BoKlok Housing AB

BoKlok Housing AB

Mäklare

Axel Quidings gata 10D, Telestadshöjden, Växjö kommun

Axel Quidings gata 10D

Lägenhet
Telestadshöjden, Växjö kommun
BoKlok Housing AB
1 225 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
3 263 kr/mån
22 273 kr/m²

SISTA CHANSEN - PRISSÄNKT 150 000 KR & 1 ÅR AVGIFTSFRITT! Inflyttningsklar och mysig markplanslägenhet med uteplats. Hallen har gott om förvaringsmöjligheter med både en garderob och ett rymligt förråd. Det stora badrummet med dusch är utrustat med tvättmaskin och det är förberett för en torktumlare Precis som all inredning i BoKloks bostäder kommer det vita och moderna köket från IKEA. Det har gott om förvaring, diskmaskin och rostfria vitvaror. Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum och ger plats för många gäster. Sovrummet har garderober och är stort nog för en dubbelsäng. Du får en egen uteplats med täppa. Det finns också en trevlig innergård med sociala ytor. Varmt välkommen på visning med Fastighetsmäklare Jonna!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Hjulaxelvägen 224, Gunsta, Uppsala kommun

Hjulaxelvägen 224

Radhus
Gunsta, Uppsala kommun
BoKlok Housing AB
2 795 000 kr
118 m²
5 rum
vån 2/2
5 995 kr/mån
23 686 kr/m²

Ett välplanerat ljust radhus med solceller och grästäppa, ett perfekt boende för många olika skeden i livet. Hallen är rymlig välkomnande med ett slitstarkt klinkergolv. Härifrån når du det stora, ljusa badrummet med bekvämligheter som handukstork, tvättmaskin och det är även förberett för torktumlare. Intill ligger köket med diskmaskin, inredning från IKEA och plats för ett stort matbord för både vardag som festligheter. De stora fönsterna med sitt härliga ljusinsläpp leder dig vidare till vardagsrummet. Här ryms både soffa och ett extra matbord och bokhylla, eller en läshörna om du så vill. Altandörren öppnar upp för utomhusaktiviteter och plats för odling på en lite större grästäppa med plats för mycket. En trappa upp har du alla sovrummen samlade och ett rymligt allrum som kan fungera som TV-rum eller kanske en arbetshörna. Här finns också ett badrum, vilket förenklar morgonrutinerna för alla.

 • Nyproduktion
 • Våren 2025
 • Uteplats
 • Energieffektiv
BoKlok Golfklubban, Järna, Södertälje kommun

BoKlok Golfklubban

Lägenhet
Järna, Södertälje kommun
BoKlok Housing AB
2 825 000 kr
85 m²
4 rum
vån 1/4
5 160 kr/mån
33 235 kr/m²

Fyra på marklplan med stor altan och uteplats i bästa solläge! Rymlig och välplanerad gavellägenhet på fyra rum och kök. Markplanslägenhet med generös uteplats med både altan och en liten gräsplätt. Nyproduktion i Kallfors med inflytt sommaren 2024. I BoKlok Golfklubban bor du pendlingsvänligt med naturen runt hörnet. För den natur- och idrottsintresserade finns massor att tillgå. Kallfors Golfklubb och padelbanor några hundra meter bort samt skogsområden med promenad- och cykelstigar in till Järna. En perfekt plats att bo på! Kontakta mäklaren för visning.

 • Nyproduktion
 • Augusti 2024
 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Uppåkragatan 14, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Uppåkragatan 14

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
BoKlok Housing AB
1 625 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
4 050 kr/mån
29 545 kr/m²

Just nu får du 6 avgiftsfria månader och 10.000 kr i presentkort på IKEA om du köper en lägenhet i BoKlok Växthuset innan den 31 maj! På markplan finns den här trivsamma bostaden med en rymlig altan som vetter mot juvelen i kronan - en oas av en prunkande innegård. Den här tvårumslägenheten är kvadratsmart, ljus och har en inbjudande öppen planlösning. Dessutom har bostaden det där lilla extra; ett mysigt klubb- och växthus för större middagar och festligheter och där odlingsglädje färna får ta rum! Finns även tillgång till förråd, låsbart cykelförråd samt parkering med laddstation för bil. Inflyttningsklart våren/sommaren 2024! Varmt välkommen att boka visning med fastighetsmäklare Eema Strand!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Hiss
Kromslingan 2D, Mosås, Örebro kommun

Kromslingan 2D

Radhus
Mosås, Örebro kommun
BoKlok Housing AB
2 585 000 kr
117 m²
5 rum
vån 2/2
4 813 kr/mån
22 094 kr/m²

12 MÅNADER AVGIFTSFRITT! Detta tvåplanshus är ett bra boende för många olika skeden i livet. Hallen har slitstarkt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder. Härifrån når du det stora badrummet med bekvämligheter som handukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. I köket finns plats för ett riktigt matbord och de stora fönsterna ger ett härligt ljusinsläpp. I vardagsrummet ryms både soffa och ett extra matbord. Härifrån når du också den härliga altanen och grästäppan. En trappa upp är sovrummen samlade, tillsammans med ett rymligt allrum och ett extra badrum. Det största sovrummet har plats för både dubbelsäng och garderober. Här kommer du bo i ett lantligt läge med ängsmark som närmsta granne. Samtidigt som det i närheten finns bra kommunikationer, tillgång till matbutik och skolor för alla åldrar. Det byggs också just nu en förskola i närheten av tomten. Inflyttningsklart!! Varmt välkommen att boka visning med Fastighetsmäklare Jesper!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Uteplats
 • Energieffektiv
BoKlok Golfklubban, Järna, Södertälje kommun

BoKlok Golfklubban

Lägenhet
Järna, Södertälje kommun
BoKlok Housing AB
2 095 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
4 467 kr/mån
29 097 kr/m²

Kvadratsmart ljus trea med rymlig balkong! Här bor du pendlingsvänligt med naturen runt hörnet. För den natur- och idrottsintresserade finns massor att tillgå. Kallfors Golfklubb och padelbanor några hundra meter bort samt skogsområden med promenad- och cykelstigar in till Järna. En perfekt plats att bo på!

 • Nyproduktion
 • Augusti 2024
 • Balkong
Solursgatan 5, Karlslund, Landskrona kommun

Solursgatan 5

Radhus
Karlslund, Landskrona kommun
BoKlok Housing AB
2 450 000 kr
117 m²
5 rum
vån 2
115 m² tomt

24 MÅNADERS AVGIFTSFRITT! Välkommen till detta charmiga gavelradhus beläget i det vackra Landskrona! Med en yta på 117 kvadratmeter och en smart planlösning erbjuder detta hem en bekväm och trivsam atmosfär för hela familjen. På bottenvåningen välkomnar dig ett rymligt och ljust kök, perfekt för matlagning och umgänge. Intill finns det generösa vardagsrummet, som inbjuder till avkoppling och gemenskap. Här kan du njuta av mysiga kvällar eller öppna upp dörrarna till trädäcket för att förlänga sommarkvällarna utomhus. På övre våningen finner du tre väl tilltagna sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen. Ett allrum kompletterar detta våningsplan och ger extra utrymme för avkoppling, lek eller hemmakontor. Utanför huset finner du ett härligt trädäck som omger huset och erbjuder en perfekt plats för utomhusmiddagar och avkoppling. Den gröna ytan ger en ypperlig lekyta för barnen eller en plats att njuta av solen och naturen. Det här hemmet är perfekt för den som söker en bekväm och harmonisk livsstil i Landskrona. Med närhet till skolor, affärer och grönområden är det lätt att trivas här. Tveka inte att kontakta oss för mer information och för att boka en visning.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Aromagatan 11, Viken, Höganäs kommun

Aromagatan 11

Radhus
Viken, Höganäs kommun
BoKlok Housing AB
2 745 000 kr
117 m²
5 rum
vån 2
5 995 kr/mån
23 462 kr/m²

PRISSÄNKT MED 300 000 kr samt och 3 års avgiftsfritt! Välkommen till detta charmiga gavelradhus beläget i det vackra Viken! Med en yta på 117 kvadratmeter och en smart planlösning erbjuder detta hem en bekväm och trivsam atmosfär för hela familjen. På bottenvåningen välkomnar dig ett rymligt och ljust kök, perfekt för matlagning och umgänge. Intill finns det generösa vardagsrummet, som inbjuder till avkoppling och gemenskap. Här kan du njuta av mysiga kvällar, öppna upp dörrarna till uteplatsen i väster och förläng sommarkvällarna utomhus. På övre våningen finner du fyra väl tilltagna sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen, addera därtill 2 helkaklade badrum, ett på varje våning Utanför huset finner du ett härligt trädäck som erbjuder en perfekt plats för utomhusmiddagar och avkoppling, ta några trappsteg ner och känn gräset under fötterna. Här är det lätt att trivas. Med promenadavstånd till skolor, lekplatser, matbutik och lanthandel är det lätt att känna sig hemma. På bara några minuter med cykel når du även Vikens havsbad eller golfbana - med en fantastisk utsikt över havet. Missa bara inte det här bostadsklippet på idyllisk läge! Ring Fastighetsmäklare Jenny Hylén och boka visning!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Fjordingens väg 11, 1102, Mölletorp, Karlskrona kommun

Fjordingens väg 11, 1102

Lägenhet
Mölletorp, Karlskrona kommun
BoKlok Housing AB
1 725 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
4 805 kr/mån
23 958 kr/m²

Nu finns den här kvadratsmarta trean till försäljning i natursköna Mölletorp. En trappa upp bor du på andra plan i soligt söderläge på balkong. Inflyttning planerad till hösten 2025. Mindre än en mil norr om Karlskrona centrum, hittar du detta hemtrevliga och grönskande kvarter i en växande trädgårdsstad. Är du nyfiken att veta mer kan du läsa om bostaden på projektets hemsida. Kontakta fastighetsmäklare Charlotte Johansson på Svensk Fastighetsförmedling om du är vill reservera bostaden redan idag!

 • Nyproduktion
 • Hösten 2025
 • Balkong
 • Energieffektiv
Cyklopgatan 35F, Hyllie, Malmö kommun

Cyklopgatan 35F

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
BoKlok Housing AB
1 950 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
3 604 kr/mån
35 455 kr/m²

PRISSÄNKT MED 200 000 KR + AVGIFTSFRITT I 24 MÅNADER! En ljus gaveltvåa med rymlig altan! Här bor du med öppen planlösning med nära till allt I Hyllie. Med ett förråd i direkt anslutning till hallen finns det gott om plats till förvaring. Det stora badrummet har bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och är förberett för torktumlare. Köket har rostfria vitvaror och är utrustat med diskmaskin. Här finns det plats för middag med vänner och den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger både rymd och ljus. Från vardagsrummet når du också den väl tilltagna uteplatsen med kvällssol. I sovrummet finns det plats för både dubbelsäng och många garderober. Ring fastighetsmäklare Jenny Hylén och boka visning!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Uteplats
 • Hiss
Hälsinggårdsvägen 25 D, Hälsinggården, Falu kommun

Hälsinggårdsvägen 25 D

Lägenhet
Hälsinggården, Falu kommun
BoKlok Housing AB
1 695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
3 687 kr/mån
30 818 kr/m²

Perfekt planerad tvåa på markplan med altan och grästäppa! Njut av tillvaron i bekymmersfri och stilren nyproduktion. Här bor du i ett lugnt och tryggt villaområde med närhet till det mesta men samtidigt har naturen runt hörnet. Fast pris och först till kvarn!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Hiss
 • Energieffektiv
Hjulaxelvägen 174 lgh 1101, Gunsta, Uppsala kommun

Hjulaxelvägen 174 lgh 1101

Lägenhet
Gunsta, Uppsala kommun
BoKlok Housing AB
2 550 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
4 293 kr/mån
30 000 kr/m²

Välplanerad gavelfyra om 85 kvm med stor och solig balkong! Prisvärda och energieffektiva inflyttningsklara lägenheter med solceller. Här bor du bra med naturen runt knuten och goda kommunikationer in till Uppsala.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Energieffektiv
Russvägen 31, lgh 1103, Lillhällom, Sundsvalls kommun

Russvägen 31, lgh 1103

Lägenhet
Lillhällom, Sundsvalls kommun
BoKlok Housing AB
1 775 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
5 856 kr/mån
24 653 kr/m²

24 Avgiftsfria månader! Ljus och rymlig trea med ljusinsläpp från två håll, nu avgiftsfritt i 12 månader! Bo bekymmersfritt i stilren nyproduktion med kvällssol, disk- och tvättmaskin ingår och ett extra förråd ute på gården och p-plats vid lägenheten. Först till kvarn! Flexibelt tillträde. Ta kontakt med mäklare Elin Riklander om du vill veta mer eller kika in!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
Tegelbruketsväg 6B, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun

Tegelbruketsväg 6B

Lägenhet
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
BoKlok Housing AB
2 465 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/2
41 m² tomt

Flexibel och välplanerad trea med altan och egen gräsplätt i fina Steninge Slottsby. Köp trygg nyproduktion från BoKlok som är utrustat med solceller! Vitt modernt kök från IKEA som är öppet mot vardagsrummet och hela vägen ut till balkongen. På varsin sida av vardagsrummet ligger de två rummen. Ett större sovrum med gott om plats för dubbelsäng och ett lite mindre med garderober. Det rymliga förrådet och garderoben i hallen ger gott om förvaringsmöjligheter. Det stora badrummet med dusch är utrustat med tvättmaskin.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Krondikesvägen 92E, lgh 1203, Odenvallen, Östersunds kommun

Krondikesvägen 92E, lgh 1203

Lägenhet
Odenvallen, Östersunds kommun
BoKlok Housing AB
2 095 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/4
5 159 kr/mån
29 097 kr/m²

Kvadratsmart ljus trerummare med rymlig balkong. Vitt modernt kök från IKEA som är öppet mot vardagsrummet och hela vägen ut till balkongen. Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och garderober. Det rymliga förrådet och garderoben i hallen ger gott om förvaringsmöjligheter. Det stora badrummet med dusch är utrustat med tvättmaskin.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Amandas väg 19, Kallfors, Södertälje kommun

Amandas väg 19

Radhus
Kallfors, Södertälje kommun
BoKlok Housing AB
3 675 000 kr
117 m²
5 rum
vån 1
4 921 kr/mån
31 410 kr/m²

Upp till 500 000 kr i rabatt om du köper parhus innan 31/3-24! Kvadratsmart och prisvärt bostadsrättsradhus med tre sovrum i samma plan och två badrum. Trygg nyproduktion i mysiga Kallfors. Här bor du renoveringsfritt och pendlingsvänligt med naturen runt hörnet. Perfekt för barnfamiljer då det finns hela 6 grundskolor och 11 förskolor med olika inriktningar i Järna. För den natur- och idrottsintresserade finns massor att tillgå. Kallfors Golfklubb och padelbanor några hundra meter bort samt skogsområden med promenad och cykelstigar in till Järna. I Järna finns ishall, fotbollsplaner, ridklubbar, båtklubb och ett kulturhus. Se fler bilder och anmäl intresse på vår hemsida!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Uteplats
Hjulaxelvägen 226, Gunsta, Uppsala kommun

Hjulaxelvägen 226

Radhus
Gunsta, Uppsala kommun
BoKlok Housing AB
3 145 000 kr
118 m²
5 rum
vån 2/2
5 995 kr/mån
26 653 kr/m²

Ljust kvadratsmart gavelradhus med rymlig grästäppa. Detta radhus i två plan med solceller på taket är ett perfekt boende för många olika skeden i livet. Hallen välkomnar såväl blöta väderlekar och smuts som vardagens stoj, tack vare ett slitstarkt klinkergolv och den rymliga ytan. Härifrån når du det stora, ljusa badrummet med bekvämligheter som handukstork, tvättmaskin och det är även förberett för torktumlare. Intill ligger köket med diskmaskin, inredning från IKEA och plats för ett stort matbord för både vardag som festligheter. De stora fönsterna med sitt härliga ljusinsläpp leder dig vidare till vardagsrummet. Här ryms både soffa och ett extra matbord och bokhylla, eller en läshörna om du så vill. Altandörren öppnar upp för utomhusaktiviteter och plats för odling på en lite större grästäppa med plats för mycket. En trappa upp har du alla sovrummen samlade och ett rymligt allrum som kan fungera som TV-rum eller kanske en arbetshörna. Här finns också ett badrum, vilket förenklar morgonrutinerna för alla.

 • Nyproduktion
 • Våren 2025
 • Uteplats
 • Energieffektiv
BoKlok Golfklubban, Kallfors, Södertälje kommun

BoKlok Golfklubban

Lägenhet
Kallfors, Södertälje kommun
BoKlok Housing AB
2 495 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
5 160 kr/mån
29 353 kr/m²

Ljus och välplanerad fyra med balkong och stort badrum! Trygg nyproduktion med inflytt augusti 2024. Utrustat med solceller. Precis som all inredning i BoKloks bostäder kommer det vita moderna köket från IKEA, och är öppet mot vardagsrummet och hela vägen ut till balkongen. På varsin sida av vardagsrummet ligger de två rummen. Ett lite större med gott om plats för dubbelsäng. Och ett lite mindre med garderober som kan bli ett arbetsrum I BoKlok Golfklubban bor du pendlingsvänligt med naturen runt hörnet. En perfekt plats att bo på!

 • Nyproduktion
 • Juni 2024
 • Balkong
 • Energieffektiv
Ängsmarksvägen 37 C, lgh 1102, Gånsta, Enköpings kommun

Ängsmarksvägen 37 C, lgh 1102

Lägenhet
Gånsta, Enköpings kommun
BoKlok Housing AB
1 795 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
5 337 kr/mån
24 931 kr/m²

12 Avgiftsfria månader! Inflyttningsklar ljus och rymlig trea med balkong i söderläge till salu! Här bor du i en kvadratsmart bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I BoKlok Flinta i natursköna Gånsta uppför vi totalt 48 energieffektiva bostäder med solceller. Möjlighet till laddplats för elbil finns. Kom och titta i vår inredda visningsfyra på bokad visning!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Energieffektiv
Kromslingan 3D, Mosås, Örebro kommun

Kromslingan 3D

Radhus
Mosås, Örebro kommun
BoKlok Housing AB
2 650 000 kr
117 m²
5 rum
vån 2/2
4 813 kr/mån
22 650 kr/m²

Kvadratsmart bostadsrättsradhus med tre sovrum i samma plan och två badrum. Inflyttningsklar och trygg nyproduktion med räntegaranti! Här bor du renoveringsfritt och pendlingsvänligt på idylliskt läge. Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan, och mysigt att sitta och läsa på altanen. I BoKlok Skördelyckan så har alla hus egen altan och merparten även en grästäppa. Varje bostad har ett förråd som är placerat antingen på bak- eller framsidan. Välkommen att boka visning med fastighetsmäklare Jesper!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Gulkullagatan 18 Lgh 1201, Drottninghög, Helsingborgs kommun

Gulkullagatan 18 Lgh 1201

Lägenhet
Drottninghög, Helsingborgs kommun
BoKlok Housing AB
1 275 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/4
3 295 kr/mån
23 182 kr/m²

PRISSÄNKT MED 300 000 kr! En ljus gaveltvåa med stor balkong! Här bor du med öppen planlösning med nära till allt. Med ett förråd i direkt anslutning till hallen finns det gott om plats till förvaring. Det stora badrummet har bekvämligheter som handdukstork, tvättmaskin och är förberett för torktumlare. Köket med stilrena vita luckor och grå bänkskiva harmonierar fint med de rostfria vitvarorna. Den öppna planlösningen inbjuder till umgänge med familj och vänner, där stora fönsterpartier inger ljus och rymd. Från vardagsrummet når du också den rymliga, njut ljumma sommarkvällar. I sovrummet finns det plats för både dubbelsäng och många garderober. Ring fastighetsmäklare Jenny Hylén och boka visning!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Äpplegatan 5C, Viken, Höganäs kommun

Äpplegatan 5C

Radhus
Viken, Höganäs kommun
BoKlok Housing AB
2 697 500 kr
117 m²
5 rum
vån 2
5 995 kr/mån
23 056 kr/m²

Prissänkt 300 000 kr och 3 års avgiftsfritt! Välkommen till detta charmiga gavelradhus beläget i det vackra Landskrona! Med en yta på 117 kvadratmeter och en smart planlösning erbjuder detta hem en bekväm och trivsam atmosfär för hela familjen. På bottenvåningen välkomnar dig ett rymligt och ljust kök, perfekt för matlagning och umgänge. Intill finns det generösa vardagsrummet, som inbjuder till avkoppling och gemenskap. Här kan du njuta av mysiga kvällar eller öppna upp dörrarna till trädäcket för att förlänga sommarkvällarna utomhus. På övre våningen finner du tre väl tilltagna sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen. Ett allrum kompletterar detta våningsplan och ger extra utrymme för avkoppling, lek eller hemmakontor. Utanför huset finner du ett härligt trädäck som omger huset och erbjuder en perfekt plats för utomhusmiddagar och avkoppling. Med bara ett par trappsteg ner når du den gemensamma grönytan där barnen kan springa omkring. Med promenadavstånd till skolor, lekplatser, matbutik och lanthandel är det lätt att känna sig hemma. På bara några minuter med cykel når du även Vikens havsbad eller golfbana - med en fantastisk utsikt över havet. Missa bara inte det här bostadsklippet på idyllisk läge! Ring Fastighetsmäklare Jenny Hylén och boka visning.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Solursgatan 7, Karlslund, Landskrona kommun

Solursgatan 7

Radhus
Karlslund, Landskrona kommun
BoKlok Housing AB
2 300 000 kr
117 m²
5 rum
vån 2
147 m² tomt

BOSTADEN ÄR PRISSÄNKT MED 200 000 KR. DESSUTOM FÅR DU AVGIFTSFRITT I 24 MÅNADER! Välkommen till detta charmiga gavelradhus beläget i det vackra Landskrona! Med en yta på 117 kvadratmeter och en smart planlösning erbjuder detta hem en bekväm och trivsam atmosfär för hela familjen. På bottenvåningen välkomnar dig ett rymligt och ljust kök, perfekt för matlagning och umgänge. Intill finns det generösa vardagsrummet, som inbjuder till avkoppling och gemenskap. Här kan du njuta av mysiga kvällar eller öppna upp dörrarna till trädäcket för att förlänga sommarkvällarna utomhus. På övre våningen finner du tre väl tilltagna sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen. Ett allrum kompletterar detta våningsplan och ger extra utrymme för avkoppling, lek eller hemmakontor. Utanför huset finner du ett härligt trädäck som omger huset och erbjuder en perfekt plats för utomhusmiddagar och avkoppling. Den gröna ytan ger en ypperlig lekyta för barnen eller en plats att njuta av solen och naturen. Det här hemmet är perfekt för den som söker en bekväm och harmonisk livsstil i Landskrona. Med närhet till skolor, affärer och grönområden är det lätt att trivas här. Tveka inte att kontakta oss för mer information och för att boka en visning.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Nordsvenskens väg 15, Mölletorp, Karlskrona kommun

Nordsvenskens väg 15

Radhus
Mölletorp, Karlskrona kommun
BoKlok Housing AB
3 195 000 kr
118 m²
5 rum
vån 2/2
6 422 kr/mån
27 076 kr/m²

Få en bekymmersfri vardag i det här yteffektiva kedjehuset i natursköna Mölletorp. Här, i en lummig trädgårdsstad kan bostadsdrömmen bli verklighet. Inflyttning planerad till hösten 2025. Mindre än en mil norr om Karlskrona centrum, hittar du detta hemtrevliga och grönskande kvarter i en växande trädgårdsstad. Är du nyfiken att veta mer kan du läsa om bostaden på projektets hemsida. Kontakta fastighetsmäklare Charlotte Johansson på Svensk Fastighetsförmedling om du är vill reservera bostaden redan idag!

 • Nyproduktion
 • Hösten 2025
 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Ängsmarksvägen 25 D, lgh 1101, Gånsta, Enköpings kommun

Ängsmarksvägen 25 D, lgh 1101

Lägenhet
Gånsta, Enköpings kommun
BoKlok Housing AB
1 495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
4 258 kr/mån
27 182 kr/m²

Inflyttningsklar gaveltvåa med balkong i bästa läget! Här bor du i en ljus och välplanerad lägenhet med gott om förvaring och två förråd. Brf BoKlok Flinta består av 48 hållbara hem utrustade med solceller. Parkeringsplats med laddning för elbil finns!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 94