Fastighetsbyrån Landskrona

Fastighetsbyrån Landskrona

Mäklare

Drottninggården 195, null, Landskrona kommun

Drottninggården 195

Lägenhet
Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

2 495 000 kr

90 m²

3 rum

5 670 kr/mån

27 722 kr/m²

Nu har du möjlighet att med små medel skapa ditt drömboende på Drottningen. 90 kvadratmeter med uterum och uteplats på framsidan samt en härlig uteplats på baksidan inramad av en uppvuxen häck. Baksidan vetter mot ett naturreservat som inte kommer att bebyggas vilket ger en öppen naturnära känsla. Till bostaden hör ett rymligt isolerat förråd med frostvakt. Bostaden bjuder på stort vardagsrum med ett magiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna, kök och matplats samt två lättmöblerade rum. Utanför ligger en av områdets många lekplatser och här är såklart bilfritt. Varmt välkomna på visning!

Ekebygården 9, Västra Fäladen, Landskrona kommun

Ekebygården 9

Lägenhet
Västra Fäladen, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

2 795 000 kr

79 m²

3 rum

5 804 kr/mån

35 380 kr/m²

En mycket trevlig bostadsrätt i gavel, om ett plan i lugnt radhusområde och i välskött förening. Gångavstånd till affär, skola, bad och kommunikationer. Eget garage med förråd intill huset samt en trevlig trädgård med uteplats. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Häljenäsvägen 22E, Häljarp, Landskrona kommun

Häljenäsvägen 22E

Radhus
Häljarp, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

3 590 000 kr

114 m²

4 rum

394 m² tomt

Fastigheten som är fantastiskt beläget vid vackra Saxån har allt man kan önska! Vackert och unikt läge, med möjlighet att med egen båt ta sig hela vägen, vi den vackra ån, ut till sundet. Huset har genomgått löpande renovering de senaste åren med genomgående tidlösa och smakfulla materialval. Säljarna förbrukade 10 531 KWh under år 2022. Fiber finns. Mycket bra planlösning där bottenvåningen innehåller hall med ingång till klädkammare under trappan, fräsch helkaklad toalett med dusch kombinerat med tvätt. Rymligt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp, altandörr ut till uteplats, trädgård och uterum i bästa solläge. Intill vardagsrummet finns ett sovrum, några i området har öppnat upp för att få vardagsrum i vinkel. Härligt kök med inredning från Ballingslöv med gott om förvaring, slitstarkt linoleumgolv, snygga takspots och bra maskiner. Via den vitmålade trappan, klädd med skön och slitstark matta, kommer man upp till ovanvåningen som innehåller möblerbar hall med arbetshörna, snyggt helkaklat badrum med både bubbelbadkar och dusch, sovrum med stora takfönster och ingång till klädkammare samt ytterligare ett sovrum. Genomgående vackert vitpigmenterat parkettgolv i ask och klinkergolv. Den insynsskyddade och inhägnade trädgården är ljuvlig ,med plats för både lek och odling. Odlingslådor och svarta vinbärsbuskar. Traditionell torkställning finns. Stenbelagd altan med markis som är 5,6 meter bred och med 3 meters utfall, avskild yta med utedusch och rum för solstol. 2014 byggdes f d förrådet om till ett underbart uterum med vikdörrar ut mot trädäck, linoleumgolv, förvaring och öppet upp i nock. Dubbla trädgårdsförråd och utrymme för sopkärl på långsidan av huset. Garage i länga med fjärrstyrd port och parkeringsplats i närheten av huset. Båt ingår i köpet. Fastigheten är perfekt beläget med några minuters gångavstånd till tågstationen och närhet till samhället Häljarp med bl a golfbana, skola F-9 och matbutik. Hjärtligt välkomna på visning till detta härliga boende med unikt läge!

Ättehögsvägen 1, Glumslöv, Landskrona kommun

Ättehögsvägen 1

Villa
Glumslöv, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

4 500 000 kr

145 m²

5 rum

423 m² tomt

Välplanerad och fräsch 1.5 plansvilla härligt beläget i Glumslöv med gångavstånd till skola F-9, lika nära till både buss- och tågstation samt mataffär och en cykeltur ifrån finns härliga bad och småbåtshamn i Ålabodarna. Perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen. Huset är bra beläget på återvändsgata med grönområde och lekplats precis utanför. Idealiskt för barnfamiljen, lugnt skönt boende och gott om plats. Bottenvåningen innehåller hall med plats för ytterkläder, helkaklat fräscht inrett badrum, helrenoverat 2017 med fackman, rymligt vardagsrum i vinkel, här finns möjlighet att avdela till ett sovrum om fler rum önskas. Utgång via helglasad ytterdörr till uterum om ca 15 kvm. Vidare finns stilrent kök från Swenova med gott om skåpsinredning och matplats, strax intill köket finns en stor tvättstuga med skjutgarderob och arbetsyta, ovanligt stor då ursprungliga tvättstugan slagits samman med ett f d sovrum. Utgång via helglasad altandörr till uteplats och trädgård. Via vitmålad trappa kommer man upp till ovanvåningen som innehåller två sovrum, allrum som kan göras om till ett sovrum, toalett med dusch, klädkammare och ett större sovrum med walk in closet. Aluminiumklädda energieffektiva 3-glasfönster och altandörrar från Morupsfönster i hela huset insatta 2022, kodlås från BG 2000. Fiber finns. Luft/luft-värmepump på både botten- och ovanvåning. Insynsskyddad trädgård som inbjuder till både lek och odling, uteplatser i både sten och trä. Fin uteplats även på entrésidan dit sista kvällssolen når. Friliggande förråd sammanbyggt med nyasfalterad carport. El-laddare finns. Hjärtligt välkomna på visning!

Smedvägen 15, Asmundtorp, Landskrona kommun

Smedvägen 15

Villa
Asmundtorp, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

2 695 000 kr

115 m²

4 rum

1 023 m² tomt

Den mysiga 1 plansvillan på Smedvägen 15 uppfördes 1956 och byggdes till med med ca 28 kvm 1972. Lugnt och skönt beläget på på hörntomt strax intill idrottsplatsen och med några minuters gångväg till skolan. Fin planlösning med hall med garderober och plats för ytterkläder, sovrum, helkaklat badrum med ingång till tvättstuga där pannan står, rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp och utgång till uteplats och trädgård via helglasad dubbel altandörr. 2019 gjorde ägarna en stor ombyggnad där vägg togs bort att få ett rymligt härligt kök med köksö och matplats, sammanlagd yta om ca 36 kvm. Detta rum är husets hjärta! I mitten finns en värmande öppen spis med kassett. Vidare finns två sovrum, det ena med stor skjutgarderob. Aluminiumklädda 3-glasfönster, inklusive glasad dubbel altandörr, från Morupsfönster insatta 2016. Nydragen el i hela huset. Lyxig åttaformad pool i stålkonstruktion från 2020 med pooltak som förutom säkerheten, håller värmen så man kan nyttja poolen under en längre period och förlänger badsäsongen, stort trädäck runt om. Den härliga tomten om över 1000 kvm inbjuder till både lek och odling. Separat byggnad med garage och carport. Fiber finns. Gångavstånd till allt som byn erbjuder som bl a skola F-9, förskola, mataffär med bra öppettider, utegym, pumptrackbana, fotbollsförening, bussförbindelse och närhet till flera tågstationer. Perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen.

 • Plus
Råga Hörstadsvägen 33, Råga Hörstad, Landskrona kommun
 • Sön 19 feb kl 13:00

Råga Hörstadsvägen 33

Villa
Råga Hörstad, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

4 895 000 kr

176 m²

5 rum

2 859 m² tomt

Välkomna till denna pärla med adress Råga Hörstadsvägen 33! Här har ägarna under många år skapat en prunkande grön oas som har varit med i flera trädgårdsrundor och här har varit både bröllop och andra arrangemang i denna vackra uppväxta trädgård. Fastigheten uppfördes 1911 av familjen Olsson och de hade trädgårdsmästeri, i ekonomibyggnaden hade man djurhållning. I början av 1990-talet förvärvade nuvarande ägare fastigheten och började anlägga och forma trädgården, använde ekonomibyggnaden till verksamhet. I början var det både väv- och blomstuga. På senare år har det varit bl a försäljning av blommor/växter, binderi, ljusstöpning, arrangemang för fest/bröllop/ begravning och kursverksamhet. Här finns många möjligheter för olika typer av verksamhet! Huset är charmigt med rymd (2.70 meter på bottenvåningen), ljus och stora härliga sällskapsutrymmen. Bottenvåningen innehåller rymlig hall med plats för ytterkläder, snyggt helkaklat badrum med dusch och badkar med lejontassar. Vidare finns ett härligt kök med gott om förvaring och bänkytor, köksö med spishäll och och plats för barstolar. Sovrum med ingång till rymlig skjutgarderob, stort matrum med ingång till tillbyggnad med plats för både matbord och soffgrupp, här finns en värmande öppen spis. Från vardagsrummet finns utgång till det underbara uterummet om ca 30 kvm som har ett härlig ljus och underbar utsikt över trädgården. Skjutbara fönster och skjutparti ut mot altan med utgång till trädgårdens gräsyta. Från matrummet finns trappa ner till källaren som innehåller förrådsrum, pannrum och tvättstuga. Härifrån finns utgång till trädgården. På ovanvåningen finns stort allrum som går att göra om till två sovrum, utgång till balkong. Vidare finns toalett och ett rymligt sovrum med fransk balkong och öppet upp i nock med synliga bjälkar. Det finns möjlighet att skapa fler sovrum om det önskas. Ekonomibyggnaden, som tidigare var djurstall, genomgick en större renovering med bl a indragning av vattenburna element , isolering av butiksytorna och tillbyggnader gjordes. Det finns möjlighet att dra in vatten från bostadshuset, om det önskas. I byggnaden finns ett flertalet rum, bl ett ljusstöpnings- och färgningsrum. Karen går att köpa. Vattenburet värmesystem med både pellets och luft/vatten-värmepump. Fiber finns. Tomtareal 2 859 kvm. Garage finns i ekonomibyggnaden, Flertalet platser för bil finns utanför garaget. Många olika sorters träd, växter och blommor finns i trädgården, flera av dem ovanliga. Flera olika sorters magnolior, ginallalönn, japansk träddödare, pelarkörsbär, flera olika sorters syrener, äkta kvitten, ullungsrönn, rönn olika ekar, silverlind, lind, ask, svartfläder, akacia, vildvin, silverpäron, kopparlpönn, campsis båderöd och orange, förädlad oxel, lärk, rhodedendron, azaleor, ormhassel, blodhassel, korneller, liten och stor diablo, hibiskus i olika fäger, konvaljträd, malus floribunda, blodplommon, olika sorters gräs, olika sorters clematis, olika sorters rosor, näverhägg, snödroppsträd, kejsarträd, sto- och småbladig pipranka, akebia, tulpanträd, katsura, gullregn hybrid, egensådd katalpa, fandens spatserstokk, buxbom, olika sorters hostor, brokbladig klätterbenved, olika sorters vinca, daggkåpa, daggkåpa alpina, klätterhortensia, egensådd månviol, schersmin, vinsterjasmin, blåregn, fikon Bornholms, kameleontbuske, städesgröna växter, hortensior, små - och storbladiga murgröna.... och en krokodil :-). Damm med porlande vattenfall och med vackra Koifiskar som simmar i vattendraget som slingrar sig genom trädgården. Sten- och trägångar, bro som för tankarna till Monet, rosenportaler, gräsyta med flaggstång, många olika uteplatser att sitta på, växthus och vedeldad bastu. Hjärtligt välkomna på visning till denna härliga fastighet!

 • Plus
Vadensjövägen 103, Vadensjö, Landskrona kommun

Vadensjövägen 103

Villa
Vadensjö, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

2 995 000 kr

117 m²

4 rum

809 m² tomt

Välkomna till Vadensjövägen 103! Charmig och fint renoverad 30-talsvilla, vackert och idylliskt beläget i Vadensjö med utsikt mot Rönneberga backar och över det skånska böljande landskapet! Fastigheten har genomgått renovering från 2011 med bl a 2-glasfönster isoler, plåttak, två helkaklade badrum, kök och massiva ekgolv. Fiber finns. Luft/vatten-värmepump från 2016. Bottenvåningen innehåller hall med skjutgarderob, helkaklat badrum med läckert badkar i gjutmarmor samt tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns ett sovrum, vardagsrum med utgång till stor altan med underbar utsikt över det skånska landskapet och infälld bubbelpool. Kök med vit fräsch inredning och bänkskivor av granit. Via snygg trappa med glasvägg kommer man upp till ovanvåningen som innehåller två rymliga sovrum med ekgolv och öppet upp i nock med synliga bjälkar. Från ena sovrummet finns en rymlig walk in closet och ingång till helkaklad toalett med dusch. I den fräscha källaren finns fina förrådsutrymmen, pannrum och gamla badrummet. Ägarna ansökte om tillbyggnad på 30 kvm med utgång från vardagsrummet, bygglovshandlingar finns, se fliken dokument. Härlig trädgård med plats för både lek och odling. Dubbelcarport. Vadensjö är en liten by, naturskönt beläget strax utanför Landskrona, där gammal charm blandas med modern. Läget är trivsamt och rofyllt och ändå nära till allt. Gå in på vadensjo.se (Wadensjö byagille). Skola F-6 i Härslövs skola och 6-9 i Glumslövs skola. Perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen. Hjärtligt välkomna på visning till detta härliga hus!

Löpargatan 18C, Västra Fäladen, Landskrona kommun

Löpargatan 18C

Lägenhet
Västra Fäladen, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

2 495 000 kr

101 m²

4 rum

5 634 kr/mån

24 703 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och välplanerade hörnlägenhet i eftertraktade Brf Springaren med inglasad balkong, och en stor uteplats! Bostaden erbjuder både inglasad uterum och en stor uteplats i soliga söderläge, praktiskt kök med gott om arbetsytor och matplats, mycket ljusinsläpp och är i väldigt gott skick med en trevlig planlösning. Perfekt beläget i föreningens utkant med utsikt mot lugna grönområde och gångavstånd till havet, Borstahusens hamn, kommunikationer, matbutiker. Köket är mycket fräscht och inrymmer utrymme för matmöblemanget. Sovrummet är rymligt och bjuder på utrymme för såväl dubbelsäng som ytterligare förvaring. Vardagsrummet är väl tilltaget och inrymmer både tv-hörna och matbord om så önskas. Badrummet i stilrena och smakfulla färger samt utrustat med badkar. Ett idealiskt boende för såväl unga som äldre där man inte behöver tänka på renoveringsbehov. En populär & eftertraktad förening med en väldigt god ekonomi. Rymlig förråd som tillhör lägenheten finns alldeles bredvid lägenheten. Garage: 315 kr/mån, sep.kö. -finns lediga platser idag Parkeringsplats: 70 kr/mån, finns även med laddstolpar. Avgift för elförbrukning tillkommer efter användning. Varmt välkomna på visning!

Enoch Thulins väg 32B, Landskrona - Tegskiftet, Landskrona kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Enoch Thulins väg 32B

Lägenhet
Landskrona - Tegskiftet, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

1 495 000 kr

76 m²

3 rum

4 755 kr/mån

19 671 kr/m²

På sjätte våningen med slående utsikt över staden, hittar du denna välskötta och modernt renoverade bostad. På den inglasade och rymliga balkongen i västerläge med dess eftermiddagssol kan du förlänga sommaren! Det perfekta boende för dig som vill bo i ett lugnt och trivsamt område med närhet till både grönområden och centrum. Familjen har nära till både förskolor, skolor och lekplatser. Tågstation och bussar runt knuten gör det enkelt för den som pendlar. Varmt välkommen till välskötta Brf Tegskiftet och denna fräscha bostad.

 • Hiss
Lusernvägen 24, Häljarp, Landskrona kommun

Lusernvägen 24

Radhus
Häljarp, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

3 495 000 kr

164 m²

6 rum

256 m² tomt

1,5 plans parhus med omedelbar närhet till bl a skolor, förskolor, idrottsplats och lekplats som tillsammans med den välplanerade planlösningen gör detta till ett perfekt hus för barnfamiljen. Yttersyllarna är bytta, all el i huset är bytt och automatsäkringar, fiber och fjärrvärme. Flera i området har inrett vinden för att få ett rum till, golv finns på hela vinden, perfekt för förvaring. Bottenvåningen innehåller hall med plats för ytterkläder, öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum. Fräscht vitt kök från 2020, rymligt vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp, toalett med dusch renoverad 2015, ett sovrum, klädkammare och tvättstuga. Utgång till insynsskyddad trädgård från både tvättstugan och vardagsrummet via helglasad altandörr. Ovanvåningen har fina ytor och innehåller allrum (vissa i området har skapat ett sovrum här), rymligt förråd/klädkammare, badrum och tre bra sovrum. Isolerat förråd på tomten och garage i länga i närheten av huset. Lättskött tomt med stenläggning på entrésidan och gräsyta på baksidan med trädäck och här finns ett bra förråd. I omgivningarna runt Häljarp finns vackra promenadstråk, Öresunds golfbana och det är inte heller långt till Saxtorpsskogen. I närheten finns matbutik och tågstation. Perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen inklusive Köpenhamn. Hjärtligt välkomna på visning!

Fröjdenborgsgatan 25, Väster, Landskrona kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 14:30

Fröjdenborgsgatan 25

Villa
Väster, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

4 495 000 kr

117 m²

4 rum

285 m² tomt

För dig som ställer höga krav på boendet och läget är 1 plansradhuset med gatuhuskaraktär på Fröjdenborgsgatan 25 det optimala! Här finns en tidlöshet som tilltalar ögat med sitt väl avvägda, geometriska formspråk. De smakfulla husen på området Smeden, byggda av Götenehus 2008, ligger skyddat och inbäddat i grönska med gångavstånd till allt som staden erbjuder. Trots närheten till trevliga grannar känns läget fritt och insynsskyddat. Det är läckert, det är praktiskt, det är helt enkelt ett hus som passar den som värdesätter en vackrare vardag. Modernt boende med känsla för rymd och ljus, magnifik takhöjd med över 4.35 på högsta punkten! Hall med klinkergolv och skjutgarderob, helkaklad toalett med dusch, vardagsrum om ca 40 kvm med vackert 1 stavs ekparkettgolv, stora fönsterpartier vilket ger ett fantastiskt ljusinläpp och här finns gott om plats för både soff- och matgrupp. Strax intill finns ett mindre rum/arbetsrum där en del i området tagit bort väggen och fått ett ännu större vardagsrum. Vidare finns snyggt kök insatt 2018 med tidlös inredning från Ballingslöv, bänkskivor av Silestone, nya maskiner, köksö som fungerar som både matplats, avlastning och förvaring och bänkskiva av Silestone. I en lite privat del av huset finns hall, sovrum, helkaklat badrum och ett större sovrum som nyligen renoverades med skön heltäckningsmatta och ny tapet. Rummet har skjutgarderob och ett fint ljusinsläpp tack vare stora fönster. Friköpt tomt, fiber, fjärrvärme och vattenburen golvvärme. Härlig, insynsskyddad innergård i fastighetens vinkeldel, en fantastisk plats att njuta i där solens strålar når hela dagen och kvällen. Lättskött med komposittrall med infälld belysning och stenläggning. 2012 byggdes det mysiga uterummet om ca 13 kvm med klinkergolv, skjutpartier och innertak med takfönster. Sammanbyggt med förrådet. En parkeringsplats på tomten med laddstolpe till elbil. Mycket bra läge med gångavstånd till Strandvägen och havet, vidare till den lilla fiske- och fritidshamnen Lindshamn samt det charmiga fiskeläget Borstahusen. I Borstahusen finns restauranger, konstutställning, mataffär, badstränder, fritidsområden och golfbanor. I närheten finns flera alternativ när det gäller förskolor och skolor. Gångavstånd till Landskrona centrum, där man finner affärer, restauranger, caféer och god service. Närhet till busshållplats, tågstation och på några minuter med bil nås motorvägen. Hjärtligt välkomna på visning! Hjärtligt välkomna på visning!

 • Plus
Enoch Thulins väg 36A, Landskrona - Helgebröten, Landskrona kommun
 • Sön 12 feb kl 12:30

Enoch Thulins väg 36A

Lägenhet
Landskrona - Helgebröten, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

1 345 000 kr

75 m²

3 rum

5 086 kr/mån

17 933 kr/m²

Välplanerad och eftertraktad lägenhet på sjätte våningen i brf Helgebröten! Bostaden ligger på trevligt läge med närhet till buss, tågstation, affärer och grönområden. Genomgående ljust boende med helkaklat badrum, väl tilltagna rum och en härlig inglasad balkong i västerläge. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Olofstorpsvägen 25, Häljarp, Landskrona kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Olofstorpsvägen 25

Villa
Häljarp, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

2 695 000 kr

124 m²

6 rum

914 m² tomt

Välplanerat och välskött hus på stor hörntomt i den äldre delen av populära och attraktiva Häljarp. Byggt i stomme i lättbetong, Siporex, med fasadtegel på husets långsidor, målad Siporex och träpanel på gavlarna. Löpande underhållet där man bland annat lagt om taket 2002, bytt panel på gavelspetsen i söder 2021 och i övrigt väl omhändertaget under åren. Välplanerat med vardagsrum, två sovrum, badrum samt kök på bottenvåningen och två stora sovrum samt allrum och WC på ovanvåningen. Stor hörntomt med mycket möjligheter och garage och förråd. Fiber och fjärrvärme finns i tomtgräns att ansluta sig till mot avgift.

Strandvägen 35B, Borstahusen, Landskrona kommun

Strandvägen 35B

Lägenhet
Borstahusen, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

2 950 000 kr

118 m²

4 rum

8 324 kr/mån

25 000 kr/m²

Denna etagelägenhet är något utöver det vanliga, väl genomtänkt med ljusa och luftiga ytor samt närheten till bra möjligheter. Strandvägen som följer havet från Landskrona till Borstahusen, har ett unikt läge och de som flyttar hit stannar i många år. Omgiven av grönområden och promenadstigar längs havet samt möjlighet till båtplats i någon av de närliggande småbåtshamnarna. För den golfintresserade finns Erikstorp och Hildesborgbanan strax norr om Borstahusen.

 • Balkong
Fogdegatan 3, Norra Borstahusen, Landskrona kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Fogdegatan 3

Radhus
Norra Borstahusen, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

2 995 000 kr

114 m²

5 rum

5 144 kr/mån

26 272 kr/m²

På ett eftertraktat område, bara ett stenkast från havet och stranden i Norra Borstahuset växer ett nytt bostadsområde fram. Vid Erikstorpsvägen och den prisbelönta golfbanan välkomnas du till detta moderna och välplanerade radhus i två plan. Här blir du den första att flytta in och bor med alla bekvämligheter som önskas i en modern vardag. Två uteplatser, trädgård, eget förråd på tomten och egna tvättmöjligheter är några av attributen som erbjuds.

 • Uteplats
Vengatan 1D, Väster, Landskrona kommun

Vengatan 1D

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

1 395 000 kr

76 m²

3 rum

5 875 kr/mån

18 355 kr/m²

På väster, med närhet till havet och såväl Citadellet som centrum, finner vi denna ljusa och fräscha trea! Här bor du i en välskött förening som skött det löpande underhållet väl. Man har investerat i större insatser såsom stambyte, nya badrum, effektiv ventilation, ny el, ny dränering, renoverad tvättstuga, fönster och balkonger samt tak. En fint planerad bostad med ljusa och fräscha ytskikt, väl tilltagna utrymmen samt uterumskänsla med en inglasad balkong med vida vyer i härligt västläge!

 • Balkong
Tallvägen 76, Häljarp, Landskrona kommun

Tallvägen 76

Villa
Häljarp, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

3 395 000 kr

137 m²

4 rum

913 m² tomt

Välplanerad och löpande renoverad 1 plansvilla på stor tomt, lugnt och skönt beläget ett stenkast från förskolor, skolor och idrottsplats i attraktiva Häljarp. Entré med klinkergolv och plats för ytterkläder, hall med laminatgolv, snyggt helkaklad toalett med dusch helrenoverad 2021, sovrum med laminatgolv och inbyggd garderob, sovrum med laminatgolv och inbyggda garderober, rymligt matrum (vardagsrum före tillbyggnaden) med parkettgolv, tillbyggt stort vardagsrum med plats för soffgrupp och möjlighet att avdela rummet för att få ett tredje sovrum. Altandörr ut till stort trädäck i både söder- och västerläge. Från matrummet finns, via ett par trappsteg, ingång till ett stort lyxigt badrum helrenoverat 2019 kombinerat med tvätt, ingång till walk in closet. Köket renoverades 2016 med vit inredning från Ikea, här finns plats för matbord, ägarna har en löst stående köksö. Från köket finns, via ett par trappsteg, ingång till groventré och förrådsrum där fjärrvärmen finns. Från groventrén finns dörr in till garaget om ca 15 kvm som går att göra om till boyta om det önskas. Det finns möjlighet att bygga ett friliggande garage på tomten, bygglov krävs. Den stora härliga trädgården inbjuder till både lek och odling. Bra uppfart för bilar utanför garaget. Fjärrvärme och fiber. I Häljarp finns bl a skolor, förskolor, skog och natur i Saxtorpsskogen, affär med bra öppettider, tågstation, pizzeria och golfbana. Utegym och motionsslinga runt hörnet. Perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen inklusive Köpenhamn. Hjärtligt välkomna på visning!

Kapplandsgatan 45, Borstahusen, Landskrona kommun

Kapplandsgatan 45

Radhus
Borstahusen, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

4 300 000 kr

116,5 m²

6 rum

5 098 kr/mån

36 910 kr/m²

På eftertraktat läge i Borstahusen, med havet och golfbanan som granne, erbjuds nu möjlighet för dig att bli stolt ägare av ett nyproducerat radhus i två plan. Rymliga och välplanerade kvadratmeter, med parkering på uppfarten utanför entrén, balkong och anlagd trädgård med terass i soligt västerläge. Fem väl tilltagna (sov)rum, kvalitetskök från Ballingslöv, bänkskiva och stänkskydd i tålig komposit, energisnåla vitvaror från Electrolux, två helkaklade badrum, 1-stavs ekparkett i alla sociala ytor, massiva innerdörrar (tillval) och mycket mer. För att erbjuda medlemmarna i föreningen trygghet i en förändrad räntemarknad har entreprenören beslutat om ge ett årligt tillskott till föreningen (se beskrivning "övrig information"). Att läget är populärt, är inte konstigt att förstå, på gångavstånd når du stranden, småbåtshamnen och havet, naturen runt knuten och cykelavstånd till centrala Landskrona. Här finns gott om både privata och kommunala skolor, mataffärer och allt annat du behöver i en modern och stressad vardag. Bostaden är fortfarande under byggnation så fysiska visningar kan inte göras f.n. Inflyttningsklar för ny köpare 1 mars 2023. Kontakta mäklaren för mer information och projektbeskrivning.

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Lantmannavägen 26B, Asmundtorp, Landskrona kommun

Lantmannavägen 26B

Lägenhet
Asmundtorp, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

1 495 000 kr

112 m²

4 rum

5 300 kr/mån

13 348 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna trevlig bostadsrätt i Asmundtorp! Bo trevligt med villakänsla med stor trädgård, rymliga ytor samt uppställningsplats. Hemtrevligt kök och vardagsrum på bottenvåningen, två badrum samt tre sovrum på ovanvåningen. Varmt välkomna på visning!

Häljenäsvägen 7F, Häljarp, Landskrona kommun
 • Sön 12 feb kl 16:00

Häljenäsvägen 7F

Lägenhet
Häljarp, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

1 450 000 kr

52 m²

2 rum

3 632 kr/mån

27 885 kr/m²

Modern och ljus 2:a med låg månadsavgift i natursköna Häljarp. En våning upp med egen uteplats i söderläge och förråd direkt i anslutning till bostaden. Inne i bostaden möts du av tidsenliga materialval så som vitt högblankt kök, vita putsade väggar och ekparkett. De stora fönsterpartierna i två väderstreck bjuder på gott om ljusinsläpp och den generösa takhöjden med synliga bjälkar ger en ökad känsla av rymd. Högsta takhöjd, c:a 3,1m och lägsta c:a 2,6m. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten, fiber är installerat och i avgiften ingår dessutom en egen parkeringsplats. Föreningens lån är bundna till september 2025 med en ränta på 1,35%. Detta borgar för en stabil och trygg ekonomi under nuvarande fluktuerande ränteläge. Tågstationen ligger på gångavstånd och centrala Landskrona nås inom 5 minuter med bil eller buss som stannar en stenkast bort. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Saxtorpsvägen 222, Kvärlöv, Landskrona kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Saxtorpsvägen 222

Villa
Kvärlöv, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

1 395 000 kr

78 m²

3 rum

1 235 m² tomt

Här finns chansen för dig som vill hitta ett fint litet hus på lantligt läge med stor potential! Huset är fint beläget på stor tomt på ca. 1 235 kvm som utöver huset hyser ett friliggande garage. Garaget är byggt i trästomme med gjuten platta, och det finns även en smörjgrop i golvet. I garagebyggnaden ligger även tvättstugan. Taxerat nybyggnadsår är 1929, men huset är med all säkerhet äldre än så. Vilket de karakteristiska dragen i byggnadstypen med lågt i tak, synliga takbjälkar och grundläggningen vittnar om. Huset genomgick en större renovering av tidigare ägare för ca. 15 år sedan då bland annat nytt kök sattes in och elen drogs om. Nuvarande ägare har under året målat om huset, målat om taket och allmänt sett över exteriören. Huset har en del renoveringsbehov. Huset är perfekt för den som söker ett genuint boende lugnt och fint beläget med stor potential. Kvärlöv ligger vackert beläget mellan Landskrona och Kävlinge omgivet av de skånska fälten och åkrarna, samtidigt centralt i Öresundsregionen. Du bor lantligt men nära till allt. E6/E20 nås på 5-6 minuter och du tar dig till Malmö på ca. 30 min och Helsingborg på 25. Tågförbindelse med Pågatågen finns i Dösjebro som ligger ca. 10 min. cykelväg bort. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul.

Ängahusvägen 150, Asmundtorp, Landskrona kommun

Ängahusvägen 150

Villa
Asmundtorp, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

3 395 000 kr

140 m²

4 rum

1 055 m² tomt

Här på de skånska fälten, som omgärdade av en stor och lummig träddunge, ligger husen på Ängahusvägen i en mindre gruppbebyggelse på lugnt och fint läge. Ypperligt läge för barnfamiljen med stor, uppvuxen tomt med bland annat trädäck och pool. Huset är välplanerat, och går med enkla medel att anpassa med fler sovrum på ovanvåningen om behovet finns. Låga driftskostnader tack vare två luft/luft värmepumpar. Nuvarande ägare förbrukar ca. 6 300 kWh el per år. Läget är lantligt och avskilt, men med en god grannsämja och nära till hela Öresundsregionen. Fina pendlingsmöjligheter med regionbussen, för vidare transport med Öresundstågen från Landskrona C, ca. 5 minuters cykelväg bort. Tar du cykeln till Häljarps station, det tar ca. 10 min, går Pågatågen därifrån. Lund nås på ca. 35 min med tåg och Malmö på ca. 50 minuter, cykelturen inkluderat. Välkommen med er intresseanmälan!

Åkerrosgården 3F, Häljarp, Landskrona kommun
 • Idag kl 14:30

Åkerrosgården 3F

Lägenhet
Häljarp, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

2 200 000 kr

72,9 m²

3 rum

4 743 kr/mån

30 178 kr/m²

Perfekt belägen, på hörntomt, med inhängnad trädgård och stort trädäck finner du denna stilrena trea i nyskick. Förråd direkt i anslutning till lägenheten, egen parkeringsplats, trädgård med kvällssol och uteplats under tak med morgonsol. Ett bekymmerfritt boende med närhet till så väl naturen som havet och med bra pendlingsmöjligheter. Moderna, energisnåla hushållsmaskiner och en låg månadsavgift. Inne i bostaden samspelar moderna kvadratmeter med ljusa och välplanerade ytor. För att binda samman bostadens sociala ytor till en harmonisk enhet är samtliga väggar slätspacklade och vitmålade. På golven ligger lackad ekparkett. Vattenburen golvvärme i hela bostaden och fiber finns installerat. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Sydgången 42, Häljarp-Axeltofta , Landskrona kommun

Sydgången 42

Fritidshus
Häljarp-Axeltofta , Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

395 000 kr

58 m²

3 rum

385 m² tomt

Tillbyggd stuga på ca. 60 kvm. på hörntomt i söder och västerläge i populära Axeltofta strax utanför Häljarp. Axeltofta med sina 176 kolonilotter ligger 4 km söder om Landskrona på väg ut mot Häljarp. Till Axeltofta tar du dig enkelt med cykel på cykelbanan som går mellan Landskrona och Häljarp och som löper rakt igenom koloniområdet. Busshållplats finns utmed Axeltoftavägen i nära anslutning till området. Via gång- och cykelvägen till Häljarp har boende i Axeltofta ca 1,5 km till Pågatågsstationen som trafikerar turer mellan Malmö-Landskrona-Helsingborg och Ängelholm. Se koloniområdets egen hemsida: axeltoftafritidsforening.com För att få köpa kolonistuga i Landskrona kommun måste man vara mantalsskriven i kommunen. Köparen måste godkännas av koloniföreningen och Landskrona kommun innan överlåtelse kan ske. Arrendetiden i Axeltofta koloniområde utgör ett (1) år, från 1 januari 2008 och förlängs med ett (1) år i sänder. Överlåtelseavgift Landskrona kommun 1.000 kr bekostas av säljaren.

Vallåkravägen 245, Hilleshög, Landskrona kommun

Vallåkravägen 245

Villa
Hilleshög, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

1 895 000 kr

115 m²

4 rum

902 m² tomt

Huset är charmigt och det går att flytta in direkt då kök, bad och ytsikt är renoverade, på sikt är fastigheten i behov av fortsatt renovering, bla grund, tak och fönster. Uppväxt tomt om 902 kvm med plats för både lek och odling, äldre uteplats under tak. Enklare betongpool med 1 meters djup och trädäck runt om. Rymlig garage/carport-byggnad, perfekt för den som har flera bilar. Två singelklädda parkeringsplatser utanför. Kommunalt vatten och avlopp. Vattenburet system med nyinsatt elpanna. Möjlighet finns att koppla till en värmepump. Lantligt och vackert beläget med närhet till alla större städer i Öresundsregionen inklusive Köpenhamn och allt som Landskrona stad erbjuder som tågstation, affärer, skolor och förskolor. Bottenvåningen innehåller hall med plats för ytterkläder, kök med vit fräsch inredning, sovrum, rymligt vardagsrum med värmande öppen spis (godkänd att elda i) och fräsch toalett med dusch kombinerat med tvätt, hall med trappa till ovanvåning. Vindsvåningen som har en takhöjd om ca 1.88 meter på på högsta punkt och golvyta om ca 33 kvm innehåller allrum och sovrum, murstock i mitten i allrummet. Eventuellt finns det möjlighet att öppna upp i nock om högre takhöjd önskas. Hjärtligt välkomna på visning!

Prästgatan 8C, Centralt, Landskrona kommun

Prästgatan 8C

Lägenhet
Centralt, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

1 695 000 kr

109 m²

4 rum

7 915 kr/mån

15 550 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna fantastiska etagelägenhet på ypperligt läge! En totalrenoverad bostad som genomsyras av bra ljusinsläpp, tidlösa ytskikt och ljusa färgval. Ett stenkast bort finner du mataffär, restauranger, härliga promenadstråk och i huset har du ett av Landskronas äldsta konditorier. Njut av trevlig utsikt i flera väderstreck och en balkong i söderläge. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Kristinas väg 10, Annelöv, Landskrona kommun

Kristinas väg 10

Villa
Annelöv, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

2 775 000 kr

170 m²

7 rum

754 m² tomt

Fastigheten på Kristinas väg 10 är fint beläget i området på hörntomt, granne med stor lekplats och grönområde. Ca 2 km till tågstationen och bra pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen. Barnen i Annelöv går i Asmundtorp skola. I byn finns en föräldrakooperativ förskola som heter Lövet. Utegym och skatepark. Säljarna har bundna lån i Sparbanken Skåne som ev kan övertagas, ta kontakt med banken. 1 lån som går ut i september 2023 med ränta 1.79%. 1 lån som går ut i januari 2024 med ränta 1.77%. 2 lån som går ut i september 2025 med ränta 1.85%. Bottenvåningen innehåller hall med plats för ytterkläder, dörr med kodlås, badrum, två bra sovrum, det ena med utgång till altan under tak. Vidare finns rymligt vardagsrum med en värmande kamin i mitten. Härifrån finns utgång till altan under tak och trappa till ovanvåning. Matplats med läckert öppet upp i nock och köksluckor i körsbärsinredning. Från köket finns utgång till tvättstuga och därifrån till groventré och förrådsrum. Från vardagsrummet finns ingång till ytterligare ett sovrum, strax intill finns toalett med dusch och bastu. Ovanvåningen innehåller stort allrum i mitten, går att göra om till ett sovrum om det önskas. På varje gavel finns ett rum, det ena använder ägarna som ett allrum. Vidare finns klädkammare och toalett. Stor trädgård som inbjuder till både lek och odling. Löpande renoveringar har gjorts om bl a helt nytt tak, övervägande nyinsatta 3-glasfönster och takfönster, luft/luft-värmepump, delvis nydragen el med elskåp/automatsäkringar, ytterdörrar med kodlås. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Plus
Åkerrosgården, Häljarp, Landskrona kommun

Åkerrosgården

Lägenhet
Häljarp, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

150 000 kr

14,9 m²

1 rum

300 kr/mån

10 067 kr/m²

Garage uppfört i garagelänga om 7 garage med tillhörande parkeringsplats framför varje garage. Behöver du någonstans att ställa din bil? eller kanske ha extra förråd? eller både och? Här har du en garageplats med tillhörande parkeringsplats framför. 1 min (550m) från Häljarp station, 6-9 min från Landskrona. Såväl fysisk som juridisk person kan köpa - efter medlemskapsprövning hos föreningen.

Hällstorpsvägen 57, Glumslöv, Landskrona kommun

Hällstorpsvägen 57

Radhus
Glumslöv, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

2 995 000 kr

81 m²

3 rum

210 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva ett av de populära radhusen på Hällstorpsområdet! Allt i ett plan på hörntomt, lugnt och skönt beläget gränsande till grönytor. Fräscht och fint planerat och innehåller entré med klinkergolv med el-golvvärme och plats för ytterkläder, sovrum med skjutgarderob, vitt kök renoverat 2008/2009 med matplats och ingång till tvättstuga med klinkergolv. Vidare finns helkaklad toalett med dusch renoverad 2011, ett mindre sovrum och matplats öppet mot vardagsrummet. Nymålade väggar och tak 2017. Härifrån finns utgång till trädäck i söderläge som är delvis under tak. Plattbelagd uteplats på entrésidan dit sista kvällssolen når. Förråd finns i länga i närheten, gott om parkering utanför huset. Gångavstånd till tågstation och busshållplats, skola/förskola, mataffär, Örenäs slott, bad och hamn i pittoreska Ålabodarna. I Närheten finns flera golfbanor. Perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen. Hjärtligt välkomna på visning!

Larvigatan 27A, Väster, Landskrona kommun

Larvigatan 27A

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

1 695 000 kr

80 m²

3 rum

5 809 kr/mån

21 188 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna ljusa bostad med öppen planlösning i välskötta Brf Norregården. Bostaden är genomgående renoverad med fokus på ljusa ytskikt och öppna ytor. Utöver de stora sällskapsytorna finns även en väl tilltagen inglasad balkong. Välkomna på visning!

 • Balkong
Gubbhögsgatan A11, null, Landskrona kommun

Gubbhögsgatan A11

Övrigt
Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

Pris saknas

72 m²

1 rum

KOSTNADSEFFEKTIVA LOKALER MED STRATEGISKT BRA LÄGE I LANDSKRONA, MITT I ÖRESUNDSREGIONEN! Din egen lokal – din egen utveckling Vi skapar basen - Du utvecklar din egen lokal Vi kan nu erbjuda försäljning av totalt 21 lokaler i detta projekt. Snabbfakta: Upplåtelseform: Friköpt fastighet Vad: Lagerlokal Boa: 72kvm (6*12 m) Antal: 21 st Planerad byggstart: sommar/höst 2022 Planerat färdigställande: 6 månader efter byggstart - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Vi erbjuder dig som privatperson och småföretagare att förvärva din egen kostnadseffektiva lokal. I byggnaden kommer det finnas 21 st. lokaler på ca 72 kvm vardera, dock är lokalerna mot den södra gaveln, A01 och B01, ca. 70 kvm. på grund av att de inrymmer utrymme för VA och elinstallationer. Takhöjden är hela 6 meter vilket gör det möjligt att uppföra ett entresolplan för att utöka den disponibla ytan med ca. 25 m2 för t.ex lager eller kontor. Porten är 4,8 meter hög vilket öppnar upp för en flexibel användning av lokalen. I vikdörren finns även fönster för naturligt ljusinsläpp. Fastigheterna på gaveln har även gavelfönster. Lokalerna är anpassade för många användningsområden - såsom lager, garage, förråd, verkstad, kontor, studio eller produktionslokal. Detta är möjligt då varje lokal är brandklassad enligt EI30. Behöver du en större lokal så köper man två eller fler lokaler utan mellanväggar, eller med dörr emellan. Varje enhet är utrustade med isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje lokal. Som företagare, eller privatperson, ger en äganderätt en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal. Det är du själv som bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen - För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din lokal - du bestämmer! Som köpare är din ägarlägenhet en del av en redan bildad samfällighetsförening för skötsel och drift av de gemensamma funktioner och ytor. Ytorna inom området kommer att asfalteras och runt området kommer det finnas staket med elektrisk grind för in- och utfart. Läget är strategiskt mycket bra i Öresundsregionen alldeles i närheten av E6, Helsingborg nås på ca. 20 minuter och Malmö/Lund på 40-45 min. Konstruktion: - Stomme av stål - Betongplatta med cellplastisolering - Ytterväggar och innerväggar bestående av sandwichelement av plåt med mellanliggande stenullsisolering - Fribärande takplåt med isolering på ovansidan och takpapp som taktäckning - Vikport på 4,8*4,8 meter med fönster för bra ljusinsläpp samt dörr i port. Beskrivning: 4-delade vikportar, isolerade, inåtgående, handdrivna, en rad isolerglas, dagmått BxH 4800x4800 mm. Portarna är försedda med släpgummilist i underkant. - 6 meters takhöjd till nock och 5 meter vid port. - Belysning LED - armaturer 4 st. - Möjlighet att bygga entresolplan. - Kommunalt VA och el framdragen till varje modul – kostnad för VA ingår i samfällighetsavgift. - Samfälligheten tecknar abonnemang för el via Kraftringen. 3 fas 80A som kan stegas upp/ner. - Fastighetsägaren betalar sedan för faktisk förbrukning av el till samfälligheten. - Fiber: förberett med rör för anslutning, dels in till teknikrum samt därifrån ut till respektive lokal. - Luft/luft-värmepump i varje modul. - Möjlighet att installera toalett, handfat, pentry och dusch, avlopp indraget, placering mittvägg. Se teknisk specifikation. - Ventilation med självdrag genom ventiler i port - Lokaler på gaveln har extra fönster för utökat ljusinsläpp, se illustrationer. - Lokalen är numrerad liknande illustrationer på vikport. - Möjligt att skylta på vikport eller ovan port. El: En huvudcentral placeras i teknikrum. Där placeras mätning till respektive ... klicka på "läs mer om bostaden hos mäklaren" för att läsa fortsättningen

 • Nyproduktion
Gubbhögsgatan A03, null, Landskrona kommun

Gubbhögsgatan A03

Övrigt
Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

Pris saknas

72 m²

1 rum

KOSTNADSEFFEKTIVA LOKALER MED STRATEGISKT BRA LÄGE I LANDSKRONA, MITT I ÖRESUNDSREGIONEN! Din egen lokal – din egen utveckling Vi skapar basen - Du utvecklar din egen lokal Vi kan nu erbjuda försäljning av totalt 21 lokaler i detta projekt. Snabbfakta: Upplåtelseform: Friköpt fastighet Vad: Lagerlokal Boa: 72kvm (6*12 m) Antal: 21 st Planerad byggstart: sommar/höst 2022 Planerat färdigställande: 6 månader efter byggstart - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Vi erbjuder dig som privatperson och småföretagare att förvärva din egen kostnadseffektiva lokal. I byggnaden kommer det finnas 21 st. lokaler på ca 72 kvm vardera, dock är lokalerna mot den södra gaveln, A01 och B01, ca. 70 kvm. på grund av att de inrymmer utrymme för VA och elinstallationer. Takhöjden är hela 6 meter vilket gör det möjligt att uppföra ett entresolplan för att utöka den disponibla ytan med ca. 25 m2 för t.ex lager eller kontor. Porten är 4,8 meter hög vilket öppnar upp för en flexibel användning av lokalen. I vikdörren finns även fönster för naturligt ljusinsläpp. Fastigheterna på gaveln har även gavelfönster. Lokalerna är anpassade för många användningsområden - såsom lager, garage, förråd, verkstad, kontor, studio eller produktionslokal. Detta är möjligt då varje lokal är brandklassad enligt EI30. Behöver du en större lokal så köper man två eller fler lokaler utan mellanväggar, eller med dörr emellan. Varje enhet är utrustade med isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje lokal. Som företagare, eller privatperson, ger en äganderätt en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal. Det är du själv som bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen - För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din lokal - du bestämmer! Som köpare är din ägarlägenhet en del av en redan bildad samfällighetsförening för skötsel och drift av de gemensamma funktioner och ytor. Ytorna inom området kommer att asfalteras och runt området kommer det finnas staket med elektrisk grind för in- och utfart. Läget är strategiskt mycket bra i Öresundsregionen alldeles i närheten av E6, Helsingborg nås på ca. 20 minuter och Malmö/Lund på 40-45 min. Konstruktion: - Stomme av stål - Betongplatta med cellplastisolering - Ytterväggar och innerväggar bestående av sandwichelement av plåt med mellanliggande stenullsisolering - Fribärande takplåt med isolering på ovansidan och takpapp som taktäckning - Vikport på 4,8*4,8 meter med fönster för bra ljusinsläpp samt dörr i port. Beskrivning: 4-delade vikportar, isolerade, inåtgående, handdrivna, en rad isolerglas, dagmått BxH 4800x4800 mm. Portarna är försedda med släpgummilist i underkant. - 6 meters takhöjd till nock och 5 meter vid port. - Belysning LED - armaturer 4 st. - Möjlighet att bygga entresolplan. - Kommunalt VA och el framdragen till varje modul – kostnad för VA ingår i samfällighetsavgift. - Samfälligheten tecknar abonnemang för el via Kraftringen. 3 fas 80A som kan stegas upp/ner. - Fastighetsägaren betalar sedan för faktisk förbrukning av el till samfälligheten. - Fiber: förberett med rör för anslutning, dels in till teknikrum samt därifrån ut till respektive lokal. - Luft/luft-värmepump i varje modul. - Möjlighet att installera toalett, handfat, pentry och dusch, avlopp indraget, placering mittvägg. Se teknisk specifikation. - Ventilation med självdrag genom ventiler i port - Lokaler på gaveln har extra fönster för utökat ljusinsläpp, se illustrationer. - Lokalen är numrerad liknande illustrationer på vikport. - Möjligt att skylta på vikport eller ovan port. El: En huvudcentral placeras i teknikrum. Där placeras mätning till respektive ... klicka på "läs mer om bostaden hos mäklaren" för att läsa fortsättningen

 • Nyproduktion
Nissebovägen 41, Asmundtorp, Landskrona kommun

Nissebovägen 41

Villa
Asmundtorp, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

2 795 000 kr

90 m²

4 rum

806 m² tomt

Med totalt ca 150 kvm användbar yta är det gott om plats i denna fint renoverade och välplanerade 1 plansvilla med inredd källarvåning. Skönt och barnvänligt beläget på populära Nissebo med gångavstånd till allt som samhället erbjuder. Om större boyta önskas finns möjlighet att bygga till eller integrera garaget, flera i området har gjort det. Entréplan innehåller rymligt kök med stilren köksinredning och matplats, valv in till vardagsrum, tre bra sovrum med garderober samt helkaklad toalett med dusch. Genomgående Junckers skeppsgolv i ek. Från köket kommer man ner till källarvåningen som innehåller hall med laminatgolv och plats för ex skrivbord, sovrum/arbetsrum med laminatgolv, förråd/klädkammare med laminatgolv, bastu, pannrum, tvättstuga och stor entré/hall med klinkergolv. Den fina trädgården inbjuder till både lek och odling. På trädgårdssidan finns rymligt trädäck med sjöstensrabatter och planteringskanter av cortenplåt, stort trädäck byggt 2021 på entrésidan och gångar med Ölandssten. Garage med ny elektriskt garageport, om ca 22 kvm, i huset och vidbyggt trädgårdsförråd. Fiber finns. I Asmundtorp finns bl a affär med bra öppettider, skola F-9, förskola, bussförbindelse och närhet till tågstationer. Perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Plus
Cypressvägen 1, 3, 5-13, 15, 17, 19, Asmundtorp, Landskrona kommun

Cypressvägen 1, 3, 5-13, 15, 17, 19

Lägenhet
Asmundtorp, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

2 745 000 kr

92,2 m²

4 rum

4 187 kr/mån

29 772 kr/m²

I Råga Hörstad, en liten by strax utanför byn Asmundtorp, som i sin tur ligger strax öster om Landskrona, planeras nu ett nytt område med totalt 37 parhus i bostadsrättsform. Här bor du i välplanerat område på fritt och öppet läge med utsikt över fälten och åkrarna, men samtidigt med omedelbar närhet och läge inom Öresundsregionen. Bostäderna byggs som parhus med två bostäder i ett plan i varje huskropp. Alla bostäder har egen trädgård och uteplats. Bostäderna är välplanerade om 3 eller 4 rum samt kök och har en hög grundstandard avseende utrustningsnivå och design- och materialval. Utöver månadsavgiften som debiteras efter andelstalet tillkommer avgift för vatten som debiteras varje lägenhetsinnehavare efter förbrukning. Preliminär debitering redovisas i tabellen i kostnadskalkylen, 165 kr/mån enligt schablon. Varje lägenhet har eget abonnemang för (uppvärmning och hushållsel) och kostnaden för detta uppskattas till ca 1 000 - 1 500 kr/månad beroende på levnadsvanor, familjesammansättning mm. Varje lägenhet tecknar eget abonnemang och bekostar avgift för bredband/TV. Till varje lägenhet kommer även mark i anslutning till byggnaden att vara upplåten med bostadsrätt. Markområden för respektive lägenhet redovisas som bilaga till det slutliga upplåtelseavtalet. Försäljningen av första etappen med 19 bostäder är i full gång. Missa inte chansen att köpa något nytt, gör en intresseanmälan idag!

 • Nyproduktion
Jöns Möllares väg 8, Ven, Landskrona kommun

Jöns Möllares väg 8

Tomt
Ven, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

1 750 000 kr

850 m² tomt

Nu finns möjlighet att bygga drömhuset på ön Ven, denna pärla mitt i Öresund mellan Sverige och Danmark. Tomt om ca 800-900 kvm (under avstyckning) naturskönt beläget med fantastisk utsikt över det böljande skånska landskapet, på Jöns Möllares en kort promenad från färjeläget och hamnen i Bäckviken. Huset som bygglovet är sökt på är i 1 plan om 108 kvm med loft om 8 kvm samt separat förråd/garagebyggnad om 35 kvm. Anslutningspunkt för vatten, avlopp och fiber finns vid vägen. Fastigheten ligger mitt i Vens kulturlandskap, där utsikten över de böljande åkrarna ramas in av 150-åriga hamlade pilar i en traditionell pilevall. Tomten styckas av från en större fastighet som tidigare varit en gethage, men som nu är på väg att omformas till ängsmark och skogsträdgård. Man når tomten via en fridfull grusväg. Det kommer det att byggas två fritidshus, varav det ena nu säljs och den andra kommer att behållas av ägarna. Det kommer finnas goda möjligheter att koordinera byggnation mellan de två husen.

 • Plus
Brf. Råga Hörstad Ängar, Asmundtorp, Landskrona kommun
Brf. Råga Hörstad Ängar, Asmundtorp, Landskrona kommun, bild 2
Brf. Råga Hörstad Ängar, Asmundtorp, Landskrona kommun, bild 3

Brf. Råga Hörstad Ängar

Lägenhet
Asmundtorp, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

2 325 000 kr

92,2 m²

4 rum

3 597 kr/mån

I Råga Hörstad, en liten by strax utanför byn Asmundtorp, som i sin tur ligger strax öster om Landskrona, planeras nu ett nytt område med totalt 37 parhus i bostadsrättsform. Här bor du i välplanerat område på fritt och öppet läge med utsikt över fälten och åkrarna, men samtidigt med omedelbar närhet och läge inom Öresundsregionen. Bostäderna byggs som parhus med två bostäder i ett plan i varje huskropp. Alla bostäder har egen trädgård och uteplats. Bostäderna är välplanerade om 3 eller 4 rum samt kök och har en hög grundstandard avseende utrustningsnivå och design- och materialval. Husen uppförs i trästomme på betongplatta på mark med stilrent fasadtegel, och takbeläggning med mörka betongpannor. Alla plåtarbeten i plåt målad i silverkulör. Fönster med 3-glas isolerruta, vita med aluminiumbeklädd utsida, fönsterbänkar i marmor eller likv. material. Varje bostad har två parkeringsplatser med laddstation för elbil på tomten. Invändigt läggs ekparkett i alla rumsytor. Vid entrén och på gästtoaletten läggs klinker. Alla väggar i huset målas direkt på gipsskivan, tre olika ljusa kulörer att välja mellan. Alla innerdörrar är släta och vita. Badrummen är helkaklade med klinkergolv. Här kommer det presenteras tre olika val för er som köpare att väja mellan. Inredning från Ballingslöv med kommod, 60 cm med vita luckor, badrumsskåp 60 cm och spegelskåp med ledbelysning, duschvägg och duschset samt fristående toalettstol, Ifö eller liknande. Kök från Ballingslöv med bänkskiva i laminat och rostfritt diskbänksbeslag. Kyl/sval med överskåp, frys med överskåp, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, häll, diskmaskin, spisfläkt. I köket kommer ni kunna välja färg på luckorna enligt Ballingslövs sortiment. Utöver månadsavgiften som debiteras efter andelstalet tillkommer avgift för vatten som debiteras varje lägenhetsinnehavare efter förbrukning. Preliminär debitering redovisas i tabellen i kostnadskalkylen, 165 kr/mån enligt schablon. Varje lägenhet har eget abonnemang för (uppvärmning och hushållsel) och kostnaden för detta uppskattas till ca 1 000 - 1 500 kr/månad beroende på levnadsvanor, familjesammansättning mm. Varje lägenhet tecknar eget abonnemang och bekostar avgift för bredband/TV. Till varje lägenhet kommer även mark i anslutning till byggnaden att vara upplåten med bostadsrätt. Markområden för respektive lägenhet redovisas som bilaga till det slutliga upplåtelseavtalet. Försäljningen av första etappen med 19 bostäder är i full gång. Missa inte chansen att köpa något nytt, gör en intresseanmälan idag!

 • Premium
 • Nybyggnadsprojekt
Västergårdsvägen 4B, Häljarp, Landskrona kommun

Västergårdsvägen 4B

Radhus
Häljarp, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

3 995 000 kr

110 m²

5 rum

94 m² tomt

Nu erbjuder vi 3 st. 2-plans friköpta radhus. Här ges möjlighet att bli ägare till ett av 3 st. påkostade och välplanerade, nybyggda radhus i expansiva och populära Häljarp. Belägna på kanonläge med såväl gångavstånd till Pågatåget, som naturnära läge med direkt närhet till Saxån med utsikt över natur och ån, och faktiskt även mot havet. Radhusen är utformade i gediget stenhus från Finja isolerblock exakt, utrustade påkostat och medvetet med hög klass i alla materialval, dessutom till väldigt förmånlig prisbild och boendekostnad! Husen uppföres på entreprenad, där du som köpare i första skedet förvärvar tomten med villkor om entreprenadavtal med entreprenören. Därefter påbörjas byggnationen i samråd med er, och därmed med möjlighet att medverka i processen. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Nyproduktion
Mildahns väg 31, Ven, Landskrona kommun

Mildahns väg 31

Tomt
Ven, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

1 695 000 kr

1 413 m² tomt

En av två tomter är nu såld! Nu finns möjlighet att bygga drömhuset på ön Ven, denna pärla mitt i Öresund mellan Sverige och Danmark. Tomten om 1.413 kvm är naturskönt beläget med utsikt över det böljande skånska landskapet och sundet. Perfekt läge med en kort promenad från färjeläget och hamnen i Bäckviken. Hjärtligt välkomna att ta kontakt med mäklaren för vidare information och Landskrona kommun gällande byggnationen!

 • Plus
Nämndemansvägen 24, Ven, Landskrona kommun

Nämndemansvägen 24

Tomt
Ven, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

1 495 000 kr

1 259 m² tomt

Nu finns möjlighet att bygga drömhuset på ön Ven, denna pärla mitt i Öresund mellan Sverige och Danmark. Tomten om 1.259 kvm är naturskönt beläget med utsikt över det böljande skånska landskapet, hästhagar och från vägen ser man sundet. Vid byggnation av ovanvåning har man härlig utsikt över sundet. Tomten är uppväxt med bärbuskar, flera fruktträd och träd. Bra läge med en kort promenad från färjeläget och hamnen i Bäckviken. Fiber finns indraget och betalt. Hjärtligt välkomna att ta kontakt med mäklaren för vidare information och Landskrona kommun gällande byggnationen!

Visar alla 39