Glitterstigen 10B

Fjällfoten/Idre, Älvdalens kommun Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
75 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
2021
Förening
BRF Talldalen 1
Om föreningen
Avgift
4 602 kr/mån
Driftkostnad
15 216 kr/år
Pris/m²
35 933 kr/m²

Välkommen till en väldisponerad bostadsrätt i Idre, en parhushälft med kamin, bastu, uteplats, skidbod. Här erbjuds 75 kvm och totalt 8 bäddar som fördelar sig över två plan. Bostaden är mysig och har en varm och härlig känsla. Tillsammans med vänner och familj kan ni njuta av trevliga middagar efter en hel dag med aktiviteter i det välkomnande köket med matplats och soffgrupp framför mysig kamin i anslutning. Härifrån nås även den egna uteplatsen. Vidare på entréplan återfinns ett sovrum med dubbelsäng och ett med våningssäng, badrum som är helkaklat, en värmande bastu och praktisk tvättmaskin! På övre plan finns ett "familjerum" med dubbelsäng och våningssäng, ett allrum och ytterligare ett badrum. Bostaden har flertalet fönster som ger ett fint ljusinsläpp.

Idre utvecklas och expanderar hela tiden! Nytt för i år är den nya skidbussen som stannar precis utanför området och tar dig till alla skidanläggningar, Idre Fjäll, Idre Himmelfjäll och Fjätervålen. Om du en dag känner för att åka på ett nytt äventyr så kan du ta bussen till fantastiska Grövelsjön! Du har egen parkering vid bostaden så nu kan du lämna bilen hemma. Läs mer om avgångar här: https://www.skidbussen.se/.

Glitterstigen ligger på höger sida när du åker från Idre by upp mot fjällanläggningarna. Ett område som expanderar och här växer nya bostadsrätter fram. Området är naturnära och du kan ta dig till SONDS 180 milslånga skoterleder från huset. På sommaren förvandlas det naturen till fina cykel och vandringsleder. Du får fullt med aktiviteter i närområdet både sommar och vinter. Sedan är Idre Fjäll en stor anläggning vinter som sommar. En utvändig skidbod ger utrymme för dina friluftsartiklar.

Vissa möbler kan följa med vid köpet. Tillträdet kan ske enligt överenskommelse. Det föreligger inget uthyrningsavtal så man kan disponera lägenheten helt fritt.

Upplev denna bostad på plats med oss! Vi bokar en tid med dig för visning. Tills dess kan du ta del av den digitala visningen i annonsen!

Läs mer hos mäklaren
PI Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Kristin Jauch

PI Fastighetsförmedling
Mäklare Kristin Jauch, PI Fastighetsförmedling
073-84 55 341