Östangärdsgatan 12

Harvestad, Linköpings kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
113 m²
Biarea
12 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2015
Förening
HSB BRF Smultrongården i Linköping
Om föreningen
Energiklass
C
Avgift
5 129 kr/mån
Driftkostnad
21 600 kr/år
Pris/m²
35 354 kr/m²

Missa inte chansen att förvärva detta moderna och smakfullt inredda bostadsrättsradhus i barnvänliga Harvestad beläget på attraktiv adress! Här finner du ett yteffektivt hus med stora umgängesytor, generösa ljusinsläpp såväl som fina och noggrant valda materialval. De öppna ytorna mellan kök och vardagsrum ger ett genomgående öppet intryck som öppnar upp för gemenskap. Här finns en inglasad altan med golvvärme samt större tillhörande trädäck i sydväst läge. Huset har smakfullt valda inredningsval som märks väl- noggranna valda färgpaletter på väggarna som skapar en trivsam känsla såväl som ett gediget val av ekparkett som går som en röd tråd genom hela bostaden.

Brf HSB Smultrongården är det perfekta boendet för dig som vill ha närhet till city och samtidigt ta del av naturen och få känslan av att bo i ett lugnt och tryggt samhälle.

Den nya, trygga stadsdelen Harvestad har under de senaste åren vuxit fram i anslutning till de populära stadsdelarna i Ullstämma och Hjulsbro i sydöstra Linköping. In till city är det 6 kilometer och nås smidigast via bil, buss eller cykel. I närområdet finner du Östenssons Livs och cirka en km bort ligger Ekholmens Centrum som har det mesta i form av butiker. Skola såväl som förskola finns även i området. I avgiften ingår kabel-TV, soptömning, bredband med 100/100 Mbit samt IP- telefoni.

Möjlighet finns att köpa bostaden möblerad. Tillträde är flexibelt. Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Linköping

Kontakta mäklaren

Emma Borgström

SkandiaMäklarna Linköping
Mäklare Emma Borgström, SkandiaMäklarna Linköping
070-971 88 55

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.