Drottning Kristinas väg 101

Bolkadalen, Norrtälje kommun Se på karta

3 950 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
107 m²
Biarea
32 m²
Tomtarea
322 m²
Byggår
2008
Energiklass
D
Driftkostnad
51 239 kr/år
Antal besök
1 070

Välkommen till det trevliga suterränghuset med härlig balkong och uteplats med gräsmatta i söderläge i populära Bolkadalen i södra Norrtälje. Huset är rymligt med fem rum och kök, två rejäla badrum och tvättstuga om 107 + 32 kvadrat plus att här finns carport och förråd. Ett modernt och välutrustat hus från 2008 där det mesta som en familj av idag behöver med närhet till både sportanläggningar, handelsplatser och busshållplats för den som kanske pendlar till och från Stockholm eller Uppsala.
Du kommer in i en rymlig hall med plats för ytterkläder direkt till höger med både hatthylla och garderob. Till vänster ligger ett av de fint utrustade badrummen och längre fram gör du entré in till den öppna planlösningen mot kök och vardagsrum. Den öppna ytan gör att både familj och vänner kan umgås och socialisera sig med varandra. Ej att förglömma den härliga balkongen i söderläge utanför vardagsrummet där man kan njuta av Bolkadalens atmosfär.
På nedervåningen hittar du tre rum, förråd och tvättstuga samt ett underbart stort badrum. Från nedervåningen kommer du ut till trädgården där du hittar både plattor närmast huset och sedan en härlig gräsmatta för lek och stoj eller varför inte en lugn stund för sig själv. I trädgården finns även ett förråd för allehanda ting och en trappa upp till carporten. Jag vill uppmärksamma dig på att huset precis fått solpaneler som i framtiden kan spela roll både för elförbrukning och eventuella lånevillkor beroende på energiklassning.

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till allt Norrtälje har att erbjuda med gångavstånd till Flygfältets handelsområde med flera butiker och en av Sveriges bästa mataffärer samt till Norrtäljes stadskärna med flera butiker, restauranger och caféer. I området finns flera förskolor och mysiga strövområden.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Jonas Ericsson

Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Jonas Ericsson, Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
+46760467712

Visningstider

  • 3
    dec
    Imorgon kl. 13:00–13:30
    Välkommen till det trevliga suterränghuset med härlig balkong och uteplats med gräsmatta i söderläge i populära Bolkadalen i södra Norrtälje. Anmäl dig gärna så jag vet att du kommer. Vi ses/ Jonas
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.