Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2019

Mäklare Marcus Gunnarsson

Marcus Gunnarsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Odensgatan 1A, 60337 Norrköping, Kneippen, Norrköpings kommun

Odensgatan 1A, 60337 Norrköping

Lägenhet
Kneippen, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
2 095 000 kr
108 m²
4 rum
vån 2/2
5 811 kr/mån
19 398 kr/m²

Med ett omtyckt och centralt läge i vackra Kneippen ligger denna välplanerade lägenhet om 108 kvm fördelat på 4 rum och kök. Lägenheten har ett insynsskyddat läge på övre plan i huset, en trappa upp från markplan. Bostaden har en tilltalande disponering med öppen planlösning och ett trivsamt burspråk som ger en luftig känsla och ett fint ljusinsläpp. Lägenheten erbjuder bl.a. 2-3 tilltagna sovrum, ett stort vardagsrum med parkettgolv och gott om förvaringsmöjligheter med flertalet garderober samt en klädkammare. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen i soligt söderläge och härlig utsikt mot den gröna gården med planteringar och häckar. Dessutom finns både ett duschrum med kaklade väggar, samt ett badrum med kaklade väggar och tvättmaskin. Med tillhörande garageplats behöver du inte tänka på parkering, trots det centrala läget. Härifrån har du gångavstånd till såväl grönområden och parker som mataffärer, restauranger och city. Ett stenkast härifrån ligger Åbackarna med rogivande promenadstråk längsmed strömmen. Välkommen hem!

Kanotgatan 4, Lindö, Norrköpings kommun
Kanotgatan 4, Lindö, Norrköpings kommun, bild 2
Kanotgatan 4, Lindö, Norrköpings kommun, bild 3

Kanotgatan 4

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
10 595 000 kr
250 m²
7 rum
657 m² tomt

Välkommen till denna arkitektritade betonghus om totalt ca 300 kvm som under 2021/22 genomgått en totalrenovering in och utvändigt. Exklusivt renoverat 100 meter från småbåtshamnen och badplats med utsikt mot Bråviken. Ett hus med stora sällskapsytor, upp till 5-6 sovrum, två stora badrum, gäst wc och spa-del. Friliggande garage också det nytt från 2021. Trädgård med stenlagda ytor, stort spa-bad, fyra uteplatser och fruktträd med äpple, päron och plommon. En fastighet som borgar för ett underhållsfritt och energisnålt ägande med ny solcells anläggning med batteri på 15 kwh. Uthyres Huset ges möjlighet att hyra. Hyra. Är 55.000kr/mån inkl samtliga driftkostnader, så som el, v/a, försäkring, tv/internet Välkommen hem!

  • Premium
  • Energieffektiv
Vilbergsgatan 261, 60357 Norrköping, Vilbergen, Norrköpings kommun
  • Imorgon kl 18:15
Vilbergsgatan 261, 60357 Norrköping, Vilbergen, Norrköpings kommun, bild 2
Vilbergsgatan 261, 60357 Norrköping, Vilbergen, Norrköpings kommun, bild 3

Vilbergsgatan 261, 60357 Norrköping

Lägenhet
Vilbergen, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 095 000 kr
56 m²
1 rum
vån 2/8
3 255 kr/mån
19 554 kr/m²

I omtyckta Vilbergen med närhet till såväl affärer och kommunikationer som skog och grönområden finns nu denna trivsamma bostad om 56 kvm till salu. Denna väl tilltagna lägenhet innehåller 1 rum och kök med ett rymligt vardagsrum med sovalkov. Bostadens generösa ytor är välfördelade med bl.a. goda förvaringsmöjligheter och ett luftigt kök med plats för matbord. Från vardagsrummet nås balkongen belägen mot öster med härlig morgon- och förmiddagssol. Duschrum renoverat -08 med kaklade väggar och förberedd för tvättmaskin. HSB Vilbergen är en av Norrköpings största bostadsrättsföreningar med 786 lägenheter och stabil ekonomi. Populärt läge i Vilbergen med närhet till mataffärer, förskolor och skolor, lekplatser, grönområden och goda kommunikationer. Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Smedstugugatan 5, Haga, Norrköpings kommun
  • Mån 11 mar kl 18:15
Smedstugugatan 5, Haga, Norrköpings kommun, bild 2
Smedstugugatan 5, Haga, Norrköpings kommun, bild 3

Smedstugugatan 5

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 295 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
3 732 kr/mån
22 719 kr/m²

Denna välplanerade och hemtrevliga tvårummare om 57 kvm är lugnt belägen på andra våningen i huset, med endast en trappa upp och minimal insyn. Lägenheten har renoverats löpande med bl.a. nya ytskikt och ett helkaklat duschrum med klinkergolv. Rymligt och ljust kök i modernt utförande med integrerad diskmaskin och rostfri maskinell utrustning. Stort och mysigt vardagsrum med gediget parkettgolv och gott om plats för såväl matbord som soffgrupp. Härifrån nås den härliga balkongen som ligger i soligt sydvästläge med trivsam utsikt över gården och området. Bostaden har en praktisk planlösning med väldisponerade ytor och bra förvaringsutrymmen med både klädkammare och stor skjutdörrsgarderob. Dessutom tillhör två förråd. Lägenheten är belägen i omtyckta Haga, med närhet till kommunikationer, parker och grönområden, mataffär och restauranger samt cykelavstånd till resecentrum, Campus och citykärnan. Välkommen hem!

  • Premium
S:t Olofsgatan 12, Centralt, Söder, Norrköpings kommun

S:t Olofsgatan 12

Lägenhet
Centralt, Söder, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 850 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/3
2 427 kr/mån
37 000 kr/m²

Välkommen till denna charmiga sekelskiftslägenhet med en unik karaktär och historisk charm. Lägenheten ligger högst upp i huset på våning 3 och huserar 2 rum och kök som bjuder på en härlig atmosfär. En fint planerad lägenhet med öppet mellan kök och vardagsrum. Burspråk i rummet som ger mycket ljus och fin utsikt över park och villaträdgårdar. Lägenheten har renoverats varsamt och många originaldetaljer har bevarats, läget i huset ger lägenheten ett insynsskyddat läge. Den eldningsbara kaminen är en fantastiskt trevlig detalj och det som även sticker ut är förvaringsmöjligheterna via det stora förrådet som ligger precis utanför dörren. Lägenheten upplevs väldigt rymlig med ett tilltaget sovrum, hall och badrum. Tillfälle att förvärva en sekelskiftslägenheten på bästa läge, ett stenkast från innerstaden men på lugna söder i bästa kvarter. Välkommen hem!

Knopgatan 10, Lindö, Norrköpings kommun
Knopgatan 10, Lindö, Norrköpings kommun, bild 2
Knopgatan 10, Lindö, Norrköpings kommun, bild 3

Knopgatan 10

Radhus
Lindö, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
4 795 000 kr
192 m²
6 rum
362 m² tomt

Detta kvalitativa och välplanerade parhus om generösa 192 kvm erbjuder ett modernt och exklusivt boende med det lilla extra. Under 2015/2016 genomfördes en totalrenovering interiört med bl.a. ett nytt kök, nytt dusch- och badrum, ny tvättstuga och nya ytskikt. Huset fick samtidigt nya fönster samt golvvärme på hela entréplanet via ny bergvärmeanläggning. På entréplan finns bl.a. ett helkaklat duschrum, separat tvättstuga samt det smakfulla köket i kvalitativt utförande med bl.a. stenbänkskiva och stor köksö med vinkyl. Trivsamma sällskapsytor erbjuds på såväl entréplan som övre plan, där man kan mysa framför den öppna spisen om höstkvällarna eller gå ut på balkongen under soliga vårdagar. Det övre planet innehåller även ett helkaklat duschrum samt husets väl tilltagna sovrum. Exteriört erbjuds dessutom en insynsskyddad baksida som vetter mot allmänning, med stor altan och pool från 2016. Under kyligare dagar kan man i stället njuta av ett värmande spa-bad beläget på husets andra altan. Friliggande garage. Knopgatan har ett lugnt och lågtrafikerat läge i omtyckta Lindö med gångavstånd till grönområden, skog, mataffär, förskolor och skolor. I småbåtshamnen finns restaurang, glasskiosk och äventyrsgolf, och i nyutvecklade Lindö Strand finns bl.a. utegym, stor lekplats och vackra promenadstråk längsmed vattnet. Välkommen hem!

  • Premium
S:t Olofsgatan 38, Söder, Norrköpings kommun

S:t Olofsgatan 38

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 350 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/3
3 697 kr/mån
30 000 kr/m²

På omtyckta Söder i trevlig bostadsrättsförening finns denna fina tvårummare om 45 kvm med hörnläge högst upp i huset. Lägenheten är i bra skick och erbjuder bl.a. ett välplanerat kök med köksö och öppen planlösning mot vardagsrummet med fönster i två väderstreck som ger ett rikligt ljusflöde och en luftig känsla. Ljusa ytskikt genomgående och charmiga trägolv som skapar en varm och hemtrevlig känsla. Vackra detaljer pryder bostaden, såsom fiskbensmönstrat ekparkettgolv, djupa fönsternischer och en generös takhöjd. Helkaklat duschrum med våtrumsmatta och tvättmaskin, samt goda förvaringsmöjligheter med flertalet garderober och två tillhörande förråd. Mysigt sovrum med plats för ytterligare förvaring. Trivsamt och insynsskyddat belägen på tredje våningen med fönster i vinkel och härlig utsikt mot innegård och grönområde. På populära Söder har du parker och grönska runt hörnet, och gångavstånd till restauranger, affärer, kommunikationer och citykärnan med allt den har att erbjuda. Välkommen hem!

Slakthusvägen 6A, Kråkvilan, Norrköpings kommun

Slakthusvägen 6A

Övrigt
Kråkvilan, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 975 000 kr
108 m² tomt

Hörnlokal med äganderätt på ett attraktivt och strategiskt bra läge vid Lindö/Kråkvilan. Den friköpta fastigheten med en lokal om ca 70 kvm på entréplan med möjlighet till entresol eller ett helt övre plan. Set unika med en hörnlokal är att det är både fönster över porten och på gaveln. Byggnaden är ca 12x6 meter med 7-8m takhöjd. Varje lokal har en port med en bredd på 4 meter och en höjd på 4,5 meter. Kommunalt vatten och avlopp. Avlopp till samfällighetens gemensamma oljeavskiljare. Äganderätt borgar för låga driftkostnader, samfällighets avgift om endast 500kr/mån.

Pjältvägen 1Q, Åby, Norrköpings kommun

Pjältvägen 1Q

Övrigt
Åby, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
2 095 000 kr
156 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva ett friköpt industriradhus i Åby med en totalyta om 179 kvm, 92 kvm golvyta och ett helt övre plan om ca 87 kvm entresol. Stor vikport om hela 4,2x5 meter och separat sidodörr. Lokalen erbjuder generös volym med en takhöjd från entréplan upp till nock på hela 8,35 m med 3.3 m på entréplan. Fönster och utgång mot baksidan, ett helt övre plan med fönster. Här finns möjlighet att förädla och inreda lokalen efter egna krav och önskemål. Asfalterad och inhägnad gård med motorgrind som kan öppnas via telefon. Två parkeringsplatser framför lokalen. Uppvärmning via en luftvärmepump, fiber finns indraget och förberett för vatten/avlopp. Fastigheten överlåtes genom försäljning av samtliga aktier i Jursla 12 Lokal AB. Bud lämnas på underliggande fastighetsvärde efter eventuella avdrag för latent skatt.  Välkommen att kontakta oss för mer information!

Notuddevägen 11, Sidus, Norrköpings kommun

Notuddevägen 11

Fritidshus
Sidus, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 595 000 kr
31 m²
2 rum
1 523 m² tomt

Nu ges möjligheten till en hörntomt på Sidus för dig som söker ett mindre boende, ett fritidshus eller kanske en tomt för nybyggnation. Plan och uppvuxen trädgårdstomt med två sidor mot grönområde. På fastigheten finns idag två fritidshus byggnader och ett förråd. Kommunalt vatten och avlopp är anslutet. Ett lugnt och gemytligt område med 100 meter till badplats och småbåtshamn. På kort avstånd finns Bråvikens golfklubb med 27 hål, 9 korthål och Norrköping city nås på 15 min. Välkommen hem!

Skepparegatan 42, Centralt, Öster, Norrköpings kommun

Skepparegatan 42

Lägenhet
Centralt, Öster, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 595 000 kr
56,6 m²
2 rum
vån 1
2 926 kr/mån
28 180 kr/m²

Välkommen till denna 2:a om 57 kvm, med ett centralt läge mitt i Norrköping. Lägenheten ligger en halvtrappa upp och med balkong i västlig riktning. Lägenheten är renoverad och har ett snyggt och arbetsvänligt kök med tvättmaskin, ett stort vardagsrum, ett trivsamt sovrum med garderober och ett duschrum med våtrumstapet. Balkongen kommer kunna erbjuda er avkopplande kvällssol när vädret tillåter. I avgiften ingår värme och vatten, elabonnemang, grundutbudet på TV samt bredbandsavtal 100 via Tele2. I föreningen finns två tvättstugor med torkrum, cykelrum, hobbyrum, bastu, samlingslokal och en övernattningsrum. Föreningen har inga egna parkeringsplatser att hyra, men boendeparkering tillämpas på gatorna. Vilket man ansöker om hos kommunen, 250kr/30 dagar. ...och med enbart 400 meter till Norrköpings centrum bor ni en kort promenad från shopping, restauranger och konserter. Området erbjuder även bra kommunikationslösningar med buss eller spårvagn. Välkommen hem.

  • Balkong
Karstorp Sandhem, Karstorp, Norrköpings kommun

Karstorp Sandhem

Villa
Karstorp, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
7 995 000 kr
150 + 70 m²
5 040 m² tomt

Varmt välkomna till denna fastighet med ett bostadshus och lokalbyggnader. Friköpt tomt om ca 5 040 kvm med stora möjligheter för uppställning och trädgårdstomt kring huset. Huset är fördelat på två lägenheter som i dagsläget hyrs ut. Stor industrilokal om ca 500 kvm, garagelänga fördelat på 8st garage, carport och flera förråd. Idag har fastigheten totalt 10st hyresgäster. Unik fastighet med både bostäder och lokaler med ett attraktivt läge med 5 minuter från centrum. Kontakta oss för mer information. Visning på plats sker efter överenskommelse med mäklaren.

Södra Finnö Slättö 13, Södra Finnö Slättö, Söderköpings kommun

Södra Finnö Slättö 13

Tomt
Södra Finnö Slättö, Söderköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 295 000 kr
1 608 m² tomt

Nu ges möjlighet till en tomt i St Annas ytterskärgård ett stenkast från havet och med servitut på egen båtplats. Södra Finnö har ett bra läge i skärgården med enbart några minuters båtfärd ut till de sista kobbarna i kusthavet. I området finns även service och en handfull skärgårdskrogar. Denna tomt är obunden av husleverantör så här planera ni ert eget hus. Välkommen att kontakta oss för mer information, tomten kan besiktigas på egen hand eller kontakta ansvarig mäklare för en visning!

  • Plus
Kummelby 2A+B, Kummelby, Norrköpings kommun

Kummelby 2A+B

Villa
Kummelby, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
7 995 000 kr
426 m²
12 rum
1 840 m² tomt

Parhus i Kummelby från 2021, fördelat på två bostäder om vardera 213 kvm, 6 rum och kök. Rymliga bostäder med hög och modern standard och uppvärmning med bergvärme. Vidbyggda garage om vardera 50 kvm. Kallhyra om totalt 352.800 kr/år, varje hyresgäst står sedan för sin driftkostnader med uppvärmning, el, v/a och avfall. Ett modernt och lättskött förvaltnings objekt. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Finspångsvägen 570A (40:8), Svärtinge, Norrköpings kommun

Finspångsvägen 570A (40:8)

Tomt
Svärtinge, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 995 000 kr
854 m² tomt

Attraktiv tomt om 854m² belägen i hjärtat av omtyckta Svärtinge, endast ca 1 mil från Norrköping. Upphöjt läge från vägen med fin utsikt. Här bor du nära skog, sjö och fantastiska promenadstråk, med gångavstånd till skola samt förskola. Några minuters bilfärd tar dig till närmsta mataffär, ytterligare skolor, förskolor samt två fina badplatser. Betalt V/A, el och borrat hål för bergvärme. Ta chansen att bygga din husdröm, obunden till hus leverantör, så på denna tomt väljer du själv. Välkommen att höra av dig för mer information!

Finspångsvägen 570A (40:16), Svärtinge, Norrköpings kommun

Finspångsvägen 570A (40:16)

Tomt
Svärtinge, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 650 000 kr
1 113 m² tomt

Attraktiv tomt om 1113m² belägen i hjärtat av omtyckta Svärtinge, endast ca 1 mil från Norrköping. Här bor du nära skog, sjö och fantastiska promenadstråk, med gångavstånd till skola samt förskola. Några minuters bilfärd tar dig till närmsta mataffär, ytterligare skolor, förskolor samt två fina badplatser. Ta chansen att bygga din husdröm, obunden till husleverantör, så på denna tomt väljer du själv. Välkommen att höra av dig för mer information!

Finspångsvägen 570A (40:15), Svärtinge, Norrköpings kommun

Finspångsvägen 570A (40:15)

Tomt
Svärtinge, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 800 000 kr
849 m² tomt

Attraktiv tomt om 849m² belägen i hjärtat av omtyckta Svärtinge, endast ca 1 mil från Norrköping. Upphöjt läge från vägen med fin utsikt. Här bor du nära skog, sjö och fantastiska promenadstråk, med gångavstånd till skola samt förskola. Några minuters bilfärd tar dig till närmsta mataffär, ytterligare skolor, förskolor samt två fina badplatser. Ta chansen att bygga din husdröm, obunden till husleverantör, så på denna tomt väljer du själv. Välkommen att höra av dig för mer information!

Ektorpsgatan 170, Ektorp, Kaffebacken, Norrköpings kommun

Ektorpsgatan 170

Lägenhet
Ektorp, Kaffebacken, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
995 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1/3
2 312 kr/mån
24 268 kr/m²

Varmt välkommen till Ektorpsgatan 170 och denna enormt trivsamma etta i populära Ektorp. Här möts du av en välplanerad och praktiskt planlösning om 41 kvm fördelat över ett rum och kök. Insidan erbjuder ett rymligt och praktiskt kök med plats för matbord, ett trivsamt allrum med ett fint parkettgolv och plats för både soffa och säng, ett helkaklat duschrum och en praktisk klädkammare med möjlighet att användas till både kontor eller förvaring. Här kommer du att bo i ett lugnt och trivsamt område i den populära föreningen HSB Kaffebacken där den fasta avgiften på el och bredband via Telia ingår i den redan låga avgiften. Direkt närhet till grönområden, lekplatser, förskola, matbutik och idrottsplats. På kort avstånd når du även Norrköpings stadsliv och goda kommunikationer till både Söder tull och Resecentrum. Välkommen hem!

Visar alla 18