Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Oscar Melin

Oscar Melin

Om mig

I min roll som fastighetsmäklare är jag engagerad, lyhörd och strävar efter att på alla sätt hjälpa till för att just er bostadsaffär ska bli lyckad. Att få möta nya människor och bistå med deras största affär i livet är något som verkligen engagerar mig, och jag arbetar ständigt med att utvecklas och förbättra min kompetens.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Finska gatan 17, Tegelbruket, Alingsås kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Ons 31 jul kl 18:00
Finska gatan 17, Tegelbruket, Alingsås kommun, bild 2
Finska gatan 17, Tegelbruket, Alingsås kommun, bild 3

Finska gatan 17

Villa
Tegelbruket, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
3 895 000 kr
106 + 106 m²
5 rum
482 m² tomt

Varmt välkomna till Tegelbruket och Finska gatan 17! Här erbjuds en väldisponerad 1-plansvilla med källare om totalt 212 kvm som är välskött och fint renoverad, nära både för- och grundskola, flera matbutiker, Nolhagaparken och sjön Mjörn för att nämna några fördelar. Under senare år har denna fina villa genomgått omfattande renoveringsarbeten innefattande bland annat stor ombyggnation på entréplanet med helt ny planlösning, nytt modernt kök med köksö, nya ytskikt i stilren stil på större delen av planet, nydragen el i hela huset (delvis med Plejd), helt nya 3-glasfönster och altandörrar, renoverad gillestuga mm. Sedan tidigare är yttertaket bytt 2013 och badrummet renoverat cirka 2000. Fiber finns installerat. Villan inrymmer idag 5 rum varav 3-4 sovrum. Stor tvättstuga med torkrum och dusch, matkällare samt gott om förråd. Robotgräsklippare i trädgården. Asfalterad uppfart och praktiskt garage. Två uteplatser i olika väderstreck ger möjlighet till sol över hela dagen. Ett riktigt bra hus och läge med unik och mycket tilltalande planlösning som absolut bör upplevas på plats. Välkomna att lämna ert intresse redan nu hälsar Oscar Melin & Johan Gedda!

  • Premium
  • Uteplats
Skolgatan 6, Nolby, Alingsås kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30
Skolgatan 6, Nolby, Alingsås kommun, bild 2
Skolgatan 6, Nolby, Alingsås kommun, bild 3

Skolgatan 6

Övrigt
Nolby, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
8 200 000 kr
308 m²
1 261 m² tomt

På Nolby i centrala Alingsås erbjuds nu detta hyreshus med totalt fem lägenheter om 308 kvm. Hyreshuset inrymmer en lägenhet om 4 rok, tre lägenheter på 2 rok lägenheter samt en lägenhet om 1 rok. Möjlighet finns för köparen att ta över den lägenhet som är 4 rok om 118 kvm med 15 kvm uterum samt 65 kvm stenbelagd uteplats. Parkeringsmöjligheter finns, samt ett garage om ca 50 kvm som ej hyrs ut idag. Totala hyresintäkter på cirka 482 000 kr/år och driftskostnader på cirka 90 000 kr/år (inkl. fastighetsavgift), vilket medför ett driftsnetto på cirka 392 000 kr/år. Precis runt knuten finner du för- & grundskola, och endast ett stenkast bort finns högstadieskola. Huset är beläget ca 1km från Kungsgatan och 1,9km ifrån Alingsås station som erbjuder bra pendlingsmöjligheter. Närhet till bensinmack, idrottsplats, flera matbutiker och Bolltorps handelsområde. Välkomna att kontakta Oscar Melin för mer information och anmälan till visning!

  • Premium
Lapplandsgatan 32, Kvarnbacken, Alingsås kommun
  • Tis 6 aug kl 16:30
Lapplandsgatan 32, Kvarnbacken, Alingsås kommun, bild 2
Lapplandsgatan 32, Kvarnbacken, Alingsås kommun, bild 3

Lapplandsgatan 32

Radhus
Kvarnbacken, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
3 100 000 kr
120 m²
4 rum
155 m² tomt

Välkomna till lugna och barnvänliga Kvarnbacken och detta trivsamma, friköpta radhus i 1,5-plan, som har ett toppenläge i området! Radhuset är ljust och trivsamt. I bostaden inryms 4 rum och kök varav 3 sovrum och dessutom två badrum som är renoverade 2014 och 2016. Fräsch, renoverad tvättstuga med ny frånluftsvärmepump från 2022. Kök med matplats och rymligt vardagsrum. Nyare 3-glasfönster i hela radhuset som bytts ut 2015 och 2023. Fiber finns installerat i bostaden. Här finns möjlighet att fånga både sol och skugga under hela dagen då det här finns väl tilltagen altan med trädäck på baksidan i söderläge och även en altan med trädäck på framsidan mot områdets fina grönyta och lekplats. Garageplats i länga med möjlighet till elbilsladdare samt förråd i anslutning till entrén. På Kvarnbacken bor man lugnt och barnvänligt på bilfri gård, med kort promenad till natur och Kvarnsjön för morgon- eller kvällsdoppet. För- och grundskola finns också på nära avstånd precis som flera matbutiker. Välkomna på visning hälsar Johan Gedda!

  • Premium
  • Uteplats
Sjövägen 3, Sydvästra Vårgårda, Vårgårda kommun
Sjövägen 3, Sydvästra Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 2
Sjövägen 3, Sydvästra Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 3

Sjövägen 3

Fritidshus
Sydvästra Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
1 475 000 kr
58 + 24 m²
4 rum
1 343 m² tomt

Detta välskotta hus ligger idylliskt nära Storsjön i populära Horla, mellan Alingsås och Vårgårda. Med två till tre sovrum och en boyta på 58 +24 kvadratmeter erbjuder detta hem en perfekt plats för dig som älskar friluftsliv samt lugn och ro. Den stora tomtytan på 1343 kvadratmeter ger gott om utrymme för trädgårdsarbete eller avkoppling utomhus. Även vintertid är Storsjön ett mycket vackert och mysigt ställe for att åka skridskor. Här är det enkelt att komma bort från vardagens stress och bara njuta av naturen. Denna bostad är perfekt för er som söker ett året runt fritidshus eller ett lugnt permanentboende i Horlas fina samhälle med närhet till sjö och skog. Välkommen att upptäcka detta boende och dess vackra miljö! Området är känt för sitt vackra natur och möjligheter till friluftsliv. Med badrocksavstand till badstranden kan du alltid njuta av ett avkopplande dopp och fina promenader runt hela sjön eller i Yxnås naturreservatet som ligger bara ett stenkast bort. Denna bostad är perfekt för dig som söker ett mindre fritidshus eller ett lugnt boende med närhet till naturen. Välkommen att upptäcka detta boende i lantlig miljö!

  • Premium
Plantskolevägen 13, Gräfsnäs, Alingsås kommun
Plantskolevägen 13, Gräfsnäs, Alingsås kommun, bild 2
Plantskolevägen 13, Gräfsnäs, Alingsås kommun, bild 3

Plantskolevägen 13

Villa
Gräfsnäs, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
2 575 000 kr
140 + 32 m²
6 rum
972 m² tomt

Välkommen till denna enplansvilla i det charmiga Gräfsnäs, Alingsås. Här finner du ett utbyggt hus med renoverade kök och badrum, perfekt för dig som önskar ett modernt och bekvämt boende. Med sex rum och fem möjliga sovrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas i. Utanför huset väntar en härlig trädgård med gräsmatta, perfekt för avkoppling och lek. I trädgården finns även en uteplats att njuta av soliga dagar och kvällar. På tomten finns även ett garage, altan med jacuzzi och plats för matgrupp samt loungegrupp. Gräfsnäs är lugnt och familjevänligt med närhet till vacker natur och fina promenadstråk, samt slottsparken med badplats. Ett perfekt hem att skapa minnen och trivas i tillsammans med dina nära och kära. Välkommen till ditt nya boende!

  • Premium
  • Uteplats
Furulundsvägen 3, Magra Med Omnejd, Alingsås kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tor 1 aug kl 16:30

Furulundsvägen 3

Villa
Magra Med Omnejd, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
1 490 000 kr
113 + 7 m²
4 rum
893 m² tomt

Nu erbjuds denna enplansvilla om 113 kvm med 4 rum och kök till försäljning, i lantligt belägna Magra by. Bostaden har genomgått renoveringar i form av takbyte, köksrenovering samt badrumsrenovering. Carport med förråd i bakkant, altan i söder och insynsskyddad baksida. Välkommen att anmäla ditt intresse hälsar Oscar Melin!

  • Plus
  • Uteplats
Björnvägen 20, Sollebrunn Med Omnejd, Alingsås kommun

Björnvägen 20

Villa
Sollebrunn Med Omnejd, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
2 295 000 kr
150 + 51 m²
6 rum
801 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem på Björnvägen 20! Denna villa byggd 1987 erbjuder generösa sociala ytor och hela fyra rymliga sovrum, perfekt för den stora familjen eller för dig som önskar extra utrymme. Njut av härliga stunder tillsammans på den härliga balkongen eller i det mysiga uterummet – två perfekta platser för avkoppling och umgänge. Här finns även praktiska fördelar som garage och trädgård med gräsmatta där barnen kan leka fritt. Huset ligger centralt i Sollebrunn och har närhet till skola, matbutik, apotek, och idrottsplats - utan att behöva korta Trollhättevägen. Med närhet till grönområden och bekvämligheter är detta det perfekta hemmet för dig som värdesätter plats, bekvämlighet och gemenskap. Kom och upptäck potentialen hos denna underbara bostad – välkomna hälsar Oscar Melin!

  • Plus
  • Balkong
Snasenvägen 18, Anten/degebo/granvattnet, Alingsås kommun

Snasenvägen 18

Fritidshus
Anten/degebo/granvattnet, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
3 975 000 kr
57 + 55 m²
3 rum
1,3 ha tomt

Välkommen till denna fritidsdröm belägen mellan områdena Anten och Kvarnabo. Med 57+55 kvadratmeter finns gott om plats att njuta av fritidslivet. Vardagsrum med plats för soffgrupp samt matgrupp, sovrum och kök finns på entréplan. I källaren finner du toalett, duschrum, matkällare och verkstad/hobbyrum. Eldstaden i vardagsrummet ger en mysig atmosfär under kyliga kvällar, medan den fina utsikten över sjön skapar en fridfull känsla. Det lantliga läget bjuder på lugn och ro, perfekt för att koppla av och njuta av naturen. I närområdet finner du museijärnväg, Gräfsnäs slottsruin, promenadstigar och möjligheter till fiske och bad i sjön Anten. Altanen bjuder in till härliga frukostar eller kvällsdrinkar med utsikt. Här har du möjligheten att skapa ditt eget lilla friställe, långt från stadens brus - med museijärnvägen precis utanför dörren och med egen strandremsa intill sjön Anten. Ta chansen att förvärva detta sällsynta fritidshus och skapa egna minnen på denna idylliska plats. Välkommen till ditt framtida reträttställe hälsar Oscar Melin! Fastigheten kommer ej visas före 27/6.

  • Uteplats
Konduktörsgatan 26, Kullingsberg, Alingsås kommun

Konduktörsgatan 26

Övrigt
Kullingsberg, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
5 500 000 kr
325 m²
1 233 m² tomt

Hyreshus med utvecklingspotential. Idag inryms tre lägenheter men skulle kunna vara möjligt att dela till fler. Det finns även en byggrätt på fastighet så tillbyggnad är möjlig. Huset är tomt och säljs utan hyresgäster. Hyresintäkten har tidigare varit 402 000kr/år. Driftkostnader ca 85 000kr/år.

  • Plus
Ödenäs Mellomgården 614, Ödenäs, Alingsås kommun

Ödenäs Mellomgården 614

Villa
Ödenäs, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
2 650 000 kr
121 m²
6 rum
1 075 m² tomt

I mysiga Ödenäs erbjuds nu denna fina och välskötta 1-plans villa på Mellomgården 614! Härligt och ljust läge med stengärdsgårdar i omgivningen samt närhet till sjön Ömmern och natursköna stråk i skog och svampmarker. Genomgående väl omhändertaget och bra planlösning. Tomten är plan och perfekt för dig med gröna fingrar tillika de yngres bus och lek. Ommålad fasad 2015 och nya takpannor 2016. Under senare år har bland annat altanen byggts och ny braskamin installerats precis som fiber. Carport och friggebod på tomten. Ett mycket hemtrevligt och lättskött hem med soligt läge. Välkomna att lämna ert intresse och hör gärna av er för mer information hälsar Johan Gedda!

  • Plus
Smedvägen 2, Gräfsnäs, Alingsås kommun

Smedvägen 2

Tomt
Gräfsnäs, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
395 000 kr
713 m² tomt

Nu har jag nöjet att få erbjuda två tomter i det nybyggda villaområdet på Smedvägen i sjönära och trivsamma Gräfsnäs! Tomt i lugnt och barnvänligt läge längst in på området. Kommunalt VA och fiber finns inom området för köparen att ansluta. Naturnära läge med närhet till den mysiga slottsparken, fint strandbad med brygga och härliga strövområden i Gräfsnäs med omnejd. Förskola finns på promenadavstånd. Bara 20 minuter in till Alingsås och knappa 50 minuter till Göteborg. Ta del av planbestämmelser för området via Alingsås kommuns hemsida - webbkarta för detaljplaner. Välkomna att själva åka ut och kika på tomten eller höra av er för mer information!

Villatomt Opalgatan, Eriksberg, Alingsås kommun

Villatomt Opalgatan

Tomt
Eriksberg, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
1 490 000 kr
662 m² tomt

Välkommen till Opalgatan och denna obebyggda tomt i centralt läge! Här har du möjlighet att bygga ditt eget drömhus då tomten inte är bunden till någon husleverantör. Tomten ligger i soligt och ljust läge och en vacker stengärdesgård avgränsar mot öster. Byggnation föreslås med Team Lyckebacka AB och Villa Ekbacken från VårgårdaHus. Villa Ekbacken är en modern och bra planerad suterrängvilla om ca 165 kvm. Alingsås stadskärna når man på ett par minuter och till Göteborg och Vårgårda pendlar man enkelt med bil eller tåg. Grundskola finns i närheten och flera förskolor finns i området. Mataffär, vårdcentral och restaurang finns hundra meter bort. Sjön Mjörn med dess många badplatser finns i närheten. Hör av er till Anders Nilsson, 0706-441291, [email protected] på Vårgårdahus för mer information om hus och entreprenad. Välkomna att lämna ert intresse och kontakta fastighetsmäklare Oscar Melin för mer information!

Visar alla 12