Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Eleonor Andersson Lööf

Eleonor Andersson Lööf

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Midhemsvägen 24, Egnahemsområdet, Landskrona kommun
  • Kommande

Midhemsvägen 24

Villa
Egnahemsområdet, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
3 995 000 kr
138 + 80 m²
6 rum
486 m² tomt

Välkomna till denna trevliga villa som disponeras i 1.5 plan- och 1 plan samt delvis källare. Ursprungshuset i 1.5 plan med mindre källare byggdes 1921 och ritades av stadsarkitekt Franz Ekelund.1971 byggdes huset till med en huskropp i 1 plan. Bottenvåningen innehåller entré/hall med plats för ytterkläder, helkaklad toalett, kök och matplats med öppen planlösning mot vardagsrummet, matplatsen har fint ljusinläpp tack vare takkupol. 2021 öppnade nuvarande ägare upp för att få en stor yta, då sattes samtidigt nytt fräscht kök och nytt golv på hela ytan. Vardagsrummet har stora fönsterpartier och härlig utsikt över trädgården. Därifrån finns utgång till inglasat uterum om ca 27 kvm med högt i tak, härifrån utgång till trädgården. Från hallen kommer man via ett par trappsteg till ursprungshuset som på bottenvåningen innehåller två större sovrum, ett mindre rum och helkaklad toalett med dusch. Från hallen kommer man ned i källaren där det finns dusch och tvättstuga samt trappa upp till ovanvåningen som innehåller sovrum/allrum med ingång till klädkammare och toalett samt ett sovrum med ingång till klädkammare. Garage om 40 kvm intill huset, några i området har gjort dörr inifrån huset ut till garaget. Lättskött trädgård i söderläge med plats för både lek och odling. Stenbelagd uteplats med markis. Friköpt tomt och fiber. Luft/luft-värmepump från 2022. Fint beläget med gångavstånd till allt som staden erbjuder, havet och tågstationen. Bra pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen inklusive Köpenhamn. Hjärtligt välkomna på visning!

S:t Göransgatan 2D, Centralt läge/vid Kvarntorget, Landskrona kommun
  • Kommande

S:t Göransgatan 2D

Radhus
Centralt läge/vid Kvarntorget, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
3 295 000 kr
163 + 31 m²
5 rum
186 m² tomt

Välplanerat två plans radhus perfekt beläget med gångavstånd till allt som staden erbjuder, havet och tågstationen. Bra pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen inklusive Köpenhamn. Här bor man på en lugn återvändsgata med lite trafik. Fastigheten uppfördes 1977 med genomtänkt planlösning med bottenvåning som innehåller entré med plats för ytterkläder, hall med plats med för ytterkläder och ingång till gästtoalett. Fräscht vitt kök med matplats och gott om förvaring, stort vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp, rymlig tvättstuga med utgång till inbyggt garage om ca 17 kvm. Från vardagsrummet kommer man ut till ett härligt uterum om ca 12 kvm och därifrån utgång till trädäck och trädgård. Från vardagsrummet finns trappa upp till ovanvåningen som innehåller allrum (går att göra om till sovrum) som har utgång till en skön takterass, snyggt renoverad toalett med dusch, klädkammare och tre stora sovrum. Friköpt tomt och fiber. I mån av plats finns möjlighet att hyra garageplats en liten bit från huset . Hjärtligt välkomna på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Sissa Säfweds väg 10, Glumslöv, Landskrona kommun
  • Kommande

Sissa Säfweds väg 10

Villa
Glumslöv, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
3 895 000 kr
125 m²
4 rum
298 m² tomt

Fastigheten på Sissa Säfweds väg är fint beläget på charmiga Kyrklyckan, nedanför kyrkan, i hjärtat av byn med gångavstånd till skola F-9, lika nära till både buss- och tågstation samt mataffär och en cykeltur ifrån finns härliga bad och småbåtshamn i Ålabodarna, nyanlagd asfalterad gång-och cykelväg hela vägen ner till sundet. Huset har löpande renoverats med fina material- och färgval och trevlig planlösning där bottenvåningen innehåller rymlig entré med plats för ytterkläder, stort härligt rum som en gång i tiden var garage. Här sätter man lätt upp en vägg för att få både ett sovrum och ett allrum om fler rum önskas. Strax intill finns tvättstuga/förråd/duschkabin/pannrum med utgång till trädgård på baksidan. Entré, allrum och tvättstuga genomgick en genomgripande renovering 2021 (i princip allt gammalt material togs bort). Vidare finns hall med trappa till ovanvåning och dörr ut till insynsskyddat stort trädäck på entrésidan i bästa solläge. Helkaklad toalett från 2011, rymligt vardagsrum, genomgripande renoverat 2021 ( i princip allt gammalt material togs bort) med plats för både soff- och matgrupp, valv in till det fräscha vita köket insatt 2011 med gott om förvaring och bänkytor. Från köket kommer man via helglasad altandörr ut till den insynsskyddade trädgården med morgonsol. Via vitmålad trappa kommer man upp till ovanvåningen som innehåller två rymliga sovrum och snyggt helkaklad toalett med dusch renoverat 2011. Genomgående i hela huset (förutom i våtutrymmena) ligger snyggt laminatgolv i grå sobra toner. Yttertaket med betongpannor byttes 2010, fönstren 1994 och 2019. Fiber finns. Den insynsskyddade tomten på entrésidan består av stort trädäck från 2019 med plats för flera grupper, carport från 2021 med elbils-laddare och stenläggningar från 2019. Tomten på baksidan har gräsmatta och gränsar till vackert grönområde, här finns möjlighet till både lek och odling och att sätta ett förråd. Mysig lekplats och grönområde finns utanför tomten på entrésidan. Hjärtligt välkomna på visning!

Visar alla 3