Fastighetsbyrån Landskrona

Fastighetsbyrån Landskrona

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kavaljersgården 2, Västra Fäladen, Landskrona kommun
 • Ons 28 feb kl 17:00

Kavaljersgården 2

Radhus
Västra Fäladen, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
1 895 000 kr
109 m²
4 rum
8 442 kr/mån
17 385 kr/m²

Ta chansen att förvärva detta parhus på gavelläge med stor hörntomt! Bostadsrätten i två plan inrymmer sociala ytor på bottenvåningen och på ovanvåningen finner ni tre stycken sovrum och kontorsyta. För extra bekvämlighet finns det badrum på vardera våningsplan och en egen uppfart samt garage med gott om plats för förvaring. I trädgården erbjuds både träddäck och en stor gräsmatta som sträcker sig runt huset. För barnen så finns även föreningens lekplats precis utanför häcken.

 • Plus
 • Uteplats
Kung Hans Väg 13, Norra Borstahusen, Landskrona kommun

Kung Hans Väg 13

Lägenhet
Norra Borstahusen, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
2 900 000 kr
86,8 m²
3 rum
vån 3/3
7 359 kr/mån
33 410 kr/m²

Välkommen till en exklusiv trerummare i Brf Bovieran - det ultimata boendet för dig som är 55+ med närhet till bl.a. havet, mataffärer och den prisbelönta golfbanan. Här bor du i en modern lägenhet med inglasad balkong, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare, gott om förvaringsmöjligheter i form av garderober och klädkammare. Ett av de mest lockande dragen i föreningen är den inglasade vinterträdgården med ett klimat inspirerat från Medelhavet. En tillflyktsort, där du, oavsett väder, kan slappna av i bekväma sittgrupper på tumanhand, ta en lugn promenad bland exotiska växter eller spela boule med grannen. Varje bostad har tillgång till en parkeringsplats, flera med laddbox till elbilen, mot en månatlig avgift. Porttelefon med TV- display finns i alla lägenheter och sen mars 2023 producerar föreningen el via 450 kvm solceller, en investering i både miljön och ekonomin. Kontakta mäklaren för visning-

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Hedebyvägen 26, Glumslöv, Landskrona kommun
 • Sön 25 feb kl 12:00

Hedebyvägen 26

Radhus
Glumslöv, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
2 795 000 kr
93 m²
4 rum
6 234 kr/mån
30 054 kr/m²

Unikt tillfälle!! Ta över en 4:a i Brf Annetorp! Längst ner på återvändsgatan, i lugna och barnvänliga Glumslöv, med havet ett stenkast bort, hälsas du välkommen till detta kedjehus i ett plan. Bostaden är placerad på gaveln, vilket inte bara ger generöst med ljusinsläpp från flera väderstreck, du får också en trädgård som sträcker sig runt huset och erbjuder gott om plats för lek, trädgårdsarbete eller bara för att koppla av och njuta av den friska luften. Solen går att följa hela dagen, från morgonkaffet på entrésidans stenlagda uteplats till sen middag på trädäcket i trädgården. Inne i huset möts du bl.a. av generösa boytor, gott om förvaringsmöjligheter, gäst- WC, badrum med tvättavdelning och ett stort kök med plats för matbordet. I anslutning till bostaden finner du ett isolerat förråd och garage, komplett med fjärrstyrd port och en praktisk biluppställningsplats utanför. Det perfekta boendet för dig som vill komma hem till lugnet och stillheten efter en hektisk dag samtidigt som du har ett bekvämt avstånd till flera av de större städerna i regionen. Kontakta mäklaren för visning!

 • Plus
 • Uteplats
Havsgatan 45, Borstahusen, Landskrona kommun
 • Sön 25 feb kl 12:10

Havsgatan 45

Lägenhet
Borstahusen, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
3 895 000 kr
88 m²
4 rum
vån 3/5
4 738 kr/mån
44 261 kr/m²

Denna smakfulla 4:a i Borstahusen erbjuder ett boende med en kombination av modernitet och komfort samt med utsikt över taken och det vackra Öresund. Med strand, golfbana och flera restauranger i närområdet, är detta ett perfekt val för den som värdesätter både natur och bekvämlighet. Den välplanerade lägenheten, belägen på tredje våningen med hiss i markplan, erbjuder dessutom en mysig inglasad balkong i sydväst. Här kan ni förlänga sommaren och njuta av utsikten och havet i alla väder.

 • Plus
 • Hiss
Norra Infartsgatan 55A, Väster, Landskrona kommun

Norra Infartsgatan 55A

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
1 395 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/4
3 646 kr/mån
24 052 kr/m²

Nu finns det möjlighet att förvärva denna fantastiskt trevliga tvåa på tredje våningen i populära Brf Granada. En genomgående modern bostad med inglasad balkong, plats för förvaring samt helkaklat badrum. Innergården är trevlig med grillplats och grönområde. På väster med gångavstånd till havet och dess badstränder, restauranger, hamnar och den vidsträckta strandpromenaden finner vi den välskötta föreningen Brf Granada. Här bor du ett stenkast från allt vad staden har att erbjuda med promenadavstånd till centrum, bra kommunikationer och dessutom i en ypperlig förening med en god sammanhållning. Möjlighet för parkeringsplats efter sep. kö. Ett perfekt boende för dem som vill kunna flytta direkt in i ett snyggt och sobert boende utan att behöva renovera.

Bytaregatan 22, Kvarntorget, Landskrona kommun

Bytaregatan 22

Villa
Kvarntorget, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
2 525 000 kr
65 m²
3 rum
92 m² tomt

För dig som söker ett lugnt och skönt boende i pittoreska kvarter, är kulturskyddade Kvarntorget det rätta! Hela kvarteret är en väl sammanhållen miljö, bebyggelsen utgörs som helhet av särskilt värdefull bebyggelse enligt Plan och bygglagen. Totalrenoverat och ombyggt 2006. Luftvärmepump från 2022, helkaklat badrum, såväl härlig, insynsskyddad innergård sydostläge som balkong med fri vy över Kvarntorget och husen i området. Balkongen fick ny underliggande plåtbeklädnad och trätrall 2018. På fastigheten finns även en full isolerad och uppvärmd komplementbyggnad med ett rum som passar ypperligt som gästrum, hemmakontor, hobbyrum etc. I komplementbyggnaden finns även vind med förvaring.

Fasanvägen 21, Asmundtorp, Landskrona kommun
 • Sön 25 feb kl 12:30

Fasanvägen 21

Villa
Asmundtorp, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
3 795 000 kr
90 + 90 m²
4 rum
815 m² tomt

Med totalt ca 180 kvm användbar yta är det gott om plats i denna välplanerade 1 plansvilla med inredd källarvåning, 90 kvm på varje plan. En viktig investering gjordes 2021, solceller lades på taket, från Sveasolar med 12-års produkt och effektgaranti. De 24 st panelerna är tillverkade av Longi Solar paneltyp design 360w. Effekt är 8.64 kw med SMA växelriktare. Rullande 12 månader (2021-06-21 till 2021-06-30) har de genererat ca 10.242 KWh, samma period har säljarna köpt 5.767 KWh samt sålt 8.134 KWh. Energianvändning i huset är ca 6.114 Kwh inklusive uppvärmning. Solcellsbatteri (Sonnen Batterie) sattes in 2023 och är ett helintegrerat solbatterisystem med perfekt synkroniserade komponenter som maximerar självförsörjningen i hemmet. I kombination med solceller ges energifrihet och minskar beroendet av traditionella energileverantörer. Se sonnen.se för mer information. Energiklass A i energideklarationen. Fastigheten har genomgått en löpande stor renovering bl a yttertaket inklusive alla plåtarbeten byttes 2012, dränering 2019 med isodrän, 3-glasfönster från 2011-2023, kvalitetskök från danska JKE med bänkskivor av Silestonemarmor, helkaklad toalett med dusch på både entré och källarplan. På entréplan finns entré med öppet upp i nock, rymlig hall med plats för ytterkläder, gediget vitt kök med gott om förvaring, bänkytor och plats för stort matbord, vardagsrum som tidigare var två rum. Önskas fler sovrum på entréplan finns möjlighet att återställa till ett sovrum med ingång från hallen. Från vardagsrummet finns utgång till mysigt uterum och därifrån till stenlagd uteplats och trädgård. Vidare finns två bra sovrum och snyggt helkaklad toalett med dusch. Källaren som är inredd innehåller hall med klinkergolv, två stora allrum med klinkergolv, det ena med en värmande kamin. Rummen passar fint som sovrum. Vidare finns pannrum, helkaklad toalett med dusch, matkällare och fräsch tvättstuga. Trädgården om 815 kvm, som ligger i bästa solläge, inbjuder till både lek och odling. Plattor och prydnadssten från 2020. Friliggande äldre garage med garageport från 2010. Asfalterad uppfart gjord 2019. Luft/vatten-värmepump från 2010. Fiber finns. Lugnt och skönt beläget med gångavstånd till allt som byn erbjuder som skola F-9, förskola, mataffär med bra öppettider, bussförbindelse och närhet till flera tågstationer. Perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen inklusive Köpenhamn. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Plus
 • Energieffektiv
Prästgatan 2B, Centralt, Landskrona kommun
 • Sön 25 feb kl 14:00
Prästgatan 2B, Centralt, Landskrona kommun, bild 2
Prästgatan 2B, Centralt, Landskrona kommun, bild 3

Prästgatan 2B

Lägenhet
Centralt, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
1 895 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/3
4 059 kr/mån
25 267 kr/m²

Välkomna till denna renoverade & välplanerade bostad på perfekt läge med närhet till kommunikationer och affärer. Bostaden ligger i en stabil förening med god ekonomi vilket bidrar till en riktigt låg avgift som även inkluderar internet. En genomgående ljus bostad med ett väl tilltaget vardagsrum, modernt kök och helkaklat badrum med jacuzzi! Välkomna på visning!

 • Premium
Mildahns väg 31, Ven, Landskrona kommun
Mildahns väg 31, Ven, Landskrona kommun, bild 2
Mildahns väg 31, Ven, Landskrona kommun, bild 3

Mildahns väg 31

Tomt
Ven, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
1 695 000 kr
1 413 m² tomt

Nu finns möjlighet att bygga drömhuset på ön Ven, denna pärla mitt i Öresund mellan Sverige och Danmark. Tomt om 1.413 kvm. med näst intill klart bygglov för 1,5 plans hus med förråd naturskönt beläget med utsikt över Öresund och det böljande skånska landskapet, på Mildahns väg en kort promenad från färjeläget och hamnen i Bäckviken. Här får du både lugn och ro, högt beläget på en stilla "sidoväg" på ön och närheten till havet med fri utsikt över fälten och sundet. Utredning av landskapsbildsskydd av Länsstyrelsen är klar och godkänd och de ger därmed sitt samtycke till bygglovet. Nuvarande ägare kommer anlägga och bekosta servitutsväg med grannfastigheten. Huset som bygglovet är sökt på är i 1,5 plan om 153 kvm. Fasad med rödgul tegel typ ”Ventegel” med ett tak av svart takpapp. Nockhöjd för bostadshuset blir ca 7 meter och taklutningen blir 45 grader. Förrådet får en yta av ca 16 m2 med en fasad av grå träpanel och ett platt tak med mossa/sedum. Höjden blir ca 2,9 meter. Balkong från ovanvåningen och skyddad uteplats i kvällsolssläge. Optimal planlösning med stort vardagsrum/allrum i öppen planlösning med kök, badrum, tvättstuga och ett sovrum på bottenvåningen. Ovanvåningen disponeras med två sovrum i vardera gaveln, allrum samt ett stort badrum. Vatten, avlopp och fiber finns i gatan, anslutning bekostas av köparen. Ritningar för bygglov mm. finns som PDF under länkar längre ner här i annonsen. Hjärtligt välkomna att ta kontakt med mäklaren för vidare information och Landskrona Stad gällande byggnationen!

 • Premium
Alicegården 17, Norra Borstahusen, Landskrona kommun
 • Sön 25 feb kl 14:00
Alicegården 17, Norra Borstahusen, Landskrona kommun, bild 2
Alicegården 17, Norra Borstahusen, Landskrona kommun, bild 3

Alicegården 17

Lägenhet
Norra Borstahusen, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
2 595 000 kr
85 m²
4 rum
vån 1/2
5 515 kr/mån
30 529 kr/m²

Välkommen till denna sällsynta pärla med en egen uteplats i soligt söderläge. En bostad som erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och stil och där varje kvadratmeter är smart utnyttjad. Den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum bjuder in till gemenskap och umgänge. I månadsavgiften ingår din privata parkeringsplats. Här bor du i ett attraktivt område med närhet till havet, grönområden, mataffärer och några av Landskronas bästa skolor. Du tar dig med enkelhet till de större städerna i Öresundsregionen både med bil och tåg. Bussen till bland annat Helsingborg ligger på gångavstånd. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

 • Premium
 • Uteplats
Häljenäsvägen 7H, Häljarp, Landskrona kommun
 • Sön 25 feb kl 13:20

Häljenäsvägen 7H

Lägenhet
Häljarp, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
1 775 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
5 280 kr/mån
24 653 kr/m²

Nu finns denna moderna, ljusa och lättskötta 3:a på andra våningen i Brf Häljenäs till salu! Här erbjuds ett bekvämt boende till en låg månadskostnad och utmärkta pendlingsmöjligheter till hela Öresundsregionen. Lägenheten är ljust inredd med tidlösa ytskikt, välplanerade och generösa ytor, samt rikligt med naturligt ljus från stora fönsterpartier. Boendet inkluderar bekvämligheter som egen trappa upp till lägenheten och den rymliga terassen i söderläge, närliggande förråd och parkeringsplats.

 • Plus
 • Balkong
HSB Brf Örnen - Lyckos/HSB, Häljarp, Landskrona kommun
 • 20 lediga bostäder

HSB Brf Örnen - Lyckos/HSB

Lägenhet
Häljarp, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
fr. 2 895 000 kr
118 m²
5 rum
7 995 kr/mån

På prima läge i Häljarps Parkstad, norr om Lilla Byvägen, växer snart nya Lyckos-kvarter fram och försäljningen har startat! Först ut är 20 st Kvadraten hus på 118 kvm. Alla hus är planerade för att lyfta fördelarna med läget och för att skapa mysiga gångstråk och mötesplatser mellan husen. Vill du ha kvälls- eller morgonsol på terrassen? Behöver du parkera två bilar framför huset eller räcker det med en? Föredrar du ett hörnhus eller ett mittenhus? Här finns mycket att välja mellan och du får ett hus med låg energiförbrukning och som inte kräver något underhåll. Väldesignade hus Husen har fasader i tegel, uppmurade på traditionellt sätt och i olika nyanser för variation i kvarterets uttryck. Inuti huset fortsätter kvalitetskänslan med stora fönsterpartier, Kährs parkettgolv i ek och kakel från Interni. På ovanvåningen hittar du tre sovrum, allrum och badrum. Behöver du fyra rum så hjälper Lyckos dig med det, dessutom kostnadsfritt. Känn dig trygg i ett bostadsköp hos Lyckos För att du tryggt ska kunna omsätta din bostadsdröm till verklighet har Lyckos utökat sina garantier och ger dig just nu ett erbjudande som skyddar dig som köpare på flera sätt - räntegaranti, skydd mot dubbla boendekostnader, flexibelt tillträde är bara några av dem. Läs mer hos Lyckos hemsida: https://www.lyckos.se/sok-bostad/landskrona/haljarp-hsb-brf-ornen

 • Nybyggnadsprojekt
Havsgatan 43, Borstahusen, Landskrona kommun
 • Sön 25 feb kl 11:20
Havsgatan 43, Borstahusen, Landskrona kommun, bild 2
Havsgatan 43, Borstahusen, Landskrona kommun, bild 3

Havsgatan 43

Lägenhet
Borstahusen, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
3 650 000 kr
88 m²
4 rum
vån 2/5
4 738 kr/mån
41 477 kr/m²

Nu finns denna stilrena 4:a i Borstahusen till salu med strand, golfbana och restauranger som granne! Belägen på andra våningen, erbjuds 88 kvm med stil och funktion, där den inglasade balkongen i sydväst blir en förlängning av vardagsrummet. Interiören präglas av genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Kök och vardagsrum flödar i en öppen planlösning som skapar en social och inbjudande atmosfär.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Barsebäcksvägen 369, Barsebäcksvägen, Landskrona kommun

Barsebäcksvägen 369

Villa
Barsebäcksvägen, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
4 490 000 kr
163 + 13 m²
6 rum
907 m² tomt

Charmig och karaktärsfull fastighet fint beläget mellan Öresund och Saxtorpsskogen! De öppna landskapen är signifikativt för trakten. Fälten, ängarna, havet och stranden är ett så kallat Natura 2000 område. Det sträcker sig från Järavallen, vid Barsebäcks golfklubb, upp mot Häljarp. Västerut kommer man inom några hundra meter till stranden och den naturliga strandpromenaden. Närmaste tätort är Häljarp med skola 1-9, förskolor, tåg, buss och mataffär. Perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen inklusive Köpenhamn. Fastigheten uppfördes ursprungligen i slutet av 1800-talet (exakt årtal finns inte) och har byggts om och till i omgångar. Nuvarande ägare har på ett personligt och smakfullt sätt löpande renoverat fastigheten från 2009 till 2023, 2021 byttes taket med valsad plåt, 2014 inreddes vindsvåningen i tillbyggnaden och ett rum inreddes 2022 på vinden i den ursprungliga byggnaden. Bottenvåningen innehåller entré med plats för ytterkläder, sovrum och ett rum intill som ägarna använder som klädkammare. Vardagsrummet är härligt med plats för stor soffgrupp och spiraltrappan till vindsvåningen är en läcker inredningsdetalj, ingång till helkaklad toalett med dusch. Vidare finns fräscht vitt kök med öppet upp i nock med synliga bjälkar och flytspacklat golv precis som vid matplatsen. Ytterligare en entré, gästtoalett, tvättstuga och ett öppet rum med trappa upp till ett fint vindsrum med öppet upp i nock med synliga bjälkar. Från vardagsrummet kommer man upp till vindsvåningen som innehåller rymligt allrum (möjligt att dela av till ett sovrum) och ett mysigt sovrum. Den insynsskyddade trädgården som inbjuder till både lek och odling är ljuvlig med valnötsträd, köksträdgård, många olika sorters perenna växter som bl a murgröna, hortensior, klematis, klotlönnar och bambu. Två härliga altaner, en vid entrésidan och en mot väster, sol finns i trädgården hela dagen! Mur mot vägen. Spabadet ingår ej i köpet. Friliggande, isolerat förråd om 13 kvm uppfört 2016. Plats för fyra bilar på uppfarten, här finns elbils-laddare. Fiber finns. Hjärtligt välkomna på visning!

Segergatan 4D, Västra Fäladen, Landskrona kommun
 • Sön 25 feb kl 10:30

Segergatan 4D

Lägenhet
Västra Fäladen, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
1 895 000 kr
81 m²
3 rum
vån 6/8
5 205 kr/mån
23 395 kr/m²

På våning 6 i Brf Kungen med en fantastisk havsutsikt från vardagsrummet samt från den inglasade västbalkongen, finns nu denna 3:a till salu. Här erbjuds välplanerade kvadratmetrar som säljarna totalrenoverat med gedigna materialval. Den genomgående planlösningen bidrar till ett rikligt ljusinsläpp och vi finner bland annat fin ekparkett, välplanerat kök, gäst-wc och badrum med kombinerad tvätt/torktumlare - som renoverades i samband med föreningens stambyte och en inredd stor klädkammare.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sunnanvägen 9, Asmundtorp, Landskrona kommun

Sunnanvägen 9

Villa
Asmundtorp, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
3 695 000 kr
127 + 71 m²
6 rum
854 m² tomt

Gediget byggd 1.5 plansvilla med inredd källare, uppförd 1946, med över 190 kvm användbar yta. 6 rum, varav 4 är sovrum plus 2 sovrum i källaren. Fastigheten har genomgått en större renovering de senaste två åren. Bl a nytt tak, dränering av grunden, påkostad helkaklad toalett med dusch på ovanvåning (tidigare fanns bara bad i källaren), hall med klinkergolv och helkaklad toalett, renoverad källare , bytt innerdörrar/tagit bort trösklar på ovanvåningen och alla ytskikt är målade. Huset har ett härligt ljusflöde tack vare att fönstren är dragna ända ut i hörnen. Bottenvåningen innehåller hall med klinkergolv med golvvärme och plats för ytterkläder, helkaklad toalett med golvvärme, stort matrum med slipat/vaxat parkettgolv, kök med vit köksinredning. Vidare finns sovrum med laminatgolv och vardagsrum med slipat/vaxat parkettgolv och värmande braskamin. Från vardagsrummet finns utgång till uterum om ca 23 kvm med härlig rymd, klinkergolv och med med skjutpartier ut till stenlagd uteplats och trädgård. Via trappa med nylagda träklädda trappsteg kommer man upp till ovanvåningen som innehåller hall med nylagt laminatgolv, sovrum med nylagt laminatgolv och garderober, allrum/sovrum med nylagt laminatgolv som har ingång till stort sovrum med nylagt laminatgolv och snygga skjutpartier, utgång till balkong. Tidigare fanns bara en toalett, nuvarande ägare byggde om och gjorde en snyggt helkaklad toalett med dusch och golvvärme. Källaren innehåller fina utrymmen. Hall med heltäckningsmatta anpassad för källare, rymligt helkaklat badrum med vattenburen golvvärme och både dusch och bubbelbadkar. Vidare finns ett rum med heltäckningsmatta anpassad för källare, stor tvättstuga med klinkergolv och nyligen kaklade väggar, här finns även luft/vatten-värmepumpen. Allrum/sovrum med heltäckningsmatta anpassad för källare, ingång till matkällare och utgång till trädgården. Ny el i hela huset (ej i källaren) med automatsäkringar och jordfelsbrytare. Fiber finns. Luft/vatten-värmepump och braskamin. Dubbelgarage om ca 44 kvm med två portar, förråd om ca 10 kvm i samma byggnad med ingång från trädgården. Plats för tre bilar på den asfalterade uppfarten. Fantastiskt trädgård med olika sorters perenna växter, odlingslådor, stenläggningar och fruktträd. Lugnt och skönt läge med gångavstånd till allt som byn erbjuder som skola 1-9, förskola, mataffär med bra öppettider, bussförbindelse och närhet till flera tågstationer. Perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen. Hjärtligt välkomna på visning till detta härliga hus som har det mesta man kan önska!

 • Plus
Lokaler i äganderättsform, Örja, Landskrona kommun
 • 17 lediga bostäder

Lokaler i äganderättsform

Övrigt
Örja, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
fr. 1 325 000 kr
68,1-73,6 m²
1 rum

KOSTNADSEFFEKTIVA LOKALER I ETT STRATEGISKT BRA LÄGE I LANDSKRONA, MITT I ÖRESUNDSREGIONEN! Din skräddarsydda lokal – din potential att växa Vi lägger grunden - Du formar din egen lokal Vi är glada över att kunna erbjuda dig möjligheten att förvärva en av de 21 lokalerna i detta spännande projekt. Kortfattad information: Ägandeform: Fri äganderätt Typ: Lageryta Yta: ca 68,1-73,6 kvadratmeter Antal enheter tillgängliga: 21 stycken Detta är din chans att investera i en kostnadseffektiv lokal med utmärkt geografiskt läge i Landskrona, strategiskt placerat mitt i Öresundsregionen. Vi ger dig möjligheten att forma din egen lokal utifrån dina behov och visioner. Byggnationen pågår, prel. tillträde april 2024. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Vi erbjuder dig som privatperson och småföretagare att förvärva din egen kostnadseffektiva lokal. I byggnaden kommer det finnas 21 st. lokaler på ca 68-73kvm vardera, lokalerna mot den norra gaveln, A10 och B11, ca. 68 kvm. på grund av att de inrymmer utrymme för VA och elinstallationer. Takhöjden är hela 6 meter vilket gör det möjligt att uppföra ett entresolplan för att utöka den disponibla ytan med ca. 25 m2 för t.ex lager eller kontor. Porten är 4,5 meter hög vilket öppnar upp för en flexibel användning av lokalen. I vikdörren finns även fönster för naturligt ljusinsläpp. Fastigheterna på gaveln har även gavelfönster. Lokalerna är anpassade för många användningsområden - såsom lager, garage, förråd, verkstad, kontor, studio eller produktionslokal. Detta är möjligt då varje lokal är brandskyddsklassad enligt EI60. Behöver du en större lokal så köper man två eller fler lokaler utan mellanväggar, eller med dörr emellan. Varje enhet är utrustade med isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje lokal. Som företagare, eller privatperson, ger en äganderätt en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal. Det är du själv som bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen - För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din lokal - du bestämmer! Som köpare är din lokal en del av en redan bildad samfällighetsförening för skötsel och drift av de gemensamma funktioner och ytor. Ytorna inom området kommer att asfalteras och runt området kommer det finnas staket med elektrisk grind för in- och utfart. Läget är strategiskt mycket bra i Öresundsregionen alldeles i närheten av E6, Helsingborg nås på ca. 20 minuter och Malmö/Lund på 40-45 min. Konstruktion: - Stomme av stål - Betongplatta med cellplastisolering - Ytterväggar och innerväggar bestående av sandwichelement av plåt med mellanliggande stenullsisolering - Fribärande takplåt med isolering på ovansidan och takpapp som taktäckning - Vikport på 4,5*4,5 meter med fönster för bra ljusinsläpp samt dörr i port. Beskrivning: 4-delade vikportar, isolerade, inåtgående, handdrivna, en rad isolerglas, dagmått BxH 4500x4500 mm. Portarna är försedda med släpgummilist i underkant. - 6 meters takhöjd till nock i lokalerna och 4,5 meter vid port. - Belysning LED - armaturer 4 st. - Möjlighet att bygga entresolplan. - Kommunalt VA och el framdragen till varje modul – kostnad för VA ingår i samfällighetsavgift. - Samfälligheten tecknar abonnemang för el. 3 fas 80A som kan stegas upp/ner. - Fastighetsägaren betalar sedan för faktisk förbrukning av el till samfälligheten. - Fiber: förberett med rör för anslutning, dels in till teknikrum samt därifrån ut till respektive lokal. - Luft/luft-värmepump i varje modul. - Möjlighet att installera toalett, handfat, pentry och dusch, avlopp indraget, placering mittvägg. Se teknisk specifikation. - Ventilation med självdrag genom ventiler i port - Lokaler på gaveln har ... klicka på "läs mer om bostaden hos mäklaren" för att läsa fortsättningen

 • Nybyggnadsprojekt
Enoch Thulins väg 28C, Landskrona - Tegskiftet, Landskrona kommun

Enoch Thulins väg 28C

Lägenhet
Landskrona - Tegskiftet, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
1 995 000 kr
96 m²
4 rum
vån 1/8
5 821 kr/mån
20 781 kr/m²

Nu ges chansen och unikt tillfälle att förvärva något ovanligt som en fyra på entréplan i populära Brf Tegskiftet! Lugnt område intill grönområde och närhet till såväl centrum som service, dagis och tågstationen. Bostaden bjuder på en väl tilltagen uteplats samt en stor inglasad balkong. Kontakta fastighetsmäklare Sebaedin Bekirov för mer information!

 • Uteplats
 • Hiss
Saxtorpsvägen 194, Kvärlöv, Landskrona kommun

Saxtorpsvägen 194

Villa
Kvärlöv, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
2 650 000 kr
110 m²
5 rum
1 896 m² tomt

Charmig och välskött 1.5 plansvilla, lite lantligt beläget men med perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen och fem km till tågstationen i Dösjebro. Det mysiga huset på Saxtorpsvägen 194 uppfördes ursprungligen i början av 1900-talet. På 1980-talet genomgick fastigheten en större renovering, bl a lyftes taket för att få boyta på ovanvåningen. Ett par år senare byggdes en friliggande byggnad om ca 38 kvm innehållande garage, verkstad och förrådsrum. På fastigheten finns ytterligare en byggnad om ca 25 kvm, här finns tvätt/pannrum och förrådsrum. Stor härlig tomt om 1.896 kvm som inbjuder till både lek och odling. Bottenvåningen innehåller hall med vattenburen golvvärme och plats för ytterkläder, helkaklad toalett med dusch och el-golvvärme, rymligt kök med matplats, vattenburen golvvärme och utgång till altan. Vidare finns två härliga allrum med valv emellan. På ovanvåningen finns hall med inbyggda garderober, toalett och tre bra sovrum. Fiber finns. Luft/luft-värmepump från 2021. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Plus
Enoch Thulins Väg 32A, Landskrona - Tegskiftet, Landskrona kommun

Enoch Thulins Väg 32A

Lägenhet
Landskrona - Tegskiftet, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
1 550 000 kr
77 m²
3 rum
vån 5/8
4 804 kr/mån
20 130 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trea på eftertraktat gavelläge i HSB Brf Tegskiftet! En genomgående ljus och fräsch bostad med väl tilltagna utrymmen, ljusa ytskikt, modernt kök samt helkaklat badrum. Allt detta på bästa gavelläge som bjuder på bra ljusinsläpp och med en rymlig inglasad balkong. Bostaden ligger i lugnt och trivsamt område med närhet till centrum, service och mataffärer. Busshållplats finns på gatan och det är gångavstånd till tågstationen.

 • Balkong
 • Hiss
Erikstorpsvägen 80, Borstahusen, Landskrona kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Erikstorpsvägen 80

Lägenhet
Borstahusen, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
4 595 000 kr
118 m²
4 rum
6 113 kr/mån
38 941 kr/m²

Varmt välkommen till ett fantastiskt drömboende i form av gatuhus om 118 kvm längs Erikstorpsvägen! Uppfyll din dröm om det perfekta hemmet! Denna lägenhet i hjärtat av Borstahusen är din biljett till ett liv i lyx och komfort. Varje hörn är utformat med omsorg och stil. Nu har du chansen att äga denna fantastiska bostad. Här bor du endast 200 meter från havet och kan njuta av det anrika fiskeläget Borstahusen. Här finns småbåtshamnen, badbryggor, golfbanor och de vackra kuststräckorna med all sin mångfald. Området ger ett underbart tillskott i din vardag och detta välplanerade gatuhus som ritats av JAIS-arkitekter är både välbyggt och anpassningsbart utifrån dina önskemål. Bostadens övre plan fördelar sig med totalt tre sovrum samt badrum. Nedre plan huserar de sociala ytorna som gör det enkelt att umgås. Även här finns det ett badrum. Trädgården är grönskande och fin alla dagar om året och den breddade stenlagda uteplatsen kan lätt täckas över vid soldränkta dagar. Med den elektriska och vindstyrda markis kan man styra över önskad solskensinsläpp. I HSB Brf Brisen bor du i en stabil förening där månadsavgiften inkluderar både värme och vatten. Bo stabilt och bra med havet som närmsta granne - Varmt välkommen till Erikstorpsvägen 80!

 • Uteplats
Fiskargränden 33, null, Landskrona kommun

Fiskargränden 33

Övrigt
Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
3 495 000 kr
200 m²
397 m² tomt

Fastighet för den som drömmer om att vårda och skapa en egen livsstil! Nu finns möjlighet att förvärva den charmiga fastigheten med korsvirke och kullerstensgård med adress Fiskargränden 33 i kvarteret Köpmannen, en oas mitt i stan! Ut mot gatan ligger huvudbyggnaden i tre våningar som sedan i slutet av 1970-talet varit en tandläkarmottagning på bottenvåningen och personalrum/kontor på övriga våningar. Fastigheten har många möjligheter som verksamhet, uthyrning, generationsboende eller för den som bara vill ha gott om plats. De två gårdshusen kan även de inredas. På gamla ritningar ser man att ägaren hade många planer på det. Fastigheten är taxerad som 823, specialbyggnad, vårdbyggnad. Därmed finns inget taxeringsvärde. Om användningsområdet ska ändras måste bygglov sökas och fastigheten taxeras om. Detaljplanen medger bostäder och handel. Ska det bli bostäder måste parkering och tillgänglighet redovisas. Gårdshusen är placerade i zon för gårdsbyggnader/uthus. I områden som är markerade med kors på detaljplanen får det ej beviljas bostäder. Kontakta bygglovsavdelningen på Landskrona kommun för information. Byggnaderna är kulturhistoriskt värdefulla, men är ej skyddade enligt detaljplanen, dvs de är ej K- eller Q-märkta. Dock har de generellt förvanskningsskydd enligt PBL 8:13 och 8:17 vilket framförallt gäller fasad utåt gatan. Via den charmiga portgången med bjälkar och tegelgolv finns dörr in till huvudhuset och ut till den charmiga helt insynsskyddade innergården med de två gårdshusen. Bottenplan innehåller f d reception, väntrum, två behandlingsrum, kök och toalett. Bjälkar i tak, plast- och klinkergolv. Plan 2 fungerade förr som personalavdelning. Här finns kök öppet mot allrum, en vacker kamin mitt i rummet. Genomgångsrum in till ett rum som har ingång till toalett med dusch och två rum samt toalett. Trägolv, laminatgolv och bjälkar i tak. På plan 3 som förr användes som kontor finns kök med öppen planlösning mot allrum och även här en vacker kamin, två sovrum och toalett med dusch. Trägolv och ca 2 meter i takhöjd. Första gårdhuset är i 2.5 plan. På bottenplan finns tvättstuga och pannrum, sidan om finns två förrådsutrymmen, det ena med jordgolv och det andra med betonggolv. Plan 2 innehåller en enkel lokal med pentry och högst upp en kallvind, här finns en gammal charmig vinsch. Andra gårdshuset är i 2.5 plan och innehåller två förrådsutrymmen med betonggolv på bottenplan och trappa upp till till förrådsutrymmen. Fastigheten är i behov av genomgripande renovering. Fiber finns indraget. Hjärtligt välkomna på visning till denna unika fastighet med stor potential!

 • Plus
Lilla Byvägen 10D, Häljarp, Landskrona kommun

Lilla Byvägen 10D

Lägenhet
Häljarp, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
2 825 000 kr
118 + 4,2 m²
5 rum
7 175 kr/mån
23 941 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visning! På ett av Häljarps bästa läge, med närhet till så väl skog och natur som till havet, välkomnas du till detta moderna radhus i två plan, belägen på en av de större tomterna i föreningen. Bland grönskande och barnvänliga omgivningar erbjuds här ett familjevänligt boende med allt du kan tänkas behöva i en stressad vardag. Plats att ställa bilen framför huset och en inhängnad trädgård med gräsmatta och trädäck i soligt söderläge. Två helkaklade badrum på vardera våningsplan varav ett med badkar, separat tvättstuga och gott om förvaringsmöjligheter. Vattenburen golvvärme på bottenvåningen underlättar möbleringen. Välkommen!

 • Uteplats
Titangatan 3F, Karlslund, Landskrona kommun
 • Sön 25 feb

Titangatan 3F

Lägenhet
Karlslund, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
1 950 000 kr
85 m²
4 rum
vån 1/3
5 496 kr/mån
22 941 kr/m²

Alldeles intill naturen och vackra parker finns denna fantastiska, nyproducerade lägenhet med uteplats i västerläge. Här kan du komma hem på eftermiddagen och njuta av kvällssolen på din egna uteplats. Till bostaden tillhör en parkeringsplats som ingår i avgiften, solcellerna på taket värnar inte bara om miljön, de håller elkostnaderna nere. Du bor med närhet till både havet, centrum och på gångavstånd finns förskola, skola, mataffär och idrottsanläggningar.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
S:t Göransgatan 2D, Centralt läge/vid Kvarntorget, Landskrona kommun

S:t Göransgatan 2D

Radhus
Centralt läge/vid Kvarntorget, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
3 295 000 kr
163 + 31 m²
5 rum
186 m² tomt

Välplanerat två plans radhus perfekt beläget med gångavstånd till allt som staden erbjuder, havet och tågstationen. Bra pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen inklusive Köpenhamn. Här bor man på en lugn återvändsgata med lite trafik. Fastigheten uppfördes 1977 med genomtänkt planlösning med bottenvåning som innehåller entré med plats för ytterkläder, hall med plats med för ytterkläder och ingång till gästtoalett. Fräscht vitt kök med matplats och gott om förvaring, stort vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp, rymlig tvättstuga med utgång till inbyggt garage om ca 17 kvm. Från vardagsrummet kommer man ut till ett härligt uterum om ca 12 kvm och därifrån utgång till trädäck och trädgård. Från vardagsrummet finns trappa upp till ovanvåningen som innehåller allrum (går att göra om till sovrum) som har utgång till en skön takterass, snyggt renoverad toalett med dusch, klädkammare och tre stora sovrum. Friköpt tomt och fiber. I mån av plats finns möjlighet att hyra garageplats en liten bit från huset . Hjärtligt välkomna på visning!

 • Plus

Visar 1 - 25 av 51