Stormgatan 22

Väster, Landskrona kommun Se på karta

3 395 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
110 m²
Biarea
65 m²
Tomtarea
168 m²
Byggår
1899
Driftkostnad
31 200 kr/år

Fräscht och trivsamt gatuhus i 1.5 plan med inredd källare, ursprungligen byggt i slutet av 1800-talet. Bottenvåningen med härlig takhöjd innehåller hall med plats för ytterkläder, vardagsrum med vackert trägolv och värmande öppen spis, matrum med samma fina golv, badrum med hörnbadkar och mysigt kök med vit fräsch inredning och skafferi. Härifrån finns utgång till trädäck och trädgård.

Via den vitmålade trappan kommer man upp till ovanvåningen som innehåller möblerbar hall, sovrum med utsikt mot trädgården, toalett med dusch och ett sovrum med ingång till klädkammare och utsikt mot Stormgatan. Både hallen och sovrummen har vackra trägolv.

Via hallen kommer man ner till den inredda källaren som har många fina utrymmen.
Hall med utgång till trädgård, tvättstuga, förrådsrum, rum med garderober och ytterligare ett rum. Vitputsade väggar och betong- och klinkergolv.

Friköpt tomt, fiber och fjärrvärme.
Nytt avloppsrör (från gjutjärn till plast) från ovanvåning till bottenvåning 2022.

Mycket bra läge med gångavstånd till Strandvägen och havet, vidare till den lilla fiske- och fritidshamnen Linds hamn samt det charmiga fiskeläget Borstahusen. Där finns restauranger, konstutställning, mataffär, badstränder, fritidsområden och golfbanor. I närheten finns flera alternativ när det gäller förskolor och skolor. Gångavstånd till Landskrona centrum, där man finner affärer, restauranger, kaféer och god service. Närhet till busshållplats, tågstation och på några minuter med bil nås motorvägen.

Hjärtligt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Landskrona

Kontakta mäklaren

Philip Törnmalm

Fastighetsbyrån Landskrona
Mäklare Philip Törnmalm, Fastighetsbyrån Landskrona
073-785 62 89
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas