Nyproduktion

Akrobatgatan Hus nr 4

Björkalund, Norrköpings kommun Se på karta

3 875 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
124 m²
Avgift
5 230 kr/mån
Pris/m²
31 250 kr/m²
Nyproduktion

Här presenteras ett unikt koncept med 15 stycken moderna radhus i ett attraktivt läge med öppna ängar och tallskogen som närmsta grannar.

Precis som namnet avslöjar präglas bostäderna i Brf Solhöjden av sitt höga och soliga läge. Oavsett vilket hus faller dig i smaken, erbjuds du en härlig trädgård i sydostligt läge med utblick över den härliga tallskogen bakom. Husen är 124 kvadratmeter i två plan. På entréplan möts du av en välkomnande hall med siktlinje hela vägen till terrassdörrarna ut till trädgården. Här har du också ett socialt kök med anslutning till matplats och vardagsrum. Genom pardörrarna i glas tar du dig ut till terrassen med plats för matbord, soffgrupp och en utegrill för härliga middagar med vänner. En trappa upp samlas husets tre sovrum, badrum och ett öppet allrum. Det här våningsplanet tillåts vara privat för hela familjen.

Strax söder om Vrinnevisjukhuset växer Norrköpings nya och populära stadsdel Björkalund fram. Här byggs inte bara bostäder med villor, radhus, parhus och lägenheter, utan även en helt ny förskola med natt- och helgomsorg och en egen livsmedelsbutik som planerar stå färdiga till hösten 2022. I närområdet hittar du härliga promenadstråk, motionsspår och parker och när andan faller på kan du ta en cykeltur och vara inne i Norrköping på ett naffs, närmare sagt 10 minuter. 5 minuter från Björkalund ligger även Vilbergsen centrum med skola, vårdcentral och serviceutbud så som apotek, restaurang och gym. Björkalund blir en stadsdel med en egen puls. Här kommer du känna naturen, höra den, andas den. Samtidigt kommer du aldrig tappa känslan av att ha en stad nära intill.

Välkommen hem!

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Norrköping

Kontakt

Marcus Gunnarsson

SkandiaMäklarna Norrköping
Mäklare Marcus Gunnarsson, SkandiaMäklarna Norrköping
0709854900