Snöfågelgatan 10

Gustavslund, Helsingborgs kommun Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
99 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2019
Förening
BRF Gustavspark
Om föreningen
Avgift
3 712 kr/mån
Driftkostnad
21 639 kr/år
Pris/m²
37 323 kr/m²

På ett av föreningens absolut bästa lägen ligger detta härliga gavelradhus med uteplats i soldränkt söderläge! Attraktiva interiörval, hall med goda förvaringsmöjligheter och spotar i taket, stenlagd uppfart på entrésida, trädäck och stenlagd baksida, praktiskt förråd och 3 sovrum är bara några av alla fördelar att nämna.

Här bor Ni billigt och bekvämt med en låg driftskostnad, välplanerade 99 kvadratmeter fördelade på två plan och en smart planlösning som erbjuder bra sociala ytor i vardagsrum och kök. I vardagsrummet inryms soffmöblemang för hela familjen till fredagsmyset samtidigt som matplatsen inbjuder till trevliga middagar med kära vänner. Utgång till trädäck med bra plats för utemöbler och en rejäl grill. Finns el-driven markis. Här är också förrådet beläget. I bostaden finner Ni vidare två helkaklade badrum, tre sovrum, mindre allrum, klädkammare och en praktisk tvättstuga.

På Gustavslund bor Ni i ett mycket familjevänligt område med fina gång- och cykelvägar, gym, padelhall, ICA Supermarket, förskolor, skolor, vårdcentral (med barnmorskemottagning) och omtyckt pizzeria. I närområdet ligger en mycket populär lekplats för de små, men ett flertalet lekplatser ligger på gångavstånd. Bussförbindelserna med ett flertal busslinjer fungerar mycket bra och hållplats ligger på bara kort promenadavstånd. För pendlare med bil nås 111:an/Österleden och E4:an & E6:an på bara några få minuter.
I området finns också Gustavslund gård - en vacker hästgård med många hästar och ryttare som ofta skrittar runt i området på de anlagda grusgångarna.

Välkomna till Brf Gustavspark - en omtyckt förening på bra läge!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

Kontakta mäklaren

Stellan Kjellsson

Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
Mäklare Stellan Kjellsson, Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
0707 91 95 70

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.