Fastighetsbyrån Alingsås

Fastighetsbyrån Alingsås

Mäklare

Arrendegatan 213, Noltorp, Alingsås kommun
 • Mån 13 feb kl 16:00
Arrendegatan 213, Noltorp, Alingsås kommun, bild 2
Arrendegatan 213, Noltorp, Alingsås kommun, bild 3

Arrendegatan 213

Radhus
Noltorp, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

3 950 000 kr

115 m²

5 rum

289 m² tomt

I ett av områdets bättre lägen erbjuder vi detta inbjudande och omsorgsfullt renoverade gavelradhus i friköpt form. Ett lättskött och inflyttningsklart boende i två fulla plan att verkligen trivas i! Hörntomten, som är en av områdets större, erbjuder lite större trädgård med lummig inbäddning på tre av radhusets sidor - perfekt för dig som gillar trädgård eller önskar kunna odla. Stensatt uteplats med morgonsol på framsidan och stor, insynsskyddad altan med tak samt balkong på baksidan. Båda med härlig eftermiddags- och kvällssol. Under åren har stora delar renoverats på ett mycket smakfullt vis, bland annat kök och toalett på entréplanet 2018, badrum på övre planet 2021, nytt yttertak 2016, ommålad fasad 2016-2017, ny el-central 2021 och därtill stora delar el i samband med renoveringar, ny varmvattenberedare 2021, nya innerdörrar 2021, stora delar ytskikt löpandes under senare år mm. Fiber finns installerat. Området är barnvänligt och bilfritt och har nära till nästan allt, affärer, vårdcentral, förskolor, skola och inte minst skog och sjö. Utöver radhuset finns ett isolerat förråd med bra förvaringsmöjligheter på framsidan, ett mindre förråd på baksidan samt garageplats i länga. Välkomna att anmäla er till visningen och kontakta fastighetsmäklare Johan Gedda för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Kvarntorpsgatan 17, Kvarnbacken, Alingsås kommun

Kvarntorpsgatan 17

Villa
Kvarnbacken, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

4 600 000 kr

134 m²

5 rum

370 m² tomt

Med bra läge i området på återvändsgatan gränsande mot mindre skogsområde ligger denna mycket välskötta och bra planerade villan. Carport och förråd. Skyddad uteplats med träddäck i söderläge. Välkommen på visning.

 • Plus
 • Uteplats
Hemsjö Dalenvägen 18, Hemsjö, Alingsås kommun
 • Budgivning pågår

Hemsjö Dalenvägen 18

Villa
Hemsjö, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

3 750 000 kr

103 m²

4 rum

1 760 m² tomt

Varmt välkomna till Hemsjö Dalenvägen 18 och denna mycket välskötta och trivsamma 1-plansvilla! Här ges möjligheten att bo högt och rogivande med det lugna och naturnära lägets alla fördelar, samtidigt bara 10 minuter till Alingsås och 30 minuter till Göteborg. Villan erbjuder bland annat fyra rum varav tre sovrum, modernt och luftigt kök, vardagsrum med braskamin, modernt och delvis kaklat badrum samt rymligt uterum med skjutdörrar och utsikt över landskapet i närområdet. Flera uteplatser i olika väderstreck. Fiber finns installerat. Stor och barnvänlig trädgård med robotgräsklippare. På tomten finns dessutom två friliggande garage (ett enkel- och ett dubbelgarage) vilket ger utmärkt förvaring och ett stort plus för den bilintresserade. Skog med bär- och svampmarker in på knuten och bara ett par kilometer längsmed grusvägen till närmsta bad- och fiskesjö i Ömmern. För- och grundskola finns i både Hemsjö och Ingared. Varmt välkomna att lämna ert intresse redan nu hälsar Johan Gedda och Tamara Quitz!

 • Uteplats
Lindekullegatan 61B, Ingared, Alingsås kommun
 • Tis 14 feb kl 18:00

Lindekullegatan 61B

Lägenhet
Ingared, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

2 400 000 kr

69 m²

3 rum

5 201 kr/mån

34 783 kr/m²

Här har du en lägenhet där vitvaror i kök är noga utvalt för matälskaren och plats för att duka upp till härlig middag eller soffhäng finns i på gemensam yta. Altan och trädgård i härligt sydvästläge med odlingslådor. Allt går hand i hand med naturens milda färger, dessutom känns allt som splirrans nytt. Här har inget lämnats åt slumpen.

 • Plus
 • Uteplats
Ingaredsgatan 33, Ingared, Alingsås kommun
 • Tis 14 feb kl 17:15

Ingaredsgatan 33

Lägenhet
Ingared, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

2 285 000 kr

70 m²

3 rum

4 231 kr/mån

32 643 kr/m²

I Ingared bor du i en lugn oas där du enkelt tar dig ut på E20 som snabbt och enkelt tar dig in till Alingsås centrum och mot Göteborg. Du bor med gångavstånd till badplats, skola, mataffär och motionsspår finns inpå knuten. Fönsterpartier i kök och vardagsrum skänker de sociala ytorna mycket ljus. För varma dagar uppskattar man möjligheten till tvärdrag från sovrummen på ena sidan och de sociala ytorna på andra sidan. Lägenhet ligger i markplan med altan där du har möjlighet till odlingslådor. Framför har man en grönyta. Invändigt finns en social yta med kök med köksö och vardagsrum i öppen planlösning mot altanen, två sovrum som båda i bra storlek och fullutrustat badrum med egen tvättavdelning. Allt är som nytt.

 • Plus
 • Uteplats
Ängsgatan 10, Sollebrunn Med Omnejd, Alingsås kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ängsgatan 10

Villa
Sollebrunn Med Omnejd, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

3 575 000 kr

175 m²

8 rum

1 515 m² tomt

Välkomna till Ängsgatan 10 i Sollebrunn! På stor och insynsskyddad trädgårdstomt stoltserar denna rymliga och väl tilltagna familjevilla med en totalyta om hela 323 kvm (175+148 kvm) fördelat på 1,5-plan och källare. Villan erbjuder en genomgående inbjudande, trivsam och väldisponerad planlösning fördelat på härliga och ljusflödande sällskapsytor med braskaminer, välplanerat och modernt kök och flertalet sovrum fördelat på de olika planen. Stilrent badrum med hörnbadkar och dusch på entréplanet. Toalett på övre- och källarplanet samt duschrum med bastu. Med relativt enkla medel kan man få till ytterligare sovrum om man så önskar. På bostadens framsida finns en väl tilltagen uteplats under tak, med morgon- och förmiddagssol och på den insynskyddande baksidan finns flera rymliga altaner, delvis under tak, med härlig eftermiddags- och kvällssol. Luft-vattenvärmepump i kombination med luft-luftvärmepump (för AC) ger jämn drift och låga uppvärmningskostnader. Den grönskande och insynsskyddade trädgården är rymlig, har robotgräsklippare installerad och angränsar mot allmänning. På nära avstånd finns en nyligen upprustad lekplats. Vidbyggt finns ett stort garage med smörjgrop, rymlig carport och väl tilltagen uppfart med plats för flertalet bilar och släpkärra. Garaget nås också smidigt inifrån bostaden. En unik och rymlig villa - perfekt för den stora familjen - i ett väldigt bra och skyddat läge i Sollebrunn, som absolut bör upplevas på plats! Välkomna att boka er till visning och lämna ert intresse redan nu hälsar fastighetsmäklare Johan Gedda!

 • Plus
 • Uteplats
Ödenäs Djurås 933, Ödenäs, Alingsås kommun

Ödenäs Djurås 933

Villa
Ödenäs, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

2 400 000 kr

127 m²

4 rum

1 483 m² tomt

Varmt välkomna till denna praktiska och trivsamma 1-plansvilla på Ödenäs Djurås 933! Villan är placerad med bär och svampmarker in på knuten i mycket lugnt och rogivande läge. Här bor man tillsammans med naturen och ändå nära avstånd för pendling till både Alingsås, Borås och Göteborg. Trädgården erbjuder både gräsytor, möjlighet att odla och en stor, bra uppfart med uppställningsmöjligheter för både bilar, släpkärror och husbil/vagn om man så önskar. Dessutom flera förråd samt hundhus med inhägnad hundgård. Insidan välkomnar med stort, luftigt kök med plats för en rejäl matgrupp. Tre stora sovrum, mysigt vardagsrum samt kaklat badrum med både tvättavdelning, wc och duschplats. Stor altan i skyddat västerläge ger härliga sommarkvällar och fantastiska solnedgångar. Luft-luftvärmepump och flera värmande eldstäder ger möjlighet till låg och god drift. Fiber installerat samt kollektivt tv-paket genom Telia. Helt ny trekammarbrunn med infiltration 2022 som är godkänd av Alingsås kommun, delvis nya 3-glasfönster, plast är lagd och avfuktare är installerad i krypgrunden, ny el-central mm. Yttertaket byttes av föregående ägare. Med andra ord ett välhållet och mycket trivsamt boende - perfekt för den som söker lugn och närhet till naturen. Välkomna att anmäla er till visning av denna trivsamma 1-plansvilla och hör av er till Johan Gedda eller Tamara Quitz för mer information!

 • Uteplats
Gärdesgatan 5, Centrum, Alingsås kommun
 • Mån 13 feb kl 17:30

Gärdesgatan 5

Lägenhet
Centrum, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

1 695 000 kr

52,5 m²

2 rum

4 293 kr/mån

32 286 kr/m²

Härlig tvårummare högst upp i huset på Gärdesgatan 5. Här får men en snyggt renoverad lägenhet med med bra planlösning, högt i tak och balkong i söderläge. Köket renoverades -08 (Marbodalkök) och duschrummet totalrenoverades -16, genomgående en snygg valnötsparkett och väggarna är ljust målade eller tapetserade. Här bor man nära centrum, mataffär och kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Ekdungsvägen 5, Lövekulle/skår, Alingsås kommun

Ekdungsvägen 5

Radhus
Lövekulle/skår, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

3 950 000 kr

132 m²

6 rum

6 670 kr/mån

29 924 kr/m²

Välkommen till Brf Lövekulle, Ekdungsvägen 5 och detta rymliga gavelradhus om 6 rum och kök på hela 132kvm. Här erbjuds ett naturnära boende - en kort promenad från Skårs klippor eller Mjörns badstrand. I närheten når man Stadskogen centrum där det finns skolor, restaurang och gym. Inuti är huset i gott skick med läckert Marbodalkök, två helkaklade badrum och möjlighet med upp till fem sovrum. Tre uteplatser som följer solen hela dagen samt ger en underbar sjöutsikt. På framsidan av huset har man sin carport med laddstolpe och tillhörande förråd. Perfekt boende för barnfamiljen eller dig som vill ha ett lättskött hus i ett fantastiskt fint område. Välkommen att anmäla er till visningen.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Ängsgatan 6, Sollebrunn Med Omnejd, Alingsås kommun
 • Mån 20 feb kl 18:15

Ängsgatan 6

Villa
Sollebrunn Med Omnejd, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

2 500 000 kr

113 m²

5 rum

1 256 m² tomt

Varmt välkommen till detta mycket trevliga hus mitt i Sollebrunn, på stor och plan tomt där huset genomgått en totalrenovering sedan sommaren 2021. Huset om totalt 174 kvm fördelar sig över 1,5-plan samt källare och är på 5 rok, varav 3 möjliga sovrum. Gjorda renoveringar i form av takbyte, fönsterbyte, omputsning av fasad, dränering, stambyte, nydragen el, nytt kök, badrum, toalett, nytt värmesystem och mycket mer. Välkommen på visning hälsar Oscar Melin!

 • Plus
 • Balkong
Ingaredsgatan 39B, Ingared, Alingsås kommun
 • Tor 9 feb kl 17:00
Ingaredsgatan 39B, Ingared, Alingsås kommun, bild 2
Ingaredsgatan 39B, Ingared, Alingsås kommun, bild 3

Ingaredsgatan 39B

Radhus
Ingared, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

3 000 000 kr

104 m²

4 rum

5 589 kr/mån

28 846 kr/m²

Ett fantastisk läge i Ingared med bla sjön Sävelången och Ingareds skola som närmsta granne. Ett smakfullt modernt planerat boende som erbjuder både stora sociala umgängesytor inne som ute, tre sovrum och två badrum. På husets baksida har man en stor altan som under sommarhalvåret blir en förlängning av de sociala ytorna som huset erbjuder och en plats att vistas på i lugn och ro. Lägg till ett utekök och du kan bjuda in till härliga sommarmiddagar.

 • Premium
 • Uteplats
Lövekullevägen 7, Sörhaga, Alingsås kommun

Lövekullevägen 7

Lägenhet
Sörhaga, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

2 500 000 kr

65 m²

2 rum

3 758 kr/mån

38 462 kr/m²

En av få lägenheter i Alingsås vi ser med en takhöjd om ca 3,4 meter med stora härliga fönsterpartier. Kök och vardagsrum är i öppen planlösning där man med fördel samlas kring köksön på hjul medans maten förbereds. Klädkammare i anslutning till sovrum, parkeringsplats nära huset och förråd i länga tillhör lägenheten. En välskött lägenhet som andas rymd och ljus. Här bor du mellan natur och centrumkärnan.

 • Plus
 • Balkong
Granåsvägen 7, Anten/Degebo/Granvattnet, Alingsås kommun

Granåsvägen 7

Villa
Anten/Degebo/Granvattnet, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

2 350 000 kr

100 m²

5 rum

1 005 m² tomt

Varmt välkomna till denna mycket trevliga 1-plansvilla med källare i lantligt läge med svampskogen som närmste granne! Huset om totalt 200 kvm är välhållet och här har nuvarande ägare exempelvis bytt tak, dränerat, bytt fönster, kök, invändiga ytskikt, byggt altan samt en stor och praktisk hundgård. Huset kompletteras med växtlighet så som 20-talet amerikanska blåbärsbuskar, platsbyggd grillplats och i skogen inpå knuten finns både djurliv och växter. Plats för parkering av flera bilar, inhängnad trädgård, matlagningsplats ute samt uthus med förråd. Välkomna på visning hälsar Oscar Melin!

 • Plus
Ingaredsgatan 31A, Ingared, Alingsås kommun

Ingaredsgatan 31A

Radhus
Ingared, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

2 995 000 kr

104 m²

4 rum

5 589 kr/mån

28 798 kr/m²

Välkomna till Ingaredsgatan 31A, Brf Ingareds Herrgård 2 och detta fantastiska gavelradhus om hela 104 kvm fördelat på 4 rum och kök. Nu ges möjligheten till att förvärva detta fantastiska gavelradhus i populära Ingared. På entrésidan har man bra med utrymme då man är längst upp i längan, även smidigt med närheten till parkeringen. Inuti radhuset är det fördelat på två plan och entréplan erbjuder b.la. rejält kök med köksö, duschrum och ljust vardagsrum med utgång till den underbara altanen som ger sol större delen av dagen. Altanen är även utrustad med markis. Övre plan är fördelat på tre bra sovrum samt ytterligare ett badrum med separat tvätt avdelning. Genomgående vitlaserad askparkett, fönsterbänkar i kalksten. Vattenburen golvvärme i hela entréplan samt badrum på övre plan. I övrigt radiatorer på övre plan. Här bor du lugnt och precis intill skogen som erbjuder underbara promenad- och motionsleder, endast ett stenkast till både bad- och fiskesjö, mataffär, skola, förskola och pizzeria. En riktig boendepärla på bekvämt avstånd till närliggande större städer. Här når du Göteborg på ca 30 minuter och Alingsås på ca 10 minuter. Vill man åka kommunalt så är det gångavstånd till busshållplats som tar dig smidigt till Alingsås. Vill man åka tåg till Göteborg eller Alingsås så är det ca 2km till pendelstationen i Norsesund. Varmt välkomna att anmäla ert intresse för ytterligare information och kommande förhandsvisningar.

 • Plus
 • Uteplats
Kometgatan 6F, Östlyckan, Alingsås kommun
 • Mån 13 feb kl 17:00

Kometgatan 6F

Lägenhet
Östlyckan, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

1 600 000 kr

59,5 m²

2 rum

4 946 kr/mån

26 891 kr/m²

Här har vi en tvårummare med mycket ljusflöde, stora sociala ytor och ett kök med bra förvaring och bänkyta. Den inglasade balkongen i sydvästläge blir en förlängning av vardagsrummet under sommarhalvåret. Från balkongen blickar du ner mot föreningens innergård. En grönyta med både lekplats, grillplats och inglasat uterum som fritt kan nyttjas av föreningens medlemmar. Vill du lämna stan har du cirka 5 minuter med cykel till stationen där buss och tåg tar dig mot bland annat Göteborg, Borås och Stockholm.

 • Plus
 • Balkong
Gendalenvägen 24, Stora Mellby Med Omnejd, Alingsås kommun

Gendalenvägen 24

Gård/Skog
Stora Mellby Med Omnejd, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

2 500 000 kr

150 m²

6 rum

4 196 m² tomt

Välkomna till Gendalenvägen 24! Här erbjuds en välbevarad villa i två plan. Härligt läge med ängsmarker i omgivningen och stor, prunkande trädgård med inglasat uterum samt pool. Här bor ni med det lantliga lägets alla fördelar och närhet till det mesta som gör hela familjens vardag enklare. För den som är intresserad av mer yta kan det finnas möjlighet att förvärva mark med ladugård innehållande maskinhall, isolerad verkstadsdel med gjuten platt och stall. Dessutom goda möjligheter att arrendera åkermark. Välkomna på visning!

Mångatan 2A, Östlyckan, Alingsås kommun

Mångatan 2A

Lägenhet
Östlyckan, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

1 950 000 kr

68 m²

3 rum

4 935 kr/mån

28 676 kr/m²

Välkommen till Mångatan 2A och populära Brf Östlyckan. Här erbjuds en bra planerad trerummare på gavelläge i markplan med dubbla uteplatser. Inuti är lägenheten genomgående renoverad med b.la. modernt kök, kaklat badrum och innedörrar och golv. Stabil HSB förening med avgifter som inkluderar det mesta. Välkomna att anmäl ert intresse för kommande förhandsvisningar.

 • Uteplats
Banvaktsvägen, Norsesund, Alingsås kommun

Banvaktsvägen

Tomt
Norsesund, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

1 900 000 kr

1 564 m² tomt

I natursköna och sjönära Norsesund finns nu en enastående möjlighet att förvärva en helt byggklar tomt med möjlighet att bygga sitt drömhus! Här erbjuds nu en villatomt med direkt sjönära läge och glimt ner mot sjön Lillelången. Bygglov, strandskyddsdispens och alla utredningar är betalda och klara för enfamiljsvilla och vidbyggd lägenhetsdel, så här kan man sätta igång och bygga direkt. Se länkade ritningar för det hus som har planerats från Mariedalshus. Om man önskar bygga en annan villa behöver man som köpare ansöka om nytt bygglov. Norsesund är en pärla med närhet till både Alingsås och Göteborg, inte minst med tanke på det smidiga pendeltåget och kort avstånd till E20. Närhet till natur och flera sjöar. I närområdet finns bl.a. mysig restaurang i det gamla stationshuset och omtyckt förskola. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för markvisning!

Hemsjö Hagevägen Villatomt, Hemsjö, Alingsås kommun

Hemsjö Hagevägen Villatomt

Tomt
Hemsjö, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

5 240 000 kr

3 000 m² tomt

Välkomna till Hemsjö Hagevägen som är trivsamt och naturskönt placerad i mysiga Hemsjö! Här erbjuds nu en blivande, fantastisk naturtomt som planeras bli cirka 3 000 kvm efter avstyckning, som vackert bäddas in bland grönska och stengärdsgårdar. Positivt förhandsbesked för enfamiljsvilla med tillhörande garage. Här planeras en byggnation och totalentreprenad med Team Lyckebacka AB. Leveransen av hus kommer från VårgårdaHus och man kan fritt välja modell ur deras katalog. I annonsen är förslaget Villa Nolhaga, som är en modern 1-plans villa i ladhusstil. Kommunalt vatten och avlopp. Möjlighet att ansluta fiber enligt separat överenskommelse. På nära avstånd nås bra pendlingsalternativ till Alingsås och Göteborg med E20, buss i Ingared och tågstation i Norsesund. Flera sjöar, natur och strövområden samt populär förskola och skola för F-klass till och med åk. 6. Låter det spännande? Hör av er till Jonas Lundgren 0733-820120, [email protected] eller Johan Birkmar 0735-332527, [email protected] på Team Lyckebacka för mer information om hus och entreprenad. Välkomna att lämna ert intresse redan nu och kontakta fastighetsmäklare Johan Gedda för mer information! Visning sker på egen hand eller med hussäljare / ansvarig fastighetsmäklare vid önskemål.

 • Nyproduktion
Bergkullegatan , Stadsskogen, Alingsås kommun

Bergkullegatan

Lägenhet
Stadsskogen, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

4 995 000 kr

107 m²

4 rum

6 606 kr/mån

46 682 kr/m²

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Prästerydsvägen 34, Torvmossen, Alingsås kommun

Prästerydsvägen 34

Lägenhet
Torvmossen, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

2 350 000 kr

55,3 m²

2 rum

3 617 kr/mån

42 495 kr/m²

Med tanke på vår omvärld så erbjuder vi de första 10 månaderna avgiftsfritt för att du ska känna dig säker och trygg när du köper bostad i Brf Hjorten. Detta erbjudande gäller för er som tecknar er för en lägenhet senast 17/2-23. Välplanerad tvåa på 55,3 kvm med öppen planlösning. Rymligt sovrum med plats för större säng och bra förvaring i garderobsvägg. Lättmöblerat vardagsrum med genomarbetat kök med plats för matbord. I vardagsrummet finns även ett trevlig takfönster. Smart planerade lägenheter Här kan man välja mellan 1-3 rum och kök om 21-90 kvm – Alla lägenheter är smart planerade, mycket yteffektiva och planlösningarna är öppna och ljusa. Lägenheterna har en hög grundstandard men det finns även möjligheter till egna tillval och till ändrade planlösningar enligt streckade väggmarkeringar. Nära till allt Området Torvmossen är ett populärt villaområde med blandad bebyggelse som varsamt byggts ut under senare tid. Här är det nära till allt – sjö, natur, förskola, skola, lekplatser, Vimpelns köpcentrum (med ett 20-tal butiker, tre restauranger och en träningsanläggning), sport- och fritidsaktiviteter och stadskärnans hela utbud. Busshållplats finns precis utanför dörren, vilket innebär att du på bara några minuter är nere i stan eller vid tågstationen. Att bo i Torvmossen gör det enkelt och bekvämt att leva och närheten till naturen gör att man ”landar gott” efter en stressig dag.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Brukavägen 7, Mariedal, Alingsås kommun

Brukavägen 7

Villa
Mariedal, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

4 100 000 kr

152 m²

6 rum

716 m² tomt

Längst in på återvändsgata mot skogskanten ligger denna rymliga, fristående 1½-plansvilla. Bra planlösning med två sovrum i varje plan samt vardagsrum i entréplan och stort allrum på övervåningen. Badrum i båda planen. Balkong och uteplats i sydvästläge. Carport, isolerat hobbyrum/förråd samt vidbyggd vedbod. Välkommen på visning.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Bergkullegatan , Stadsskogen, Alingsås kommun

Bergkullegatan

Lägenhet
Stadsskogen, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

3 145 000 kr

81 m²

3 rum

5 366 kr/mån

38 827 kr/m²

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Prästerydsvägen 34, Torvmossen, Alingsås kommun

Prästerydsvägen 34

Lägenhet
Torvmossen, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

1 600 000 kr

34,7 m²

1 rum

2 594 kr/mån

46 110 kr/m²

Med tanke på vår omvärld så erbjuder vi de första 10 månaderna avgiftsfritt för att du ska känna dig säker och trygg när du köper bostad i Brf Hjorten. Detta erbjudande gäller för er som tecknar er för en lägenhet senast 17/2-23. Den perfekta 1an på 34,7 med genomtänkta kvadratmetrar. Kök och allrum med plats för soffa och matplats. Smart sovalkov som ger en privat sovdel och en trevlig möblerbar uteplats. Smart planerade lägenheter Här kan man välja mellan 1-3 rum och kök om 21-90 kvm – Alla lägenheter är smart planerade, mycket yteffektiva och planlösningarna är öppna och ljusa. Lägenheterna har en hög grundstandard men det finns även möjligheter till egna tillval och till ändrade planlösningar enligt streckade väggmarkeringar. Nära till allt Området Torvmossen är ett populärt villaområde med blandad bebyggelse som varsamt byggts ut under senare tid. Här är det nära till allt – sjö, natur, förskola, skola, lekplatser, Vimpelns köpcentrum (med ett 20-tal butiker, tre restauranger och en träningsanläggning), sport- och fritidsaktiviteter och stadskärnans hela utbud. Busshållplats finns precis utanför dörren, vilket innebär att du på bara några minuter är nere i stan eller vid tågstationen. Att bo i Torvmossen gör det enkelt och bekvämt att leva och närheten till naturen gör att man ”landar gott” efter en stressig dag.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Prästerydsvägen 34, Torvmossen, Alingsås kommun

Prästerydsvägen 34

Lägenhet
Torvmossen, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

2 300 000 kr

50 m²

2 rum

3 426 kr/mån

46 000 kr/m²

Med tanke på vår omvärld så erbjuder vi de första 10 månaderna avgiftsfritt för att du ska känna dig säker och trygg när du köper bostad i Brf Hjorten. Detta erbjudande gäller för er som tecknar er för en lägenhet senast 17/2-23. Välplanerad tvåa på 50 kvm med öppen planlösning. Rymligt sovrum med plats för större säng och bra förvaring i garderobsvägg. Lättmöblerat vardagsrum med utgång till den den rymliga balkongen. Genomarbetat kök med plats för matbord. Smart planerade lägenheter Här kan man välja mellan 1-3 rum och kök om 21-90 kvm – Alla lägenheter är smart planerade, mycket yteffektiva och planlösningarna är öppna och ljusa. Lägenheterna har en hög grundstandard men det finns även möjligheter till egna tillval och till ändrade planlösningar enligt streckade väggmarkeringar. Nära till allt Området Torvmossen är ett populärt villaområde med blandad bebyggelse som varsamt byggts ut under senare tid. Här är det nära till allt – sjö, natur, förskola, skola, lekplatser, Vimpelns köpcentrum (med ett 20-tal butiker, tre restauranger och en träningsanläggning), sport- och fritidsaktiviteter och stadskärnans hela utbud. Busshållplats finns precis utanför dörren, vilket innebär att du på bara några minuter är nere i stan eller vid tågstationen. Att bo i Torvmossen gör det enkelt och bekvämt att leva och närheten till naturen gör att man ”landar gott” efter en stressig dag.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Prästerydsvägen 34, Torvmossen, Alingsås kommun

Prästerydsvägen 34

Lägenhet
Torvmossen, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

3 995 000 kr

89,5 m²

4 rum

4 962 kr/mån

44 637 kr/m²

Med tanke på vår omvärld så erbjuder vi de första 10 månaderna avgiftsfritt för att du ska känna dig säker och trygg när du köper bostad i Brf Hjorten. Detta erbjudande gäller för er som tecknar er för en lägenhet senast 17/2-23. En välplanerad fyra på 89,5 kvm med stora sociala ytor. Lägenheten har balkong. I lägenheten njuter du av ett modernt och stilrent kök, helkaklade badrum och gott om förvaring, du har även ett separat förråd inne i lägenheten. Smart planerade lägenheter Här kan man välja mellan 1-3 rum och kök om 21-90 kvm – Alla lägenheter är smart planerade, mycket yteffektiva och planlösningarna är öppna och ljusa. Lägenheterna har en hög grundstandard men det finns även möjligheter till egna tillval och till ändrade planlösningar enligt streckade väggmarkeringar. Nära till allt Området Torvmossen är ett populärt villaområde med blandad bebyggelse som varsamt byggts ut under senare tid. Här är det nära till allt – sjö, natur, förskola, skola, lekplatser, Vimpelns köpcentrum (med ett 20-tal butiker, tre restauranger och en träningsanläggning), sport- och fritidsaktiviteter och stadskärnans hela utbud. Busshållplats finns precis utanför dörren, vilket innebär att du på bara några minuter är nere i stan eller vid tågstationen. Att bo i Torvmossen gör det enkelt och bekvämt att leva och närheten till naturen gör att man ”landar gott” efter en stressig dag.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Brf Hjorten, Torvmossen, Alingsås kommun

Brf Hjorten

Lägenhet
Torvmossen, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

1 450 000 kr

89,6 m²

4 rum

2 407 kr/mån

I vackra och lugna Torvmossen strax utanför Alingsås stadskärna har vi nu säljstartat en nyproduktion om 32 prisvärda lägenheter med hög standard i bostadsrättsform. Här finns lägenheter från 1 – 4 r.o.k. Samtliga lägenheter utom två har balkong eller uteplats i markplan. Lägenheterna har en hög grundstandard men det finns även möjligheter till egna tillval och till ändrade planlösningar enligt streckade väggmarkeringar. Här bor du tryggt och lugnt inbäddat i ett klassiskt villaområde som på senare år utvecklats med både nya villor och lägenheter. Torvmossen ligger bekvämt nära naturen och promenadavstånd till sjön Gerdsken, Vimpeln & Sjöstaden. Alingsås mysiga stadskärna når du med cykel på ca 10 minuter. Inflyttning planeras till Q3, 2023. Anmäl intresse för att ta del av mer information.

 • Nybyggnadsprojekt
Marias väg - Nyproduktion 1, Hemsjö, Alingsås kommun

Marias väg - Nyproduktion 1

Tomt
Hemsjö, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

4 695 000 kr

1 750 m² tomt

Välkomna till naturnära och populära Hästeryd i utkanten av Hemsjö och Marias väg! Här erbjuds nu två blivande villatomter tillsammans med totalentreprenad för nybyggd villa, nästan längst in på lugn och barnvänlig grusväg. Tomterna, som har ett högt och naturnära läge, planeras bli cirka 1 750 kvm efter avstyckning. På denna blivande tomt är det planerat för Villa Lyckebacka från Team Lyckebacka AB som totalentreprenör. Villan är en rymlig familjevilla med upp till 6 rum och kök varav 4 sovrum. Priset avser totalentreprenad där familjen bara kan flytta rakt in. Hästeryd och Hemsjö är ett trivsamma områden med närhet till både Alingsås och Göteborg, inte minst med tanke på den smidiga anslutningen ut till E20. Naturen in på knuten och närhet till flera sjöar. I Hemsjö finns bla. omtyckt för- och grundskola. Hör av er till Jonas Lundgren 0733-820120, [email protected] på Team Lyckebacka för mer information om hus och entreprenad. Välkomna att åka ut och kika själva, lämna ert intresse och kontakta fastighetsmäklare Johan Gedda för mer information!

Marias väg - Nyproduktion 2, Hemsjö, Alingsås kommun

Marias väg - Nyproduktion 2

Tomt
Hemsjö, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

4 695 000 kr

1 750 m² tomt

Välkomna till naturnära och populära Hästeryd i utkanten av Hemsjö och Marias väg! Här erbjuds nu två blivande villatomter tillsammans med totalentreprenad för nybyggd villa, nästan längst in på lugn och barnvänlig grusväg. Tomterna, som har ett högt och naturnära läge, planeras bli cirka 1 750 kvm efter avstyckning. På denna blivande tomt är det planerat för Villa Lyckebacka från Team Lyckebacka AB som totalentreprenör. Villan är en praktisk enplansvilla om 5 rum och kök varav 3 sovrum med bra planlösning. Priset avser totalentreprenad där familjen bara kan flytta rakt in. Hästeryd och Hemsjö är ett trivsamma områden med närhet till både Alingsås och Göteborg, inte minst med tanke på den smidiga anslutningen ut till E20. Naturen in på knuten och närhet till flera sjöar. I Hemsjö finns bla. omtyckt för- och grundskola. Hör av er till Jonas Lundgren 0733-820120, [email protected] på Team Lyckebacka för mer information om hus och entreprenad. Välkomna att åka ut och kika själva, lämna ert intresse och kontakta fastighetsmäklare Johan Gedda för mer information!

Hallbergstorpsvägen blivande tomt 2, Hemsjö, Alingsås kommun

Hallbergstorpsvägen blivande tomt 2

Tomt
Hemsjö, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

1 200 000 kr

2 200 m² tomt

Välkomna till Hallbergstorpsvägen som är trivsamt och naturskönt placerad i mysiga Hemsjö! Här erbjuds nu två blivande tomter som båda planeras bli cirka 2 200 kvm med högt, ljust läge samt vacker utsikt och kvällssolsläge. Positivt förhandsbesked för enfamiljsvilla med tillhörande garage, total byggnadsarea cirka 200 kvm. Här väljer man själv som köpare vilket hus man vill bygga från valfri husleverantör. Avstyckning och anläggning av infartsväg kommer att ombesörjas av markägaren när tomten är såld. På nära avstånd nås bra pendlingsalternativ till Alingsås och Göteborg med E20, buss i Ingared och tågstation i Norsesund. Flera sjöar, natur och strövområden samt populär förskola och skola för F-klass till och med åk. 6. Välkomna att åka ut och kika för att själva se alla möjligheter och kontakta fastighetsmäklare Johan Gedda för mer information!

Hallbergstorpsvägen blivande tomt 1, Hemsjö, Alingsås kommun

Hallbergstorpsvägen blivande tomt 1

Tomt
Hemsjö, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

1 200 000 kr

2 200 m² tomt

Välkomna till Hallbergstorpsvägen som är trivsamt och naturskönt placerad i mysiga Hemsjö! Här erbjuds nu två blivande tomter som båda planeras bli cirka 2 200 kvm med högt, ljust läge samt vacker utsikt och kvällssolsläge. Positivt förhandsbesked för enfamiljsvilla med tillhörande garage, total byggnadsarea cirka 200 kvm. Här väljer man själv som köpare vilket hus man vill bygga från valfri husleverantör. Avstyckning och anläggning av infartsväg kommer att ombesörjas av markägaren när tomten är såld. På nära avstånd nås bra pendlingsalternativ till Alingsås och Göteborg med E20, buss i Ingared och tågstation i Norsesund. Flera sjöar, natur och strövområden samt populär förskola och skola för F-klass till och med åk. 6. Välkomna att åka ut och kika för att själva se alla möjligheter och kontakta fastighetsmäklare Johan Gedda för mer information!

Hökhultsvägen (tomt 3), Hemsjö, Alingsås kommun

Hökhultsvägen (tomt 3)

Tomt
Hemsjö, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

4 779 000 kr

2 000 m² tomt

Välkomna till Hökhultsvägen som är trivsamt och naturskönt placerad i mysiga Hemsjö! Tre tomter inom området är redan sålda, passa på då det nu endast kvarstår en tomt! Här erbjuds nu en blivande tomt som beräknas bli cirka 2 000 kvm, med högt och ljust läge. Avstyckning är påbörjad av markägaren men ännu inte färdigställd. Positivt förhandsbesked för enfamiljsvilla med tillhörande garage. Här planeras en byggnation och totalentreprenad med Team Lyckebacka AB. Leveransen av hus kommer från VårgårdaHus. På denna blivande fastighet är förslaget Villa Bovik, som är en modern och bra planerad 1-plans villa. På nära avstånd nås bra pendlingsalternativ till Alingsås och Göteborg med E20, buss i Ingared och tågstation i Norsesund. Flera sjöar, natur och strövområden samt populär förskola och skola för F-klass till och med åk. 6. Låter det spännande? Hör av er till Jonas Lundgren 0733-820120, [email protected] på Team Lyckebacka för mer information om hus och entreprenad. Välkomna att lämna ert intresse och kontakta fastighetsmäklare Johan Gedda för mer information!

 • Nyproduktion

Visar alla 32