Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Patricia Bartlett

Patricia Bartlett

Om mig

Med ett brinnande engagemang och stort driv erbjuder jag en trygg hand genom hela din bostadsaffär. Att sälja eller köpa en bostad är en stor affär för många och då det är viktigt att man känner förtroende för sin mäklare. Jag tror på en öppen och ärlig kommunikation. I mitt arbete är jag strukturerad och lösningsfokuserad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Järnvägsgatan 44, Centralt, Landskrona kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Järnvägsgatan 44, Centralt, Landskrona kommun, bild 2
Järnvägsgatan 44, Centralt, Landskrona kommun, bild 3

Järnvägsgatan 44

Lägenhet
Centralt, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
1 255 000 kr
90 m²
3 rum
vån 4/5
7 401 kr/mån
13 944 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 3-rumslägenhet i centrala Landskrona, bara en kort promenad från allt du behöver. I populära HSB Brf Saturnus finner du denna pärla på 90 kvadratmeter med välbevarade ytskikt och två balkonger varav den ena är inglasad. Med tre rymliga rum och ett stort kök med plats för matbordet, finns det gott om plats för hela familjen. Dessutom erbjuds inte bara ett, utan hela två badrum, perfekt för en stressfri morgonrutin. Med hiss och underjordiskt garage bor du bekvämt i en välskött förening med en av Landskronas mest uppskattade innergårdar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skiftesvägen 1A, null, Landskrona kommun
Skiftesvägen 1A, null, Landskrona kommun, bild 2
Skiftesvägen 1A, null, Landskrona kommun, bild 3

Skiftesvägen 1A

Lägenhet
Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
1 645 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3/3
5 553 kr/mån
19 128 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och moderna 3:a om 86 kvadratmeter i populära Brf Solskiftet. Lägenheten är smakfullt renoverad och erbjuder stora sociala ytor, två rymliga sovrum, ett nytt och modernt kök. På den inglasade balkongen, i söderläge, har du utsikt mot gården och lekplatsen. Beläget i ett lugnt och attraktivt område bor du i en välskött förening, där även internet är inkluderat i månadsavgiften, vilket ger extra bekvämlighet för de boende.

  • Premium
  • Balkong
Åkerrosgården 1C, Häljarp, Landskrona kommun
  • Imorgon kl 11:30
Åkerrosgården 1C, Häljarp, Landskrona kommun, bild 2
Åkerrosgården 1C, Häljarp, Landskrona kommun, bild 3

Åkerrosgården 1C

Lägenhet
Häljarp, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
2 195 000 kr
114 m²
4 rum
vån 1/2
8 248 kr/mån
19 254 kr/m²

I Häljarp, på ett barnvänligt och naturnära läge finner du en ljus och modern 4-rumslägenhet med uteplats och en inhägnad trädgård, perfekt för avkoppling och umgänge. Bostaden imponerar med sina stora fönsterpartier som fyller bostaden med ett fantastiskt ljus och skapar en härlig atmosfär. Den öppna planlösningen tillsammans med de ljusa och tidlösa ytskikten ger ett modernt och stilrent intryck. Glöm radiatorer – här finns vattenburen värmegolv i hela bostaden, som ger en behaglig och jämn värme året om. Två förråd i direkt anslutning till bostaden, tre rymliga sovrum och gott om förvaringsmöjligheter. Dessutom finns två toaletter, perfekt för stressiga morgnar när alla ska ut genom dörren samtidigt och självklart ingår en parkeringsplats i avgiften. Här bor du i ett bekymmerfritt boende med närhet till så väl naturen som havet och med bra pendlingsmöjligheter till de större städerna i Öresundsregionen. Välkommen!

  • Premium
  • Uteplats
Hedebyvägen 26, Glumslöv, Landskrona kommun
Hedebyvägen 26, Glumslöv, Landskrona kommun, bild 2
Hedebyvägen 26, Glumslöv, Landskrona kommun, bild 3

Hedebyvägen 26

Lägenhet
Glumslöv, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
2 395 000 kr
93 m²
4 rum
vån 1/1
6 234 kr/mån
25 753 kr/m²

Välkommen till havsnära och familjevänliga Glumslöv! Här erbjuds ett kedjehus på en hörntomt med en mängd fördelar. En inhängnad trädgård i söderläge och en stenlagd uteplats på entrésidan gör det möjligt att följa solen hela dagen. I anslutning till bostaden finns ett isolerat förråd och garage med en praktisk biluppställningsplats framför. Via en grind på husets gavel når du trädgården i bästa solläge som bjuder in till avkoppling och umgänge. Här finns flera fruktträd, en träveranda med markis och såklart en gräsmatta för små fötter att leka på. Plank mot granntomten och i anslutning till förrådet finns ett tillbyggt skjul för praktisk förvaring av trädgårdsredskap eller cyklar. Väl inne välkomnas du av en ljus och välbehållen bostad om 93 kvm. Ett stort kök i vinkel med plats för matbordet och med tre sovrum finns det gott om plats för hela familjen. Två toaletter, varav en med dusch och tvättmaskin. Rikligt med naturligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Bostaden är i ett gott skick men av en äldre standard. Här finns stor potential för den som sätta sin egen prägel på boendet. Ytterligare ett plus för barnfamiljen är att både förskola och skola (F-9) ligger inpå knuten, vilket ger trygghet och en smidig vardag utan långa transporter. Fiber finns. Välkommen!

  • Premium
  • Uteplats
Åkerrosgården 15B, Häljarp, Landskrona kommun

Åkerrosgården 15B

Lägenhet
Häljarp, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Landskrona
1 995 000 kr
72 + 3,5 m²
3 rum
vån 1/2
4 521 kr/mån
27 708 kr/m²

I attraktiva Häljarp finns denna moderna 3:a från 2019 med uteplats och inhängnad trädgårdstäppa. Parkeringsplats ingår i den låga avgiften och i direkt anslutning till bostaden finns förrådet. Boytan på 72 kvm bjuder på ljusa, tidlösa ytskikt, en öppen planlösning, stora fönsterpartier och vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Ett bekymmerfritt boende med närhet till så väl naturen som havet och med lätthet tar du dig antingen med bil eller tåg till de större städerna i Öresundsregionen. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  • Uteplats

Visar alla 5