca fem minuters bilväg från centrum når man 3 stycken 18-håls golfbanor. Österåker är idag en av landets snabbast växande kommuner där centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med vattenkontakt. Österåker ligger i södra Roslagen vilket innebär fantastisk natur och skärgård med många möjligheter till aktiv fritid och härliga boendemiljöer. Välkommen att höra av dig ifall du har några frågor eller ifall du önskar komma på en privat visning.

  • Balkong
  • Uteplats
Runvägen 11, Åkersberga, Österåkers kommun

Runvägen 11

Lägenhet
Åkersberga, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 450 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
3 713 kr/mån
44 545 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva och moderna lägenhet om 55kvm. Ett bekvämt boende intill Åkers kanal samt närhet till Åkersberga centrum. Med en magnifik balkong i anslutning till det stora och härliga vardagsrummet med öppen planlösning mot kök är detta en bostad där du kommer att trivas väldigt bra framöver. I mina ögon är detta ett av dom absolut bästa lägena i kommunen. Sovummet är stort nog för en dubbelsäng samt avlastningsytor, härifrån har vi vår walk-in closet med bra förvaringsalternativ. Badrummet är också detta av större variant och har både tvättmaskin och torktumlare samt rymligt duschutrymme. + Närhet till centrum & kommunikation + Bra parkeringsmöjligheter + Flexibelt tillträde + Stor balkong som blir en förlängning av vardagsrummet Välkommen att komma på privat eller öppen visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Västansjövägen 68, Ljusterö, Österåkers kommun

Västansjövägen 68

Radhus
Ljusterö, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 495 000 kr
67 m²
3 rum
3 693 kr/mån
37 239 kr/m²

*** Digital visning finns, skriv till mäklaren för att ta del av denna *** ++ NYTT SÄNKT PRIS ++ Välkommen ut till vackra Ljusterö och detta rymliga hus om 65 kvm i två plan. Utvändigt så har vi ett stort trädäck där vi kan avnjuta solen större delen av dagen, utöver denna yta så finns det mycket utrymme framför och bakom huset att nyttja. Väl inomhus vi en trevlig och välkomnande hall med bra yta för upphängning, härifrån når vi vårt stora badrum/tvättstuga där det finns det bland annat dusch, tvätt/-torktumlare samt plats för förvaring. På entréplanet har även vårt sociala kök och vardagsrum, med högt i tak och modern utrustning känns detta rum som en oerhört trevlig plats att spendera sina dagar i. Vi har gott om skåpsförvaring och bänkyta, stor kyl och frys samt diskmaskin. Vardagsrumsdelen rymmer en stor soffgrupp och ett långbord för de stora sällskapet. Sovrummet på entréplanet är stort och rymmer en dubbelsäng samt flertalet garderober, härifrån har vi även en altandörr till vår baksida. En trappa upp har vi också ett stort sovrum med plats för allt man behöver men även en yta vid trappan för ett hemmakontor eller loungemöblemang. Färjorna går ca 3 gånger i timmen när det inte är högsäsong. Under sommaren ca 6 gånger i timmen under dagtid. Waxholmsbolaget trafikerar ett flertal bryggor på Ljusterö, såsom Grundvik, Linanäs, Väsbystrand, Stensvik, Laggarsvik, Åsättra och Hummelmora. SL trafikerar ön med busslinje 626. Välkommen att höra av sig om du har några fler frågor eller ifall du vill komma och titta på detta fina och moderna hus.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 14