Nordanvägen 46

Västerhaninge, Haninge kommun Se på karta

3 900 000 kr

3 595 000 kr +8 %
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
112 m²
Tomtarea
188 m²
Byggår
1971
Driftkostnad
58 100 kr/år

*** ACCEPTERAT PRIS 3 900 000 KR ***

-Kontakta mäklare för privatvisning
-Välplanerat gavelradhus
-Väldigt gott skick & 3-glas fönster
-Stor baksida i soligt söderläge med gräsmatta
-Lugnt familjeområde med bra kommunikationer och närhet till skola

I ett trivsamt och barnvänligt radhusområde på Nordanvägen 46 finns nu möjligheten att förvärva detta välplanerade gavelradhus med en härlig tomt. Huset disponeras i två plan med två badrum och rymliga rum som passar både den större och mindre familjen. Hela bostaden har ett fantastiskt ljusinsläpp och på golvet ligger ett fint trägolv. Smart planlösning som möjliggör fyra sovrum med balkong ut från ett av dem. I huset finns mängder av förvaringsutrymme i bland annat garderober och förvaringsutrymme under trappan på nedre plan. Smakfullt kök med stora arbetsytor, rikligt med förvaring och gott om plats för matbord. Välkomnande hall med bra utrymme som är halvöppet mot kök. Nyrenoverat och påkostat badrum i stilren design. Lättmöblerat vardagsrum med stora ytor för både matplats och soffgrupp. Vackra industriglas fönster (3-glas) ut mot den lummiga baksidan.
Ut från vardagsrummet nås den trädäckade altanen och delvis insynsskyddade baksidan. Här finns plats för loungegrupp, matplats, grill och övriga utemöbler. Praktisk gräsmatta för barnen att leka på. På framsidan vid entré finns altan med plats för möblemang och här finns en även ett stort förråd. I samfälligheten så ingår ingår garageplats, bredband, telefoni, tv, snöröjning och sophämtning. Det finns även flertal gästparkeringsplatser intill bostaden.

Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för privatvisning.

Västerhaninge ligger naturskönt och lantligt och är en del av skärgårdskommunen Haninge med närhet till Muskö och Årsta Havsbad. Här bor man i lummig idyll med närhet till det mesta. För den naturglade ligger Tyresta nationalpark och i Tyresta by runt hörnet med café med mindre djurhållning och Nationalparkernas hus. Västerhaninge Centrum är beläget nära pendeltågstationen med matvarubutiker, post, bank, apotek, bibliotek och systembolag. Ute i bostadsområdena finns flera närbutiker. Barnanpassat området med ett stort utbud av förskolor och skolor inom gångavstånd.

Pendeltågstationen finns intill centrum där det går fyra tåg i timmen mot Stockholm och mot Nynäshamn ett flertal busslinjer ansluter till pendeltåget. Restiden med pendeltåget till Stockholm eller Nynäshamn är cirka 30 minuter. Med bil tar du dig enkelt ut på Nynäsvägen (73:an) som enkelt tar dig in mot City och till fler närliggande livsmedelsbutiker såsom Ica maxi, Lidl och Coop Forum. I närliggande Haninge Centrum, Länna köpcentrum och Port 73 finns ytterligare utbud av apotek, systembolag, caféer, butiker, frisörer, service, gym och ett gediget utbud av fritidsaktiviteter. Sjukhus och annan kommunal service finns också på bekvämt avstånd.

Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information och privatvisning.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

David Folke

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare David Folke, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-354 04 52