Biodlarvägen 46

Göta, Lilla Edet Se på karta

2 350 000 kr

Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
117 m²
Förening
BRF BoKlok Biodlaren
Om föreningen
Avgift
4 907 kr/mån
Driftkostnad
19 200 kr/år
Pris/m²
20 085 kr/m²
Nyproduktion 

Är du intresserad av att se hur våra hus ser ut inuti? Då är du varmt välkommen på visning av vårt visningshus i Älvängen.

När: Söndagen den 26 januari klockan 13-15
Vart: Älvornas väg 106, Älvängen

Det här huset är perfekt för många olika skeden i livet. Efter lägenheten, före villan, efter villan, före seniorboendet. Helt enkelt när du vill bo praktiskt och lättskött med egen trädgård så du bara kan öppna och kliva ut.

Bottenvåning
Hallen är stor och praktisk, har slitstarkt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder. Köket är ett riktigt "sitta ner och äta"-kök, med ljus från köksfönstret som når hela vägen genom vardagsrummet och vidare ut till terrassen. Badrummet rymmer tvätt och smutsiga tassar. Förrådet under trappan kan bli en perfekt koja, eller skafferi om du föredrar det.

Ovanvåning
Behöver du två sovrum, ett allrum och en klädkammare, eller kanske tre sovrum med dörrar att stänga? Det minsta rummet här uppe kan användas till allt från klädkammare till gästrum. Det största sovrummet är stort nog för många garderober. Badrummet har dusch och plats för badkar. Flexibilitet, så det förslår!

Läs mer om bostaden
BoKlok Housing AB