Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Oscar Melin

Oscar Melin

Om mig

I min roll som fastighetsmäklare är jag engagerad, lyhörd och strävar efter att på alla sätt hjälpa till för att just er bostadsaffär ska bli lyckad. Att få möta nya människor och bistå med deras största affär i livet är något som verkligen engagerar mig, och jag arbetar ständigt med att utvecklas och förbättra min kompetens.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Store-Tränsvägen 24, Rödene, Alingsås kommun
  • Tis 30 apr kl 16:30
Store-Tränsvägen 24, Rödene, Alingsås kommun, bild 2
Store-Tränsvägen 24, Rödene, Alingsås kommun, bild 3

Store-Tränsvägen 24

Villa
Rödene, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
2 550 000 kr
126 m²
4 rum
865 m² tomt

Välkommen till Store-Tränsvägen 24 och denna villa belägen i lantlig miljö med vacker natur, näst längst in på vägen. Bostadshuset, som är byggd 2018, sträcker sig över 126 kvadratmeter och erbjuder fyra rum och kök. Huset har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre praktiska sovrum samt badrum, toalett och tvättstuga. Altanen går runt halva huset så att du kan följa solen och det finns en mindre hundgård samt en carport. Badsjö finns ca 1,5km bort, busshållplats vid Vnersborgsvägen och du tar dig till centrala Alingsås på endast 10 minuter.

  • Premium
  • Uteplats
Vitalisgatan 7B, Kullingsberg, Alingsås kommun
Vitalisgatan 7B, Kullingsberg, Alingsås kommun, bild 2
Vitalisgatan 7B, Kullingsberg, Alingsås kommun, bild 3

Vitalisgatan 7B

Villa
Kullingsberg, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
6 500 000 kr
158 + 71 m²
6 rum
633 m² tomt

Nu erbjuds detta fantastiska hus på Kullingsberg där modern komfort och stilfull design skapar en underbar boendemiljö, med ca 250m promenad till Kullingsbergsskolan. Huset om totalt 158+71 kvm erbjuder generösa ytor och praktiska funktioner. Med 6 rum, varav 4 sovrum, finns gott om plats för hela familjen. Huset är välskött och genom åren har renoveringar av tak, bergvärme, badrum och kök skett. Altan i väst, gräsmatta, garage och asfalterad parkering för flera bilar. Välkommen på visning hälsar Oscar Melin!

  • Premium
  • Uteplats
Rosengatan 10, Sollebrunn Med Omnejd, Alingsås kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Rosengatan 10, Sollebrunn Med Omnejd, Alingsås kommun, bild 2
Rosengatan 10, Sollebrunn Med Omnejd, Alingsås kommun, bild 3

Rosengatan 10

Villa
Sollebrunn Med Omnejd, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
1 500 000 kr
76 + 76 m²
5 rum
888 m² tomt

I centrala Sollebrunn finner du denna enplansvilla med källare som har en totalt yta om 152 kvm, med 5 rum och kök varav 2-4 sovrum. Huset har genomgått diverse renoveringar genom åren som exempelvis bergvärme, golv samt ytskikt i källaren 2023, insats i kamin 2023, målning ute samt trädäck 2020. Därutöver finns ett uterum samt ett garage, och trädgården har fruktträd, bärbuskar, odlingsytor, trädgårdsdamm och flera sittplatser. I området finns skola, idrottsanläggning, matbutik, apotek och järnhandel. Välkommen på visning hälsar Oscar Melin!

  • Premium
  • Uteplats
Nordostpassagen 10E, Centrum, Alingsås kommun
  • Budgivning pågår

Nordostpassagen 10E

Radhus
Centrum, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
2 975 000 kr
116 + 4 m²
5 rum
159 m² tomt

Varmt välkommen till detta friköpta radhus i 2-plan i centralt läge! Nu erbjuds ett mycket praktiskt boende på återvändsgata med grönyta och lekplats precis utanför dörren. Här bor man med närhet till Nolhagaparken, matbutik och endast ett stenkast ifrån Alingsås mysiga stadskärna. För- grund- och gymnasieskola finns i närheten, precis som Willys och Bolltorps handelsområde. Byggnaden är välskött och erbjuder nästa ägare att sätta sin prägel på boendet! Altan i söder, praktisk groventré och garage i länga. Välkommen!

  • Plus
  • Uteplats
Villatomt Opalgatan, Eriksberg, Alingsås kommun

Villatomt Opalgatan

Tomt
Eriksberg, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
1 490 000 kr
662 m² tomt

Välkommen till Opalgatan och denna obebyggda tomt i centralt läge! Här har du möjlighet att bygga ditt eget drömhus då tomten inte är bunden till någon husleverantör. Tomten ligger i soligt och ljust läge och en vacker stengärdesgård avgränsar mot öster. Byggnation föreslås med Team Lyckebacka AB och Villa Ekbacken från VårgårdaHus. Villa Ekbacken är en modern och bra planerad suterrängvilla om ca 165 kvm. Alingsås stadskärna når man på ett par minuter och till Göteborg och Vårgårda pendlar man enkelt med bil eller tåg. Grundskola finns i närheten och flera förskolor finns i området. Mataffär, vårdcentral och restaurang finns hundra meter bort. Sjön Mjörn med dess många badplatser finns i närheten. Hör av er till Anders Nilsson, 0706-441291, [email protected] på Vårgårdahus för mer information om hus och entreprenad. Välkomna att lämna ert intresse och kontakta fastighetsmäklare Oscar Melin för mer information!

Smedvägen 2, Gräfsnäs, Alingsås kommun

Smedvägen 2

Tomt
Gräfsnäs, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
450 000 kr
713 m² tomt

Nu har jag nöjet att få erbjuda två tomter i det nybyggda villaområdet på Smedvägen i sjönära och trivsamma Gräfsnäs! Tomt i lugnt och barnvänligt läge längst in på området. Kommunalt VA och fiber finns inom området för köparen att ansluta. Naturnära läge med närhet till den mysiga slottsparken, fint strandbad med brygga och härliga strövområden i Gräfsnäs med omnejd. Förskola finns på promenadavstånd. Bara 20 minuter in till Alingsås och knappa 50 minuter till Göteborg. Ta del av planbestämmelser för området via Alingsås kommuns hemsida - webbkarta för detaljplaner. Välkomna att själva åka ut och kika på tomten eller höra av er för mer information!

Visar alla 6