Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Annika Nittsten

Annika Nittsten

Om mig

Med över 20 år i branschen är min främsta strävan att du som kund skall få det högsta slutpriset på marknaden, tillgänglig mäklare och trygghet. Varmt välkommen att kontakta mig för en förutsättningslös dialog.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fingerörtsvägen 6, Järla Sjö, Nacka kommun
 • Sön 26 maj kl 13:30
Fingerörtsvägen 6, Järla Sjö, Nacka kommun, bild 2
Fingerörtsvägen 6, Järla Sjö, Nacka kommun, bild 3

Fingerörtsvägen 6

Lägenhet
Järla Sjö, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
3 750 000 kr
61 m²
2 rum
4 095 kr/mån
61 475 kr/m²

Välkommen till denna fina tvåa med stor uteplats, uteplatsen sträcker sig runt hela lägenheten med en häck utanför som skyddar mot insyn. Här bor man inbäddad med grönskan utanför fönstret, här kan man följa de vackra årstiderna. Järla sjö är belägen nära Järlasjön där man kan bada, paddla kanot och fiska kräftfiske på hösten. Järla sjö är attraktivt med bra kommunikationer till city. Stig in i detta hem och du får direkt en känsla av rymd och öppenhet tack vara den öppna planlösningen och stora fönsterpartier. Här finns gott om plats att både leva och umgås, och varje rum är utformat för att skapa en harmonisk atmosfär. I bostaden finns en ljus hall, förråd/klädkammare, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare, stilrent kök med i ljusa färger, rymligt vardagsrum i öppen planlösning till köket och väl tilltaget sovrum med garderober. Föreningen har en god ekonomi med endast 6 588 kr i skuld/kvm. Bra parkeringsmöjligheter finns utomhus för 250 kr/mån och i garage för endast 600 kr/mån i föreningen.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Semaforvägen 57, Telegrafberget, Nacka kommun
 • Sön 26 maj kl 12:30
Semaforvägen 57, Telegrafberget, Nacka kommun, bild 2
Semaforvägen 57, Telegrafberget, Nacka kommun, bild 3

Semaforvägen 57

Lägenhet
Telegrafberget, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
6 995 000 kr
103 m²
4 rum
vån 6/7
5 942 kr/mån
67 913 kr/m²

Välkommen till denna oas som andas skärgården, detta nybyggda område, Telegrafberget, har ett rogivande lugn men ändå nära city via pendelbåt. På bara en halvtimme är du inne vid slussen, inga köer på några bussar. Här bor du med havet som granne, direkt när du kommer in i hallen slås du av havsutsikten, vad mer kan man önska sig när man kommer hem. Från stora fönster i lägenheten har du utsikt över Stockholms inlopp och dess vattenspegel, en vy du aldrig tröttnar på. På den stora inglasade balkongen kan du njuta av soluppgången och dricka kaffe med den bästa morgonutsikten. Lägenheten erbjuder stor sällskapsyta med en öppen planlösning, med utsikt mot vattnet, två badrum med dusch, tre sovrum och gott om förvaring med flera garderober som har skjutdörrar samt klädkammare. Lägenheten ligger högst upp, allra högst upp är den stora takterrassen, alltså har man ingen granne ovan. Lägenheten har tillhörande förråd. I föreningen finns underbar takterrass, man har även tillgång till gym och bastu, det finns även övernattningslägenhet för gäster. Telgrafberget är en rogivande plats med naturreservatet Skarpnäs utanför knuten. Telegrafberget håller nu på att byggas klart, här finns blandat med bostäder så som radhus, bostadsrätter och hyresrätter. I området finns en förskola. Förutom pendelbåt från Telegrafberget finns det buss till Orminge Centrum. Orminge centrum ligger endast 3 km bort, här är knutpunkten för kollektivtrafiken i Saltsjö-Boo. Det finns även en buss till T-centralen samt Nacka Gymnasium. För den shoppingsugna finns här mataffärer, systembolag, bibliotek, restaurang, café m.m. Dessutom finns vårdcentral, tandläkare, mödravård, barnavård och friskvård. Om man tar bil till city är du inne på ca 20 minuter. Paddelhall finns inom 1,5 km.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Källbacksvägen 1, Hästhagen, Nacka kommun
Källbacksvägen 1, Hästhagen, Nacka kommun, bild 2
Källbacksvägen 1, Hästhagen, Nacka kommun, bild 3

Källbacksvägen 1

Villa
Hästhagen, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
13 250 000 kr
177 m²
5 rum
1 041 m² tomt

Välkommen till Källbacksvägen 1 i familjära Hästhagen bara 20 minuter med buss till slussen. Här bor man rogivande med närheten till naturen med dess stigar och motionsspår. Om man är badsugen kan man bada både från Villaägarföreningens gemensamma brygga i Järlasjön som även har bastu, eller kort promenad till badplatsen vid Källtorpssjön. Denna villa ligger i en sluttning där man på tomten skapat olika terrasser med en del för parkering, en del med gräsmatta, en del för altandäck samt naturtomt, denna tomt är unik i sitt slag. Villan uppfördes i början av 2000-talet och har en attraktiv planlösning med stora öppna ytor på entréplanet. Från sällskapsdelen har man utgång till altandäcket där man har möjlighet att dra ut stor markis för skugga. Kök med köksö som öppnar upp mot den stora matplatsdelen som i sin tur öppnar upp mot sällskapsdelen. I sällskapsdelen finns kamin som ger värme de mer kylslagna dagarna. Här kan man dela av om man önskar ytterligare ett sovrum. Vidare finns tvättstuga med egen ingång, hall med flera garderober samt badrum med dusch. Övre plan presenterar fyra sovrum, alla med inbyggda garderober och fönster i två väderstreck. På övre plan finns även stor hall som kan möbleras som ett tv-rum, här finns också utgång till balkong med slående utsikt ända bort till Nacka Strand. Nyrenoverat stort badrum med dusch. Sammantaget är detta en villa med en mycket trevlig planlösning och en unik sluttande bergstomt, på tomten finns även ett gästhus, som ej är inrett i dagsläget, och en bod. Villan har mycket låg energiförbrukning, ca 9 500 kWh/år inkl hushållsel och uppvärmning. Hästhagen är beläget precis vid Nacka naturreservat där bland annat Hellasgården finns. Här kan du ta del av några av Sveriges finaste motionsspår, paddla, simma, bada bastu, orientera, vandra, spela beachvolleyboll och bangolf. Det finns skidspår (Järla Orienteringsklubb) och det plogas en skridskobana på Källtorpssjön på vintern. I området finns en förskola som heter Blåbäret, ett föräldrakooperativ. Nacka kommun är också känt för sina många bra skolor, där den närmaste grundskolan är Sickla skola. Bra kommunikationer, på Hästhagsvägen går buss nr 71, vid Nacka Kvarn går flera busslinjer till både Älta och slussen. Hästhagens Villaägareföreningen https://www.hasthagen.se/

 • Premium
 • Energieffektiv
Diligensvägen 100, Jarlaberg, Nacka kommun
 • Idag kl 17:30
Diligensvägen 100, Jarlaberg, Nacka kommun, bild 2
Diligensvägen 100, Jarlaberg, Nacka kommun, bild 3

Diligensvägen 100

Lägenhet
Jarlaberg, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
2 450 000 kr
58 m²
2 rum
5 341 kr/mån
42 241 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet som idag är en tvåa, möjlighet finns att göra om till en mini trea. Här är det bara att flytta in i ett hem där du inte behöver göra någonting annat än att ställa in dina favoritmöbler. På Diligensvägen 100 ligger denna lägenhet med en generös uteplats i soligt söderläge med plats för loungegrupp. Uteplatsen ligger insynsskyddat från vägen, i en grönskande omgivning. Här råder modernitet i både kvalitet och design. Här erbjuds en stilren interiör med genomgående parkettgolv, ljust målade väggar och ett smakfullt inrett badrum med golvvärme. Vardagsrum med akustikpanel på en av väggarna som ger ett dämpande ljud och modernt intryck. Det exklusiva köket från Ballingslöv går i en grå ton med vitvaror i rostfritt från Siemens. Bra med förvaring, goda arbetsytor och utgång till den grönskande uteplatsen bjuder in till både matglädje och umgänge. Sovrum med garderober vilka sträcker sig hela ena sidan som lätt nås via skjutdörrar. Förrådet finns i lägenheten.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Trillans Väg 49, Jarlaberg, Nacka kommun
 • Idag kl 16:30
Trillans Väg 49, Jarlaberg, Nacka kommun, bild 2
Trillans Väg 49, Jarlaberg, Nacka kommun, bild 3

Trillans Väg 49

Lägenhet
Jarlaberg, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
3 795 000 kr
89,5 m²
4 rum
vån 2/5
6 783 kr/mån
42 402 kr/m²

Välkommen till denna fyra om 89 kvm som är belägen i trevliga Jarlaberg. Här bor du nära naturen, Nacka naturreservat, som erbjuder härliga skogspromenader, ute gym och 4h gård. Med en kort promenad nås Nacka strand med dess utbud av restauranger och pendelbåt in till city. Förutom båtförbindelse så går buss med tät trafik. Denna fyra är väl planerad med tre bra sovrum och två badrum varav ett med dusch, perfekt för familjen söker ett större boende. Kök är rymligt med plats för ett större matbord för sex personer. Vardagsrum har plats större soffa och så även matbord om så önskas, från vardagsrummet har man utgång till balkongen. Lägenheten har genomflödande ljus, fönster i två väderstreck, vilket ger mycket ljusinsläpp. Från vardagsrum har man utgång till den inglasade balkongen, balkongen har sol hela dagen. Lägenheten har ett badrum och ett gästwc. Lägenheten är i genomgående mycket gott skick med både kök och badrum i sobra färger, bara att flytta in. Föreningen har tvättstuga, bastu, festlokal och övernattningslägenhet för gäster. Välkommen till ditt nya hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Östra Finnbodavägen 35, Saltsjöqvarn, Nacka kommun
 • Idag kl 18:30
Östra Finnbodavägen 35, Saltsjöqvarn, Nacka kommun, bild 2
Östra Finnbodavägen 35, Saltsjöqvarn, Nacka kommun, bild 3

Östra Finnbodavägen 35

Lägenhet
Saltsjöqvarn, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
7 895 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/5
6 113 kr/mån
102 532 kr/m²

Välkommen hem till detta fantastiska boende med sjöutsikt från i stort sett hela lägenheten. Redan i hallen möts du av vattnet som glittrar. Hallen öppnar upp mot kök och vardagsrum som tillsammans skapar en stor sällskapsyta med havet som en tavla genom fönsterna. Från vardagsrummet nås balkongen där man kan förlänga sommaren i och med att det går att skjuta igen glaspartierna. Och på sommaren öppnar man upp och hör havsvinden och känner dess doft. Här beskådar man skärgårdsbåtarna och andra fina båtar som passerar året om. Planritningen presenterar två sovrum varav det större sovrummet har en tillhörande walk-in-closet. Vidare finns stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare, vidare finns även här gästwc i hallen. Huset är i sutteräng denna lägenhet är på plan 1 men blir i praktiken på plan 3 i och med att den vetter mot vattnet och sluttningen. Denna förening är ett 55+ boende vilket innebär att köparen skall ha fyllt 55 år. Föreningen har gemensamma ytor så som simbassäng, fullt utrustat gym, bastu samt stor takterrass. I trädgården finns växthus och flera odlingslådor. Garage finns i huset, bara ta hissen så är du uppe i lägenheten. För att läsa mer om föreningen se under föreningsinformation.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ekuddsvägen 8C, Ekudden, Nacka kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Ekuddsvägen 8C, Ekudden, Nacka kommun, bild 2
Ekuddsvägen 8C, Ekudden, Nacka kommun, bild 3

Ekuddsvägen 8C

Lägenhet
Ekudden, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
1 995 000 kr
32 m²
1 rum
1 580 kr/mån
62 344 kr/m²

• Endast 4 417 lån/kvm • Avgift 1580 kr/mån • Garage • Bra med förvaring • Byggår 2011 Smart planerad bostad där varje kvadratmeter kommer till sin rätt. Välkomnande hall med garderober som har skjutdörrar, här finns även plats för av hängning och plats för t ex skoskåp. Vidare från hallen nås köket. Köket är fullutrustat där man har förlängt väggen mellan vardagsrum och kök, för att skapa ett rymligare vardagsrum. I och med förlängningen har det även skapats plats för extra skåp i köket samt plats för en diskmaskin i full strl (60 cm bred). Detta är det som skapar denna lägenhet unik från de andra med liknande planlösning. I och med att väggen har förlängts har man skapat en lite större vardagsrum som får plats med soffa, skrivbord och säng. Från vardagsrummet har man utgång till den soliga uteplatsen. Här kan man grilla de ljumna sommarkvällarna. Eller bara njuta i solen under dagen då den är belägen i söderläge. Uteplatsen är trevligt placerad mot den grönskande innergården, en trevlig grönskande häck skiljer uteplatsen mot föreningens gemensamma ytor. Badrummet har både tvättmaskin och torktumlare. Badrummet är helkaklat i ljusa färger med en dusch som har duschväggar i glas. Vidare till detta boende finns ett stort förråd som är placerat precis vid entrén. Detta är inget klassiskt förråd utan ett förråd med egen dörr, som ett litet hus. Perfekt för att förvara sina saker som man kanske är extra rädd om t ex cykel. Garage finns i föreningen där medlemmar har förtur, garageplats är endas 750 kr/mån. Föreningen har mycket god ekonomi med belåningsgrad om 4 417 lån/kvm, föreningen sänkte till och med avgiften under 2022. I föreningen finns hobbyrum och 10 gästparkeringar för gäster.

 • Premium
 • Uteplats
Ormingeringen 12c, Orminge, Nacka kommun
 • Sön 26 maj kl 11:30
Ormingeringen 12c, Orminge, Nacka kommun, bild 2
Ormingeringen 12c, Orminge, Nacka kommun, bild 3

Ormingeringen 12c

Lägenhet
Orminge, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
2 995 000 kr
91 m²
4 rum
vån 2/2
6 532 kr/mån
32 912 kr/m²

Denna stilfullt renoverade bostadsrättslägenhet är det perfekta hemmet för såväl familjen som det aktiva paret. Belägen i Orminge, ett barnvänligt område i Saltsjö-Boo, erbjuder denna bostad allt du behöver och mer. Med sina generösa 91 kvadratmeter och fyra rum finns gott om utrymme för hela familjen att trivas. Bostaden ligger på andra våningen i en stabil förening med en välorganiserad ekonomi. Här kan du tryggt njuta av en bekväm och underhållsfri tillvaro. Den fria utsikten från balkongen ger en känsla av ljus och rymd, samtidigt som du har närhet till centralt belägna kommunikationer. Ormingeringen erbjuder en perfekt kombination av lugn och bekvämlighet. Här kan barnen leka fritt på de grönaste gräsytorna samtidigt som du har alla nödvändiga bekvämligheter inom räckhåll. Bostaden är strategiskt placerad, vilket gör det enkelt att ta sig till jobbet eller utforska stadens puls. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska lägenhet med fri utsikt och bekvämt boende. Säljarens egna ord om omgivningarna: Väldigt fin skog med spår o reflexbana. Spåren kopplat till Boo Leden som leder till Velamsund Stor fin park, centrala parken. Väldigt bra kommunikationer, buss, i princip dygnet runt. Lugnt område.

 • Premium
 • Balkong
Ormingeringen 3, Orminge, Nacka kommun

Ormingeringen 3

Lägenhet
Orminge, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
1 995 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/2
4 806 kr/mån
28 500 kr/m²

Välkommen till Ormingeringen 3! Denna lägenhet ligger på våning två med hissen, högst upp i huset. Det är en hörnlägenhet som från början var en tvåa (klassad som tvåa i föreningens register), men här omgjord till en trea. Lägenheten har ljusinsläpp från två väderstreck. Lägenheten har en trevlig planlösning med två sovrum, vardagsrum och klädkammare i anslutning till hallen. I hallen finns också städskåp. Från vardagsrum med parkettgolv, ligger utgången till inglasad balkong mot den lugna gården. Köket har plats för köksbord och härligt ljusinsläpp med vy mot grönskan i parken utanför. Två sovrum, det ena med garderober, där det finns plats för både sängar och skrivbord. Lägenheten har ett visst renoveringsbehov, vilket öppnar upp för att lätt sätta sin egen prägel i bostaden. Lägenheten kan lätt göras om till en stor tvåa om man önskar ett större sovrum. Till lägenheten hör ett större förråd, som ligger på samma våningsplan. I Orminge bor man med direkt närhet till naturen, vilket erbjuder stora möjligheter till ett fantastiskt friluftsliv. I området finns flera insjöar med fina badplatser. Här finns Nacka Golfklubb, flertalet konstgräsplaner, ishall, inomhushallar, Boo rackethall och populära Yasuragi och Skepparholmen spa. Saltsjö-Boo erbjuder fina motionsspår, trevliga vandringsleder och bra cykelvägar ända till Gustavsberg eller till Stockholm City. Skolor i området är t.ex. Myrsjöskolan (F–9), Orminge skola (F–6), Boo Gårds skola (F–6) och Kunskapsgymnasiet Orminge (fristående gymnasium). Det finns även flertalet förskolor i närområdet. Goda kommunikationer från Orminge, som knutpunkten i Saltsjö-Boo. Busslinjerna 444, 445 och 446 går direkt till Slussen och tar cirka 20 minuter, 471:an går lokalslingan förbi Nacka Forum och vidare på motorvägen till Slussen. Motorvägsbussen in till Slussen går på cirka 15 minuter. Orminge Centrum erbjuder det mesta man behöver. Det är ett trivsamt köpcentrum med ett stort utbud av restauranger, caféer och gym. Här finns även Systembolaget samt det populära Lindebergs bageri, Boo vårdcentral, BVC, folktandvården och tre stora matbutiker: COOP, Willys och Lidl.

 • Balkong
 • Hiss
Bageribacken 6, Saltsjöqvarn, Nacka kommun

Bageribacken 6

Lägenhet
Saltsjöqvarn, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
4 990 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 6/6
4 775 kr/mån
66 093 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet belägen i det populära området Saltsjöqvarn i Nacka. Lägenheten är belägen högst upp på 6 trappor med trevlig balkong i soligt söderläge med sol hela dagen. Balkongen välkomnar våren och gör att man kan njuta av vårsolen tidigt på året. Balkongen är rymlig och plats för matbord. Lägenheten erbjuder generösa ytor och genomgående parkettgolv som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Köket är rymligt med gråa toner på luckorna och rostfria vitvaror. Här finns gott om plats för att samlas kring ett stort matbordet med plats för åtta personer. Dessutom får du en trevlig sjöglimt från köksfönstret. Det helkaklade badrummet är utrustat med badkar och tvättmaskin för din bekvämlighet. I hallen finns gott om plats för förvaring av ytterkläder, och intill ligger en praktisk klädkammare som erbjuder extra utrymme. Med närhet till kommunikationer blir vardagen smidig och enkel. Du har även möjlighet att njuta av promenader längs vattnet i området. Bara några hundra meter från bostaden tar man båten in till city eller ut till trevliga skärgården. Missa inte chansen att bli ägare till denna attraktiva bostad i Saltsjöqvarn.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 10