Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Louise Häggberg

Louise Häggberg

Om mig

Jag, tillsammans med Länsförsäkringar och min nära relation till området ger er alla förutsättningar till en lyckad bostadsaffär. Med flera års erfarenhet och mitt stora intresse av bostadsbranschen anser jag mig vara en mycket kompetent mäklare som gör det lilla extra. "Louise är en mycket skicklig, engagerad och målinriktad mäklare. Lättillgänglig och informativ, lyhörd och hög social kompetens! Rekommenderar Louise varmt!" Tveka inte på att kontakta mig om du vill veta mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stockholmsvägen 162C, Täby Centrum, Täby kommun
Stockholmsvägen 162C, Täby Centrum, Täby kommun, bild 2
Stockholmsvägen 162C, Täby Centrum, Täby kommun, bild 3

Stockholmsvägen 162C

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 295 000 kr
38 m²
2 rum
vån 2/3
3 346 kr/mån
60 395 kr/m²

Snart färdigbyggd! Inflyttning 2024-08-29. Välkommen in i en ljus och trevlig lägenhet med balkong. Här bor ni praktiskt och bekvämt på en optimal och välplanerad yta med kök och vardagsrum i direkt anslutning till varandra. Lägenheten har genomgående ekparkett och väggarna är målade i ljusa toner som ger en tidlös känsla av ljus och rymd. Välkomnande entré med plats för avhängning av ytterkläder. Hatthylla samt två garderober. Helkaklat badrum utrustat med dusch, toalett, handfat med kommod och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet har stora fönster och en fransk balkong. Sovrum med plats för en mindre dubbelsäng och garderobsvägg. Denna bostad kommer utrustas med inrednings­koncept Solid - Besqabs moderna inrednings­linje med inspiration från den svenska naturen. Planen för Ella Allé fokuserar på att skapa en levande stadsdel genom att kombinera kvaliteter från både villaområden och stadsmiljöer. Med variation i arkitektur och inkludering av förskola, torg och kommersiella lokaler, samt gröna innergårdar och hållbara transportalternativ, strävar man efter att erbjuda invånarna en attraktiv och trivsam miljö att bo i. Ella Allé utgör en förlängning av Ella Park och Ella Gård, med lägenheter och stadsradhus som grannar till villor och trädgårdar åt ena sidan och Tibble Station, Täby Centrum, skolor och fritidshallar åt den andra. Det skapar en ny stadsdel mellan Täby Centrum och Roslags Näsby, med närhet till både stadskärnan och småhusområdena. Med 300–400 nya bostäder, bilpool, cykelparkeringar, förskola, torg och service i bottenvåningarna av flerbostadshusen, strävar man efter att skapa en livfull och praktiskt inrättad miljö för invånarna. Friluftslivet är också nära, med Ensta friluftsområde och många idrottsanläggningar inom räckhåll. Tveka inte på att kontakta ansvarig mäklare för mer information: Louise Häggberg 076-879 32 39 alt [email protected] Bilder kommer från färdigställda projekt från Besqab och avser inte den faktiska lägenheten. Inredningskonceptet är detsamma som den faktiska lägenheten, avvikelser förekommer.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stockholmsvägen 162C, Täby Centrum, Täby kommun
Stockholmsvägen 162C, Täby Centrum, Täby kommun, bild 2
Stockholmsvägen 162C, Täby Centrum, Täby kommun, bild 3

Stockholmsvägen 162C

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
1 895 000 kr
38 m²
2 rum
3 346 kr/mån
49 868 kr/m²

Snart färdigbyggd! Inflyttning 2024-08-29. Välkommen in i en ljus och trevlig lägenhet. Här bor ni praktiskt och bekvämt på en optimal och välplanerad yta med kök och vardagsrum i direkt anslutning till varandra. Lägenheten har genomgående ekparkett och väggarna är målade i ljusa toner som ger en tidlös känsla av ljus och rymd. Välkomnande entré med plats för avhängning av ytterkläder. Hatthylla samt två garderober. Helkaklat badrum utrustat med dusch, toalett, handfat med kommod och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet har stora fönster och en fransk balkong. Sovrum med plats för en mindre dubbelsäng och garderobsvägg. Denna bostad kommer utrustas med inrednings­koncept Solid - Besqabs moderna inrednings­linje med inspiration från den svenska naturen. Planen för Ella Allé fokuserar på att skapa en levande stadsdel genom att kombinera kvaliteter från både villaområden och stadsmiljöer. Med variation i arkitektur och inkludering av förskola, torg och kommersiella lokaler, samt gröna innergårdar och hållbara transportalternativ, strävar man efter att erbjuda invånarna en attraktiv och trivsam miljö att bo i. Ella Allé utgör en förlängning av Ella Park och Ella Gård, med lägenheter och stadsradhus som grannar till villor och trädgårdar åt ena sidan och Tibble Station, Täby Centrum, skolor och fritidshallar åt den andra. Det skapar en ny stadsdel mellan Täby Centrum och Roslags Näsby, med närhet till både stadskärnan och småhusområdena. Med 300–400 nya bostäder, bilpool, cykelparkeringar, förskola, torg och service i bottenvåningarna av flerbostadshusen, strävar man efter att skapa en livfull och praktiskt inrättad miljö för invånarna. Friluftslivet är också nära, med Ensta friluftsområde och många idrottsanläggningar inom räckhåll. Tveka inte på att kontakta ansvarig mäklare för mer information: Louise Häggberg 076-879 32 39 alt [email protected] Bilder kommer från färdigställda projekt från Besqab och avser inte den faktiska lägenheten. Inredningskonceptet är detsamma som den faktiska lägenheten, avvikelser förekommer.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Hiss
Stockholmsvägen 162D, Täby Centrum, Täby kommun
Stockholmsvägen 162D, Täby Centrum, Täby kommun, bild 2
Stockholmsvägen 162D, Täby Centrum, Täby kommun, bild 3

Stockholmsvägen 162D

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 095 000 kr
45 m²
2 rum
3 627 kr/mån
46 556 kr/m²

Snart färdigbyggd! Inflyttning 2024-09-24. Välkommen in i en ljus och trevlig lägenhet. Här bor ni praktiskt och bekvämt på en optimal och välplanerad yta med kök och vardagsrum i direkt anslutning till varandra. Lägenheten har genomgående ekparkett och väggarna är målade i ljusa toner som ger en tidlös känsla av ljus och rymd. Denna bostad kommer utrustas med inrednings­koncept Säsong - Besqabs moderna inrednings­linje. Här går tonen i beige ny­anser och färgsättningen går ton i ton genom hela bostaden. Kök från Vedum med luckor i sandbeige, med en laminerad bänkskiva i samma färgskala. Vitvarorna från Electrolux är uppgraderade till rostfritt och på golvet ligger en ekparkett. Badrummet går i grått med ljusgråa stora klinkerplattor och ett ljusgrått klinkergolv. Läs mer om Säsong på projektets hemsida. Planen för Ella Allé fokuserar på att skapa en levande stadsdel genom att kombinera kvaliteter från både villaområden och stadsmiljöer. Med variation i arkitektur och inkludering av förskola, torg och kommersiella lokaler, samt gröna innergårdar och hållbara transportalternativ, strävar man efter att erbjuda invånarna en attraktiv och trivsam miljö att bo i. Ella Allé utgör en förlängning av Ella Park och Ella Gård, med lägenheter och stadsradhus som grannar till villor och trädgårdar åt ena sidan och Tibble Station, Täby Centrum, skolor och fritidshallar åt den andra. Det skapar en ny stadsdel mellan Täby Centrum och Roslags Näsby, med närhet till både stadskärnan och småhusområdena. Med 300–400 nya bostäder, bilpool, cykelparkeringar, förskola, torg och service i bottenvåningarna av flerbostadshusen, strävar man efter att skapa en livfull och praktiskt inrättad miljö för invånarna. Friluftslivet är också nära, med Ensta friluftsområde och många idrottsanläggningar inom räckhåll. Tveka inte på att kontakta ansvarig mäklare för mer information: Louise Häggberg 076-879 32 39 alt [email protected] Bilder kommer från färdigställda projekt från Besqab och avser inte den faktiska lägenheten. Inredningskonceptet är detsamma som den faktiska lägenheten, avvikelser förekommer.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gribbylunds Torg 5A, Gribbylund, Täby kommun

Gribbylunds Torg 5A

Lägenhet
Gribbylund, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 495 000 kr
75,5 m²
4 rum
vån 1/4
6 754 kr/mån
33 046 kr/m²

Smakfullt renoverad 4a om 75,5 kvm välplanerade kvadratmeter i populärt och barnvänligt område. Närhet till kommunikationer och gångavstånd till matbutiker. Rymlig balkong i optimalt västerläge! Genomgående gott skick då lägenheten totalrenoverades 2016. Här bor du med absolut närhet till det mesta du kan önska. ICA-butik ett par steg från porten, en av Täbys bästa restauranger runt knuten och en kort promenad ner till Rönningesjön. Från centrum går också bussar till både Täby centrum och Danderyds sjukhus. Vad mer finns att önska? Gribbylund är ett mycket omtyckt och populärt område i Täby och det är många som vill bo här. Området präglas av radhus och villor, fina strövområden kring Rönninsgesjön, en sjö som vintertid bjuder på skridskoåkning och sommartid finns det flertalet badplatser att välja bland. Bra förskolor och skolor i området och närhet till allmänna kommunikationer. Tveka inte på att kontakta ansvarig mäklare för mer information: Louise Häggberg 076-879 32 39 alt. [email protected]

  • Balkong
  • Hiss
Radarvägen 13, 13 tr, Hägernäs, Täby kommun
Radarvägen 13, 13 tr, Hägernäs, Täby kommun, bild 2
Radarvägen 13, 13 tr, Hägernäs, Täby kommun, bild 3

Radarvägen 13, 13 tr

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 495 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 13/14
5 124 kr/mån
30 994 kr/m²

Varmt välkomna till denna renoverade och ljusa lägenhet i attraktiva Hägernäs. Här bor du bekvämt med direkt närhet till roslagbanan och Hägernäs Centrum. Här finner du en trivsam, genomgående och välplanerad 3rok med fint kök och badrum samt en solig balkong! Bostaden ligger på trettonde våningen och har genomgående planlösning med rum i två väderstreck. De två sovrummen har en hänförande lantlig, vidsträckt utsikt mot Rönningesjön. Vardagsrum och kök med utgång till balkong med sydvästligt läge mot grönskade trädkronor. Helkaklat badrum! Brf Hytten är en attraktiv bostadsrättsförening med många utförda renoveringar som stam -och fönsterbyte samt låg belåning. Föreningen är välskött och har även fått till bergvärme. Förråd och bredband via fiber hör till lägenheten och tvättstuga finns i samma byggnad. Den ljusa lägenheten har fantastisk utsikt över Rönninge från våning 13. På några minuters gångavstånd tar du dig ner till Hägernäs Strand med badplats, café och restauranger. I Hägernäs Centrum som också ingår i Brf Hytten har du även där pizzeria, restaurang, matbutik m.m. Tveka inte på att kontakta ansvarig mäklare för mer information: Louise Häggberg 076-879 32 39 alt. [email protected]

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Radarvägen 8, 1tr, Hägernäs, Täby kommun

Radarvägen 8, 1tr

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 995 000 kr
95 m²
4 rum
vån 1/7
4 546 kr/mån
31 526 kr/m²

Här finns en möjlighet att flytta in i en fräsch lägenhet om fyra rum och kök med sociala ytor. Lägenheten är perfekt planerad och verkligen hemtrevlig med bra planlösning och vackert ljusinsläpp. I denna bostad välkomnas du av en inbjudande, lättmöblerad och funktionell hall med plats för ytterkläder. Vidare finns ett socialt och trevligt kök med matplats samt ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och plats för soffgrupp. Här finns en mysig balkong med plats för utemöbler. Bra förvaring i klädkammare, badrum och gäst-toalett. Att bo i ett område där närheten finns till både kommunikationer, mataffär och restauranger tvärs över gatan men samtidigt ha naturen precis utanför dörren är en perfekt kombination och en av anledningarna till att Hägernäs är ett trivsamt bostadsområde för alla åldrar. Här bor du vid ett av Hägernäs bästa lägen, med Roslagsbanan, Rönningesjön, Rönninge By och Hägernäs Strand inom gångavstånd. Här finns allt och lite till för dig som vill bo på bekvämt avstånd till allt Täby har att erbjuda. Brf Kabinen består av fyra olika bostadshus och totalt 118 lägenheter, en trea och resterade är fyrarummare. Husen byggdes 1959-1961, föreningen är välskött och har genomfört många renoveringar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information: Louise Häggberg 076-879 32 39 alt. [email protected]

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6