Mäklare Eleonor Andersson Lööf

Eleonor Andersson Lööf

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fasanvägen 21, Asmundtorp, Landskrona kommun
 • Sön 25 feb kl 12:30

Fasanvägen 21

Villa
Asmundtorp, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
3 795 000 kr
90 + 90 m²
4 rum
815 m² tomt

Med totalt ca 180 kvm användbar yta är det gott om plats i denna välplanerade 1 plansvilla med inredd källarvåning, 90 kvm på varje plan. En viktig investering gjordes 2021, solceller lades på taket, från Sveasolar med 12-års produkt och effektgaranti. De 24 st panelerna är tillverkade av Longi Solar paneltyp design 360w. Effekt är 8.64 kw med SMA växelriktare. Rullande 12 månader (2021-06-21 till 2021-06-30) har de genererat ca 10.242 KWh, samma period har säljarna köpt 5.767 KWh samt sålt 8.134 KWh. Energianvändning i huset är ca 6.114 Kwh inklusive uppvärmning. Solcellsbatteri (Sonnen Batterie) sattes in 2023 och är ett helintegrerat solbatterisystem med perfekt synkroniserade komponenter som maximerar självförsörjningen i hemmet. I kombination med solceller ges energifrihet och minskar beroendet av traditionella energileverantörer. Se sonnen.se för mer information. Energiklass A i energideklarationen. Fastigheten har genomgått en löpande stor renovering bl a yttertaket inklusive alla plåtarbeten byttes 2012, dränering 2019 med isodrän, 3-glasfönster från 2011-2023, kvalitetskök från danska JKE med bänkskivor av Silestonemarmor, helkaklad toalett med dusch på både entré och källarplan. På entréplan finns entré med öppet upp i nock, rymlig hall med plats för ytterkläder, gediget vitt kök med gott om förvaring, bänkytor och plats för stort matbord, vardagsrum som tidigare var två rum. Önskas fler sovrum på entréplan finns möjlighet att återställa till ett sovrum med ingång från hallen. Från vardagsrummet finns utgång till mysigt uterum och därifrån till stenlagd uteplats och trädgård. Vidare finns två bra sovrum och snyggt helkaklad toalett med dusch. Källaren som är inredd innehåller hall med klinkergolv, två stora allrum med klinkergolv, det ena med en värmande kamin. Rummen passar fint som sovrum. Vidare finns pannrum, helkaklad toalett med dusch, matkällare och fräsch tvättstuga. Trädgården om 815 kvm, som ligger i bästa solläge, inbjuder till både lek och odling. Plattor och prydnadssten från 2020. Friliggande äldre garage med garageport från 2010. Asfalterad uppfart gjord 2019. Luft/vatten-värmepump från 2010. Fiber finns. Lugnt och skönt beläget med gångavstånd till allt som byn erbjuder som skola F-9, förskola, mataffär med bra öppettider, bussförbindelse och närhet till flera tågstationer. Perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen inklusive Köpenhamn. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Plus
 • Energieffektiv
Barsebäcksvägen 369, Barsebäcksvägen, Landskrona kommun

Barsebäcksvägen 369

Villa
Barsebäcksvägen, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
4 490 000 kr
163 + 13 m²
6 rum
907 m² tomt

Charmig och karaktärsfull fastighet fint beläget mellan Öresund och Saxtorpsskogen! De öppna landskapen är signifikativt för trakten. Fälten, ängarna, havet och stranden är ett så kallat Natura 2000 område. Det sträcker sig från Järavallen, vid Barsebäcks golfklubb, upp mot Häljarp. Västerut kommer man inom några hundra meter till stranden och den naturliga strandpromenaden. Närmaste tätort är Häljarp med skola 1-9, förskolor, tåg, buss och mataffär. Perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen inklusive Köpenhamn. Fastigheten uppfördes ursprungligen i slutet av 1800-talet (exakt årtal finns inte) och har byggts om och till i omgångar. Nuvarande ägare har på ett personligt och smakfullt sätt löpande renoverat fastigheten från 2009 till 2023, 2021 byttes taket med valsad plåt, 2014 inreddes vindsvåningen i tillbyggnaden och ett rum inreddes 2022 på vinden i den ursprungliga byggnaden. Bottenvåningen innehåller entré med plats för ytterkläder, sovrum och ett rum intill som ägarna använder som klädkammare. Vardagsrummet är härligt med plats för stor soffgrupp och spiraltrappan till vindsvåningen är en läcker inredningsdetalj, ingång till helkaklad toalett med dusch. Vidare finns fräscht vitt kök med öppet upp i nock med synliga bjälkar och flytspacklat golv precis som vid matplatsen. Ytterligare en entré, gästtoalett, tvättstuga och ett öppet rum med trappa upp till ett fint vindsrum med öppet upp i nock med synliga bjälkar. Från vardagsrummet kommer man upp till vindsvåningen som innehåller rymligt allrum (möjligt att dela av till ett sovrum) och ett mysigt sovrum. Den insynsskyddade trädgården som inbjuder till både lek och odling är ljuvlig med valnötsträd, köksträdgård, många olika sorters perenna växter som bl a murgröna, hortensior, klematis, klotlönnar och bambu. Två härliga altaner, en vid entrésidan och en mot väster, sol finns i trädgården hela dagen! Mur mot vägen. Spabadet ingår ej i köpet. Friliggande, isolerat förråd om 13 kvm uppfört 2016. Plats för fyra bilar på uppfarten, här finns elbils-laddare. Fiber finns. Hjärtligt välkomna på visning!

Sunnanvägen 9, Asmundtorp, Landskrona kommun

Sunnanvägen 9

Villa
Asmundtorp, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
3 695 000 kr
127 + 71 m²
6 rum
854 m² tomt

Gediget byggd 1.5 plansvilla med inredd källare, uppförd 1946, med över 190 kvm användbar yta. 6 rum, varav 4 är sovrum plus 2 sovrum i källaren. Fastigheten har genomgått en större renovering de senaste två åren. Bl a nytt tak, dränering av grunden, påkostad helkaklad toalett med dusch på ovanvåning (tidigare fanns bara bad i källaren), hall med klinkergolv och helkaklad toalett, renoverad källare , bytt innerdörrar/tagit bort trösklar på ovanvåningen och alla ytskikt är målade. Huset har ett härligt ljusflöde tack vare att fönstren är dragna ända ut i hörnen. Bottenvåningen innehåller hall med klinkergolv med golvvärme och plats för ytterkläder, helkaklad toalett med golvvärme, stort matrum med slipat/vaxat parkettgolv, kök med vit köksinredning. Vidare finns sovrum med laminatgolv och vardagsrum med slipat/vaxat parkettgolv och värmande braskamin. Från vardagsrummet finns utgång till uterum om ca 23 kvm med härlig rymd, klinkergolv och med med skjutpartier ut till stenlagd uteplats och trädgård. Via trappa med nylagda träklädda trappsteg kommer man upp till ovanvåningen som innehåller hall med nylagt laminatgolv, sovrum med nylagt laminatgolv och garderober, allrum/sovrum med nylagt laminatgolv som har ingång till stort sovrum med nylagt laminatgolv och snygga skjutpartier, utgång till balkong. Tidigare fanns bara en toalett, nuvarande ägare byggde om och gjorde en snyggt helkaklad toalett med dusch och golvvärme. Källaren innehåller fina utrymmen. Hall med heltäckningsmatta anpassad för källare, rymligt helkaklat badrum med vattenburen golvvärme och både dusch och bubbelbadkar. Vidare finns ett rum med heltäckningsmatta anpassad för källare, stor tvättstuga med klinkergolv och nyligen kaklade väggar, här finns även luft/vatten-värmepumpen. Allrum/sovrum med heltäckningsmatta anpassad för källare, ingång till matkällare och utgång till trädgården. Ny el i hela huset (ej i källaren) med automatsäkringar och jordfelsbrytare. Fiber finns. Luft/vatten-värmepump och braskamin. Dubbelgarage om ca 44 kvm med två portar, förråd om ca 10 kvm i samma byggnad med ingång från trädgården. Plats för tre bilar på den asfalterade uppfarten. Fantastiskt trädgård med olika sorters perenna växter, odlingslådor, stenläggningar och fruktträd. Lugnt och skönt läge med gångavstånd till allt som byn erbjuder som skola 1-9, förskola, mataffär med bra öppettider, bussförbindelse och närhet till flera tågstationer. Perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen. Hjärtligt välkomna på visning till detta härliga hus som har det mesta man kan önska!

 • Plus
Saxtorpsvägen 194, Kvärlöv, Landskrona kommun

Saxtorpsvägen 194

Villa
Kvärlöv, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
2 650 000 kr
110 m²
5 rum
1 896 m² tomt

Charmig och välskött 1.5 plansvilla, lite lantligt beläget men med perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen och fem km till tågstationen i Dösjebro. Det mysiga huset på Saxtorpsvägen 194 uppfördes ursprungligen i början av 1900-talet. På 1980-talet genomgick fastigheten en större renovering, bl a lyftes taket för att få boyta på ovanvåningen. Ett par år senare byggdes en friliggande byggnad om ca 38 kvm innehållande garage, verkstad och förrådsrum. På fastigheten finns ytterligare en byggnad om ca 25 kvm, här finns tvätt/pannrum och förrådsrum. Stor härlig tomt om 1.896 kvm som inbjuder till både lek och odling. Bottenvåningen innehåller hall med vattenburen golvvärme och plats för ytterkläder, helkaklad toalett med dusch och el-golvvärme, rymligt kök med matplats, vattenburen golvvärme och utgång till altan. Vidare finns två härliga allrum med valv emellan. På ovanvåningen finns hall med inbyggda garderober, toalett och tre bra sovrum. Fiber finns. Luft/luft-värmepump från 2021. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Plus
Fiskargränden 33, null, Landskrona kommun

Fiskargränden 33

Övrigt
Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
3 495 000 kr
200 m²
397 m² tomt

Fastighet för den som drömmer om att vårda och skapa en egen livsstil! Nu finns möjlighet att förvärva den charmiga fastigheten med korsvirke och kullerstensgård med adress Fiskargränden 33 i kvarteret Köpmannen, en oas mitt i stan! Ut mot gatan ligger huvudbyggnaden i tre våningar som sedan i slutet av 1970-talet varit en tandläkarmottagning på bottenvåningen och personalrum/kontor på övriga våningar. Fastigheten har många möjligheter som verksamhet, uthyrning, generationsboende eller för den som bara vill ha gott om plats. De två gårdshusen kan även de inredas. På gamla ritningar ser man att ägaren hade många planer på det. Fastigheten är taxerad som 823, specialbyggnad, vårdbyggnad. Därmed finns inget taxeringsvärde. Om användningsområdet ska ändras måste bygglov sökas och fastigheten taxeras om. Detaljplanen medger bostäder och handel. Ska det bli bostäder måste parkering och tillgänglighet redovisas. Gårdshusen är placerade i zon för gårdsbyggnader/uthus. I områden som är markerade med kors på detaljplanen får det ej beviljas bostäder. Kontakta bygglovsavdelningen på Landskrona kommun för information. Byggnaderna är kulturhistoriskt värdefulla, men är ej skyddade enligt detaljplanen, dvs de är ej K- eller Q-märkta. Dock har de generellt förvanskningsskydd enligt PBL 8:13 och 8:17 vilket framförallt gäller fasad utåt gatan. Via den charmiga portgången med bjälkar och tegelgolv finns dörr in till huvudhuset och ut till den charmiga helt insynsskyddade innergården med de två gårdshusen. Bottenplan innehåller f d reception, väntrum, två behandlingsrum, kök och toalett. Bjälkar i tak, plast- och klinkergolv. Plan 2 fungerade förr som personalavdelning. Här finns kök öppet mot allrum, en vacker kamin mitt i rummet. Genomgångsrum in till ett rum som har ingång till toalett med dusch och två rum samt toalett. Trägolv, laminatgolv och bjälkar i tak. På plan 3 som förr användes som kontor finns kök med öppen planlösning mot allrum och även här en vacker kamin, två sovrum och toalett med dusch. Trägolv och ca 2 meter i takhöjd. Första gårdhuset är i 2.5 plan. På bottenplan finns tvättstuga och pannrum, sidan om finns två förrådsutrymmen, det ena med jordgolv och det andra med betonggolv. Plan 2 innehåller en enkel lokal med pentry och högst upp en kallvind, här finns en gammal charmig vinsch. Andra gårdshuset är i 2.5 plan och innehåller två förrådsutrymmen med betonggolv på bottenplan och trappa upp till till förrådsutrymmen. Fastigheten är i behov av genomgripande renovering. Fiber finns indraget. Hjärtligt välkomna på visning till denna unika fastighet med stor potential!

 • Plus
S:t Göransgatan 2D, Centralt läge/vid Kvarntorget, Landskrona kommun

S:t Göransgatan 2D

Radhus
Centralt läge/vid Kvarntorget, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
3 295 000 kr
163 + 31 m²
5 rum
186 m² tomt

Välplanerat två plans radhus perfekt beläget med gångavstånd till allt som staden erbjuder, havet och tågstationen. Bra pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen inklusive Köpenhamn. Här bor man på en lugn återvändsgata med lite trafik. Fastigheten uppfördes 1977 med genomtänkt planlösning med bottenvåning som innehåller entré med plats för ytterkläder, hall med plats med för ytterkläder och ingång till gästtoalett. Fräscht vitt kök med matplats och gott om förvaring, stort vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp, rymlig tvättstuga med utgång till inbyggt garage om ca 17 kvm. Från vardagsrummet kommer man ut till ett härligt uterum om ca 12 kvm och därifrån utgång till trädäck och trädgård. Från vardagsrummet finns trappa upp till ovanvåningen som innehåller allrum (går att göra om till sovrum) som har utgång till en skön takterass, snyggt renoverad toalett med dusch, klädkammare och tre stora sovrum. Friköpt tomt och fiber. I mån av plats finns möjlighet att hyra garageplats en liten bit från huset . Hjärtligt välkomna på visning!

 • Plus
Dragspelsstigen 2, Asmundtorp/Munkebäck, Landskrona kommun

Dragspelsstigen 2

Villa
Asmundtorp/Munkebäck, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
2 495 000 kr
101 m²
4 rum
1 307 m² tomt

Välskött 1 plansvilla härligt beläget på hörntomt i natursköna Munkebäck. Läget är perfekt med pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen, vilket skapar en bra kombination av land och stad. Beläget mellan samhällena Häljarp och Asmundtorp. Lantligt, men ändå nära till service och kommunikationer. Ca två km till tågstationen i Häljarp och ca en km till samhället Asmundtorp, där det finns bl a affär med bra öppettider, skola 1-9, förskola och bussförbindelse. Fin planlösning med entré med ingång till klädkammare, rymlig toalett med dusch, hall med inbyggda garderober, två sovrum intill varandra, stort vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp, liggande fönster med vacker utsikt mot skogsparti och en värmande kamin från insatt 2006. Från vardagsrummet finns utgång till det härliga uterummet som är en skön plats från vår till höst. Vidare finns fint kök med matplats och därifrån ingång till rymligt sovrum med skjutgarderob. Köks- och sovrumsdelen är tillbyggd i mitten av 1990-talet. Separat byggnad innehållande verkstad, förråd och tvättstuga. Tvättstugan renoverades 2018. Vacker inhängnad tomt i bästa solläge om 1 307 kvm med gott om plats för både lek och odling. Carport. Fiber finns. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Plus
Sissa Säfweds väg 10, Glumslöv, Landskrona kommun

Sissa Säfweds väg 10

Villa
Glumslöv, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
3 995 000 kr
125 m²
4 rum
298 m² tomt

Fastigheten på Sissa Säfweds väg är fint beläget på charmiga Kyrklyckan, nedanför kyrkan, i hjärtat av byn med gångavstånd till skola F-9, lika nära till både buss- och tågstation samt mataffär och en cykeltur ifrån finns härliga bad och småbåtshamn i Ålabodarna, nyanlagd asfalterad gång-och cykelväg hela vägen ner till sundet. Huset har löpande renoverats med fina material- och färgval och trevlig planlösning där bottenvåningen innehåller rymlig entré med plats för ytterkläder, stort härligt rum som en gång i tiden var garage. Här sätter man lätt upp en vägg för att få både ett sovrum och ett allrum om fler rum önskas. Strax intill finns tvättstuga/förråd/duschkabin/pannrum med utgång till trädgård på baksidan. Entré, allrum och tvättstuga genomgick en genomgripande renovering 2021 (i princip allt gammalt material togs bort). Vidare finns hall med trappa till ovanvåning och dörr ut till insynsskyddat stort trädäck på entrésidan i bästa solläge. Helkaklad toalett från 2011, rymligt vardagsrum, genomgripande renoverat 2021 ( i princip allt gammalt material togs bort) med plats för både soff- och matgrupp, valv in till det fräscha vita köket insatt 2011 med gott om förvaring och bänkytor. Från köket kommer man via helglasad altandörr ut till den insynsskyddade trädgården med morgonsol. Via vitmålad trappa kommer man upp till ovanvåningen som innehåller två rymliga sovrum och snyggt helkaklad toalett med dusch renoverat 2011. Genomgående i hela huset (förutom i våtutrymmena) ligger snyggt laminatgolv i grå sobra toner. Yttertaket med betongpannor byttes 2010, fönstren 1994 och 2019. Fiber finns. Den insynsskyddade tomten på entrésidan består av stort trädäck från 2019 med plats för flera grupper, carport från 2021 med elbils-laddare och stenläggningar från 2019. Tomten på baksidan har gräsmatta och gränsar till vackert grönområde, här finns möjlighet till både lek och odling och att sätta ett förråd. Mysig lekplats och grönområde finns utanför tomten på entrésidan. Hjärtligt välkomna på visning!

Fågelvägen 4, Egnahemsområdet, Landskrona kommun

Fågelvägen 4

Villa
Egnahemsområdet, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
3 495 000 kr
125 + 84 m²
5 rum
604 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en av de charmiga villorna på Egna Hem, ett idylliskt område med lite trafik, endast de boende passerar. På platsen där det förr bedrevs torghandel finns idag en fin lekplats. Promenadavstånd till allt som staden erbjuder, havet och tågstationen, perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen. Området ritades av den kände arkitekten Frans Ekelund. Med stor omsorg fogades kvarter och gator till varandra för att till slut utgöra en mycket harmonisk enhet. Fastigheten har genomgått löpande renoveringar från 1991 och framåt. Bl a byggdes huset till med ca 27 kvm med badrum, sovrum och kök. Samt två rum i källaren, samtidigt byggdes altanen om ca 17 kvm. Fiber, fjärrvärme, friköp av tomten, tilläggsisolering, 3-glasfönster, yttertak med riktiga tegelpannor, dränering med Platonmatta, puts på fasaden, plåttak på tillbyggnad och carport, stuprör och plåtarbeten. Bottenvåningen innehåller entré med plats för ytterkläder, helkaklad toalett med dusch, hall med trappa till ovanvåningen och trappa ner till källare. Vidare finns vardagsrum och matrum med vackert fiskbensparkettgolv, sovrum, matplats med ingång till kök med fräsch vit inredning och gott om förvaring. Från köket finns utgång till mysig altan under tak. På ovanvåningen finns hall med ingång till förvaring, helkaklad toalett med dusch, sovrum med inbyggd garderob och ett stort sovrum med ingång till två klädkammare. Källaren har bra ytor som hall med klinkergolv, två förråds/verkstadsrum, tvättstuga med klinkergolv och utgång mot carportsidan och två bra rum med klinkergolv (väggen går att ta bort emellan för att få ett stort rum). Flera i området har inrett hela källaren till boyta. Tomten är lummig och insynsskyddad och och fint anlagd med perenna växter, träd och buskar. Stort trädäck med lyxigt spabad, staket runt tomten och stenlagda gångar. Trädgården i bästa solläge inbjuder till både lek och odling! Carport och biluppställningsplats. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Plus
Dunörtsgården 4, Häljarp, Landskrona kommun
Dunörtsgården 4, Häljarp, Landskrona kommun, bild 2
Dunörtsgården 4, Häljarp, Landskrona kommun, bild 3

Dunörtsgården 4

Villa
Häljarp, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
5 495 000 kr
153 m²
4 rum
728 m² tomt

På ypperligt läge i Häljarp gränsande mot grönområde och lekplats erbjuds nu detta modernt inredda och fint planerade boende i ett plan med öppen planlösning. Huset byggdes 2006. 2009 togs ett sovrum bort i det som nu är ett enda stort vardagsrum och samtidigt höjdes taket en meter för att skapa rymd och ljus. på högsta punkten är i det stora härliga vardagsrummet är takhöjden över fyra meter. Hall med spegelskjutgarderob, helkaklat badrum och två sovrum bredvid varandra. Husets hjärta är det stora vardagsrummet med öppet upp i nock och här finns en värmande kamin. Ett par trappsteg upp kommer man till matplats, kök med inredning i ek, köksö och gott om förvaring och bänkytor, ingång till ett sovrum med direkt anslutning till helkaklad toalett med dusch. Vidare kommer man in till tvättstuga/groventré med utgång mot stenlagd stor uppfart och garaget. Garagebyggnaden gjordes 2011 om till ett härligt rum om ca 22 kvm som passar perfekt för den som jobbar hemifrån, tonåringen, gäster eller bara som ett fint förråd. Ett förråd om ca 7 kvm finns i kvar i garagebyggnaden. Trädgården inbjuder till både lek och odling. Här finns odlingslådor, olika sorters träd och buskar, stort trädäck med plats för flera sittgrupper och lyxigt spabad från 2014. 2010 byggdes det mysiga växthuset, här sitter man från tidig vår till sen höst. Trots närheten till trevliga grannar känns läget fritt och insynsskyddat. Frånluftsvärmepump från 2018 och behaglig och jämnt inomhusklimat tack vare vattenburen golvvärme i hela huset. Fiber finns. I Häljarp finns bl a skolor, förskolor, natur, mataffär med bra öppettider, tågstation, gym, golfbana, utegym och motionsslinga. Perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen inklusive Köpenhamn. Hjärtligt välkomna på visning till detta härliga hus, bara att flytta rakt in!

 • Premium
Kristinas väg 21, Annelöv, Landskrona kommun

Kristinas väg 21

Villa
Annelöv, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
3 495 000 kr
100 + 126 m²
4 rum
839 m² tomt

Välkomna till Kristinas väg. 21! Välskött hus i ett plan med helt inredd källare, användbar yta om 199 kvm! Låga driftskostnader genom solceller installerade 2021 och luft/luft-värmepump installerad 2019 med två innedelar. Entréplan innehåller hall med plats för ytterkläder, helkaklat badrum, två större sovrum ett mindre. Vidare finns rymligt vardagsrum med vackra spröjsade fönster, öppet mot matplats och det ljusa fräscha köket med utgång till stor altan med markis. Källarplan som är helt inredd innehåller många fina ytor som allrum, toalett med dusch och bastu, klädkammare, toalett, arbetsrum med ingång till sovrum, matkällareI, tvättstuga och verkstad. Därifrån utgång till garage som är vidbyggt med huset. Stor tomt om 839 kvm som inbjuder till både lek och odling, i anslutning till det härliga trädäcket finns utedusch och en badtunna. Stenlagd uteplats på entrésidan. Stor uppfart med plats för flera bilar samt garage med nyare garageport. Fastigheten är fint beläget i området med närhet till grönområde, promenadstigar, skatepark, utegym och ridhus för den hästintresserade. Ca 2 km till tågstationen och bra pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen inkl Köpenhamn. Barnen i Annelöv går i Asmundtorp skola F-9. I byn finns en föräldrakooperativ förskola som heter Lövet. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Uteplats
Ginstvägen 16, Häljarp, Landskrona kommun

Ginstvägen 16

Villa
Häljarp, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
3 095 000 kr
164 m²
7 rum
277 m² tomt

Välkomna till Ginstvägen 16! Friliggande 1,5 plansvilla med omedelbar närhet till bl a skolor, förskolor, idrottsplats och lekplats som tillsammans med den välplanerade planlösningen gör detta till ett perfekt hus för barnfamiljen. Bottenvåningen innehåller öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum, väggen mellan hall och kök togs bort för att få mer luftigt. Vidare finns tvättstuga/groventré, entré/hall som skapades för att få en större hall när man kommer från garaget och trädgården, vardagsrum, klädkammare, helkaklad toalett och ett sovrum. Via den svartmålade trappan kommer man upp till ovanvåningen som innehåller allrum, helkaklat badrum och fyra sovrum. Ovanvåningen är nyrenoverad med nya innertak och spotlights 2022. Garage på tomten och hörntomt i västerläge. I omgivningarna runt Häljarp finns vackra promenadstråk, Öresunds golfbana och det är inte heller långt till Saxtorpsskogen. I närheten finns matbutik och tågstation. Perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen inklusive Köpenhamn. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Uteplats
Rosenhällsvägen 3, Hilleshögs by, Landskrona kommun

Rosenhällsvägen 3

Villa
Hilleshögs by, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
3 495 000 kr
162 m²
6 rum
1 523 m² tomt

På lantligt och vackert läge finns nu möjlighet att förvärva detta 1.5 planshus på Rosenhällsvägen 3, uppfört 2010 i klassisk stil med fasad av kalksandsten. Den stora tomten om över 1.500 kvm i bästa solläge inbjuder till både lek och odling. Ägarna har flera äppelträd och vintergröna växter. På entrésidan är utsikt fantastisk över backarna mot Härslöv och det skånska vackra landskapet. Bottenvåningen innehåller tillbyggd entré, hall med skjutgarderob, vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp, ek-kök från Ballingslöv och matplats, sovrum med garderober, helkaklad toalett med dusch, tvättstuga med utgång mot garagesidan. Ovanvåningen som inreddes runt 2012 innehåller allrum med delvis öppet upp i nock, två sovrum på ena gaveln och helkaklat badrum och ett sovrum på andra gaveln. Garage byggdes runt 2013 ca 37 kvm med vindsutrymme, byggt med betongplatta, lättbetongblock och betongpannor. Närhet till alla större städer i Öresundsregionen inklusive Köpenhamn och allt som Landskrona stad erbjuder som tågstation, affärer, skolor och förskolor. Hjärtligt välkomna på visning!

Saxtorpsvägen 10, Annelöv, Landskrona kommun

Saxtorpsvägen 10

Villa
Annelöv, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
1 895 000 kr
75 + 55 m²
4 rum
991 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna charmiga villa med sin vackra träfasad och vita knutar. Hörntomt, bra belägen i populära Annelöv med hållplats för skolskjuts precis utanför och ett stenkast till pizzeria och cykelavstånd till tågstation och förskola. Varmt välkomna på visning!

Jöns Eriks väg 9, Glumslöv, Landskrona kommun

Jöns Eriks väg 9

Villa
Glumslöv, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
3 295 000 kr
130 m²
5 rum
349 m² tomt

Den charmiga fastigheten på Jöns Eriks väg är fint beläget på Kyrklyckan, nedanför kyrkan, i hjärtat av byn med gångavstånd till skola F-9, lika nära till både buss- och tågstation samt mataffär och en cykeltur ifrån finns härliga bad och småbåtshamn i Ålabodarna, nyanlagd asfalterad gång-och cykelväg hela vägen ner. Trevlig planlösning där bottenvåningen innehåller stor hall med klinkergolv, plats för ytterkläder och klädkammare. Vidare finns rymlig tvättstuga med klinkergolv, bänkyta och gott om skåpsinredning, luft/vatten-värmepump och utgång till trädäck och trädgård på baksidan. Från tvättstugan finns Ingång till rymligt sovrum som är inrett i en del av f d garaget som är teglat. Kök med ljus inredning och valv in mot stort vardagsrum som har plats för både mat- och soffgrupp, fint ljusinsläpp tack vare stort fönster med utsikt mot den stenlagda uteplatsen på entrésidan. Vidare finns en mindre entréhall, härifrån finns ingång till gästtoalett och förråd under trappan. Via vitmålad trappa kommer man upp till ovanvåningen som innehåller hall med takfönster, toalett med ny snygg duschkabin, lejontassar och tre bra sovrum. På entrésidan i bästa söderläge finns mysig stenlagd uteplats med markis och gräsyta som inbjuder till både lek och odling. På baksidan finns stort trädäck, gräsyta och härlig läge gränsande till grönområde. Fiber finns. Vattenburet system, luft/vatten-värmepump från runt 2013. Ägarna förbrukade 13.345 KWh år 2022. Vidbyggt förråd (tidigare garage) om ca 10 kvm. Hjärtligt välkomna på visning!

Visar alla 15