Mäklare Eleonor Andersson Lööf

Eleonor Andersson Lööf

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Anders Pers väg 12, Glumslöv, Landskrona kommun

Anders Pers väg 12

Villa
Glumslöv, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

5 595 000 kr

200 m²

7 rum

463 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en fastighet utöver det vanliga på bästa läget i området på hörntomt och gränsande till grönområde! Huset är ursprungligen byggt 1966 och har under årens lopp renoverats och gjorts om, bl a tillbyggt i slutet 1980-talet. I mitten av 2000-talet gjordes en fantastiskt takterrass om ca 75 kvm i bästa söder/västerläge, insynsskyddad med plats för många sittgrupper, perfekt för sommarpartyt! 2020/2021 anlades en lyxig rund pool med stort kompositdäck runt om i bästa solläge. 2022 köptes en Attefallsvilla som placerades i anslutning till poolområdet. Villan passar fint som uthyrning, tonårsrum och poolhus. Här finns allrum öppet mot kök, helkaklad toalett med dusch och el-golvvärme och ett sovrum, uppvärmning med luft/luft-värmepump. Yttertaken byttes 2015. I december 2022 installerades solpaneler vilka kommer ge mycket låga driftskostnader i kombination med luft/vatten-värmepump från 2020. Dubbelcarport med elbilsladdare. Fiber finns. Charmigt beläget på Kyrklyckan, nedanför kyrkan, i hjärtat av byn med gångavstånd till skola F-9, lika nära till både buss- och tågstation samt mataffär och en cykeltur ifrån finns härliga bad och småbåtshamn i Ålabodarna, nyanlagd asfalterad gång-och cykelväg hela vägen ner. Perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen. Trevlig och rymlig planlösning där bottenvåningen innehåller hall med plats för ytterkläder, ett rum som ägarna använder som allrum, tidigare var det öppet mot vardagsrummen. Passar fint som sovrum, här finns garderober och klädkammare. Köket är fräscht med gott om förvaring och bänkytor. Ett trappsteg ner kommer man till en mysig matplats, vardagsrum med värmande öppen spis och utgång via helglasad dörr ut till poolområdet, ett trappsteg upp kommer man till ytterligare ett vardagsrum. Sovrum med skjutgarderober och utgång till poolområdet. Vidare hall med garderober och utgång mot entrésidan, helkaklat badrum kombinerat med tvättstuga, biorum (varit med i "hemmabio tidningen"), tekniken, TV och fåtöljer ingår i köpet. Rummet kan göras om till sovrum, fönster finns bakom väggen. Vidare finns ytterligare en hall med förvaring och utgång till entrésidan. Ovanvåningen innehåller helkaklad toalett med dusch med läckert marockanskt golv, sovrum med garderober, hall med takfönsterdörr ut till den underbara takterrassen och ett större sovrum med skjutgarderob och utgång till takterrassen via helglasad altandörr. Hjärtligt välkomna på visning!

Frysvägen 1, Härslöv, Landskrona kommun
 • Idag kl 15:00

Frysvägen 1

Villa
Härslöv, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

2 595 000 kr

105 m²

4 rum

1 252 m² tomt

Välkomna till Frysvägen 1 i Härslöv, välskött och charmig villa uppförd 1947 med inredd vindsvåning och fina utrymmen i i källaren. Löpande renoverat bl a taket och alla plåtarbeten byttes 2010, fasaden omfogades 2014 och tillbyggnad om 24 kvm 2019. Fiber finns. Bottenvåningen innehåller hall med plats för ytterkläder och ingång till nygjord gästtoalett, fräscht kök med matplats, gott om förvaring och bra bänkytor, stor helkaklad toalett med dusch kombinerad med tvätt och gott om förvaring, sovrum med skjutgarderob och vardagsrum med utgång till mysig altan under tak. Från vardagsrummet kommer man ut till tillbyggnaden som är ett härligt rum med fantastiskt ljusinflöde. Via helglasade altandörrar kommer man ut till sköna uteplatser på båda sidor om rummet. Från hallen finns uppgång, via vitmålad charmig trappa, till den inredda vindsvåningen som innehåller ett stort fint rum med en golvyta om ca 26 kvm. Källaren innehåller hall, pannrum, förrådsrum, ett rum som används som extra sovrum och ett stort förrådsrum med utgång till trädgården. Den stora tomten i solläge inbjuder till både lek och odling, här finns växthus. Separat förrådsbyggnad på tomten (f d byns fryshus), parkeringsplats utanför. I Härslöv bor man på ett lugnt och trivsamt läge men ändå närhet till staden. Perfekt för barnfamiljen då det är gångavstånd till skolan (årskurs 1-6), förskolan och utomhusbadet i byn. Utegym. Bra pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Plus
Jöns Eriks väg 9, Glumslöv, Landskrona kommun

Jöns Eriks väg 9

Villa
Glumslöv, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

3 600 000 kr

130 m²

5 rum

349 m² tomt

Den charmiga fastigheten på Jöns Eriks väg är fint beläget på Kyrklyckan, nedanför kyrkan, i hjärtat av byn med gångavstånd till skola F-9, lika nära till både buss- och tågstation samt mataffär och en cykeltur ifrån finns härliga bad och småbåtshamn i Ålabodarna, nyanlagd asfalterad gång-och cykelväg hela vägen ner. Trevlig planlösning där bottenvåningen innehåller stor hall med klinkergolv, plats för ytterkläder och klädkammare. Vidare finns rymlig tvättstuga med klinkergolv, bänkyta och gott om skåpsinredning, luft/vatten-värmepump och utgång till trädäck och trädgård på baksidan. Från tvättstugan finns Ingång till rymligt sovrum som är inrett i en del av f d garaget som är teglat. Kök med ljus inredning och valv in mot stort vardagsrum som har plats för både mat- och soffgrupp, fint ljusinsläpp tack vare stort fönster med utsikt mot den stenlagda uteplatsen på entrésidan. Vidare finns en mindre entréhall, härifrån finns ingång till gästtoalett och förråd under trappan. Via vitmålad trappa kommer man upp till ovanvåningen som innehåller hall med takfönster, toalett med ny snygg duschkabin, lejontassar och tre bra sovrum. På entrésidan i bästa söderläge finns mysig stenlagd uteplats med markis och gräsyta som inbjuder till både lek och odling. På baksidan finns stort trädäck, gräsyta och härlig läge gränsande till grönområde. Fiber finns. Vattenburet system, luft/vatten-värmepump från runt 2013. Ägarna förbrukade 13.345 KWh år 2022. Vidbyggt förråd (tidigare garage) om ca 10 kvm. Hjärtligt välkomna på visning!

Hällstorpsvägen 40, Glumslöv, Landskrona kommun

Hällstorpsvägen 40

Radhus
Glumslöv, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

3 295 000 kr

116 m²

5 rum

500 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva ett av de populära radhusen på Hällstorpsområdet! Huset på nummer 40 är mycket bra beläget på stor hörntomt och tillbyggt med 32 kvm. Lugnt och skönt beläget med utsikt mot mot grönytor. Fint planerat och innehåller entré med klinkergolv och plats för ytterkläder, hall med inbyggda garderober och ingång till klädkammare, Köket som gjordes några kvadrameter större 1998, är fräscht och inredningen sattes in 2017 och då även nya vitvaror. Strax intill köket finns tvättstugan. Vidare finns ett rymligt sovrum med garderobsvägg, helkaklad toalett som tidigare användes som badrum, ljust matrum och vardagsrum med utgång till uteplats och trädgård i söderläge, via helglasad altandörr. Matrummet var tidigare ett sovrum och går med lätthet att göra om till ett rum. Från vardagsrummet kommer man in till tillbyggnaden som gjordes 1979. Här finns två bra sovrum och en helkaklad dusch i mitten. Utemiljön är härlig med uteplatser, åttaformad pool (ca 1.50 djup) från runt 1998, uterum om ca 26 kvm, växthus och gräsmatta som inbjuder till både lek och odling. Del av trädgården är nyttjanderätt tillhörande samfälligheten, flera i området har det så. Carport om ca 20 kvm med intilliggande förråd, plats för bilar utanför, på området finns gott om parkeringsplatser. Förråd finns även i i länga i närheten. Gångavstånd till tågstation och busshållplats, skola/förskola, mataffär, Örenäs slott, bad och hamn i pittoreska Ålabodarna. I Närheten finns flera golfbanor. Perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Plus
Midhemsvägen 19, null, Landskrona kommun

Midhemsvägen 19

Villa
Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

3 295 000 kr

140 m²

5 rum

673 m² tomt

Välkomna till Midhemsvägen 19! Välvårdad villa i 1.5 plan uppförd 1988, perfekt beläget med närhet till allt som staden erbjuder, havet och tågstationen. Bra planlösning med bottenvåning som innehåller entré med plats för ytterkläder och ingång till klädkammare, toalett med dusch, rymligt kök med matplats och gott om förvaring, vägg i vägg finns vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp och utgång till mysigt uterum om ca 13 kvm med skjutpartier. Vidare finns ett sovrum och tvättstuga med direkt utgång till garage. På ovanvåningen finns ett stort allrum, går att dela av till två rum om fler sovrum önskas, badrum, hall med ingång till rymlig klädkammare och två sovrum. Uppväxt inhägnad trädgård med olika sorters fruktträd och som inbjuder till både lek och odling. Friköpt tomt. Hjärtligt välkomna på visning!

Torslundsvägen 8, null, Landskrona kommun

Torslundsvägen 8

Villa
Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

1 495 000 kr

88 m²

5 rum

1 401 m² tomt

1 plansvilla med källare och inredd vindsvåning, uppförd 1948. Lantligt beläget med närhet till alla större städer i Öresundsregionen och allt som Landskrona stad erbjuder som tågstation, affärer, skolor och förskolor. Kommunalt vatten och avlopp. Huset är i behov av genomgripande renovering, möjligheter finns för den som vill sätta sin egen prägel på boendet. Stor härlig tomt med utsikt över det skånska landskapet. Hjärtligt välkomna på visning!

Murargränden 3, Landskrona, Landskrona kommun

Murargränden 3

Radhus
Landskrona, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

4 695 000 kr

170 m²

10 rum

276 m² tomt

Gediget byggt 2 våningshus med karaktär fint beläget på lugn sidogata i de västra delarna av Landskrona, Murargränden 3! Ursprungligen byggt i början av 1900-talet, innehåller två etagelägenheter som för närvarande är uthyrda och en mindre lokal/enklare lägenhet i källare som också är uthyrd. Fjärrvärme, friköpt tomt och indragen fiber i källare, ej in till lägenheterna. Vackert plåttak från 2016. Den sköna innergården i solläge erbjuder en plats för avkoppling och ligger helt skyddad från gatan. Trädgårdsförråd, gårdshus med klinkergolv och el och uteplatser under tak. Mycket bra läge med gångavstånd till allt som staden erbjuder och havet. I närheten finns flera alternativ när det gäller förskolor och skolor. Närhet till busshållplats, tågstation och på några minuter med bil nås motorvägen. Hjärtligt välkomna på visning!

Flintvägen 12, Häljarp, Landskrona kommun

Flintvägen 12

Radhus
Häljarp, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

3 595 000 kr

158 m²

6 rum

404 m² tomt

På lugnt och barnvänligt område, på återvändsgata, ligger detta välplanerade och rymliga 1.5 plans kedjehus med garage intill huset. Yttertaket byttes 2018. Luft/vatten-värmepump från 2010. Fiber finns. Bottenvåningen innehåller hall med plats för ytterkläder och förråd under trappan, helkaklad toalett med dusch, ett rum som används som walk in closet med skjutgarderob och ett större sovrum. Vidare finns vardagsrum med öppen planlösning mot matplats och kök, från vardagsrummet finns ingång till ett sovrum. 2006 byggdes huset till med ca 24 kvm som säljaren använder som matrum, härifrån finns utgång via glasat skjutparti till stort trädäck och trädgård. Köket sattes in 2020 med fräsch vit inredning och nya maskiner. I anslutning till köket ligger tvättstugan , här finns luft/vatten-värmepumpen från 2010, därifrån utgång till garage och inrett sovrum i f d förrådet, altandörr ut till trädäck därifrån. Via hallen kommer man upp till ovanvåningen som innehåller möblerbar hall/allrum, två klädkammare, helkaklad toalett med dusch renoverad 2017 och ett sovrum på varje gavel. Lättskött trädgård med plats för både odling och lek. Snyggt stenlagd entrésida gjord 2021. I Häljarp finns bla skolor, förskolor, natur, affär med bra öppettider, tågstation, pizzeria och golfbana. Utegym och motionsslinga runt hörnet. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Plus
Landskronavägen 52, Häljarp, Landskrona kommun
 • Idag kl 12:30

Landskronavägen 52

Villa
Häljarp, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

2 795 000 kr

140 m²

5 rum

980 m² tomt

Fräscht och mysigt 1.5 planshus i gamla delen av Häljarp, som under åren 1860 och 1880 fungerade som skola i byn. Stor uppväxt insynsskyddad tomt om 980 kvm med flera olika sorters fruktträd, bärbuskar och växter, gott om plats för både lek och odling. Mysigt uterum och en rundformad pool. Bottenvåningen innehåller öppen planlösning mellan kök och vardagsrum i vinkel, i vinkeldelen finns möjlighet att göra ett sovrum. Köket sattes in i december 2022, antracitgrå snygg inredning och bänkskivor av granit. I rummet finns en värmande öppen spis. Vidare på bottenvåningen finns hall med skjutgarderob, plats för ytterkläder och öppet upp i nock med synliga bjälkar, vilket ger fin kontakt med ovanvåningen. Från hallen finns ingång till tvätt- och pannrum och därifrån ingång till rymlig toalett med duschkabin. Från hallen finns nedgång till en förvaringskällare. På ovanvåningen finns allrum som går att dela av till ett sovrum, sovrum med en vinkeldel och ett större sovrum med ingång till walk in closet. Fiber finns. I Häljarp finns bl a skolor, förskolor, skog och natur i Saxtorpsskogen, affär med bra öppettider, tågstation, pizzeria och golfbana. Utegym och motionsslinga runt hörnet. Perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen inklusive Köpenhamn. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Plus
Blåsippegården 29, Häljarp, Landskrona kommun
 • Idag kl 13:30

Blåsippegården 29

Villa
Häljarp, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

5 995 000 kr

160 m²

6 rum

602 m² tomt

På nya området i Häljarp finns nu möjlighet att förvärva detta härliga hus på Blåsippegården 29, uppfört 2018 i klassisk stil med liggande träpanel och spröjsade fönster. Trädgården i bästa solläge inbjuder till både lek och odling. Mycket bra planlösning och rymd tack vare två hela plan. Mycket låga värmekostnader, säljarna förbrukade endast 6.500 Kwh under 2021. Energiklass B i energideklarationen. Vattenburet system med frånluftsvärmepump och solpaneler. Ingen fastighetsavgift de första 15 åren från byggåret/värdeåret. Fastighetsskatten är f n 9.287 kronor/år. Bottenvåningen med takhöjd om 2.50 meter innehåller rymlig ljus hall med plats för ytterkläder, kök från Ballingslöv med sober pärlgrå inredning och vackra stenskivor från Silestone. Husets hjärta är vardagsrummet om över 40 kvm som har gott om plats för både mat- och soffgrupp. Utgång till det ljuvliga uterummet om ca 20 kvm som byggdes 2021. Stora höga och skjutbara fönsterpartier ger ett fantastiskt ljus och rymd tack vare sadeltaket. Utgång till trädäck och insynsskyddad trädgård i västerläge. Vidare på bottenvåningen finns helkaklad toalett med dusch och tvättstuga/groventré med utgång mot stor stenlagd uppfart och carport med förråd. Elbilsladdare finns. Via vitlaserad trappa kommer man upp till ovanvåningen med 2.50 i takhöjd, allrum med 3 fönster, fyra bra sovrum och helkaklat badrum med både badkar och dusch. Extra ljudisolering i alla rummen. Genomgående parkett- och klinkergolv i hela huset. Fiber, låssystem ID-lock/elektroniskt dörrlås och Smarta hem finns. Gång och cykelavstånd till skola 1-9, förskolor, tåg och buss, affär och naturen finns inpå knuten i Saxtorpsskogen. Perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen inklusive Köpenhamn. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Plus
Daggrosgården 6, Häljarp, Landskrona kommun
 • Idag

Daggrosgården 6

Villa
Häljarp, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

4 795 000 kr

177 m²

8 rum

492 m² tomt

Välkomna till Daggrosgården 6! Ett härligt hus om 177 kvm med ljusa och luftiga ytor där inomhusklimatet är behagligt tack vare tidlösa material och modern öppen planlösning. Fastigheten har genomgått stora förändringar och renoveringar sedan huset uppfördes 2000. Bl a tillbyggnad 2006 på både botten- och ovanvåning, helkaklade badrum, stort kök med påkostade materialval, genomgående 1 stavs ekparkettgolv på bottenvåningen. Fasaden som tidigare var enstegstätad byttes hösten 2022. Bottenvåningen innehåller hall med plats för ytterkläder, helkaklad toalett med dusch helrenoverad 2011, vardagsrum med öppen planlösning mot det härliga köket som gjordes om 2021 med snygg tidlös inredning från Ballingslöv med gott om förvaring, stor köksö med bänkyta, plats för barstolar och förvaring, bänkskivor av granit och påkostade maskiner. Intill köket finns tvättstuga/groventré med klinkergolv, här finns frånluftsvärmepumpen från Nibe som sattes in 2020. 2006 byggdes huset till på både botten- och ovanvåning. Bottenvåningens tillbyggnad används som matrum, härifrån finns två utgångar till uteplatser och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Intill vardagsrummet finns ett rymligt sovrum. Genomgående Kährs enstavs parkettgolv i vitlaserad ek. Ovanvåningen innehåller allrum med ljusinsläpp från takfönster, två bra sovrum med inbyggda garderober, ett större sovrum med skjutgarderob och ingång till klädkammare, smakfullt inrett helkaklat badrum helrenoverat 2018 med charmigt Homejafönster. I tillbyggnaden från 2006 finns ett läckert sovrum med öppet upp i nock med synliga bjälkar och smart förvaring i snedväggen. Fiber finns. Insynsskyddad trädgård med mysiga uteplatser i bästa solläge med plats för flera sittgrupper. Friliggande byggnad innehållande carport (med elbilsladdare) och förråd. I Häljarp finns bl a skolor, förskolor, skog och natur i Saxtorpsskogen, affär med bra öppettider, tågstation, pizzeria, gym, golfbana, utegym och motionsslinga. Perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen inklusive Köpenhamn. Välkomna på visning till detta härliga hus!

 • Plus
Råga Hörstadsvägen 33, Råga Hörstad, Landskrona kommun

Råga Hörstadsvägen 33

Villa
Råga Hörstad, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

4 895 000 kr

176 m²

5 rum

2 859 m² tomt

Välkomna till denna pärla med adress Råga Hörstadsvägen 33! Här har ägarna under många år skapat en prunkande grön oas som har varit med i flera trädgårdsrundor och här har varit både bröllop och andra arrangemang i denna vackra uppväxta trädgård. Fastigheten uppfördes 1911 av familjen Olsson och de hade trädgårdsmästeri, i ekonomibyggnaden hade man djurhållning. I början av 1990-talet förvärvade nuvarande ägare fastigheten och började anlägga och forma trädgården, använde ekonomibyggnaden till verksamhet. I början var det både väv- och blomstuga. På senare år har det varit bl a försäljning av blommor/växter, binderi, ljusstöpning, arrangemang för fest/bröllop/ begravning och kursverksamhet. Här finns många möjligheter för olika typer av verksamhet! Huset är charmigt med rymd (2.70 meter på bottenvåningen), ljus och stora härliga sällskapsutrymmen. Bottenvåningen innehåller rymlig hall med plats för ytterkläder, snyggt helkaklat badrum med dusch och badkar med lejontassar. Vidare finns ett härligt kök med gott om förvaring och bänkytor, köksö med spishäll och och plats för barstolar. Sovrum med ingång till rymlig skjutgarderob, stort matrum med ingång till tillbyggnad med plats för både matbord och soffgrupp, här finns en värmande öppen spis. Från vardagsrummet finns utgång till det underbara uterummet om ca 30 kvm som har ett härlig ljus och underbar utsikt över trädgården. Skjutbara fönster och skjutparti ut mot altan med utgång till trädgårdens gräsyta. Från matrummet finns trappa ner till källaren som innehåller förrådsrum, pannrum och tvättstuga. Härifrån finns utgång till trädgården. På ovanvåningen finns stort allrum som går att göra om till två sovrum, utgång till balkong. Vidare finns toalett och ett rymligt sovrum med fransk balkong och öppet upp i nock med synliga bjälkar. Det finns möjlighet att skapa fler sovrum om det önskas. Ekonomibyggnaden, som tidigare var djurstall, genomgick en större renovering med bl a indragning av vattenburna element , isolering av butiksytorna och tillbyggnader gjordes. Det finns möjlighet att dra in vatten från bostadshuset, om det önskas. I byggnaden finns ett flertalet rum, bl ett ljusstöpnings- och färgningsrum. Karen går att köpa. Vattenburet värmesystem med både pellets och luft/vatten-värmepump. Fiber finns. Tomtareal 2 859 kvm. Garage finns i ekonomibyggnaden, Flertalet platser för bil finns utanför garaget. Många olika sorters träd, växter och blommor finns i trädgården, flera av dem ovanliga. Flera olika sorters magnolior, ginallalönn, japansk träddödare, pelarkörsbär, flera olika sorters syrener, äkta kvitten, ullungsrönn, rönn olika ekar, silverlind, lind, ask, svartfläder, akacia, vildvin, silverpäron, kopparlpönn, campsis båderöd och orange, förädlad oxel, lärk, rhodedendron, azaleor, ormhassel, blodhassel, korneller, liten och stor diablo, hibiskus i olika fäger, konvaljträd, malus floribunda, blodplommon, olika sorters gräs, olika sorters clematis, olika sorters rosor, näverhägg, snödroppsträd, kejsarträd, sto- och småbladig pipranka, akebia, tulpanträd, katsura, gullregn hybrid, egensådd katalpa, fandens spatserstokk, buxbom, olika sorters hostor, brokbladig klätterbenved, olika sorters vinca, daggkåpa, daggkåpa alpina, klätterhortensia, egensådd månviol, schersmin, vinsterjasmin, blåregn, fikon Bornholms, kameleontbuske, städesgröna växter, hortensior, små - och storbladiga murgröna.... och en krokodil :-). Damm med porlande vattenfall och med vackra Koifiskar som simmar i vattendraget som slingrar sig genom trädgården. Sten- och trägångar, bro som för tankarna till Monet, rosenportaler, gräsyta med flaggstång, många olika uteplatser att sitta på, växthus och vedeldad bastu. Hjärtligt välkomna på visning till denna härliga fastighet!

 • Plus
Kristinas väg 10, Annelöv, Landskrona kommun

Kristinas väg 10

Villa
Annelöv, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

2 775 000 kr

170 m²

7 rum

754 m² tomt

Fastigheten på Kristinas väg 10 är fint beläget i området på hörntomt, granne med stor lekplats och grönområde. Ca 2 km till tågstationen och bra pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen. Barnen i Annelöv går i Asmundtorp skola. I byn finns en föräldrakooperativ förskola som heter Lövet. Utegym och skatepark. Säljarna har bundna lån i Sparbanken Skåne som ev kan övertagas, ta kontakt med banken. 1 lån som går ut i september 2023 med ränta 1.79%. 1 lån som går ut i januari 2024 med ränta 1.77%. 2 lån som går ut i september 2025 med ränta 1.85%. Bottenvåningen innehåller hall med plats för ytterkläder, dörr med kodlås, badrum, två bra sovrum, det ena med utgång till altan under tak. Vidare finns rymligt vardagsrum med en värmande kamin i mitten. Härifrån finns utgång till altan under tak och trappa till ovanvåning. Matplats med läckert öppet upp i nock och köksluckor i körsbärsinredning. Från köket finns utgång till tvättstuga och därifrån till groventré och förrådsrum. Från vardagsrummet finns ingång till ytterligare ett sovrum, strax intill finns toalett med dusch och bastu. Ovanvåningen innehåller stort allrum i mitten, går att göra om till ett sovrum om det önskas. På varje gavel finns ett rum, det ena använder ägarna som ett allrum. Vidare finns klädkammare och toalett. Stor trädgård som inbjuder till både lek och odling. Löpande renoveringar har gjorts om bl a helt nytt tak, övervägande nyinsatta 3-glasfönster och takfönster, luft/luft-värmepump, delvis nydragen el med elskåp/automatsäkringar, ytterdörrar med kodlås. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Plus
Ringvägen 90, Östervång, Landskrona kommun

Ringvägen 90

Villa
Östervång, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

3 650 000 kr

115 m²

4 rum

413 m² tomt

Fastigheten på Ringvägen 90 är bra beläget med gång- och cykelavstånd till allt som staden erbjuder och havet! Mataffärer och tågstationen ligger endast stenkast från huset, skolor och förskolor finns i närheten. Några minuters bilväg till E6.an, perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen. En viktig investering gjordes oktober 2018 , solceller monterades på taket och driftsattes februari 2019 från Solkraft EMK Sverige AB med 10-års installationsgaranti och effektgaranti på minst 80% efter 25 år, växelomriktare SolarEdge 12-års garanti, Optimerare 25-års garanti vilka gör att panelerna jobbar individuellt. De 24 st panelerna är tillverkade av LG Black, installerad effekt är 7,680 kW. Under kalenderåret 2022 (1/1 2022 till 31/12 2022) har de genererat ca 9,12 MWh. Samma period har säljarna köpt 3,928 kWh samt sålt 7.072 kWh. Energianvändning i huset är ca 5,968 kWh inklusive uppvärmning av poolen maj till augusti. Den fint renoverade och välplanerade 1.5 plansvillan på populära Östervång innehåller på bottenvåningen hall med plats för ytterkläder, rymlig helkaklad toalett med dusch kombinerad med tvätt, ett sovrum, vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp, utgång till stenlagd uteplats med stor markis som täcker hela uteplatsen, hela fönsterpartiet är utbytt 2017. Samma år öppnades upp mellan kök och vardagsrum för att få en öppen planlösning. Snyggt kök från 2010 med vita släta luckor och gott om förvaring. Från matplatsen finns ingång till rymligt garage, flera på området har gjort om garaget till boyta. Från garaget finns utgång till mysigt uterum med gjuten platta. Ovanvåningen innehåller sovrum med skjutgarderob, toalett, klädkammare och ytterligare ett sovrum. Friköpt tomt, fjärrvärme, fiber, solpaneler installerade 2019 från Solkraft Sverige. Renoveringar är utförda som bl a 3-glasfönster från 2011-2016, nydragen el i hela huset, yttertaket inkl trä och plåtarbeten byttes 2015 och isolering med foaming i krypgrunden gjordes 2016. Inhägnad och insynsskyddad trädgård i bästa solläge, här finns plats för både lek och odling. På tomten finns pool ovan mark med ny liner och en isolerad förrådsstuga med trägolv. Hjärtligt välkomna på visning till detta härliga hus!

 • Plus
Jöns Möllares väg 8, Ven, Landskrona kommun

Jöns Möllares väg 8

Tomt
Ven, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

1 750 000 kr

850 m² tomt

Nu finns möjlighet att bygga drömhuset på ön Ven, denna pärla mitt i Öresund mellan Sverige och Danmark. Tomt om ca 800-900 kvm (under avstyckning) naturskönt beläget med fantastisk utsikt över det böljande skånska landskapet, på Jöns Möllares en kort promenad från färjeläget och hamnen i Bäckviken. Huset som bygglovet är sökt på är i 1 plan om 108 kvm med loft om 8 kvm samt separat förråd/garagebyggnad om 35 kvm. Anslutningspunkt för vatten, avlopp och fiber finns vid vägen. Fastigheten ligger mitt i Vens kulturlandskap, där utsikten över de böljande åkrarna ramas in av 150-åriga hamlade pilar i en traditionell pilevall. Tomten styckas av från en större fastighet som tidigare varit en gethage, men som nu är på väg att omformas till ängsmark och skogsträdgård. Man når tomten via en fridfull grusväg. Det kommer det att byggas två fritidshus, varav det ena nu säljs och den andra kommer att behållas av ägarna. Det kommer finnas goda möjligheter att koordinera byggnation mellan de två husen.

 • Plus
Mildahns väg 31, Ven, Landskrona kommun

Mildahns väg 31

Tomt
Ven, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

1 695 000 kr

1 413 m² tomt

En av två tomter är nu såld! Nu finns möjlighet att bygga drömhuset på ön Ven, denna pärla mitt i Öresund mellan Sverige och Danmark. Tomten om 1.413 kvm är naturskönt beläget med utsikt över det böljande skånska landskapet och sundet. Perfekt läge med en kort promenad från färjeläget och hamnen i Bäckviken. Hjärtligt välkomna att ta kontakt med mäklaren för vidare information och Landskrona kommun gällande byggnationen!

 • Plus
Nämndemansvägen 24, Ven, Landskrona kommun

Nämndemansvägen 24

Tomt
Ven, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona

1 495 000 kr

1 259 m² tomt

Nu finns möjlighet att bygga drömhuset på ön Ven, denna pärla mitt i Öresund mellan Sverige och Danmark. Tomten om 1.259 kvm är naturskönt beläget med utsikt över det böljande skånska landskapet, hästhagar och från vägen ser man sundet. Vid byggnation av ovanvåning har man härlig utsikt över sundet. Tomten är uppväxt med bärbuskar, flera fruktträd och träd. Bra läge med en kort promenad från färjeläget och hamnen i Bäckviken. Fiber finns indraget och betalt. Hjärtligt välkomna att ta kontakt med mäklaren för vidare information och Landskrona kommun gällande byggnationen!

Visar alla 17