Nyproduktion

Kiselvägen 4b

Bråstorp, Motala kommun Se på karta

2 325 000 kr

Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
111 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2023
Planerat tillträde
Juni 2023
Förening
HSB BRF Cyklisten i Motala
Om föreningen
Avgift
6 954 kr/mån
Pris/m²
20 946 kr/m²
Antal besök
359
Nyproduktion

Fantastiskt nyproducerat radhus i populära Bråstorp! På Kiselvägen 4 B finner du ett fantastiskt trevligt radhus i två plan. Här får du öppna ytor på entréplan med kök, matplats och vardagsrum och en lugnare övervåning med tre rejäla sovrum och ett extra allrum. Dubbla badrum! Här bor du lugnt och naturnära och får både en uteplats och en egen trädgård. Bostaden har en hög inredningsstandard och två parkeringsplatser tillhör bostaden varav en i carport. Förberett för installation av laddbox. Utvändigt finns även ett externt kallförråd. Här bor du underhållsfritt i en helt nybyggt HSB-bostad! INFLYTTNING JUNI 2023! Bostaden säljs med ett färdigt inredningspaket om 18 100 kr som tillkommer utöver bostadens pris. Flytta in till sommaren 2023!

I HSB brf Cyklisten är det lätt att känna sig hemma! Här erbjuds ett fantastiskt hem i två plan om 111 kvm med en naturlig uppdelning mellan det sociala entréplanet och den lugna privata övervåningen.

Öppna ytor på entréplan där kök, matplats och vardagsrum bjuder på naturliga samlingsplatser. Köket är genomtänkt med praktisk förvaring och modern design. Här finner du exempelvis vit kyl och frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro och kompaktugn, helintegrerad diskmaskin och högkvalitativa vitvaror från Electrolux. Köksluckor i sandbeige kulör samt bänkskiva av typen Marfil Cream. Svarta Anemon handtag.

På ovanvåningen finns ett stort helkaklat badrum med vita kakelplattor på vägg och klinkergolv i vitgrå kulör. God förvaring via spegelskåp och kommodskåp. Trendig mattsvart dusch med Linc Angel-duschväggar.

I anslutning till hallen på entréplan finns en stor helkaklad wc/dusch med samma ljusa val av kakel och klinker som i badrummet på övre plan. Här finns tvättmaskin och torktumlare samtidigt som förvaring ges via spegelskåp, kommodskåp och två väggskåp. Mattsvart dusch med Linc Angel-duschväggar. Komfortgolvvärme.

Övervåningen utgör också bostadens mer privata del och innehåller tre rejäla sovrum i beigea kulörer och där ett av sovrummen har garderobsvägg med spegelskjutdörrar. En fin detalj är ryggåstaket som ger en luftig känsla av rymd.

Här i populära och familjevänliga Bråstorp uppför HSB ett helt nytt bostadskvarter med 42 st välplanerade par/radhus. Kvarteret får ett rogivande och trevligt intryck då det byggs småskaligt och med variation.

Här bor du naturnära samtidigt som förskolor, skolor, affärer och kommunikationer finns inom räckhåll. Gatorna som är avsedda för de boende blir lugna och utan möjlighet för genomfartstrafik. Den barnvänliga miljön med gångavstånd till förskolor och skolor samt de goda kommunikationerna med buss ger boendet utmärkta förutsättningar för att få ihop livspusslet på bästa vis. Det finns även lekplats inom föreningens område. På kort avstånd finns även ett stort utbud av mataffärer och shopping i Bråstorp handelsområde. Du når även Varamon och dess fina sandstrand på cykelavstånd.

Läs mer om bostaden
HSB ProjektPartner AB

Kontakt

Jenny Lindhagen

HSB ProjektPartner AB
Mäklare Jenny Lindhagen, HSB ProjektPartner AB
0735582580

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.