Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Oscar Melin

Oscar Melin

Om mig

I min roll som fastighetsmäklare är jag engagerad, lyhörd och strävar efter att på alla sätt hjälpa till för att just er bostadsaffär ska bli lyckad. Att få möta nya människor och bistå med deras största affär i livet är något som verkligen engagerar mig, och jag arbetar ständigt med att utvecklas och förbättra min kompetens.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Store-Tränsvägen 24, Rödene, Alingsås kommun
  • Mån 3 jun kl 18:00
Store-Tränsvägen 24, Rödene, Alingsås kommun, bild 2
Store-Tränsvägen 24, Rödene, Alingsås kommun, bild 3

Store-Tränsvägen 24

Villa
Rödene, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
2 550 000 kr
126 m²
4 rum
865 m² tomt

Välkommen till Store-Tränsvägen 24 och denna villa belägen i lantlig miljö med vacker natur, näst längst in på vägen. Bostadshuset, som är byggd 2018, sträcker sig över 126 kvadratmeter och erbjuder fyra rum och kök. Huset har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre praktiska sovrum samt badrum, toalett och tvättstuga. Altanen går runt halva huset så att du kan följa solen och det finns en mindre hundgård samt en carport. Badsjö finns ca 1,5km bort, busshållplats vid Vnersborgsvägen och du tar dig till centrala Alingsås på endast 10 minuter.

  • Premium
  • Uteplats
Lindgatan 9, Stora Mellby Med Omnejd, Alingsås kommun
  • Imorgon kl 17:45
Lindgatan 9, Stora Mellby Med Omnejd, Alingsås kommun, bild 2
Lindgatan 9, Stora Mellby Med Omnejd, Alingsås kommun, bild 3

Lindgatan 9

Villa
Stora Mellby Med Omnejd, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
1 850 000 kr
122 + 38 m²
6 rum
942 m² tomt

Kommande försäljning! Snart erbjuds denna praktiska enplansvilla mitt i Stora Mellby med närhet till natur, idrottsanläggning, förskola och grundskola - utan att behöva korsa väg. Villan genomgick omfattande renovering 2006-2007 vilket bland annat innefattade nya fönster, garagetak, kök, badrum, tvättstuga och bergvärme. Stor altan, delvis med tak, i skyddat läge på baksidan. Vidbyggt garage och uppfart för flera bilar. Välkomna att anmäla ert intresse hälsar Oscar Melin!

  • Premium
  • Uteplats
Smedvägen 2, Gräfsnäs, Alingsås kommun

Smedvägen 2

Tomt
Gräfsnäs, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
450 000 kr
713 m² tomt

Nu har jag nöjet att få erbjuda två tomter i det nybyggda villaområdet på Smedvägen i sjönära och trivsamma Gräfsnäs! Tomt i lugnt och barnvänligt läge längst in på området. Kommunalt VA och fiber finns inom området för köparen att ansluta. Naturnära läge med närhet till den mysiga slottsparken, fint strandbad med brygga och härliga strövområden i Gräfsnäs med omnejd. Förskola finns på promenadavstånd. Bara 20 minuter in till Alingsås och knappa 50 minuter till Göteborg. Ta del av planbestämmelser för området via Alingsås kommuns hemsida - webbkarta för detaljplaner. Välkomna att själva åka ut och kika på tomten eller höra av er för mer information!

Villatomt Opalgatan, Eriksberg, Alingsås kommun

Villatomt Opalgatan

Tomt
Eriksberg, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
1 490 000 kr
662 m² tomt

Välkommen till Opalgatan och denna obebyggda tomt i centralt läge! Här har du möjlighet att bygga ditt eget drömhus då tomten inte är bunden till någon husleverantör. Tomten ligger i soligt och ljust läge och en vacker stengärdesgård avgränsar mot öster. Byggnation föreslås med Team Lyckebacka AB och Villa Ekbacken från VårgårdaHus. Villa Ekbacken är en modern och bra planerad suterrängvilla om ca 165 kvm. Alingsås stadskärna når man på ett par minuter och till Göteborg och Vårgårda pendlar man enkelt med bil eller tåg. Grundskola finns i närheten och flera förskolor finns i området. Mataffär, vårdcentral och restaurang finns hundra meter bort. Sjön Mjörn med dess många badplatser finns i närheten. Hör av er till Anders Nilsson, 0706-441291, [email protected] på Vårgårdahus för mer information om hus och entreprenad. Välkomna att lämna ert intresse och kontakta fastighetsmäklare Oscar Melin för mer information!

Visar alla 4