Nyproduktion

Lindekullegatan, Hus 1

Ingared, Alingsås Se på karta

2 975 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
114 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Förening
BRF Ängspromenaden
Om föreningen
Avgift
4 893 kr/mån
Driftkostnad
19 098 kr/år
Pris/m²
26 096 kr/m²
Nyproduktion

12 moderna och prisvärda parhus, precis intill naturen och 25 minuter till Göteborg.
Här byggs Ängspromenaden upp, intill skogen och 5 minuter från bad- och fiskesjö. Med skola, förskola och idrottshall 500 meter från hemmet har barnen nära till allt. Här bor hela familjen tryggt och bekvämt.

Ängspromenaden består av 12 st rymliga parhus på 114 kvadratmeter där alla har en modern och öppen planlösning. Med fyra sovrum som standard får hela familjen gott om plats och du kan själv anpassa boendet så att det passar er vardag. I dessa flexibla parhus får du ett bekvämt boende och villakänsla med egen trädgård. Detta är boendet med det lilla extra. Rejäl uteplats och balkong i söderläge, mycket förvaring och två moderna badrum, ett på varje våningsplan. Du har möjlighet att göra tillval, till exempel en braskamin på första plan och inbyggt utekök eller extra yta för att odla på uteplatsen.

Längtar du efter känslan av att bo i villa med egen trädgård och rymlig uteplats, samtidigt kan du dra nytta av alla fördelar som det innebär att bo i en bostadsrätt. Här får du en bekväm boendeform och en trygg och enkel vardag att njuta av. Ängspromenaden utgör tillsammans en bostadsrättsförening.

Lämna din intresseanmälan här nedan, så återkommer vi med mer information!

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Alingsås

Visningstider

  • 14
    apr
    Tis 14 apr kl. 17:00–18:00
    Välkommen på markvisning i Ingared!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.