Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Patricia Bartlett

Patricia Bartlett

Om mig

Med ett brinnande engagemang och stort driv erbjuder jag en trygg hand genom hela din bostadsaffär. Att sälja eller köpa en bostad är en stor affär för många och då det är viktigt att man känner förtroende för sin mäklare. Jag tror på en öppen och ärlig kommunikation. I mitt arbete är jag strukturerad och lösningsfokuserad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Järnvägsgatan 63, Centralt, Landskrona kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Järnvägsgatan 63

Lägenhet
Centralt, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
395 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/3
4 340 kr/mån
8 778 kr/m²

Ta chansen att gå från renoveringsprojekt till drömhem! Med lite kreativitet och renoveringsglädje får du 45 kvadratmeter att leka med, perfekt för dig som vill bo centralt och samtidigt ha möjligheten att skapa något unikt. Boytan fördelar sig i dagsläget på vardagsrum, sovrum, badrum, hall och kök men möjligheterna är många och det är bara din fantasi som sätter gränserna. Från vardagsrummet når du balkongen med plats för ett mindre möblemang. Området är perfekt för dig som vill ha nära till shopping, restauranger och grönområden för härliga promenader. Välkommen!

  • Balkong
Häljenäsvägen 9A , Häljarp, Landskrona kommun

Häljenäsvägen 9A

Lägenhet
Häljarp, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
1 780 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
5 280 kr/mån
24 722 kr/m²

I populära Häljarp, en trappa upp, finner du denna moderna bostadsrätt som kombinerar stil med praktiska detaljer. En boyta på 72 kvadratmeter som fördelar sig på 3 rum och erbjuder allt du behöver för ett bekvämt boende - vattenburen golvvärme, tvättmaskin och torktumlare i badrummet. En rejält tilltagen uteplats i soligt söderläge, varifrån du når både bostaden och förrådet. Öppen planlösning och tidsenliga materialval så som vitt högblankt kök med en modern maskinpark, vitputsade väggar och ekparkett. Den generösa takhöjden och de synliga takbjälkarna ger karaktär åt bostaden och skapar en rustik känsla. Parkering ingår i avgiften vilket gör vardagen smidig och bekväm. Väljer du att lämna bilen hemma finns tågstationen inom gångavstånd.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Lilla Byvägen 10D, Häljarp, Landskrona kommun

Lilla Byvägen 10D

Radhus
Häljarp, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
2 795 000 kr
118 + 4,2 m²
5 rum
7 175 kr/mån
23 686 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visning! På ett av Häljarps bästa läge, med närhet till så väl skog och natur som till havet, välkomnas du till detta moderna radhus i två plan, belägen på en av de större tomterna i föreningen. Bland grönskande och barnvänliga omgivningar erbjuds här ett familjevänligt boende med allt du kan tänkas behöva i en stressad vardag. Plats att ställa bilen framför huset och en inhängnad trädgård med gräsmatta och trädäck i soligt söderläge. Två helkaklade badrum på vardera våningsplan varav ett med badkar, separat tvättstuga och gott om förvaringsmöjligheter. Vattenburen golvvärme på bottenvåningen underlättar möbleringen. Välkommen!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Hedebyvägen 26, Glumslöv, Landskrona kommun

Hedebyvägen 26

Radhus
Glumslöv, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
2 625 000 kr
93 m²
4 rum
6 234 kr/mån
28 226 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning. Välkommen till denna ljusa och trivsamma bostadsrätt med gavelläge. Beläget på en lugn återvändsgata i populära Glumslöv med promenadavstånd till havet. Här erbjuds ett kedjehus i ett plan med möjlighet att sätta sin egen prägel. 93 kvadratmeter fördelar sig på bland annat på tre sovrum, ett stort kök, badrum med tvättavdelning och en extra gästtoalett. På hörntomten, med inhängnad trädgård i söderläge och stenlagd uteplats i norr kan du följa solen hela dagen. I anslutning till bostaden finns ett isolerat förråd och garage, komplett med fjärrstyrd port och en praktisk biluppställningsplats utanför.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 4