Fisknätsgatan 21

Fiskarhöjden, Nacka kommun Se på karta

4 500 000 kr

Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
127 m²
Biarea
19 m²
Tomtarea
143 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
45 048 kr/år
Antal besök
1 453

Välkommen till Fisknätsgatan 21, här har nuvarande familj stortrivts sedan byggår 1973. Nu är det dags för nästa familj att ta över och se barnen leka i området. Radhuset, som är friköpt, har en vacker entré med fin grönska och blommor. Här har man även lagt keramiska plattor på delar av uteplatsens entré vilket skapar en trevlig hemkänsla. Vid entrédörren finns ett stort inglasat uterum, om ca 19 kvm, uterummet har infravärme som ger skön värme de lite mer kylslagna dagarna. Uterummets glastak är öppningsbart, uterummet har även skjutbara dörrar i glas.
Radhusets entréplan presenterar hall med flera garderober, kök med stor matplats och plats för många gäster. I köket / matplatsen finns även en mysig braskamin som ger både värme och mysfaktor. Rymligt vardagsrum med utgång till uteplats, uteplatsen har träddäck, här finns det även plats för odlingar. På entréplan finns även gästwc med dusch.
Övre plan har fyra sovrum, varav ett med utgång till den längsgående balkongen. I övre hallen släpps ljuset in, förutom från alla sovrum, även från gavelfönster, vilket gör att hallen blir extra ljus och trevlig. Vidare finns badrum med badkar och klädkammare samt uppgång till isolerad vind. Sammantaget är detta ett trevligt boende med sitt uterum, två uteplatser, centraldammsugare, bilfri-gata samt lekplatsen utanför porten. På tomten finns även bra förråd.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka

Kontakta mäklaren

Annika Nittsten

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
Mäklare Annika Nittsten, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
073-682 48 37