Gitarrvägen 73

Viksjö Hummelmora, Järfälla kommun Se på karta

4 195 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
124 m²
Tomtarea
212 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
38 984 kr/år

Ta chansen att förvärva detta fina gavelradhus på bra adress i barnvänliga Viksjö Hummelmora. Här bor du med gångavstånd till Fjällenskolan/Sandviksskolan och med naturen ständigt närvarande. Tomt med gräsmatta och två stenbelagda uteplatser i bästa solläge från morgon till kväll. Huset erbjuder kök med matplats, rymligt vardagsrum med matsal intill i delvis öppen planlösning och med möjlighet till ett extra sovrum istället för matsal vid behov. Vidare erbjuds separat tvättstuga, ett duschrum på entréplan och ett badrum på övre plan, två sovrum på övre plan och förvaring i flera klädkammare/förråd, varav en klädkammare på övre plan. Garage med förråd i länga nära huset ingår genom samfällighet och fiber finns indraget. Förutom detta får du här ett välbyggt hus i betong där du slipper krypgrund.

På Gitarrvägen bor du nära till såväl natur som buss till Jakobsberg och Barkarby, samt nära till Viksjö centrum med utbyggd service som restauranger, mataffär, apotek, systembolag, vårdcentral med mera. Runt hörnet finns härliga grönområden och Mälaren inom räckhåll, samt ett flertal skolor och förskolor.

Huset är förhandsbesiktat och säljaren avser att teckna en ansvarsförsäkring mot dolda fel. Besiktningsutlåtande finns under bilagor.

Varmt välkommen på visning!

Snabbfakta:
- Endast en ägare sedan byggåret!
- Fiber indraget
- Två markisförsedda uteplatser med morgon- resp. kvällssol
- Gavelläge
- Garage i länga
- Radonmätning utförd 2006 med resultat under gränsvärdet
- Energideklaration med betyget D
- Tillträde enligt överenskommelse
- Gångavstånd till skolor & kommunikationer

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Järfälla

Kontakta mäklaren

Jason Millado

HusmanHagberg Järfälla
Mäklare Jason Millado, HusmanHagberg Järfälla
0704256201

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.