Bygelvägen 13

Centrala Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun Se på karta

5 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
127 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
499 m²
Byggår
1966
Driftkostnad
39 000 kr/år
Antal besök
3 746
Dagar på Hemnet
14

Bostaden är ljus och har en genomgående hög standard med vackra ekparkettgolv. Köket är välutrustad och har all den maskinella utrustningen du kan tänkas behöva. Här finns plats för matgrupp intill stora fönster med härligt ljusinsläpp ifrån stora fönster. Vardagsrummet är något som måste upplevas på plats, stora fönster som gör att rummet badar i ljus. I vardagsrummet har du en härlig eldstad samt utgång till den härliga baksidan med stor altan och skärmtak. Altanen har under sommaren används som hemmabio då det finns en perfekt vit vägg att använda om man har projektor. Badrummet erbjuder stora ytor och i anknytning finns det en stor tvättstuga. Rymliga sovrum med plats för den stora dubbelsängen samt annan trivselmöblering. Intill Master Bedroom har du en helt fantastisk walk-in-closet. Hallen erbjuder bra avhägningsmöjligheter. Huset har vattenburen golvvärme.

Bygelvägen ligger i ett charmigt bostadsområde med närhet till allt. Ett par minuters promenad till pendeltågen som tar dig till Stockholm C, Arlanda och Uppsala bland annat. Vid stationen har du även täta bussförbindelser.

En kort promenad bort ligger Väsby Centrum med stort utbud av butiker, restauranger, banker samt annan service som tex folktandvården. I närheten finns förskolor, skola och fritidshem. Närmaste gymnasieskola finns i Messingen vid Väsby station. Man kan säga att området har det bästa av två världar, bra kommunikationer och närhet till natur och strövområden. För den som gillar att motionera finns bland annat Runbyskogen, ett fint strövområde med belysta skid- och motionsspår. Kairobadet ligger 7 minuters bilväg bort för den som vill ta ett härligt kvällsdopp.

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020