Sutarevägen 52

Gislövs läge, Trelleborgs kommun Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
100 m²
Tomtarea
388 m²
Byggår
1990
Driftkostnad
32 864 kr/år

Välkomna till attraktiva Gislövs Läge med dess fantastiskt fina omgivning, havet, slätten och vackra natur inpå knuten. Längst ner på lugn återvändsgata ligger detta välplanerade och stilrena parhus som omsorgsfullt moderniserats det senaste året. Bostadens entréplan är socialt, sällskapsvänligt och fördelar sig på ett ljust, lättmöblerat vardagsrum, ett modernt och stilfullt kök med gott om både förvaring och arbetsyta samt en bra plats för matbord. Entréplanets ytor erbjuder även en välkomnande hall och ett badrum med duschmöjlighet. Den mer privata delen når man på bostadens övreplan. Här finns fyra fina sovrum, perfekt för barnfamiljen samt ytterligare ett badrum inrett med skönt badkar.
Trädgården är lättskött, insynsskyddad och mysigt planerad med fina, soliga uteplatser både i söder och norr. Ett praktiskt Attefallshus byggdes 2017, perfekt för hemmakontoret, tonårsrummet eller gästrum. För bilarna finns carport och uppställningsplats.
Utöver husets fina kvalitéer har man även omgivningar som är minst lika attraktiva, med stranden, småbåtshamnen, naturlivet och den pittoreska miljön in på knuten.
I närheten finns skola, förskolor, affär, café, pizzeria och kommunikation och på kort avstånd når man Dalabadet med padelbanor, brygga, restaurang och campingliv, Gislöv IP med utegym och padelhall samt fina inrednings- och presentbutiker.

Välkomna till detta stilfulla och lättskötta parhus på attraktivt läge!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Trelleborg

Kontakta mäklaren

Marie Kullberg

Bjurfors Trelleborg
Mäklare Marie Kullberg, Bjurfors Trelleborg
0704244010

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.