Mäklare Patricia Bartlett

Patricia Bartlett

Om mig

Med ett brinnande engagemang och stort driv erbjuder jag en trygg hand genom hela din bostadsaffär. Att sälja eller köpa en bostad är en stor affär för många och då det är viktigt att man känner förtroende för sin mäklare. Jag tror på en öppen och ärlig kommunikation. I mitt arbete är jag strukturerad och lösningsfokuserad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kung Hans Väg 13, Norra Borstahusen, Landskrona kommun

Kung Hans Väg 13

Lägenhet
Norra Borstahusen, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
2 900 000 kr
86,8 m²
3 rum
vån 3/3
7 359 kr/mån
33 410 kr/m²

Välkommen till en exklusiv trerummare i Brf Bovieran - det ultimata boendet för dig som är 55+ med närhet till bl.a. havet, mataffärer och den prisbelönta golfbanan. Här bor du i en modern lägenhet med inglasad balkong, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare, gott om förvaringsmöjligheter i form av garderober och klädkammare. Ett av de mest lockande dragen i föreningen är den inglasade vinterträdgården med ett klimat inspirerat från Medelhavet. En tillflyktsort, där du, oavsett väder, kan slappna av i bekväma sittgrupper på tumanhand, ta en lugn promenad bland exotiska växter eller spela boule med grannen. Varje bostad har tillgång till en parkeringsplats, flera med laddbox till elbilen, mot en månatlig avgift. Porttelefon med TV- display finns i alla lägenheter och sen mars 2023 producerar föreningen el via 450 kvm solceller, en investering i både miljön och ekonomin. Kontakta mäklaren för visning-

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Hedebyvägen 26, Glumslöv, Landskrona kommun
 • Sön 10 mar kl 14:00

Hedebyvägen 26

Radhus
Glumslöv, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
2 795 000 kr
93 m²
4 rum
6 234 kr/mån
30 054 kr/m²

Unikt tillfälle!! Ta över en 4:a i Brf Annetorp! Längst ner på återvändsgatan, i lugna och barnvänliga Glumslöv, med havet ett stenkast bort, hälsas du välkommen till detta kedjehus i ett plan. Bostaden är placerad på gaveln, vilket inte bara ger generöst med ljusinsläpp från flera väderstreck, du får också en trädgård som sträcker sig runt huset och erbjuder gott om plats för lek, trädgårdsarbete eller bara för att koppla av och njuta av den friska luften. Solen går att följa hela dagen, från morgonkaffet på entrésidans stenlagda uteplats till sen middag på trädäcket i trädgården. Inne i huset möts du bl.a. av generösa boytor, gott om förvaringsmöjligheter, gäst- WC, badrum med tvättavdelning och ett stort kök med plats för matbordet. I anslutning till bostaden finner du ett isolerat förråd och garage, komplett med fjärrstyrd port och en praktisk biluppställningsplats utanför. Det perfekta boendet för dig som vill komma hem till lugnet och stillheten efter en hektisk dag samtidigt som du har ett bekvämt avstånd till flera av de större städerna i regionen. Kontakta mäklaren för visning!

 • Plus
 • Uteplats
Lilla Byvägen 10D, Häljarp, Landskrona kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lilla Byvägen 10D

Radhus
Häljarp, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
2 825 000 kr
118 + 4,2 m²
5 rum
7 175 kr/mån
23 941 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visning! På ett av Häljarps bästa läge, med närhet till så väl skog och natur som till havet, välkomnas du till detta moderna radhus i två plan, belägen på en av de större tomterna i föreningen. Bland grönskande och barnvänliga omgivningar erbjuds här ett familjevänligt boende med allt du kan tänkas behöva i en stressad vardag. Plats att ställa bilen framför huset och en inhängnad trädgård med gräsmatta och trädäck i soligt söderläge. Två helkaklade badrum på vardera våningsplan varav ett med badkar, separat tvättstuga och gott om förvaringsmöjligheter. Vattenburen golvvärme på bottenvåningen underlättar möbleringen. Välkommen!

 • Uteplats
Kolonigatan 10B, Hasselparken, Landskrona kommun

Kolonigatan 10B

Lägenhet
Hasselparken, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
1 285 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
5 081 kr/mån
22 946 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visning! Med gångavstånd till så väl centrum som till tågstationen, omgiven av grönska finner du denna rymliga tvårumslägenhet. Högst upp i huset fördelar sig kvadratmeterna på hall, kök och vardagsrum i en öppen planlösning, ett rymligt sovrum med garderober samt ett badrum med egna tvättmöjligheter. Bostaden genomsyras av ljus och rymd med ett fantastiskt ljusinsläpp och en häpnadsväckande takhöjd på 4,7 meter! Förråd tillhörande bostaden finns på samma våningsplan och i avgiften ingår en parkeringsplats. Här bor du i en förening med god ekonomi belägen i ett lugnt område med närhet till större matbutiker, skolor och lasarettet.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 4