Ättebacken 39

Gribbylund, Täby kommun Se på karta

6 495 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
113 m²
Tomtarea
296 m²
Byggår
1984
Driftkostnad
24 184 kr/år

I ett av Gribbylunds mest attraktiva områden ges nu chansen att förvärva detta nyrenoverade, hemtrevliga 2-plansparhus med ett av de mest fördelaktiga lägena i området; lugn gata med en lättskött trädgård och endast ett stenkast till attraktiva Rönningesjön som erbjuder fina omgivningar bestående av natur och badplatser.

Husets storlek är skräddarsytt för barnfamiljen – med öppna, sociala ytor, ett familjekök med matplats och fyra sovrum i bra storlek samt badrum, ett på vardera våningsplan. Huset är i gott skick där löpande underhåll utförts under årens lopp. Stora renoveringar har gjorts 2022.

Garage intill huset och ett rymligt förråd på husets framsida. Adressen är belägen i ett tryggt och barnvänligt område med härlig lekplats på gården utanför dörren.
Här erbjuds goda kommunikationer, ett stenkast till busshållplatsen mot Täby Centrum och Danderyds sjukhus.

Området kännetecknas av radhus och villabebyggelse, fantastiska rekreationsområden med flertalet löparspår alldeles inpå knuten. Rönningesjön på några minuters promenad bort. Vintertid plogas skid-och skridskospår upp på isen och sommartid bjuder sjön till flertalet badplatser både vid Ängsholmsbadet och Skavlöten. Flertalet bra förskolor och skolor i närheten.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby

Kontakta mäklaren

Louise Häggberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
Mäklare Louise Häggberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
0768793239

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.