Mäklare Oscar Melin

Oscar Melin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Magra bygdegårdsväg 9, Magra Med Omnejd, Alingsås kommun

Magra bygdegårdsväg 9

Villa
Magra Med Omnejd, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

1 500 000 kr

110 m²

6 rum

1 245 m² tomt

En praktisk enplansvilla med källare i Magra, där bostaden genomgått renoveringar av såsom kök, tak och diverse ytskikt. Huset har bra förvaring och utrymme för umgänge, samt två fungerande eldstäder som ger en mysig atmosfär. Huset är placerat längst in på gatan med skogen som närmsta granne och med uteplats i söder. Vidbyggt garage. Välkomna att anmäla ert intresse hälsar Oscar Melin!

 • Uteplats
Afzeliivägen 42, Mariedal, Alingsås kommun
 • Ons 7 jun kl 18:30
Afzeliivägen 42, Mariedal, Alingsås kommun, bild 2
Afzeliivägen 42, Mariedal, Alingsås kommun, bild 3

Afzeliivägen 42

Villa
Mariedal, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

3 790 000 kr

97 m²

5 rum

753 m² tomt

Nu erbjuds denna villa om 97+58 kvm på Afzeliivägen 42 i Alingsås! Detta mycket välskötta hus är placerat i centralt läge med mindre än tio minuters cykeltur till Alingsås station med goda pendlingsmöjligheter till Göteborg. Huset har genomgått stora renoveringar senaste åren i form av takbyte, dränering, fasadmålning, badrum och mycket mer. Huset erbjuder 5 rum och kök varav 3 sovrum, därutöver finns en stor och praktisk källare med tvättstuga, toalett och garage. Trädgård med flera etage och möjliga uteplatser där skogen är närmsta granne, och på tomten finns vinbär, plommonträd, krusbär, hallon och blåbärsbuskar. Välkomna på visning hälsar Oscar Melin!

 • Premium
 • Balkong
Kvarntorpsgatan 19, Kvarnbacken, Alingsås kommun
 • Imorgon kl 17:15
Kvarntorpsgatan 19, Kvarnbacken, Alingsås kommun, bild 2
Kvarntorpsgatan 19, Kvarnbacken, Alingsås kommun, bild 3

Kvarntorpsgatan 19

Villa
Kvarnbacken, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

4 100 000 kr

130 m²

5 rum

382 m² tomt

Välkommen till Kvarntorpsgatan 19 och detta boende längst in på gatan med skog och natur som närmsta granne, på Kvarnbacken i Alingsås. Huset byggdes år 1999 och har sedan dess tagits väl hand om och fått ny frånluftsvärmepump 2023. Ett mycket praktiskt boende om 130+22 kvm med 5 rum och kök varav 4 möjliga sovrum. Badrum på båda planen, separat tvättstuga med groventré i nedre plan samt goda förvaringsmöjligheter. Parkering finns för två bilar och på baksidan finns stensatt uteplats samt gräsmatta som ansluter mot berg och natur. Cykelavstånd till Noltorpsskolan, Nolhagaskolan samt Alströmer gymnasiet. Välkomna på visning hälsar Oscar Melin!

 • Premium
 • Uteplats
Kulltorpsgatan 16, Ingared, Alingsås kommun
 • Lör 3 jun kl 10:30
Kulltorpsgatan 16, Ingared, Alingsås kommun, bild 2
Kulltorpsgatan 16, Ingared, Alingsås kommun, bild 3

Kulltorpsgatan 16

Villa
Ingared, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

6 150 000 kr

154 m²

6 rum

1 258 m² tomt

Detta härliga, nybyggda hus från 2022 har allt du kan önska dig av ett enkelt och problemfritt husägande. Husets välplanerade yta består av 154 kvm fördelade på 6 rok. Materialvalen är ljusa och harmoniska och tillsammans med den vackra omgivningen i mysiga Ingared är detta verkligen en plats att trivas på. Flyttar det in barn i huset behöver de aldrig korsa en bilväg, varken påväg till skolan eller till stranden. Huset ligger med ett högt och fritt läge längst in på gatan med en av områdets största tomt. När skymningen faller tänds de inbyggda, dimbara spotarna i husets fönster, vilket ger en elegant och hemtrevlig känsla i hela huset. Kök, matplats och vardagsrum har en öppen planlösning och erbjuder en generös och luftig yta för hela familjen att umgås på. De stora fönsterpartierna och husets höga och fria läge ger ytterligare rymd åt denna del av huset som känns som "husets hjärta". För den stora familjen finns även möjlighet att nyttja en del av vardagsrummet och sätta upp en vägg för att skapa ytterligare ett sovrum. Vill man dessutom installera en köksö och/eller en kamin är förberedelserna gjorda för detta. På andra våningen finner ni de tre, välplanerade sovrummen. Det största sovrummet har en generös klädkammare stort nog för att inreda ett ostört hemmakontor, medan de två mindre sovrummen har en möjlig gemensam klädkammare vid allrummet. Ovanvåningens badrum är dessutom utrustad med både dusch och badkar. Carporten är stor med infällda spotlights i innertaket. I direkt anslutning till carporten finns ett isolerat och uppvärmt rum, kanske blir det en egen lya för tonåringen eller en egen cykelverkstad? Tomten är stor och erbjuder många olika möjligheter (se förslag i arkitektritning, se bilaga). Välkomna att anmäla ert intresse hälsar Oscar Melin!

 • Premium
 • Uteplats
Villagatan 3, Sollebrunn Med Omnejd, Alingsås kommun
 • Tis 30 maj kl 16:45
Villagatan 3, Sollebrunn Med Omnejd, Alingsås kommun, bild 2
Villagatan 3, Sollebrunn Med Omnejd, Alingsås kommun, bild 3

Villagatan 3

Villa
Sollebrunn Med Omnejd, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

1 900 000 kr

116 m²

6 rum

911 m² tomt

I centrala Sollebrunn finner du denna enplansvilla med källare som har en totalt yta om 232 kvm, med 6 rum och kök varav 2-3 sovrum placerade på entréplanet. Huset har genomgått diverse renoveringar genom åren som exempelvis takbyte 2008, nya köksluckor 2003, luft/vattenvärmepump 2009, diverse fönster bytta 2013, kamin installerad ca 2013, dränering och uterum 2015 samt badrum 2016. Därutöver finns ett växthus samt en carport på tomten. Välkommen på visning hälsar Oscar Melin!

 • Premium
 • Uteplats

Visar alla 5