Järdalavägen 128

Ekholmen, Linköpings kommun Se på karta

3 900 000 kr

4 295 000 kr -9 %
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
110 m²
Tomtarea
230 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1975
Driftkostnad
49 000 kr/år

Välplanerat och lättskött radhus på hörntomt med bra läge i barnvänligt området. Trevligt boende där bostaden har total renoverats från 2017 och framåt, genom kaklade badrum, utbytta fönster, nytt yttertak, braskamin, spabad samt inglasad altan. Fin stensättning på entrésidan och altan på baksidan i optimalt sydvästläge. Bilfritt område nära Ekholmen Centrum, förskola och skola samt högstadieskola.

Er nya adress är belägen i ett trivsamt och omtyckt område i södra Linköping. De lummiga och kuperade miljöerna erbjuder gott om plats för fotbollssparkande och lek. Med gångavstånd till både förskola och skola är detta område perfekt till exempel för barnfamiljen. Vardagens bestyr sköts bekvämt i Ekholmens Centrum, vilket ligger en kort promenad från er nya adress. Vid centrumet finns bland annat omtyckt matbutik och övrig service. Vårdcentral och tandläkare finns också i närområdet. Här finns också Stångån och Landeryds golfklubb inom nära räckhåll.

Boningshuset har en väl genomtänkt planlösning likt skräddarsydd för barnfamiljen. Med sydvästvänd tomt samt uteplatser både vid entrén och på bakgården förstärks familjeprofilen. Radhuset har två plan där ytorna är strategiskt fördelade över de olika våningarna med sociala ytor på entréplanet och sovrum på övervåningen.

De sociala ytorna är yteffektivt planerade för såväl vardag som fest genom den öppna planlösningen. Den genomgående utformningen skapar ett behagligt flöde med fina ljusinsläpp från två soliga väderstreck. Huset erbjuder goda förvaringsmöjligheter i form av två klädkammare. Exteriört förfogar ni även över två förråd för barnvagnar och cyklar.

Er nya adress välkomnar med en stensatt uteplats kantad av växtlighet. Altanen på bakgården är insynsskyddad och där skiner solen hela dagen tills den går ned. Som skydd mot solen finns markiser på både fram- och baksida.

Järdalavägen 128 är ett utmärkt val för familjen som söker ett lugnt område där både radhuset och adressen bjuder på flera plusvärden. Lekplats på området som tillhör samfälligheten samt garage och flera parkeringsplatser. Här bor ni lummigt och tryggt nära allt som behövs i vardagen.

Välkommen att kontakta mäklare för mer info!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Linköping

Kontakta mäklaren

Tobias Landin

Fastighetsbyrån Linköping
Mäklare Tobias  Landin, Fastighetsbyrån Linköping
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas